Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8981) icecave


icecave
nagyúr

Közben még pár "morzsa" a K750-ről.

Használom már kb. egy hete. A gyári fólia még büszkén felszül rajta, nem is szándékozik feljönni (kíváncsi vagyok, meddig). A por azért szépen leszáll (mire nem), de egyelőre megoldom egy sűrített levegős fújással, majd utána jöhet neki a törlés.
Ha csak simán az asztalon van, és gépelek, akkor "hajlik annyit" billentyűzet,hogy kopogjon az asztallapon, ami elég hülye hangot generál. Pedig egyáltalán nem nyomom erősen a billeket, egész egyszerűen, azt agy 1 mm-t, ami az asztallap és a billentyűzet között van (kis gumilábak emelik meg a k750-et ugye, de csak a szélén), akárhogy gépelek, akkor is hozzá-hozzá ütődik az asztallaphoz. Nem tudom más mondani, talán olyan, mint mikor szeretkezés közben nagyon belejöttök, és azon veszitek észre magatokat, hogy az ágy háttámlája ritmusra ütögeti a falat (csak itt a billnyomkodás a ritmus, és a billentyűzet ütögetődik neki az aszallapnak).

Na, miután ezt "szépen" körbemagyaráztam, jöjjön még a gépelési hang. Ez a billentyűzet NEM halk. Elhiszem, sőt tudom,hogy viszonyítás kérdése a dolog és halknak hallja az, aki a 380-as kukoricadarálóhoz van szokva, de egy átlagembernek, aki átlagos billentyűzethez és közepes/gyors gépelési tempóhoz van szokva, nem lesz nagyon elégedett. Persze, lehet rajta halkan gépelni, ha "gyökkettő" sebességgel, külön ügyelve minden billentyű lenyomására teszi azt az ember...

Ennyi egyelőre, ha van még kérdés, szívesen válaszolok.

Mindezektől függetlenül továbbra is azon a véleményen vagyok,hogy megérte ez a billentyűzet, sejtésem szerint a tökéletes billentyűzet Az Apple alu és a k750 szerelméből születhetne,de erre sok esély nincs ugye.

Aki kompromisszumokkal akar halk és minőségi billentyűzetet (nincs printscreen, teljes kiosztásúban csak vezetékes van, etc.), az Aplpe-t vegye, aki meg normális kiosztás, winre és nem mac-re szánt billentyűzetet akar, ami szintén minőségi, de csak műanyag, és a fent említett hibáktól sem mentes, annak a Logitech a nyerő.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.