Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
válasz Khaosz55 #48311 üzenetére
Sokat fogod használni? Minden nap? Mert ha nem, engedd el a hőszivattyúst, és inkább kondenzációst vettél. Itt a topicban volt is nemrég egy kondenzációs Bosch ajánlva, ha ragaszkodsz a márkához. [WTG86400PL]
-
Lavar
aktív tag
válasz Khaosz55 #78762 üzenetére
Hali,
elromlott tegnap az örökölt 20 éves Indesit gáztűzhely sütője, szerelő szerint már nincs alkatrész és cserélni kell. Nem panaszkodom rá, jól szolgált, nálunk 10 évig volt.
Mivel a lakásban nem volt hozzá kiépítve a hálózat, így kombinált nem jöhet szóba sajnos, csakis gáz működtetésű. Ebből már nem sok lehetőség van, ami van, az is aránytalanul drága a kombinálthoz képest, de hát ez van.Kettőt találtam ez a Gorenje vagy ez az Indesit.
Mindkettőnek van szervize itthon, jó lehet bármelyik?
Indesit volt az előző is, de most a Gorenje szimpatikusabb, 8 év garival elérhető.[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
-
sysrq
őstag
válasz Khaosz55 #79099 üzenetére
Nem a három fázison van a hangsúly hanem hogy egy vagy két vezetékre van -e elosztva. Ha csak egy fázis van az óránál de az pl. 40A akkor két külön kismegszakitóval és külön kábellel is jó a megtáplálása (a két külön nulla még jobb).
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
BBéci
legenda
válasz Khaosz55 #79099 üzenetére
A 7400 eleve nem mehet, mert a villanyóránál, ahogy már többször említettem, 2x10 és 1x16 A áll rendelkezésemre.
Három kismegszakítótól jön áram a főzőlaphoz és a sütőhöz. Bosch szerelő barátomat 18 éves korom óta ismerem, ő hozta a főzőlapot, ő üzemelte be. Kérdeztem, hány fázis kell hozzá, azt válaszolta: egy. Ezek után a témát lezártnak tekintem.
Más kérdés, hogy tervben van a hálózatbővítés.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Beni2360
félisten
válasz Khaosz55 #80371 üzenetére
A gyenge lancszem a garázs. A mostani mélyhűtő k +14 c fok alatt már nem működnek, ez benne is van gép könyvben. Na +10 felett lehet csak használni leírás szerint. Én az év elején csereltem a 36 éves ládaát ami kint volt a raktárban de nincs itthon olyan gép ami tudja ezt a kinti funkciót. Kint is több 100 e Ft. De mintha pont itt írtam róla.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Khaosz55 #80373 üzenetére
Javítottam 10 c fokra a leírás miatt de nem a gyártó a hibás hanem az új gáz töltet amivel a környezetvédelem miatt használnak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
leweegee
aktív tag
válasz Khaosz55 #80373 üzenetére
Sn-T klímaosztályú tehát 10 fokig működnie kell, szerintem itt más lesz. Próbáltad már kihúzni vagy 2 perce? Lehet valami bekutyulódott nála a superfrost miatt, az csak pár óráig megy(het) és vissza kell(ene) váltson normál üzemmódra, néha ezt elfelejti megtenni az elektronika. Ha áram alá helyezed utána ne kapcsold be a superfrostot! Hagyd h magától lehűljön a beállított hőmérsékletre.
[ Szerkesztve ]
Ne nőj fel! Csapda!
-
leweegee
aktív tag
válasz Khaosz55 #80378 üzenetére
Bármilyen hihetetlen néhány fagyasztót végtelen ciklusban lehet tenni azzal, hogy épp olvasztás közben pattintod rá a gyorsfagyasztást. Az elpáron lévő érzékelő nem kapcsolja le az olvasztást mert szerinte nem melegedett fel eléggé, a kompresszor meg nyomja rá a hideget folyamatosan, es ezek ott meccseznek egymással. Párszor belefutottunk már ilyenbe, pár percre kihúzva meggyógyult. Remélem nálad is csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
Ne nőj fel! Csapda!
-
balojazz
aktív tag
válasz Khaosz55 #80479 üzenetére
Valószínűleg lyikas a rendszer még mindig, azért szökik a gáz, és elégtelen a hűtés. A kompresszor kevés gázzal csak erőlködik. Esetleg túl kevés gázt rakott bele a szaki. Ha tudja tartani a -9 fokot, akkor az utóbbi.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
Reynaldo
junior tag
válasz Khaosz55 #85471 üzenetére
Annyi van róla, hogy áramtalanítás, stb...de gondolom az nem segít[link]. Amperből meg biztos van elég, vagy ha kevés lenne, akkor csak leszabályoznak ezek? Hány éves a lap, és mikor volt cserélve az alkatrész, mert én azért rákérdeznék, hogy mi van ilyenkor, ha a cserélt dologgal van megint probléma. Ha új lesz, akkor minél nagyobb teljesítményűt,(esetleg, ha van olyan, akkor hűtéssel rendelkezőt), és 5 év garanciás legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest