Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
A mi LG hűtőnket (csomagolás nélkül 201cm magas) konkrétan az oldalára fektetve hozta ki a szállító cég. Állítva be sem fért volna a furgonjukba. Az a szerencse, hogy jó oldalára fektették, a kompresszorból kilépő csövek felfelé álltak. Biztos ami biztos másfél napot pihent utána indítottam be. Egy éve (kopp kopp kopp) tökéletesen működik.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
BB9360
aktív tag
válasz peppe79 #56580 üzenetére
A padló tisztító fejet csak előre tolod? A forgás miatt adja magát, de tényleg fura... Már csak azért is, mert akkor ez azt feltételezi, hogy folyamatosan haladsz előre. Viszont egy lakásban ez nem annyira egyértelmű.
Nekem is van egy ilyen, én előre-hátra mozgatom.Közben latom, hogy más is írt erre...
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz BB9360 #56604 üzenetére
Az természetesen teljesen életszerűtlen, hogy kizárólag előre tolja az ember a porszívófejet. De ha megnézed a fej alsó részének kialakítását, láthatod, hogy oldalt és hátul egy plüss csík fut. Ez előre tolva segíti a henger irányába történő "terelést", hátrafelé mozgatva viszont pont hogy akadályozza.
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
indukciós főzőlapot szeretnék venni.
Kinéztem 2 típust. Ami totálisan ugyan az csak a gyártó neve más. Az adatlap, a dokumentáció, funkciók stb. A kettő között kb 40-ezet FT különbség van.
Belseje silányabb az electrolux-nak azért olcsóbb?
[AEG Pure Indukciós főzőlap, Hob2Hood, 60 cm]
[Electrolux Pure Beépíthető indukciós főzőlap, Hob2Hood, Bridge funkció, 60 cm ] -
BB9360
aktív tag
válasz peppe79 #56605 üzenetére
Egyetértek.
Nálunk a női szakasz barátkozik vele, de az Ergorapido-t ergonomikusabbnak tartják és főleg könnyebbnek. Ami igaz is, csak az bedöglött. Nem igazan volt kedvem egy újat venni, ezért lett a a Xiaomi, de az tény, hogy a Dysonnak is, ennek is a kéznél van a súlypontja, emiatt tartani megerőltetőbb.
-
Zeki
nagyúr
AboutYou - min. 16.500 HUF 25GLAMOUR
alza.hu - alza.hu/glamour Kuponkód: glamournapok2020
babaszafari.hu -20% bababútor, autós gyerekülés, babakocsi Kuponkód: bsz201glam
bonami.hu -20% mnindenre Kuponkód: BONAMI20GLMR
BOOK24.hu 26% kedv. Kuponkód: Glamour-2020
bookline.hu 25% kedvezmény Kuponkód: GL2020GL1
Bubbles -20 1 mosás és 1 szárításra Kuponkód: GLAM20 a fizetőautomatánál
Budmil -20% teljes árú termékekre Kuponkód: GLAM20OSZ
Bushman.hu - más kedvezménnyel nem vonható össze Kuponkód: GLAM
Butlers - 20% kivéve bútor, lámpa( ezekre 10%) Kuponkód: GLAMOUR2020OSZ
Butopea.hu -20 Teljes árú termékekre 10 Kuponkód: BUGLAM2010
C&A - Kuponkód: Glamour20
CALSEDONIA -20% teljes árú termékekre Kuponkód: CLZHU20FW
Careclub.hu - 20%Munchkin,4moms,Uppababy Kuponkód: GLAMOUR2020
Careeclub -.25% Libero Touch Kuponkód: gltouch25
CCC -20% teljes árú termékekre Kuponkód: GLAM2020
Cerave.hu 2 termék vásarlása esetén -50% az olcsóbból Kuponkód: 20G1010C
converse sneaknrun.hu -25% teljes árú termékekre Kuponkód: converse25
depostore.hu -20%outlet termékekre Kuponkód: depo01
dorko.hu -20% Kuponkód: GL20DRK
eastpak.hu 20% Kuponkód: glamour2020
ecipo.hu/glamour Kuponkód: GLAMOUR
edenyshop.hu -20% Kuponkód: GLAMOUR2020OSZ1
ekszer-ora.hu Kuponkód: EOGLA23
emag.hu Kuponkód: emagextra
erotikashow.hu Kuponkód: GLAM20ES20
esztetika.genium-med.hu/glamournapok - 40%szörtelenitésre, orvosi esztétikai kezelésre Kuponkód: RGE-2020
everdermlaser.hu 60% lézeres szőrtelenítésre Kuponkód: Glamour
extremeaudio.hu -20% a megjelölt termékekre Kuponkód: glam20hifi
extremeaudio.hu -20% JBL Kuponkód: glam20JBL
Fressnapf -25% kutya és macskafekhelyre Kuponkód: fnglam2010
Geox.com -20% őszi téli kollekció Kuponkód: GLAMOUR20GEOX
heavytools.hu -20% teljes árú termékekre Kuponkód: GLAM20AW
heelgood.hu 20% Kuponkód: glamour2020
helia-d.hu -20-50% Kuponkód: GLAM-HD-2020
hellomami min 2 termék (kismama ruha, szoptatós fehérneműből) Kuponkód: glamour2020
hervis.hu 20 ezer felett -20% Kuponkód: GLAMOUR
hm.com -20% Kuponkód: GLAM2020
ilcsi.com 20% kedvezmény Kuponkód: ILCSI20GL
intimissi.com/hu 20/ teljes árú Kuponkód: INTHU20FW
JosefSiebelShop.hu -20% teljes árú termékekre Kuponkód: GLAMOUR20
József Attila Színház -20% a legtöbb jegyre Kuponkód: GLAMOUR20
Kärcher - store-centerben Kuponkód: GLAM2020OSZ
kreativjatek.hu 20% teljes árúakra Kuponkód: GLAMOUR20
Libri.hu -20% Végösszegből könyv,hangoskönyv Kuponkód: OSZGLAMOUR
mayochix-webshop.hu -20% Kuponkód: mayoglam 2020
modivo.hu/glamour Kuponkód: GLAMOUR
moemax.hu, mömax Kuponkód: gkamour2020
Nemzeti Táncszínház Megjelölt előadásokra Kuponkód: HL1110
Nespresso - 35% Essenzamini és Pixie-re min 3 doboz kávékapszuával Kuponkód: GLAM2020
Netpincér MOBILAPP ELSŐ rendelésre, max 10.000HUF, -25% - Kuponkód: GLAM811
oraszalon.hu -20-50% kedv. Kuponkód: Glamour2020
orsay.com Kuponkód: 20750
praktiker 20% kedv.Kuponkód: GLAMOUR202010
realwebshop.hu -20% Kuponkód: GLAM202010
regiojatek.hu thinkfun-lego,duplo lego city Kuponkód: glamour2020regio
RENO.hu -20% teljes árú termékekre Kuponkód: Glam20
reserved.com Kuponkód: REGLAM20HU
retrojeans.com Kuponkód: glamour20fw
robertkorhaz.hu/leiras/glamour-napok Kuponkód: RG-2020
sebastiano.hu 20% teljes árú termékekre Kuponkód: GLAMOUR2020
slipstopshoes.hu -25% teljes árú termékekre Kuponkód: GLAM25
Smilezor.hu - 20% láthatatlan fogszabályozóra Kuponkód: GLAM11
sugarbird.com -20% megjelölt termékekre Kuponkód: Sugarbird-gl-2020
szexshop.hu Kuponkód: GLAM20SZ20
Tamaris: -20% (kivéve ami 50+%-kal olcsóbb ) Kuponkód: GLAM20
Tezenis.com/hu -20% teljesárú termékekre Kuponkód: TEZHU20FW
TheBodyshop.hu 20% min 3 termék vásárlásakor Kuponkód: GLAM20F
unipatika.hu 25% megjelölt termékekre Kuponkód: uniglamour20
Wellenstein Kuponkód: GLAM
XIAOMISHOP.HU -20% minden porszívóra Kuponkód: XIAOMIRR20
Yamuna.hu -25% mindenre Kuponkód: glamourosz
YvesRocher.hu - 40% 2db nem Zöld pontosra Kuponkód: GLAM40
edigital:
somat 50% Kuponkód: EDGLAOKSOM50
Durex 30% Kuponkód: edgladurex30
Persil 35% Kuponkód: EDGLAOKPER35
Dettol: 40 % Kuponkód: EDGLADETTOL40
Scholl 50% Kuponkód: EDGLASCHOLL50
Silan öblítő 30% Kuponkód: EDGLAOKSIL30 -
arcsin
senior tag
-
sudika
csendes tag
Sziasztok!
Beállnék én is a sorba és tanácsot szeretnék kérni.
Megvettük a családi fészkünket és szeretnénk berendezni, mert jelenleg egy pucér házról van szó.
Amiket előzetesen nézegettem:
Hűtő:
Nagy legyen, alulfagyasztós, inox, kb. 120000Ft a keret
1. Zanussi ZRB36104XA 125000Ft [link] 24 hónap garancia
2. Gorenje NRK6192AS4 125000Ft [link] 36 hónap garancia
3. Samsung RB30J3000SA/EF 116000Ft [link] 24 hónap garancia
Vagy mit ajánlanátok?
Gázfőzőlap:
Különös igény nincs csak, hogy ne üveg legyen.
1. Beko HIZG 64120 SX 29990Ft [link] 60 hónap garancia
Mit ajánlanátok ?Beépíthető sütő:
Legyen rajta óra
1. Beko BIM22301X 65000Ft [link] 60 hónap garancia
2. Electrolux EZB3400AOX 59900Ft [link] 12 hónap garancia
Vagy mit ajánlanátok?Mosógép:
LG legyen, kb. 100000Ft
1. LG F2J5WN3W 95000Ft [link] 24 hónap garancia
Vagy mit ajánlanátok?Válaszokat előre is köszönöm.
-
chopin42
addikt
Üdv!
Porszívót szeretnék venni, mert tele lett a tököm, sok a bútor, kicsi a hely, a vezetékes meg dög nehéz, manőverezni halál vele.
Lakásba kell, 40m2, macska van, egy csavart szőnyeg, azon kívül többnyire járólap és laminált padló. Sok a bútor, székek, asztal, sarokétkező, ezen kívül 1 kanapé, egy ágy.
Vezeték nélküli kell mindenképpen (mert nem akarok semmi akadályozó tényezőt).
Keret maximum 50, nagyon max 60k.
De ennél jó lenne olcsóbb.
Hosszú távra kell, ezt váltanám: Samsung Airtrack 1600w Sc4321, hangos, nehézkes, és a szűrése bőven hagy maga után kívánni valót.
Tudom, hogy elvileg a Xiaomi 1c az ajánlott, kérdés, megéri az árát (a fenti feladatokat elvégzi), strapabíró, jó cucc? Esetleg bármi olcsóbb ennél? Turbados elfogyott, telefont nem veszik fel.
Köszönöm!Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
ribarszki
őstag
válasz chopin42 #56615 üzenetére
Az általad megjelölt keret annyira az alja az értelmes gépeknek, hogy nem marad más választásod a Xiaomi Handhelden kívül. Az árát maradéktalanul megéri. Hogy strapabíró lesz-e? Bírja-e több évig? Ehhez üveggömb kell. Ami árban alatta van az jóval gyengébb. Felette a Dyson V8 Absolute gépet ajánlanám, de az 150.000Ft, tehát kiesik.
A Xiaomi 50ezres ára baráti a Dysonok 150.000-300.000 Ft-os árához képest. Annyival azért nem rosszabb, de vannak hátrányai. Írtunk róla a fórumon többen is, olvasd el.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz ribarszki #56616 üzenetére
Sajna nem tartozom azok közé, akik az állítólagos átlag fizetést valóban meg is keresik. Ez itt nagyon off, nem is ez a lényeg, csak kicsit elszomorít, hogy külföldön kb a fizetés maximum 10%-a ez a porszívó, nekem meg...nos több. Ezért nincs rá többem.
Oké, hogy a Dyson a top, de annyim sose lesz porszívóra. Ha nem 4x olyan rossz, csak 2x, akkor bepróbálom.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
peppe79
senior tag
válasz sudika #56613 üzenetére
Én csak a Zanussi ZRB36104XA-ról tudok nyilatkozni. Nekem ugyanez van, csak fehér színben. Műszakilag teljesen rendben van, évek óta hibátlanul, és szinte hangtalanul üzemel.
Ami negatívum: a fiókok viszonylag könnyen repednek, pláne, ha tele vannak pakolva (főleg a mélyhűtő rekesz középső, nagy fiókja). Cserélni pedig nem éri meg, mert egy vagyonba kerül. A zöldséges rekesz számomra túl nagy, sok helyet elvesz a hűtőtérből. A zöldségtartó fióknak pedig nincs semmi csúszósín, vagy koptató kialakítva, így az a hűtőtér alsó részét koptatja, karcolja. Ha 190 centi feletti vagy, akkor egy picit kényelmetlen lesz az ajtóba süllyesztett fogantyúkhoz hozzáférni. Én 2cm-t emeltem a hűtőn, hogy ne kelljen emiatt görnyeszkednem.Ha az ajtózsebbe (is) akarsz üdítőt tenni, három helyett csak két rekeszt tudsz használni. De egyébként a palacktartó huzalpolc szerintem jobb megoldás: nyáron van hely több üdítőnek, ősszel pedig, amikor már nem kell behűteni, csak kiemeljük a polcot, és befér más kaja a helyére.
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz chopin42 #56615 üzenetére
"Turbados elfogyott, telefont nem veszik fel."
Hát, nem egy bőbeszédűek, az tény; de amúgy velem korrektek voltak, időben megérkezett a porszívó.
Arra korábban is volt példa, hogy elfogyott náluk, de cca. egy hétre rá aztán újra elérhető lett a Xiaomi. Türelem...[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Köszi mindenkinek, a jövő héten eldől
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Khaosz55
addikt
válasz macilaci78 #56614 üzenetére
Én nem írtam zanussit hanem AEG és Electrolux-ot. A két típus ugyan az.
-
lazac_
tag
Hi. Gondoltam megosztom, hogy mi a tapasztalatom egy Sencor SVC 9000BK-val. (itt olvastam, hogy az svc 8yl olcsó és jó, de nem tetszett, hogy kifutott termék és kicsi a porzsák, na meg hogy nem kapcsos a csőcsatlakozás, gondoltam picit hozzáteszek...).
38-ért vettem a Savoya parki auchanban, hát érzésre közel nem ér ennyit... Olcsó hatású (és valószínűleg az is) műanyag, merev, túl vastag, de legalább rövidecske gégecső, ráadásul változó átmérőjű. A porszívó bekötésnél vastagabb, nem forog el magától, az első 5 percben felborítottam a masinát.
5 fokozatú szívóerőszabályzás, a legkisebb fokozaton sem lehet egy pl. lábtörlőt átporszívózni, mert olyan brutálisan szív, hogy nem lehet a földön tartani azt. Ormótlan bumszli fej, még kikapcsolva sem lehet eltolni magas állásban sem egy sima rövidszőrű diegos szőnyegen, csak komoly küzdelmek árán. Ágy alá nem lehet benavigálni, mert csak elforgatva lehet vízszintbe dönteni, de akkor meg oldalra kanyarodik... A turbófejet legalább könnyen lehet tolni, cserébe brutál hangja van. Maga a készülék is ormótlan, kár, hogy olyan nagy kifli fogantyút raktak az elejére, a lakásomban kb. sehol nem tudok vele megfordulni (egy Philips smallstar porzsák nélküli gépet váltana, eddig eléggé eredménytelenül, azzal bárhol elcikázok).
Pozitívum a reteszelt csőkapcsolat, a gép önmagában csendes, hosszú vezeték, flexibilis résszívó, kis turbókefe autóhoz, és ha nagy nehezen végzek valamelyik szőnyeggel, látvanyosan megtisztul, felborzolódnak a szálak.
Összességében nagy csalódás, ráadásul 2 nappal a vétel után kaptam a philips webshophoz egy 25%-os kupont, amivel a FC8578 ugyanennyibe került volna, viszont online rendelés esetén vissza tudtam volna küldeni, ha nem válik be... -
Golyo69
senior tag
Sziasztok,
Nemsokára koltozunk es konyhat rakunk össze.
Nem sokat szoktunk főzni de azért neha előfordul.
Ezért nem is akarunk sok szaz ezret kolteni haztatrtasi gépekre :)Beépíthető főzőlapot szeretnenk, ezt az indukciós lapot neztem ki elsőre : Gorenje IT 640 BSC
[Gorenje]
Van esetleg ilyen itt vkinek vagy esetleg ehhez hasonló kategória? Vagy esetleg vélemény errol?Köszi
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Golyo69 #56626 üzenetére
Én pont főzőlapon nem spóroltam. Legnagyobb lap 4kW power üzemmódban: egy perc alatt felforral pár liter hideg vizet. Nincs több baszódás az elektromos vízforralóval, tehát kuka. Ha főzöl, iszonyatos sebességgel reagál, az egész gyorsabb, mint egy hasonló árkategóriájú gáztűzhely. Árban gondolom sose jön vissza, de az érzés tényleg megfizethetetlen. Többire a mastercard...
link
Ilyesmire gondolok, a fém keret segít abban is, hogy kevésbé törd le a peremét egy rossz pillanatban. De nekem valami elektrolux van, ami sajna még drágább. Három éve nem volt ennyire szar a királyi valuta[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Golyo69
senior tag
válasz RetepNyaraB #56627 üzenetére
Megnezek egy párat még en is persze, de ez árban még nem olyan vészes.
100 K az mar sok :) főleg hogy még jön egy sütő is mellé.
Hűtőrol nem is beszélve....
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Fr3eWar
őstag
válasz RetepNyaraB #56627 üzenetére
A fém keret legalább akkora hátrány is mint előny.
Mivel nagyobb edények egyszerre nem férnek el egymástól, és ha feltolod a peremre, akkor nem érintkezik a felület, töredékére csökken a hatásfok. Én keret nélkülit vettem vagyis olyat aminek a kerete üveglap alatt és üvegsík alatt van, de az egy teljesen más kategória, olcsók közül sima keret nélkülit kerestem volna. -
RetepNyaraB
veterán
válasz Fr3eWar #56629 üzenetére
Azért az Darwin díjas, ha feltolod a peremre, lássuk be. Most az enyém se olyan, de #vótmá és elfértünk családilag.
Golyo69@ próbálj power\booster funciósat keresni, az mindenképp nagyon megéri.
Sütőn akkor tudsz spórolni, ha nem fontos a mérete. Én ott is úgy döntöttem, fontos. Valami Zanussi pirolitikus szar van, nagyobb (és drágább), mint az átlag. Cserébe nem kell töprengeni, befér-e két komplett fogás.
Na a hűtő pont az a dolog, ami hűtsön és szevasz. Ergo: beko, indesit, candy. Megfelelő méretben. Ott lehet megfogni a pénzt (meg a mosogatógépen, ha lesz).[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Golyo69
senior tag
válasz RetepNyaraB #56630 üzenetére
Ez amit kinéztem tudja a PowerBoost funkciót. 60-70K Körül ezt találtam.
Hűtőt még nemtudom milyen lesz. Napokban megyünk szetnezni.
Jah mosogatógép nem lesz... Most van de nem használjuk.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Chili paprika (vastag húsú Jalapeno és Habanero Scotch Bonnet) szárítására ajánlanak több helyen aszalógépet, az Aldiban pont mától akciós, szerintetek alkalmas a célra? [link]
[ Szerkesztve ]
-
benito86
csendes tag
Sziasztok, most nagyon jó áron van Phillips vezetek mentes porszívó Philips FC6724/01 SpeedPro. 65 e HUF mi a véleményetek róla? Szabad-e vagy ez egy nagyon lebutított ( promóciós) Speedo pro?
koszi a segítséget! -
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Hűtő- és fagyasztószekrény vásárlása előtt állok.
Tavasszal lenne esedékes a vásárlás, akkor érdemes ismét rákérdeznem itt a fórumon az ajánlott készülékekre?
Keret a két készülékre: 200k Ft környéke
Sima fagyasztó nélküli hűtőből 100-120literesre lenne szükségem, polcos fagyasztószekrényből, pedig 230-250 literesre.
Max. 190cm magas készülék fér el.
Energiahatékonyság is fontos lenne, más egyéb feltétel nincs, ígyis elég szűkös a keret.
Ezekkel a feltételekkel milyen készülékeket ajánlotok?
Előre is köszönöm! -
Szállító76
tag
Sziasztok!
Aki a Bosch-nál vett a 10 % visszajár a szárítógép árából promocióban az kapott már vissza pénzt? Mert nekem azt írták, hogy december 10-ig megkapom -
Digitalpimp
senior tag
Lehet az aszalókkal chilit szárítani, csak utána mást nem nagyon.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
peppe79
senior tag
válasz BB9360 #56609 üzenetére
Szerintem könnyen megszokható, a nejem se panaszkodott a Xiaomi súlyára. Inkább a - hagyományos porszívóhoz képest - gyengébb szívóerő, és a tartozékok szűk kínálata miatt lehet problémás. Most jöttünk haza autóval egy hétvégi kiruccanásból, ahová a két kutyánkat is magunkkal vittük. A kombi hátsó csomagtere csupa merő egy adta kutyaszőr lett. Gondoltam, adok még egy lehetőséget a Xiaominak. Hááát, ez nagyon nem pálya neki, kínlódás volt vele porszívózni...pedig még a motoros kefét is feltettem, de azzal se haladtam sehová. Kihoztam a Vorwerket, feltettem az EB360-as fejet, az egy pillanat alatt felszedte a filc kárpitba hullott kutyaszőr ~95%-át. A maradékot meg felporszívóztam a "polster boy 411"-el. Sajnos ide a Xiaomi egyszerűen kevés, úgyhogy marad kizárólag a lakásban, mint robotporszívó "kiegészítő", plusz orrszi-porszi.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon foglalkoztam még az indukciós technológiával, ezért inkább rákérdezek. Egy 40x40-es edény alá tervezek venni sima 1 zónás főzőlapot, de ezek rendszerint hordozhatóak, és kisebbek, kb 26-30-as átmérőjűek. Ezeken használható a nagyobb edény is? Vagy sokat veszít a hatékonyságából?
Köszi
(#56633) gg72: Mi 2x beraktuk sütőbe a habanerot, utána ledaráltuk ősrégi darálóval amit utána teljesen ki tudtunk pucolni.
-
-
peppe79
senior tag
válasz ribarszki #56641 üzenetére
Az állatszőr a legnehezebben takarítható, főleg az olyan kárpitokon, mint a filc, vagy a zsenília. A benzinkutakon elhelyezett porszívók ezekkel nem bírnak, legyen bármilyen szívóerejük is. Motoros kefe nélkül esélytelen. A Xiaomi-é sajna gyenge, de gondolom, a Dyson megbírkózik vele.
-
chopin42
addikt
válasz peppe79 #56638 üzenetére
Most készülök ilyet venni, igaz, csak lakásba: [link]
Ezzel nem tántorítottál el, mert ami most van, annál sok minden jobb (bár nem szív rosszul, de a porszűrése már nem az igazi, meg zajos, nehézkes). De azért érdekelne, mi a következő lépcső, ha az ember jobbat akar vezeték nélkül, mint az 1c? Dyson v8? Nem hinném, hogy lesz rá keret (Dysonra tuti nem), csak érdekelne, mi a tényleges feljebb lépés. Pusztán kíváncsiságSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
macilaci78
nagyúr
válasz XP NINJA #56639 üzenetére
Akkor csökken a hatásfoka, ha nem fekszik az edény teljes felületen, vagy kisebb.
Nálad az edény a nagyobb, így az indukciós hatás 100% lesz, de az a felület csak kb 75%-án fog koncentrálódni. Mint a gázláng esetén.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
cd930
aktív tag
válasz XP NINJA #56639 üzenetére
Szia!
A minimum érzékenység számít, tehát csak az lehet a gond, ha kisebb edényt teszel rá, mint amit érzékelni tud a zónája.
Ha nagyobb edényt teszel rá, mint amekkora területre energiát sugároz a tűzhely, maximum lassabban fog elkészülni az étel.
A soklapos tűzhelyek sem tudnak 40 centit, mivel az átlagosan 56 centis tűzhelyméretbe egy nagyobb és egy kisebb zónának is be kell férnie. Ezeknél viszont gyakori a zónaösszevonás lehetősége, ahol így jóval nagyobb edényt is lehet használni.
Én szeretem az egylapos hordozható verziót is, a teraszon szoktam gyakran hagymát megpirítani, levest vagy pörköltet főzni. Így benn nem kell az elszívót is bekapcsolni és csak néha kimegyek megkavarni, utántölteni kis vizet és főhet tovább órákig.szerk:
maci hamarabb elküldte a hozzászólását, részben ugyanazt írtuk[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
peppe79
senior tag
-
féldekás
senior tag
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz féldekás #56647 üzenetére
Ekkora fagyasztót tényleg csak akkor vegyél, ha nagyon nagy szükség van rá. Áramzabáló a régi és az új is! Itt a fórumon inkább a kombi gépekről tudunk véleményt alkotni, segíteni.
...ha tanácsot adhatnék, akkor azt mondanám a keretnek megfelelően azt vedd, amire a legtöbb gari időt kapod (márkabolt elég jó ebben).
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a mosógépem nem hajlandó kiszivattyúzni a vizet a dobból amikor mosógépszifon / szellőzőszifonra van csatlakoztatva, de vígan teszi a dolgát ha a csapba folyatom?
A szifon a gép kb harmadánál van.
Fagor 1FET-109WKöszi,
P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik