Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8901) kyle23


kyle23
tag

Üdv.
Kérdésem a következő lenne. Mivel az asztalon már nincs helye lámpának ezért egy új kérdést szeretnék feltenni. XD
Ha választanotok kellene melyik bill-t vennétek? Olvastam a hsz-ket és nagyon ajánlott ez a Sidewinder X4 bill. Amit kinéztem az a giga gk-k8100. Ez 15-16000 körül mozog ponponba jelenleg ami egy csöppet fájdalmas rám nézve. :DDD
10-15000 kategóriában melyik lenne a jobb választás vagy lenne másik alternatíva is?

(#8902) icecave válasza stranger28 (#8900) üzenetére


icecave
nagyúr

Billentyűzetről? :D

"Sajnos", megrendeltem a k750est magyarkiosztassal, majd írok róla, ha valakit érdekel, hholnap hozzák.

(#8903) vlevi válasza stranger28 (#8900) üzenetére


vlevi
nagyúr

Hát, a képeket elnézve, nem egy dizájndíjas termék. De gondolom ez nem volt szempont ;)

(#8904) stranger28 válasza vlevi (#8903) üzenetére


stranger28
addikt

Hát nem, de nagyon jó.

[ Szerkesztve ]

(#8905) Sk8erPeter válasza Peddy789 (#8856) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"é ezt nem értem, minek vezeték nélküli?"
Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni? :DDD

Sk8erPeter

(#8906) Sk8erPeter válasza WolfheartGR (#8878) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"6NKRO-s az X6-om (vagy4, nem is tudom biztosan már) és nem mindig elég. Nem feltétlenül azért mert többet nyomok le mint 6 bill, hanem mert bizonyos kombók nem mennek amik kellettek volna."
Engem érdekelne példa, ha eszedbe jut olyan kombó, amit nem vesz be. :K

Nem vagyok gémer, ezért csak kívülről figyelgetem az ezeken való vitát, és jó lenne tudni elképzelni, milyen esetekben jelenthet ez tényleges problémát.

============

(#8902) icecave :
én mindenképpen kíváncsi lennék egy beszámolóra, ne fogd vissza magad! :D
Tényleg érdekel, milyen.
Ha azért nem olyan elviselhetetlen a karcolódás meg a fényes bevonat, akkor én is lehet, hogy rendelnék.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#8907) icecave válasza Sk8erPeter (#8906) üzenetére


icecave
nagyúr

Hát, 12-16 között bármikor jöhet. Már ötleteket is kaptam, hogy kell karcmentesen tisztítani...

1. Pronto Duster portörlő kefével előbb a port leszedni róla, aztán neki is lehet esni, nem kell f*sni, hogy összekarcolja az ember a porszemcsékkel, hisz azt előre leszedjük. Persze, inkább lenne más anyagból, és ne kelljen trükközni,de a számomra tökéletes billt sem csinálták még meg, hiába etalon nálam az Apple bill,ha sharpkey-sel kell trükközni, hogy legyen printscreenem, plusz teljes billjjük csak vezetékes van....

(#8908) Sk8erPeter válasza icecave (#8907) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ez itt a Pronto-reklám helye. :D

Úgy tudom, eleve adnak hozzá a gyári csomagolásban valami pamut portörlőt, ami nem karcolja.

Amúgy OK, hogy nem karcolódik, ha úgy bánsz vele, mint egy porcelánbabával, de azért gondolom nem ez az általános szokás. :)
Meg az anyagának az ujjlenyomatgyűjtős mániájára is kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire látványos, mennyire idegesítő.
Persze biztos meg lehet szokni, hogy valami mindig mocskos, de ennyi pénzért nem szívesen szoknék meg valami nagyon zavaró dolgot. :D

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#8909) icecave válasza Sk8erPeter (#8908) üzenetére


icecave
nagyúr

Persze, de nem is a rongy karcolja, hanem ha nekiállsz törölni úgy,hogy poros a bill... maga a porszemcsék karcolják szanaszéjjel, gondolj csak egy mobilra, ha kemény tokban is van, bemegy a por a tok és a telefon közé, és olyan szépen karcos lesz a telefon, hogy "öröm lesz nézni".

(#8910) Sk8erPeter válasza icecave (#8909) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ja, ez igaz.
De azért egy billentyűzetnél elég rossz, hogy úgy kell bánni vele, mint egy porcelánbabával. :( Csak kicsit lenne jobb anyagból, és nem kéne annyira félteni. Én pl. szívesen hurcolnám néha magammal a billentyűzetet, de tartanék tőle, hogy ha bevágom egy táskába, még akkor is karcos lesz.

Sk8erPeter

(#8911) icecave válasza Sk8erPeter (#8910) üzenetére


icecave
nagyúr

Ezért volt jó az Apple. Ami a vicc,hogy a logitech is 20k-s billentyűzet, és ilyet ad ki a kezéből... na, mindegy, nem offolok,ha megjön írok róla rövidet, meg majd pár nap használat után hosszabbat is. Remélem, a gyári fólia nem lesz rajta buborékos, akkor maradhat rajta egy ideig.

(#8912) Sk8erPeter válasza icecave (#8911) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

OK, köszi, várom a beszámolót. :K

Sk8erPeter

(#8913) icecave válasza Sk8erPeter (#8912) üzenetére


icecave
nagyúr

Közben megjött a cucc, kb fél órás tapasztalatok ömlesztve a következők.

A gyári fólia viszonylag szépen rajta, amíg az tart, én le nem veszem, addig sem kell paráznom a fényes-zongoralakk műanyag vs. por vs. karcolódás témán.

Gépelés nem halk,de nem is hangos, ha vigyáz az ember, halkan is lehet gépelni, csak az lassabb. Remélem, az asszonynak is ok lesz a dolog éjszaka és nem zavarja majd a gépeléshang. Érzetre nehezebb lenyomni a gombokat, mint az Apple esetében, de azt is érezni és hallani a gépelés közben,hogy gagyibb cuccal van dolgunk (hogy is fogalmazzak, ilyen "utángyártott" a gépelésérzet az Apple-hez képest na). Azért hasonlítom ahhoz, mert évek óta az alu verziót használtam mind vezetékes, mind anélküli változatban.

Unifying szépen felismerte, solar app is rendben van, elő is ugrik gombnyomásra.

A rajta található lábak eleget emelnek a billen, ugyanakkor minden kihajtásnál akaratlanul is arra gondol az ember,hogy ezek a kis pálcikák vajon meddig fogják bírni.

Az összeszerelés ahhoz képest,hogy műanyag az egész, nagyon korrekt, a gépeléses dolgot leszámítva teljesen rendben van, ha felemeli,forgatja, nézegeti az ember, nem azt érzi,hogy valami gagyi cuccot fog a kezében (pedig a képek alapján arra számítottam, de hála Istennek nem lett igazam).

Egyelőre ennyi, a felső billek FN-es kombói alapból működnek, de lehet konfigolni is őket, de gondolom ez nem újdonság senkinek. Ha van kérdés, szívesen válaszolok, hosszabb távú vélemény is lesz napok, majd hónapok múlva is (hisz a gyári fólia sem bírja a végtelenségig, egyszer le kell vennem, és akkor kezdődik a hsz-om elején említett tortúra is.

Ja, egy gyors shot: Logitech K750 Solar HU

[ Szerkesztve ]

(#8914) Sk8erPeter válasza icecave (#8913) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Köszi a gyorsjelentést! :K
A gépelés meglepő, hogy nem tűnik halknak, mondjuk lehet, hogy nekem azért tűnt annyira ultrahalknak, mert a "hülyeazértnemvagyok"-ban nagy volt a zaj, és a többi bill. okádék módon csattogott ehhez képest. :D Pedig rá is tapasztottam a fülem a billre nyomkodás közben próbából, hogy meghallgassam, közel a fülhöz mennyire klattyog, és akkor is jónak találtam.
Na, de eddig akkor úgy tűnik, inkább az elégedettség felé hajlik a mérleg, mint afelé, hogy kedved legyen kidobni inkább az ablakon. :D

Amúgy már nem is emlékszem, az Apple billt miért is cserélted le?

Sk8erPeter

(#8915) Peddy789 válasza icecave (#8913) üzenetére


Peddy789
őstag

erről a napelemről van valami infód hogy mennyit ér? vagy ez csak ilyen mellékes dolog és nem emiatt vettél ilyet?

(#8916) Sk8erPeter válasza Peddy789 (#8915) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Hát annyit mindenképpen ér, hogy sosem kell elemet cserélned a vezetéknélküli billentyűzetedben. :D Legfeljebb annyi kell neki, hogy fény érje (azért ha nem egy koromsötét szobában tartod egész nap, minden nap, akkor valószínűleg ez úgyis meglesz), de ha már a napelem is megdöglött (ami azért szerintem jópár év), akkor már amúgy is mindegy.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#8917) icecave válasza Sk8erPeter (#8916) üzenetére


icecave
nagyúr

Meg ott az akku, amit tölt, szóval, ha nincs fény, arról megy... Állitólag pár hónapot akkuról is elmegy, ha meg van fény, úgyis mindig tölti.

Amiért lecseréltem: ugye nem winre van,hanem Mac-re, amiatt pl. sharpkeys-el kellett lőnöm egy billentyűre printscreen-t, stb. Vezetékes még egész ok, de a wireless-ből a numpad pageup-down, stb mind le van spórolva. Mivel nagyon nem akartam vezetékesre visszamenni, de teljes billentyűzetet akartam, maradt a csere. Remélem, nem bánom meg, ha megszokom ezt a billentyűzethangot, akkor nem lesz gond. Egyébként én is voltam MM-ban, de ott nekem sem tűnt ilyennek, sőt. Nyilván, a háttérzaj, meg minden miatt, ahogy írtad is. Viszont akkor a többi milyen lenne itt az asztalon, amit még ott is hangosnak ítéltem meg... :D

[ Szerkesztve ]

(#8918) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Sziasztok!

Voltam már itt korábban, bill. témában.
Wireless/Cordless-t nem akarok, mert laggol, viszont egy Review-ban olvastam, hogy pl. a Logi MK320-at lehet futtatni USB kábelen keresztül. Ekkor csak töltődik vagy ott is viszi az át az adatokat? Kábelesből nem igazán találtam jót számomra elérhető áron, viszont így tetszene ez az MK320.

:F :R

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#8919) Peddy789 válasza Sk8erPeter (#8916) üzenetére


Peddy789
őstag

nekem kicsit parasztvakításnak tűnik ez a napelem, egy negyed ekkora napelem nagyon erős fénynél, tehát kb ha rásüt a nap, akkor ad 200mV-ot, legalábbis a suliba mértünk napelemeket, aztán lehet azok voltak a szarok, de úgytudom ezek között nincs nagy különbség

Tehát átlagosan ha ha csak nappal vagy erősebb fénynél van használva lehet kb 50mV.. ha joltudom egy usb kábel 5V=5000mV , áramerősség szerintem kb lófasz van a kütyün.. ezekből kiindulva kb szarnak a pofon lehet az aksijának, aztán lehet hogy marhára tévedek, lehet van valami teszt ami bebizonyítja az ellenkezőjét nemtudom

(#8920) icecave válasza Peddy789 (#8919) üzenetére


icecave
nagyúr

Nézd, én is feltettem a kérdést ismerősömnek, ő félhomályban használ egyet 1,5 éve (értsd. : félig leengedett redőnyök nappal, teljesen éjjel), és azt mondta, sosem merült 70% alá, ezt is akkor produkálta, ha tartósan borús idő volt és a szokásosnál is kevesebb volt a fényerő. Nekem most töksötétben, csak a monitorok csinálnak neki 16 luxot, ami szerinte is édeskevés, de amíg az akku nem mozdul 100%-ról, nem igazán érdekel (sőt, amíg nem kell külön világítani miatta).

(#8921) icecave válasza icecave (#8920) üzenetére


icecave
nagyúr

Na, helyesbítek is, mert enyhén nagyot tévedtem...

Most beszéltünk, és a következőket mondta: "nekem egy hónapig 97-98%-on volt, aztán elkezdett lassan merülni. Mostanában lesz 3 hónapos és 75%, pedig napot ez még nem látott".

Szóval azért merül, ha csak félhomályban használja az ember, de ez legyen a legkevesebb, majd egy napra odateszem az ablakba egy év múlva, 'oszt feltölt :D

(#8922) Normi™


Normi™
őstag

Sziasztok!

A Geniusom 5év után feladta így kénytelen vagyok váltani,amit kinéztem: Fujitsu-Siemens KB900 vagy esetleg az olcsóbb 400-as.

Mi a véleményetek róla/róluk?

Ha esetleg van más jó alternatíva 8-10ezerig....

Legfőbb szempont a csendesség.Kizárólag vezetékes érdekel.

Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"

(#8923) Siriusb válasza icecave (#8921) üzenetére


Siriusb
veterán

Ha már napra kiteszed, locsold is meg, úgy dukál ;)

Kezdtek kedvet csinálni a napelemes billentyűzethez. :)

(#8924) icecave válasza Siriusb (#8923) üzenetére


icecave
nagyúr

Majd veszek egy ilyet locsolásra: Logitech k310

[ Szerkesztve ]

(#8925) TGWH


TGWH
őstag

Estét, mit ajánlanátok 3 ezer forint környékén? Játékra, gépelésre. Nem kell semmi extra gomb, ne világítson.
Fogalmam sincs milyet kéne vennem, van valami értelme ezeknek az ergonometrikusoosososksknak? :D
Chicony 0420KU,Genius KB-G235, Chicony 0512KB, A4Tech ABKL45MUU...
Chicony van jelenleg, kb. 10 éves, elpusztíthatatlan :D csak kéne valami amin könnyedebb gépelni, meg amúgy is, lejárt az ideje.

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

(#8926) vlevi válasza icecave (#8924) üzenetére


vlevi
nagyúr

Teccetős :)
Nem a mosogatás, hanem a formája miatt.

(#8927) stranger28 válasza icecave (#8924) üzenetére


stranger28
addikt

Kakaóbiztos :D Tetszetős. :K

(#8928) Siriusb válasza icecave (#8924) üzenetére


Siriusb
veterán

LOL
Mélyvízi billentyűzet búvároknak :)

(#8929) Tothgera30 válasza Siriusb (#8928) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Szerintem csak könnyűbúvároknak ideális :D .

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#8930) Normi™


Normi™
őstag

Erre esetleg valaki?

"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"

(#8931) Prof


Prof
addikt

Sziasztok,

Szeretnék egy vezetéknélküli háttérvilágításos billentyűzetet venni, ami aránylag olcsó de használható rendesen (nem olyan vacak minta mostani 1k-s Silverline szörnyűség)

K800-nál jóval olcsóbb és masszívabb kéne. Időnként olyan 2-3m-re lenne a géptől használva.

Nem vagyok zongorista antighosting nem érdekel.

Előre is köszönöm a tippeket.

(#8932) Egon válasza Prof (#8931) üzenetére


Egon
nagyúr

LOL. Nem tudok ilyenről, nem hiszem hogy létezik a feltételeidnek megfelelő klavi.
Eleve ott sántít a történet, hogy vezetéknélküli (azaz limitált power) ÉS háttérvilágításos (értsd: nyilván jobban eszi az áramot, mint a nemvilágítós billek): ez a két fícsör elég nehezen fér meg egymás mellett... :U

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#8933) Prof válasza Egon (#8932) üzenetére


Prof
addikt

Ezt úgy szokták megoldani hogy, ha nem kell lekapcsolja magát a világítás, hogy ne fogyaszon annyit. Azt mondod akkor csak a K800 van?

(#8934) mustang08


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy az OEM-es billentyűzet mit takar?

(#8935) icecave válasza mustang08 (#8934) üzenetére


icecave
nagyúr

Csomagolás nélküli.

[ Szerkesztve ]

(#8936) nyunyu válasza mustang08 (#8934) üzenetére


nyunyu
félisten

Csilivili csomagolas mentes mennyisegi kivitel, elmeletileg rendszerintegratoroknak, akik csak komplett gep reszekent adhatnak.
Gyakorlatban meg boltban kulon is lehet oket kapni.

OEM billzetek altalaban egyszeru barna kartondobozba vannak csomagolva.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#8937) haddent


haddent
addikt

üdv
tudnátok nekem néhány (lehetőleg különböző árcédula kategóribáól) néhány igazán szimpla, kényelmes, strapabíró gépezetet javasolni? Nem szükséges semmi extra bill, könyöktámasz kéne, és első körben mechanikusokat szeretnék.

köszi!

(#8938) szimisi


szimisi
tag

Sziasztok!

Erről a billentyűzetről szeretnék érdeklődni, hogy érdemes-e beszerezni egy ilyet. [link]

Köszi előre is a válaszokat, ha esetleg van jobb, hasonló árkategóriában és ha lehet világítós, szívesen fogadok tippeket. :)

(#8939) Peddy789 válasza szimisi (#8938) üzenetére


Peddy789
őstag

már szinte érzem hogy kapod mindjárt az oltást, höö az egy szar! 20k alatt mitakarsz te??!!! (én 30ért vettem) 20alatt nincs értelmes! egyikle jó! neméri meg! hangos! gagyi! vegyél 30ért! annak van értelme! ugylátszik neked jó az aljaminőség! blabla...

valahogy tök haszontalan ez a topic, olvasom valami 1-2hete, az emberek 80% valami ilyesmit akar, 8-10k alatt, jólenne ha világítana meg nem a legszarabb minőség ( jó ár/érték ), de nemigazán tudnák rá válaszolni milyen ilyen billentyűzet van, mert aki tényleg ért hozzá, annyira belebuzul hogy csak a 15-20k-s akat nézi valamire, a többi meg a selejt hiába 5%-a a vásárlóknak..

boccs az offért

(#8940) nyunyu válasza Peddy789 (#8939) üzenetére


nyunyu
félisten

Sokan voltak ezzel igy, hogy de hat a 14k-s Giga 8100 az draga, jo lesz nekem a feleannyiba kerulo Revoltec LightBoard XL2 ujabban XL3 is, nem lehet az akkora hulladek, mint aminek beallitjuk.

Aztan 2-3 honap mulva viszontlattuk oket a topikban, mert megint vilagitos billzetet kerestek, mert bedoglott a Revoltec. ;]

A4Tech amugy sosem volt jelentos tenyezo a billzet+eger fronton, olcso, de annyit is er termekei vannak.

Egyebkent szivesen ajanlanank 8-10k-s magyar kiosztasu, minosegi vilagitos billzetet, HA lenne olyan.
De nincs.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#8941) Sk8erPeter válasza nyunyu (#8940) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Az a gáz, hogy még mindig nincs egy rövid szösszenet az 1. hsz.-ben arról, hogy mit érdemes egyáltalán venni, miket kell fontolóra venni, mielőtt az ember billentyűzet vásárlására adná a fejét (egy hasonló vagy akár fele olyan hosszú, mint az egeres topicban), pedig ha lenne, sok kérdés már eleve úgy indulhatna, hogy "láttam az 1. hsz.-ben, hogy ajánlott többek közt az ABC meg az XYZ meg a blabla bill., de ezzel kapcsolatban még lenne az a kérdésem, hogy ..." - eleve ezzel szűkítve a kört, információval ellátni az olvasókat, adva egy előzetes tanácsot, és elkerülve a folytonosan ismétlődő kérdéseket. Pl. amit most írtál, végül is már kapásból be lehetne rakni valamilyen formában az 1. hsz.-be (miért is ne keressenek ilyen árkategóriában világítós bill.-t). :) Peddy789-nek igaza van abból a szempontból, hogy sokan kapnak egyből talán túlzó arcba röhögést meg oltást, pedig érdeklődni jöttek ide - igen, mondjuk az is igaz, hogy visszaolvashatnának kicsit, és használhatnák a keresőt, azért van. :) A másik oldalról viszont annyi hsz. születik a topicban, hogy sokszor nehéz kihámozni a lényeget, ami egy emberkének konkrétan kell. (Bár ha beírom a "világítós" szót a keresőbe, akkor jelenleg kapok 197 találatot. :D)
Mechanikus billekről is születtek itt már nagyon jó összefoglaló hsz.-ek.
Kár, hogy nem értek a billentyűzetekhez, ha értenék, sztem már rég megírtam volna azt az 1. hsz.-t, vagy legalább egy piszkozatot. :(

Sk8erPeter

(#8942) Sk8erPeter válasza icecave (#8921) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Úgy, hogy napot nem látott a napelem, csak a monitor világítását, 3 hónap után a 75% elég jó eredmény. :D
A srác nem gondolt még rá, hogy néha nem árt elhúzni a függönyt, vagy felkapcsolni a világítást? :DDD

(#8919) Peddy789 : igazából érdemi adatokkal nem tudok szolgálni, de szerintem ha pusztán parasztvakítás lenne, akkor elég rossz híre lenne, nem venné senki (vagy csak tájékozatlanok), és már rég kivonták volna a forgalomból a billentyűzetet, mert egyszerűen nem érné meg gyártani. Gondolom én.

(#8924) icecave :
ez igen jól néz ki, én elfogadnék egyet szívesen, ha hozzámvágná valaki. :)

Sk8erPeter

(#8943) icecave válasza Sk8erPeter (#8942) üzenetére


icecave
nagyúr

Minek? Amíg csak munkából hazajövet használja pár órát, meg gyk. egész hétvégén... így jö neki. Nem kell mindig 100%-on lennie, ha nagyon merül, majd kiteszi napozni :D

A k750-ről továbbra is pozitívak a tapasztalataim, egyetlen billentyű van, aminek brutális csattanós hangja van, az backspace. Nyilván, emiatt nem küldöm vissza, de ha erősebben "ráütök", azzal az egész kerületet fel lehet ébreszteni. (Erős túlzás természetesen, a lényeg, hogy feltűnően hangosabb, mint a többi billentyű).

(#8944) fatallerror válasza icecave (#8943) üzenetére


fatallerror
addikt

most akkor mégis jó? :U először elég lehangolóan írtál róla... a fényes rész miatt minek aggódsz? csak felül látom h olyan lenne, nem biztos h megéri a felárat a k800as, majdnem 1 10essel több

don't tell me what i can't do!

(#8945) icecave válasza fatallerror (#8944) üzenetére


icecave
nagyúr

Elolvastad rendesen? Egyáltalán nem lehangoló, amit írtam... Meg a k800 tök más kategória, a billentyűk, a kialakítás, stb tekintetében. A fényes rész akkor lesz érdekes,ha leveszem a gyári fóliát... azért aggódom, amit írtam, karcok és ujjlenyomat. iPhone-omon is ocsmány a felület,ha már össze van tapperolva, persze le lehet törölni, de egyszerűbb, mint egy billentyűzetet.

(#8946) fatallerror válasza icecave (#8945) üzenetére


fatallerror
addikt

az utángyártott gépelést én úgy értelmeztem h hangos és rossz ezért írtam. nagyon vonzó ez a bill nekem is ezért aggódom ha te aggódsz :DDD

don't tell me what i can't do!

(#8947) icecave válasza fatallerror (#8946) üzenetére


icecave
nagyúr

Értem mit mondasz, de ezt az Apple alu billentyűzetek gépelési érzetéhez képest írtam. Tény,hogy ahhoz képest valóban "utángyártott" az érzés. Egyébként meg olyan gépelni rajta, mint egy laptopon, még mindig sokkal jobb ,mint egy alap billentyűzeten, amin inkább kopogós hangot lehet hallani.

Szóval kezdem megszokni, nem lesz itt gond. Csak majd ez a "fényes felület vs. karc vs. ujjlenyomat gondolat-kombó" nem fog elszállni soha, de majd erről is írok, ha aktuális lesz.

[ Szerkesztve ]

(#8948) fatallerror válasza icecave (#8947) üzenetére


fatallerror
addikt

na azért :D jónak kell lennie ennyiért :D nálam összelesz tapicskolva ha ilyen lesz mert pont az a felső része ahol igazán fogható és nekem kell rakosgatni mert azt ölemből használom a bill-t. na mind1 még ez is csak álmodozás majd kiderül h mi lesz, köszi a tapasztalataid megint :))

don't tell me what i can't do!

(#8949) Prof válasza szimisi (#8938) üzenetére


Prof
addikt

Az ipon hozzászólásokban dicsérik, amúgy nem sok infót lehet találni róla.

(#8950) Chereiose


Chereiose
addikt

Sziasztok!
Ti jónak találjátok a Logitech g105 ös billentyűt? vagy a "nagytesót" a g110-et?
Mindenképp a logitech től akarok vásárolni gamer bill-t, de tőlük csak ez a kettő van megfizethető árban. Szerintetek ez jó vétel lenne? a G105 10-12 ezer ft között mozog, a g110 meg 20 körül....Esetleg szóba jöhet még a sidewinder x4 is. ( sajnos ezek nincsenek magyarban) Vagy érdemes várni őszig és akkor talán jön valami új logitech billentyű? köszi

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.