- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pjen
félisten
válasz
ribarszki #88539 üzenetére
Lehet, hogy én nem vagyok tisztában vele, de azért olvasd el. Én szétszedtem a Bosch t és a Wh t is. Mindkettőben nyitott motor van ami sosem érintkezik a vizzel. A motor tengely végére van ékelve a fűtőtestel egybe épített szivattyú ami melegíti es kerintgeti a vizet. Tehát a motornak tök mindegy, hogy van vagy nincs só. A biztonsági szelep a viz bevezető cső fali végén van, a gépben lévő vizzel sosem találkozik, annak is mindegy, hogy van vagy nincs só. Az állapot jelző led egészen biztosan nem a só hiányától pusztult el. Ugyanis a gép hibátlanul müködött. Mielőtt lejár a biztosítás gondoltam megjavittatom, erre kicserélték. Gondolom most már te is tudod hogy működik a mosogatógép.
-
pjen
félisten
válasz
ribarszki #88539 üzenetére
Mért ne, nem én hirdetem hanem a jar. A szinte vadi uj gépen egyedüli mosogató szer ajánlás a Jar. Egyébként én szétszedtem a Bosch t. Abban egy deka vízkő nem volt. A gorenje biztonsági vizszelepéhez biztos nem volt köze a sónak hiszen az a.srok szelepnél a.tömlő végén van. Amúgy sem hiszem hogy az AEG pont a Jart ajánlaná ha nem lenne megfelelő a leírása.
-
bugizozi
őstag
válasz
ribarszki #88470 üzenetére
A WH felajánlotta, hogy visszaadhatom a W7 OS4 4S1 P sütőt és adnak érte vásárlási utalványt vagy kicserélik egy ugyanilyenre.
Jól látom, hogy csak a W9 OP2 4S2 H sütő tudja a gőzsütést, amit mi szeretnénk?
Más modeljuk nem tudja ezt a funkciót? Sajnos ennek már elég borsos az ára 100k+-t kellene ráfizetnünk.
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
ribarszki #88375 üzenetére
Kipróbáltam, 1 óra alatt 7 dl víz fogyott 130 fokon (ez a minimum amire be lehet állítani), bár a sütőtérben nem látszott semmi, a sütőtök - amit próbából beraktam - más lett mint szokott.
Sajnos költözés közepette vettük, nem volt időm jobban utánanézni, a WH boltban azt mondták, hogy lehet vele zöldséget párolni, de ezek szerint mégsemKöszi a segítséged!
ui: neked milyen Bosch sütőd van?
-
-
Nagya21
addikt
válasz
ribarszki #88441 üzenetére
HAli!
Naszóva Hogyasszongya!
Szerintem ez az ugy fluffy fej tudásilag teljesen ott van mint a gyári, kinézetre kicsit más.
A sogóroknál lakik a Zasszony unoka nővére, V11 porszívó, neki elkopott a kis kárpit kefe fej (mert őkelme nagyon sok helyre aztat használja).... akartam venni nekijeja egy kefét bele, lett volna gyári angliából horror áron...., vettem neki ugy komplett kis kárpit kefe fejet gombokért aliexpress-ről, azt mondta teljesen jó, occon (amugyis a magyar fillérb@co vér benne van.....)
Ja igen az ugy szürőkről se mondanád meg azt, hogy nem gyári, teljesen jók teszik a dolgukat.
Üdv Nagya -
válasz
ribarszki #88142 üzenetére
mi a velemenyed a marka tobbi darabjarol? r10 pro, r20, z30? ezek tudnak tobbet valamiben?
szerk: illetve keresnek vasalot ami hiper szuper, es a legfontosabb, hogy kapcsoljon ki ha veletlenul bedugva felejtenem. a mostani philips ilyet nem tud
gondolom itt a szokasos philips, bosch, tefal vonalon erdemes nezelodni, de hatha van best buy ajanlat. nem kell olcsonak lennie, legyen jo
-
aliali
csendes tag
válasz
Szia
70nm lakáshoz akkumulátoros rúdporszívót keressünk.
kemény felületen, padló, fa parketta plusz szőnyegre.
70 % kemény felületen 30% szőnyegre.
Állat nincs otthon.
En Miele C1 re gondoltam de az asszony ragaszkodik rúdporszívó huz.
Látom most black Friday Dyson akció, de márka huz egyáltalán nem ragaszkodok.
Nem tudum annyira jók ezek a Dyson gépek amennyire reklámozzák őket.
Előre és köszönöm szépen a tanácsokat -
válasz
A rá szánt összeg nem kőbe vésett. Eleve ha úgy van, robotporszívó irányába is nézelődhetünk (bár én gyengének érzem). A lakásban egy szobában van szőnyeg, bár az shaggy. Illetve egy cicával élünk együtt, tehát két-három naponta érdemes takarítani, úgy patyolat a lakás. Esetleg Lidl-ben várható akksis Bosch?
-
Piftuka
veterán
válasz
ribarszki #86571 üzenetére
Nagyon köszönöm az info-t!
Végre egy korrekt kábelhossz!
Gondolom, a tipikus amerikai konyhapultokhoz (amelyek falán egy rakás hálózati aljzat található) tervezik napjaink konyhai kisgépeit, ezért van mindegyiken olyan rövid, ~30-40 cm-es hálózati kábel...
Aki pedig más körülmények között használná a berendezést, az "mehet a sóhivatalba" panaszkodni.... -
BB9360
aktív tag
válasz
ribarszki #86976 üzenetére
Szia, rég beszéltünk (Miele mosógép...)!
Csak sima gőzölős, ahogy írtam, de:
- nem könnyű, inkább nehéz
- kezdettől fogva nem csak simán gőzöl, hanem sokszor vizet is enged vagy akkor is gőzöl, amikor el van zárva a gőz.
- a markolata már lekopott
- a betöltő nyílás ajtajának pöcke eltörött
- hiába tisztítjuk, sokszor jön (szinte mindig) vízkő, néha barnás lötty.
Az előző Philips jobb állapotban van, egyedül a talpa nem, az ennek szuper. De ez egy 40 ezres vasaló volt ezelőtt kb. 8 évvel... Vissza kellett volna küldeni 14 napon belül, mert a feleségemnek nem tetszett az optitherm, de amiatt nem akartam és a jövő(jé)t nem láthattam...Szóval kommersz Tefal vagy Philips, vagy esetleg a profinak mondott Polti? Ezt a Philips-et néztem még...
-
simico
aktív tag
válasz
ribarszki #86891 üzenetére
Praktikusan mekkora a legnagyobb fazék ami ráfér (nem lóg rá kezelőszervekre és/vagy másik zónára)? A 15 éves kerámia lap lassan kezd elfáradni, ez az EIV644 az egyik kiszemelt utódja. De ránézésre mintha nem férne fel rá két akkora nagy fazék az egymás alatti zónákra, mint amiket a mostani lapon szoktunk használni.
-
-
Bazsee71
őstag
válasz
ribarszki #86682 üzenetére
Na pont ez a gondom, hogy a két szélsőségre lenne befogva. A kávés cuccok már átmentek, az elektromos pizzakemence is, de a két dagasztógépre már kis esélyt látok.
Szóval egy alapvetően mindenes gép lenne, ami már ha ilyen éppen oké szinten megdagaszt nekem egy nápolyi pizza tésztát, akkor megfelelt. Erről a KitchenAid-ről olvastam pár helyen, hogy az emelőkaros változatok dagasztókárja már jobb egy fokkal, de lehet a próbáig már nem jutunk el vele.Most kicsit úgy érzem magam, mint amikor a kávés topikban keresnek egy jó automatát.
-
Nagya21
addikt
válasz
ribarszki #86613 üzenetére
Az O.K. hogy hidegebb a vasalótalp, de csak akkor ha arra állítod a vasalót, legalábbis a mi Rowenta gőzállomásunkon a vasalón is lehet a talphőmérsékletet állítani, vagyis sima vasalóként is funkcionál, a gőzállomáson, meg a gőzmennyiséget állítod.
Mi feles vizzel használjuk, van rajta clean program, és az oldalán kell egy gombot kicsavarni ahol van egy hosszú kanál, oda gyűjti a vizkődarabkákat.
Üdv Nagya -
BBéci
legenda
válasz
ribarszki #86571 üzenetére
Igencsak rövid. Sharpomé olyan hosszú, hogy akadályozza a porszívózást, a padlón tekereg. Ehhez tudni kell, hogy a házam építése során én jelöltem ki a konnektorok helyét, a hűtőszekrényét is, így elegendő lenne egy 90 centis madzag, de nem mindenki ilyen előrelátó.
-
Piftuka
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz
ribarszki #86459 üzenetére
Olyan emelőkar, mint pl. ennél a típusnál: [Electrolux Explore 7 kenyérpirító]
Tudod, az a baj a legtöbb, a kenyeret automatikusan feltoló szerkezettel, hogy a kenyér túl nagy részét tartják lent a készülékházban. Avagy, amikor lejár a beállított pirítási idő, "ugrik" egyet a kosár, a kenyerek felrepülnek, de rögtön vissza is hullnak szinte teljes mélységükben a szerkezetbe. (Nekem legalábbis csak ilyen kenyérpirítókhoz volt szerencsém, pedig gyerekkorom óta volt már jó néhány féle itthon.)
Nem kellő magasságban áll meg a tartókosár.
Ha olyan az automata kiemelő szerkezet, hogy a tető síkja felett tartja legalább a kenyér 50%-át (hogy rendesen meg tudjam fogni), az is tökéletesen megfelelő. Csak ez a tulajdonság a gyári leírásokból és termékfotókból nem derül ki.
És - érdekesség -, hogy a gluténmentes pirítós szeletek az ahhoz használt növények miatt magasabb víztartalmúak, ezáltal egy rendes, szép barnára pirítás során méretben is sokat zsugorodnak.
Jelenleg van egy viszonylag korrekt, de egyszerűbb kivitelű kenyérpirítóm, amiből a fakanál nyelével kell kihalászgatnom a pirított kenyérszeleteket, mert azok még a nyílás tetejét sem érik el sütés után. (És a saválló burkolata felforrósodik használat közben.) -
nVIPER
senior tag
válasz
ribarszki #85765 üzenetére
Az elektroluxnak néhány éve még kiszervezett volt. A felültöltős csodában centrifugáláskor szétnyílt a dob, természetesen szétvert mindent. 3 rövid short volt benne meg néhány alsónemű. Kijön a szerviz, hát ez felhasználóhiba, túl volt pakolva a gép. Mondom a csávónak, halásszuk már ki azt a sok túlpakolt ruhát. Meglepődve konstatálta, hogy alig van benne valami. Jó, semmi gond, márkavédelemből kicserélik a gépet, mivel garis volt. 40 ezer lesz. (ezt se értem, hogy minek fizessek vmiért, ami nem is az én hibám, de jó). 2 hét eltelt, meghozták az új gépet. 40 ropi odaad, mondja, hogy küldik a számlát postán. Nah azóta is küldik... Soha többet semmiből elux, sajnos aki felültöltőset vesz, nem sok lehetősége van.
-
balojazz
aktív tag
válasz
ribarszki #84994 üzenetére
Ilyenekre nincs időm meg energiám. Amúgy meg igen. Ilyenkor az jut eszembe rögtön, hogy olyan, mintha hirtelen a C-s mosogatógépem nem havi 7.5 kWh-t fogyasztana 10 ciklusra, hanem 18-at, pedig én nem ilyet vettem. A háztartási gépek üzemeltetési költségei nem nőhetnek a gyári értékekhez képest. Meg persze meg kell rendelni, el kell menni érte, meg akkor 10-et veszek, azt el kell tárolni... Nem fasza.
-
-
-
pjen
félisten
válasz
ribarszki #84406 üzenetére
Túl sok értelme nem is nagyon lenne a hepa szűrőnek. A V12 manualjában benne van, hogy nagyon finom port ne szívjunk vele, hiszen nincs motor szűrő.
Azert ez fúrcsa egy porszívónál. Kiszóródik a liszt akkor söpörjem az összes többi porral, egy hepa nélküli söprűvel.
-
j.bravo
addikt
válasz
ribarszki #84318 üzenetére
Ezt pont nem próbálkoztam még venni gyógyszertárban, de több ízben lyukra futottam olyan dolgokkal amik korábban általánosan, majd’ minden patikában kaphatók voltak (sebbenzin, 96% alkohol - ehelyett már 70% a max, az is mennyiségi korláttal, aszkorbinsav, ilyesmi), ezért kerestem alternatív beszerzési forrást.
Lehet hogy túlgondoltam, megesikilletve az is sanszos hogy patikája is válogatja.
-
HdRew
őstag
válasz
ribarszki #84276 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az ajánlást, 300-ért megfontolandó, de nem probléma, hogy nem hivatalos Dyson partnertől veszem? (Eredetileg az Euronics-tól vásároltam volna 270-ért a V15-öt.)
Ez az egy van sajnos.
Úgyhogy mellé előkerül a seprű meg miegymás, elég macerás. Ha esetleg nem lennénk megelégedve, akkor lehet lesz mellé egy vezetékes készülékünk is, de most egyelőre a Dysonnal tervezünk, jó lenne, ha beválna.
Köszi szépen a tanácsot, rá fogok nézni a Miele gépekre is, ha esetleg a Dyson nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket maradéktalanul.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
ribarszki #84185 üzenetére
Az valóban nem rossz, de sajnos ahogy néztem nincs rajta senseboil funkció.
Asszonykámnak rögtön megtetszett, hogy tud ilyet. Euronicsben a 62441 ráadásul pont akciós (nyilvan kb 30K-val így is több mint a kuponozott 644). A 644-nek a vezérlése modernwebb lehet, mint a 62441.-nek?
-
-
soldi3r
veterán
válasz
ribarszki #84006 üzenetére
Az sem dagasztogep. Inkabb egy Famag Grilletta.
-
balazs1956
senior tag
válasz
ribarszki #83720 üzenetére
Van, hogy spaklival tudjuk csak levakarni...
Például: főzés közben kifröccsen az olaj, mozgatom valamiért a serpenyőt, és ez szétkeni, majd az alatta uralkodó, 100 foknál sokkal nagyobb hő, odaégeti.
Egy nagy többfogásos, vendéglátós ebédnél, nem mindig van idő makulátlanra tisztítani.
És hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, nem véletlenül árulnak az indukciós lapokhoz acél vakarókat, mindenféle spéci zsíroldókat, géleket, amikkel előre be lehet kenni a felületet...
Sajnos nem vagyok profi háziasszony, csak igyekszem fejleszteni a technikámat. -
pjen
félisten
válasz
ribarszki #83567 üzenetére
"Baromi gyorsan gyengülő szívóerő, mocskos szivacs, 5 szűrőréteg, mosogatás, szárítás, horror árú csere betétek. "
Pontosan hol vannak ilyenek például egy Philips PZS nélküli porszívóban? Van egy ciklon, egy motor szűrő és egy kilépő szűrő.
Méghogy a Dysonban nincs vakargatás, a gumi gallér fölé megy a kosz, tehát nem elég kinyitni, le kell venni a tartályt és leszedegetni kézzel a koszt. Mikor elküldtem a képet a szerviznek azt mondták természetes, hogy oda megy hiszen a tartály része.
A Philipsből kiveszem a tartályt, lezárt tetővel, kiborítom a kukába és passz. A tartály után lévő szűrő szinte nem is poros. -
-
válasz
ribarszki #81877 üzenetére
Az jó biznisz, ha 15 rugóért mérik a 2000 forintos szűrőt.
-
st6969
őstag
válasz
ribarszki #68973 üzenetére
Így ennyi idő után mit mondasz arról az indukciós főzőlapról, amit vettetek? Ez az, ugye? EIV644
Most is ezt vennéd? Vagy hiányzik belőle valami esetleg?
Szerintem jobb lenne, ha nem középen lennének a kezelőgombok, de ez legyen a legnagyobb baj. Ma letört a sarka a 13 éves Ikeásnak (rádőlt az olívaolajos üveg, és szerencsétlenül csattant a sarkán). Más baja nincs, de emiatt valószínűleg újat kell venni -
pjen
félisten
válasz
ribarszki #81421 üzenetére
Fölhívtam a Dysont, az hogy a gallér mögé megy a szemét egy normális állapot.Tehat le kell venni a tartályt a normális űrítéshez, mert a gallér fölötti rész is a tartály.Hiába nincs a galler alatt félig se.Gratulálok. A hajra azt mondta vigyem el Budaörsre a szervízbe, vagy futár másfél hét.
-
pjen
félisten
válasz
ribarszki #81402 üzenetére
AHasználtál már víz szűrős Samsung porszívót amire az van írva, hogy anti allergén és nem kell csak kiönteni pár naponta az edényt? A Dyson on ugyanúgy mosni kell időnként az utó szűrőt, lehet nem szoktad, de még le is van rajzolva a manualban, Le kell vonni a plüss fejet a tengely végéről le kell vagdosni a feltekert hajat, nem elég csak a nagy piros karral űríteni a tartályt a kis karral le is kell húzni, mert a gallér mögött össze gyűlik a retek. Ez a Philips porzsák nélküliben mind nincs, tényleg csak kiveszed a tartályt és kiöntöd. Nagyon jó a Dyson szeretjük, de a forgó keféje nélkül nem egy nagy szám. De nem is a Dyson ról volt szó, hanem a pzs hiányáról. Nem biztos, hogy a 20k ba kerülő pzs nélküli vezetékes kéne összehasonlítani a 320K ba kerülő szintén pzs nélküli akússal. Bár a pzs nélküliségből adódó hátrányok ugyanazok. Sőt a vezetékes pzs nélkülivel gond nélkül végig tudom porszívón a lakást, a Dyson V12 vel esetenként nem, mert közben is űríteni kell.
-
Timmcsy
csendes tag
válasz
ribarszki #81157 üzenetére
Kedves Mindenki!
Kedves Ribarszki! Úgy látom továbbra is te vagy az egyik legjártasabb porszívó témában, low budget kategóriában is tudsz esetleg ajánlani? Kellene nekem egy rúd/állóporszívó a földszintre, ca. 40 nm2 kemény padló, egy 1.5 nm2 szennyfogó szőnyeg napi min. 1 teljes + a konyha többszöri gyors, de hatékony felporszívózására. (Előny lenne, ha megállna a saját lábán és lenne dokkolója 😇)
Nem akarok pluszban fizetni feltörlés funkcióért, mert van egy JIMMY PowerWash HW8 Pro is itthon, csak az nem praktikus napi többszöri gyors előkapásra.
Mivel két gép (Electrolux Ergorapido & Rowenta RH6735WH) akksija döglött be 6 év alatt, a férjem próbál vezetékesre rábeszélni (nagytakarításra amúgy 6 éve jól szuperál egy Electrolux Ultrasilencer), de kitartóan ellenállok, ugyanakkor örülnék, ha nem kellene 2-3 évente új gépet vennem, ami egy tortúra/örökkévalóság, mert nem tudok dönteni. Csorgatom a nyálam az aktuális csúcsgépekre, netes, youtube teszteket nézek, itt a fórumon is olvasgatok,
https://www.smarthomeassistent.de top listáját, de sajnos nem tudok csilliókat költeni rá (látom, hogy Dysont ajánlotok leginkább, de az összes itthoni/eddigi porszívónk nem ér összesen annyit, mint egy V15... :-( ), viszont egy újabb 30ezres kategóriájút sem szeretnék, létezik a kettő között elfogadható alternatíva? Persze feleslegesen se akarok 60ezret költeni, ha nem tud többet és ugyanúgy cserélhetem 2 év múlva.
Legjobb lenne cserélhető, vagy mindjárt két akksis, de a teszten ár/teljesítményben jó Sharkok is kifutnak a keretből. Egy kínai Jimmy JV51 tulajdonképpen bevált az emeletre, de lutri, hogy pl. egy Proscenic P11/P12 mit tud és meddig élne napi többszöri bevetés mellett és nem is találtam pót akksit, hiába cserélhető. 🤔 Érdemes lehet Philipsekre beruházni, 80 körül már vannak jelenleg akcióban, de nem ismerem őket, ilyen márkájúm még nem volt, vagy Roidmi?
Látszik a kuszaságból, mennyire bizonytalan vagyok, lehet, megint a pénz dönt és tesztelek egy Proscenicet a végén, csak utálni fogom magam, ha 2 év, vagy rosszabb esetben hamarabb megint kereshetek másikat. 🥺 Amúgy a Dysonok akksija meddig bírja? Nagyon szépen megköszönöm, ha valaki véget vet a nyüglődésemnek, mert ráadásul sürgősen kellene már gép, de így sosem lesz... -
Gömbike
senior tag
válasz
ribarszki #81180 üzenetére
Nekünk ennek az apja van meg már 10 éve, mikor még nem vette meg a Tefal.
szerk.: Komolyabb gépet azért vettünk mellé, mert a feleségem cukrásznak tanul. Szombaton lesz az első vizsgája, lámpalázas is szegény, régen volt vizsgabizottság előtt, majd 35 éve
-
-
Alsec
tag
válasz
ribarszki #81157 üzenetére
wow tényleg a roidmire hajaz, akkor onnan volt olyan ismerős, annak a specifikációival össze tudom legalább hasonlítani, ha már sehol sem találtam róla véleményt
köszi ez nagy segítség volt
amúgy ez a möebelix BONO márka nem tűnik rossznak, 2 éve nyúzunk egy ajándékba kapott airfryert napi szinten és semmi baja
-
Fr3eWar
őstag
válasz
ribarszki #81152 üzenetére
Ha már dyson, úgy döntöttem meglepem magam télapóra egy V15-el most hogy akcijós.
De nem értem miért van ennyi variáns V15 absloute/V15 Gold /V15 total, én a totalt néztem, ahhoz van a legtöbb tartozék talán. A sima absolute-hoz nincs fali dokkoló? Vagy csak nem írták oda? Totál káosz, és mind egy árban van. -
Sinesol
veterán
válasz
ribarszki #81152 üzenetére
Már nem emlékszem, valamikor év elején ( télen/tavasszal? ) volt, de azt hiszem a sima alap motoros kefe volt mindkettőn. A kettőből egyébként én is biztosan a Dyson-t venném, ez nem kérdés, ha rendszeres használatra kell, mivel nagyobb a tartálya, meg az akksiidő is jelentősen jobb. Ha lehetne lenti gépállással is használni, akkor tökéletes is lenne.
Az autós téma amugyis tökmindegy, csak hirtelen felindulásból próbálkoztam, amugyis lusta vagyok ilyesmikhez, inkább elviszem valahova, ahol profin kitakarítják. -
Sinesol
veterán
válasz
ribarszki #81147 üzenetére
Gyengébb a Dysonnál, több tekintetben is, de a kefehengere szerintem jobb, ebben egyébként van elég nagy tapasztalatuk, porzsakosban is régóta használnak motoros kefét. Na szóval kipróbáltunk két gépet egymás mellett és miközben a Miele szivoerőben feleannyit se tudott, mégis felszedte a próbaként szőnyegre öntött kávét és cukrot, a Dysonnál meg ott maradt, csak arra tudtam gondolni, hogy a Miele keféje hatékonyabban szedte össz a cuccot. Hx1Pro vs V15 volt az összevetés.
A Dyson V15 használhatóbb a nagyobb tartály és a joval jobb akksiidő miatt, na meg a csuklós kiegészitő is elég jó, viszont egyszerűen nehéz, tehetnék lentre is a gépet, ahogy a Miele teszi, plusz nem érzem, hogy a digitalis gimmickek megérnék a pénzt, inkább lenne olcsóbb. -
féldekás
aktív tag
válasz
ribarszki #80845 üzenetére
Amikor megvettem akkor használtam egy darabig, viszont utána használaton kívül volt egy, mivel nem laktam ott.
Mikor újra használatba vettem, akkor cserélve lett az összes szűrő, illetve a szaki kifertőtlenítette a tartályt is stb.
Így az ozmózis szűrőben maximum 10-12 hónap lehet, a többi szűrő pedig 3 hónapja lett cserélve kb.
Annyira sok vizet viszont nem engedek ki belőle napi szinten. -
Grande Ale
őstag
válasz
ribarszki #80829 üzenetére
Szerintem jól látod, megkérdeztem mennyi a Neff, azt mondta a forumtars, hogy 325, ha jól emlékszem. Pont ennyiért ajánlottam egy mielet, hogy azért gondolja meg ezt is. Azt is írtam, hogy van vele tapasztalatom, nyuzzuk kb hat hét éve, és tökéletesen bírja. Szerintem tapasztalatokat, véleményeket megosztani van a fórum, valamint nem úgy nyilatkoztam, hogy a másik szar, csak szerintem a Miele jobban megéri, minőségibb, tartósabb.
Ettől függetlenül természetesen veheti a másikat is, ez már az ö döntése.
Amúgy meg miért ne lehetne az a véleményem, hogy a Miele a legjobb, főleg úgy, hogy ténylegesen használom, nem azt olvastam valahol, hogy az a legjobb...
Volt AEG mosogatogepunk, havonta elromlott, ez nem. Talán lehet ez a véleményem, hogy jobb mint az előző volt.Na, csak aztán holnapután elne romoljon, ennyi dicséret után!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest