Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Ketogén étrend
- [Re:] [N€T0X|N:] Soyes XS16 mini, Droidos minifon
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [mustang08:] MÁV
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [hege8888:] Retro Kocka Kuckó 3D tour
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
RetepNyaraB
veterán
Az oxidáció biztos rossz. Egy olaszos pörkölésnél talán kevesebb érezhető, egy világosnál sokkal inkább. Nem véletlenül vannak szelepesbe csomagolva a babok. A mélyhűtő pedig kontroverz véleményeket szül; a kicsapódó vízpára ugyanúgy rossz, mint a beáramló oxigén. Minden alkalommal mikor kiveszed, a hősokk kinyomja felületen a párát, ez ráfagy, stb. Megoldás a külön porciózva, adagonként fagyasztás lehet, akinek nincs magánélete
De ha azt nem is, akkor a szelepes zacsit tedd zárható uzsonnászacskóba és próbáld kinyomni a levegőt, majd lezárni. Így kicsit tovább friss, mint a szekrényben. Vagy veszel légmentesre zárható dobozt (engem harmadik hete hiteget a bartenders.hu, de lesz ez egy hónap is )
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.