Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121061) SoundON válasza Neked Az (#121059) üzenetére


SoundON
tag

Mindkettő igaz lehet :)
A lényeg hogy szerintem az első kávéd előáztatott és a lassan felépülő nyomás miatt kíméletesebb a pogácsához, nem roppantja azt meg, nem csatornásodik és az őrleményed is durvább lehet stb stb
Akkor iszol jó kávét amikor ízlik, tehát ha az első mindig ízlik akkor az első kávéd a jó!...más kérdés hogy csak véletlenül sikerül jól és nem tudod reprodukálni :) vagy a fent leírt tézis tudatában kitalálsz valamit ami működik. Például a Gaggián presszó után a gőzkar előtti részen is felgyülemlik a víz, amit ha minden shot után kinyitsz és leengedsz, akkor keletkezik egy újabb kis puffertartály a víznyomásnak ami segíti az újbóli előáztatásszerűséget...pl
Sok sikert!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.