Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42351) Gravity1234 válasza fragola.6035 (#42344) üzenetére


Gravity1234
tag

Nem teljesen ertelek, es bocs, hogy ezt irom, de minden mondatodbol szinte sut egyfajta lenezo, majd en megmondom latasmod.
Infot kertel, en adtam amiket annno nekem is irtak, de te megkerdojelezed ki irta. Nem tudom nem ismertem oket, forumon irtak, de nem mindegy? Ezek tapasztalatok amik ha elolvastad olyanoktol jottek akik ossze tudtak hasonlitani massal, nem pedig kitalaltak voltak versenyen vele, stb.

Most akkor ha jon egy uj forumozo kerdez valamit es en vagy valaki leirom a sajat tapasztalatom, akkor en sem leszek megbizhato? Csak az akinek kaveszerelo vegzettsege van? Mit akarsz ezzel?
A forumnak pont az a lenyege hogy az ember infot gyujt, megbeszel.

Ahogy latom itt a kozel 1 eves jelenletem alatt, te/ es paran tuning orultek vagytok (Van ilyen mindenben, bringatol az autoig, es persze az is igaz hogy nektek sose lesz jo semmi, mert csak a hozzanyult, megfabrikalt, stb) az lehet az igazi, ez sem baj tolem megse hallottal egyszer sem ilyen cinikus, leszolo kommenteket.

A hazisarkanyos reszt nem ertem, hogy jon ez ide? akartal irni valami frappansat....?
En sem szegyellek regit, miert tennem de nem veszek hasznaltat, ennek meg ezer es egy oka van amik szamomra fontosak, Ha ezzel a Lelittel 10 ev mulva is meg leszek elegedve en is jo szivvel fogom hasznalni pedig mar 10 eves lesz, de ettol ha ujat akarok majd venni akkor ujat fogok es nem hasznaltat. Ez a ketto alma es korte,

Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.