Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Ear001 #89565 üzenetére

    Oké ezt nem tudtam. Azt hittem körben precízen mint egy fix csapágyozású valami elfordul (semmi kotyogás, lötyögés) és egy másik tengelyen meg fel-le mozog. Ha azt mondod ezek ilyen önbeállós valamik, elhiszem.
    De sajnos ez még nem is igazán önbeállós, ugyanis ha döntöm a kart befele vagy kifele és úgy fordítom el, akkor úgy fordul, tehát ezekben az esetekben a tű szemből nézve nem merőleges.

    Amúgy foglalkozik valaki ilyen hangkarok rendbehozatalával, esetleg csak tisztításával, kenésével (ha ez utóbbi 2 művelet egyáltalán szükséges).
    Az antiskating működik, ha 0-nál egyensúlyi helyzetben hagyom a kart valahol, akkor az ott is marad. Ha viszont tekerem feljebb akkor húzza vissza alap/kiindulási helyzetbe.

    A lemeztányér csapját elég megkenni valamilyen high-end kenőanyaggal és mehet is vissza, vagy mindenképp kell valami spéci "olajat" önteni a perselyébe?
    Nem tudom ez milyen hangszedő, de arra is van esetleg valami célszerszám, amivel le lehet húzni róla a kábelek érintkezőit; ugyanis rendesen rajta vannak, sima csipesszel esélytelen voltam, laposfogóhoz meg nem akartam folyamodni. (gondoltam kiveszem a hangszedőt és megnézem valahol mikroszkóp alatt).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés