Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57301) golya87 válasza Halyhoo (#57295) üzenetére


golya87
őstag

A sütő nem érkezett még meg, így azzal nulla tapasztalat. De van szuvid kádunk, használjuk. Ég és föld egy sült hús így elkészítve. És kb úgy működik, ahogy leírtad.

(#57302) csubuka


csubuka
addikt

Sziasztok!

Elektormos beépített sütőből már mechanikus időzítőset nem vennétek nem? Annak lehet több baja lehet, mint egy elektronikusnak.

Illetve ez a sütőtér térfogat ez kb egyedi, hogy kinek mi a megfelelő nem?

Teljesítményből viszont 2,5kW simán elég már gondolom, afelett az már csak azért van, hogy nagyobb számot írhassanak... Hogy látjátok ezt?

(#57303) st6969 válasza csubuka (#57302) üzenetére


st6969
őstag

Szia,
én biztos nem vennék mechanikusat (akkor sem, ha azzal kevesebb a hibaforrás).
Teljesítmény helyett szerintem inkább azt nézd, hogy neked megfelelő programok és extrák (pirolitikus tisztítás, teleszkópos sín, ha kell) legyenek rajta, ill. ha szerettek otthon pizzát sütni, akkor minél magasabb hőmérsékletet tudjon (275° vagy még magasabb).

(#57304) csubuka válasza st6969 (#57303) üzenetére


csubuka
addikt

Köszönöm szépen válaszod! :R

Kissé régimódiak a csak tekerős, mechanikus időzítős sütők, egy újonnan épített konyhába furán hat.

Illetve nehéz meghatározni, hogy megbízhatóbb-e, mint az elektronikus időzító, ki tudja... mindkettő el tud romlani, csak másképp.

A tisztításról letettem, ismerősnél csak ráégette a szutykot a pirolitikus megoldás, persze lehet épp az a típus volt selejt.

A magas hőmérsékletre annyira nem gondoltam, nézem majd azt is, nem árthat.

(#57305) AlexDaywalkr


AlexDaywalkr
tag

Sziasztok! Van valakinek olyan Bosch mosogatógépe, amelyik a program végén kinyitja az ajtót? Megéri a plusz költség erre a funkcióra? A legtöbb másik márka tudja, de a Bosch gépekbe ez a kategória igen csak drága. Olyan gépet keresek, amelyik megbízható és a Bosht ajánlották. Kinek milyen tapasztalata van mosogatógépek terén? Milyet ajánlanátok? Én egy 60cm széles felső evőeszköz tálcás gépre gondoltam 13+ terítékkel, de nem tudom milyet vegyek. Kérlek, adjatok tanácsot!
Köszi: Alex

(#57306) Cece04


Cece04
tag

sziasztok,

erről a promorol volt itt már szó?. [link]
pont vennem kéne a következő fel évben mind a hármat (Sütő, főzőlap, mosogatógép) ezért eléggé elgondolkodtató, hogy előrehozom, pláne hogy nincs bolthoz kötve, hogy hol veszi az ember.

A porszívó az extra lenne, szerettem volna már ilyen dyson félét de sokalltam az árukat, így viszont jól hangzik, ha csak annyi az ára, hogy egy cég termékeire redukálódik a kör, mit gondoltok, megéri?

A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

(#57307) peppe79 válasza csubuka (#57302) üzenetére


peppe79
senior tag

Én személy szerint mechanikusat nem vennék már. A digitálison van óra, beállíthatsz időtartamot is, vagy hogy meddig menjen a sütés. A mechanikus változaton viszont csak egy visszaszámláló van.

"Illetve ez a sütőtér térfogat ez kb egyedi, hogy kinek mi a megfelelő nem? "

Azonos teljesítmény mellett, egy 53 literes sütőteret vélhetően gyorsabban felmelegítesz, mint mondjuk egy 82 litereset. Ugyanakkor, ha például malacsültet készítenél egészben, vagy több szinten sütnél, a kisebb sütőtérrel gondban lehetsz. Szóval, igen: kb. egyedi. :)

"Teljesítményből viszont 2,5kW simán elég már gondolom, afelett az már csak azért van, hogy nagyobb számot írhassanak... "

Mármint, összteljesítményben? Mert akkor kérdés, hogy csak az alsó, vagy felső fűtőszálat használnád, esetleg mindkettőt (?). Meg ugye, ott vannak a kombinált (+grill) felső fűtőszálak is. Egy 2800 W-os kombi fűtőszál tutira hatékonyabb, mint egy 1600 W-os. Szóval, szerintem azért annyira nem mindegy.

"A tisztításról letettem, ismerősnél csak ráégette a szutykot a pirolitikus megoldás, persze lehet épp az a típus volt selejt."

Ott valami geb@sz lehetett, mert a 400-500 fokra hevített sütőtérben, a zsíros szennyeződésekből, ételmaradékokból hamu kellene keletkezzen. Pár hónapja rakott krumplival, most meg sütőtökkel "ügyeskedett" a nejem, sikerült szép nagy foltban ráégetnie a sütőtérre. A pirolitikus program gyönyörűen leszedte.

(#57308) Halyhoo válasza Cece04 (#57306) üzenetére


Halyhoo
csendes tag

Én is gondolkodtam rajta. Mondom egy 130ezres porszívó nem rossz ajándéknak, de kiderült, hogy máshol viszont 60ezer. Ha pont a serie8 típusú sütőre van szükség, akkor megérheti, ha beéred olcsóbbal akkor nem biztos.

(#57309) Cece04 válasza Halyhoo (#57308) üzenetére


Cece04
tag

Jujj, látom tényleg annyi. Sejtettem h kevesebbet ér, de hogy kevesebb mint a fele az azért durva :)

A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

(#57310) koxx válasza AlexDaywalkr (#57305) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

A mienk olyan, de nem ez volt a fő szempont. Ezt a funkciót csak eco módban tudja, de igazából teljesen értelmetlen.

(#57311) hodostamas válasza AlexDaywalkr (#57305) üzenetére


hodostamas
addikt

nem bosch van nekünk, viszont legjobb dolog az önnyitó ajtó.. bármikor elindithatod, végén kinyitha és szépen kiszárad, nem büdösödik be stb..

(#57312) pjen válasza AlexDaywalkr (#57305) üzenetére


pjen
félisten

Én már a harmadikat használom, de mindíg csak egy volt.Tehát csak aríól tudnék véleményt mondani.9 évig WH, szintén 9 évig Bosch.Most 3-4 éve egy Gorenje.Lényeges különbséget nem találtam köztük.Igaz max 1-2 progit használunk.

(#57313) st6969 válasza AlexDaywalkr (#57305) üzenetére


st6969
őstag

Ha általánosságban magas a páratartalom a lakásban, akkor ez a funkció inkább hátrány, mint előny.
A felső evőeszköztálca ízlés kérdése. Fix helyet vesz el a felső térből, cserébe nem kell kerülgetned a kosarat, alul telepakolhatod tányérokkal, edényekkel. Én szeretem a kosarat, ha nem kell kiveszem, és akkor hatalmas hely van alul-felül.
Szerintem olyat keress, aminek lehajtható tüskéi vannak, és az ajtaja bármeddig nyitod, úgy marad, abban a pozícióban.

#57312 pjen
Lehet, hogy korán van még, de ezt a mondatot nem sikerült értelmeznem (megyek is a kávémért) ;] :))
"Én már a harmadikat használom, de mindíg csak egy volt.Tehát csak aríól tudnék véleményt mondani."

[ Szerkesztve ]

(#57314) AlexDaywalkr


AlexDaywalkr
tag

Köszönöm a válaszokat!

koxx: a tiétek melyik típus? Gondolom ecodrying funkciója van, ami csak az Eco program végén nyit ajtót. Az újabbak között elvileg már a programok elején be lehet állítani, hogy nyissa ki, de ezek a gépek 200k körül vannak. :Y

hodostamas: milyen mosógépetek van?

pjen: melyiket ajánlanád leginkább? Mindegyik jól elmosogat? A szárítással mi a helyzet?

(#57315) hodostamas válasza AlexDaywalkr (#57314) üzenetére


hodostamas
addikt

Electrolux ESL4201LO

(#57316) koxx válasza AlexDaywalkr (#57314) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Ilyen [link] de ez keskeny kivitel. Ha jól rémlik 130e ft volt tavaly nyáron.

(#57317) BB9000 válasza AlexDaywalkr (#57314) üzenetére


BB9000
senior tag

Az elmosogatott edények soha nem büdösödnek! Csak akkor büdösödik, amikor nincs elmosogatva. 15+ év mosogatógépes tapasztalattal nekem sosem hiányzott az a funkció, hogy magától kinyissa a gép az ajtaját a program végén. Sokszor előfordul, hogy magam azonnal kinyitom amikor elkészül a gép és csipogással jelzi. Főleg azért nyitom ki azonnal, mert kiürítem és azonnal pakolom bele a következő adagot. Olyankor még elég sok pára ki szokott jönni a gépből. Az a gyakoribb eset, hogy este elindítom és csak reggel pakolok ki. Addigra lehűlnek (kb 30-40 fokosra) a tányérok, poharak és teljesen szárazak is. Minimális pára jön csak ki a gépből. Soha nem voltak még büdösek az állástól! Gépfüggetlen a dolog. Többféle gépet is használtam már. Egyik se büdösödik be a tiszta, elmosogatott edényektől.

(#57318) simico válasza Nagya21 (#57231) üzenetére


simico
aktív tag

:F Írtam, hogy minden harmadik szárítás után kiporszívózzuk a szivacsot. Így is kijön belőle minden kosz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

daver88: mint írtam, ez két év használat utáni beszámoló, szóval nem tudom mennyire hasznos infó, hogy 2018-ban a gödöllői Euronicsban vettük a mosógépet. Akkor se Budapesten, se a környéken egyik áruházban sem volt más azonnal elvihető, keskeny mosógép.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A pozitív véleményírást meg is hálálta a mosógép: centrifugálás közben hangos pukkanás és a fi relé (ÁVK) leverése kíséretében beadta a kulcsot :DDD Hétfőn jön a szerelő.

(#57319) AlexDaywalkr válasza BB9000 (#57317) üzenetére


AlexDaywalkr
tag

Igazad van, a tiszta edények nem büdösödhetnek be, de a száradási biztosan elősegíti a nyitott ajtó. Ezért ez egy előnyös tulajdonság lehet, bár nincs tapasztalatom e téren.

(#57320) Pakmara


Pakmara
őstag

Sziasztok!

Akkus porszívót keresek, és a topikot olvasva a Xiaomi Mi 1C tűnik befutónak. (Mind árszintben, mind telj. elvárásban) Amivel meg kellene birkóznia: kemény felületről a morzsa/homok felszippantása egy-egy kajálás/haza érkezés (két gyerek van, cipőben elhozzák a fél homokozót ált. :-P) után. Ez gondolom, nem jelent gondot neki. Ami igazán kérdés, hogy alkalmankénti kocsi takarítással megbírkózik-e?

(#57321) st6969 válasza Pakmara (#57320) üzenetére


st6969
őstag

Szia,
kemény felületről a morzsa/homok ok.
Kocsi takarítással én még nem próbálkoztam, de másik tulaj már igen, és az nem ok :N

(#57322) ribarszki válasza Pakmara (#57320) üzenetére


ribarszki
őstag

Szia! Erre teljesen jó lesz az 1C. Kemény felület fekszik neki. Autóban nem próbáltam. Az állatszőröket a visszajelzések szerint nem igazán szedi ki a mint motoros feje. Morzsát összeszívni, műszerfalat takarítani, biztosan elég. Vedd nyugodtan.

(#57323) canniball válasza Pakmara (#57320) üzenetére


canniball
nagyúr

Nem.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#57324) Pakmara válasza canniball (#57323) üzenetére


Pakmara
őstag

Köszi mindenkinek. Ez az utolsó linkelt komment kimaradt, pedig keresgéltem itt... Akkor még átgondolom, jó lenne egy géppel megoldani, de ehhez jóval feljebb kell menni árban ha jól gondolom.. :((

(#57325) csƵ


csƵ
őstag

Villanybojlerből mi ajánlott 100l környékén? Hőszivattyús megéri hosszabb távon?
Ariston Lydos Hybrid vagy Velis Evo vagy más?

[ Szerkesztve ]

(#57326) ribarszki válasza Pakmara (#57324) üzenetére


ribarszki
őstag

Igen.. 140k-ig. Ott kezdődik a Dyson V8. De már az sem mai darab.
De ennyiért a Xiaomi teljesen jó, vedd nyugodtan.
Amúgy keress rá itt a topikban, többen írunk az 1C-ről beszámolót.

[ Szerkesztve ]

(#57327) Pakmara válasza ribarszki (#57326) üzenetére


Pakmara
őstag

Köszi, teszek vele egy próbát, ill. megvárom hátha lesz vmi BF móka rá. A kocsit meg majd megoldom máshogy.

(#57328) pjen válasza st6969 (#57313) üzenetére


pjen
félisten

Pedig egyszerű.Hogyan tudnál releváns ajánlatot tenni.Max leírod,hogy ez neked jó vagy nem.Mikor volt egy Bosch akkor arról a Bodch ról tudtam véleményt mondani, de a többiről nem.

(#57329) pjen válasza AlexDaywalkr (#57314) üzenetére


pjen
félisten

Mondom, szerintem nem volt lényeges különbség a 3 között, a műanyagokat egyik se szárította meg teljesen.Ha most vennék megint Bosch t vennék.

(#57330) DamianB válasza Pakmara (#57324) üzenetére


DamianB
őstag

Kinti oldalak egész jó árat adnak a Jimmy és Dream V szériára én azt venném. 70 K környékén és erősebbek jóval mint a c1

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#57331) ribarszki válasza DamianB (#57330) üzenetére


ribarszki
őstag

A Jimmy monociklon, nagyrészt már itt kiesik.
A Dreame V9 kopp ugyan annyi AW-t tud mint az C1.
A Dreame V10 140AW-t tud az C1 120AW-val szemben. Ez nem szignifikáns különbség. Pláne nem "jóval erősebb"
A Dreame V11 már komolyabb gép, de 100k fölött van.
És külföldről nincs gari.

Itthon 47k körül kifogható a C1 1 év hazai garival.

Akkor miért is kéne külföldről vennie? :F

[ Szerkesztve ]

(#57332) DamianB válasza ribarszki (#57331) üzenetére


DamianB
őstag

Miért akkora baj hogy monociklon ?
Nekem ugye JV 71 van megvagyok elégedve hogy a több szintű szűrő rendszer szortíroza a dolgokat . ( Nem kötözködésből kérdezem.)
Igazad van tényleg nincs köztük akkor különbség egyszeri akciókat néztem és azt nem mindig lehet kifogni . A garanciaval úgy vagyok hogy mérlegelek megéri e a kockázat .

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#57333) Pakmara válasza DamianB (#57332) üzenetére


Pakmara
őstag

Miért akkora baj hogy monociklon ? Ez engem is érdekel. Nem szántam annyi időt még keresgélésre, full felmérjem mi miért jó vagy nem.

Igazából pont egy jimmy promó átolvasását követően jutottam el ide.

(#57334) ribarszki válasza DamianB (#57332) üzenetére


ribarszki
őstag

És Pakmara.

A monociklon szűrési hatékonysága gyengébb mint a multiciklon gépeké. A monociklon rendszerű gépben gyakorlatilag egy örvényt hoz létre a tartályban elhelyezett porelválasztó, ami arra hivatott, hogy a szennyeződést a levegőtől elválassza. A nagyobb szennyeződéseknél nincs gond, viszont az apróbbak könnyebben átjutnak, hamarabb koszolódik el a tartály utáni szűrőközeg. (Szivacs, filter, stb.)
A multickilon ezzel szemben több orgonasíp alakú porelválasztót tartalmaz, melyek sokkal hatékonyabban választják le az egészen finom porszemcséket is. A Xiaomi általában 9-et, a Samsung az új akksis gépénél is 9-et használ, a Dyson jellemzően 14-et a kézi gépeknél. A vezetékeseknél nem ritka a 32 sípocska sem.

Amúgy sima fizika az egész. A szűkebb, kisebb sípocskákban sokkal jobban felgyorsul a levegő, mintha egy nagy örvény lenne a gépben. Így pedig nagyobb hatékonysággal választja le a port.

Gyakorlati haszna, hogy ritkábban kell takarítani a szűrőközegeket, illetve ritkábban kell cserélni. Már eleve tisztább levegő lép ki a ciklonokból mint a monociklon esetében.

[ Szerkesztve ]

(#57335) csababarca


csababarca
őstag

Sziasztok.
Adott egy gorenje mosogatógép.
a probléma, hogy elindul a program, de egy idő után leáll.
2:38 órás program lemegy mondjuk 1:55ig, addig dolgozik, leszívja a vizet, mosogat, stb, viszont itt megáll, és villog az óra.

eleinte áramtalanítás, majd újraindítás segített, de egyre többet csinálja. mikor megáll az aljában víz van. de egyébként dolgozik, mert indulásnál egyből kiszívja a vizet, akkor ha kinyitom nincs víz az aljában.

vezérlője romlott el? memória esetleg összezavarodott a programoktól?

Kézikönyvet végigolvastam, megnéztem amiket javasolt (szűrők, dugulás, stb), de nem jutottam megoldásra.

egyéb ötlet, vagy szerelő?

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#57336) DamianB válasza ribarszki (#57334) üzenetére


DamianB
őstag

Köszönöm a leírást :R . Értem már a hasznát nmegvagyok elégedve ezzel is az én szintem ez turbó körbe ventilálás is elég bár még csak fel éves ki tudja mi lesz két év múlva milyen erős lesz.

[ Szerkesztve ]

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#57337) Pakmara válasza ribarszki (#57334) üzenetére


Pakmara
őstag

Csatlakozom, köszi a kifejtést :R

(#57338) Greentea


Greentea
senior tag

Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a 45-ös mosogatógépek az IKEA-ban (Medelstorra gondolok elsősorban), miért nincsenek készleten már hetek óta? Olvastam még nyáron a covid miatti mizériát, szóval lehet, hogy nem sikerült nekik azóta se megoldani?

2014-ben vettem egy IKEA Hjalpsam mosogatógépet (Medelstor elődje, ha jól látom), és persze, hogy az 5 éves gari lejárata után panelhibás lett. Szerelő látta, kuka. :))

[ Szerkesztve ]

2x2 néha 5

(#57339) csubuka válasza Greentea (#57338) üzenetére


csubuka
addikt

Ha azokat a Whirlpool szállítja akkor gondolom Covid a magyarázat, mert "sima" Whirlpool 45-öset sem lehet venni éppen azon indokkal :D

(#57340) csubuka válasza peppe79 (#57307) üzenetére


csubuka
addikt

Köszönöm szépen a választ a sütős kérdésre! :R

Oké, a mechanikusok úgyis kb. csak a beugró gépekben vannak, ahogy nézem.

Meglátjuk, végülis annyira nem egy extra drága dolog a pirolitikus tisztítás...

(#57341) #04441088


#04441088
törölt tag

Hali!
Mosogatógépre(keskeny, szabadonálló), kombinált hűtőre, és elektromos tűzhelyre(szintén szabadonálló) milyen márkát javasoltok? :R

Illetve egy mini 170*200as idióta elosztású konyhába szerintetek hol lehet nem horror áron konyhabútort szerezni? Az IKEA-t hagyjuk. 10k-t elkérnek azért, hogy adnak egy időpontot a tervezésre. :DDD

(#57342) Csabroncka válasza #04441088 (#57341) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Ár nélkül nehéz bármit is mondani, kombinált hűtőt 100 alatt ne....

"in medias res"

(#57343) #04441088 válasza Csabroncka (#57342) üzenetére


#04441088
törölt tag

Mosogatógépre olyan 100-120k lenne.
Kombinált hűtőre maximum 130.
Elektromos tűzhelyre szintén olyan 130 korul. :R

(#57344) Greentea válasza csubuka (#57339) üzenetére


Greentea
senior tag

jaja ők.. akkor ez el is dőlt :D Köszi!

2x2 néha 5

(#57345) st6969 válasza #04441088 (#57341) üzenetére


st6969
őstag

"Az IKEA-t hagyjuk. 10k-t elkérnek azért, hogy adnak egy időpontot a tervezésre. :DDD"

Ez valami új dolog? Korábban a konyharészlegen volt vagy 10db PC, tervezőszoftverrel, amihez odaülhettél, és összeválogathattad/megtervezhetted magadnak, ami kell. Ott ültek az Ikeás lányok, és segítettek tervezni (sőt, akár meg is csinálták helyetted, ha akartad) teljesen ingyen. Ezt az egészet akár otthon is megtervezheted, ugyanazzal az online programmal.

(#57346) DamianB válasza st6969 (#57345) üzenetére


DamianB
őstag

Hogy ha két órán akarsz tervezni és nem akarsz várakozni és előre időpontra mész akkor van ez . Ha ott kivárod a sorod nincs ilyen én fél óra alatt oda kerültem és 500 ból kijött egy pöpec konyha gépek nélkül.

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#57347) Yodafon válasza DamianB (#57346) üzenetére


Yodafon
senior tag

Szintugy. Csak annyi kulonbseggel hogy nekem ismeros ismerose segitett aki ott dolgozott es soron kivul fogadott :DD

I'm gangsta!

(#57348) DamianB válasza ribarszki (#57334) üzenetére


DamianB
őstag

Nézted a Roidme nex 2 elég beteg lett .

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#57349) T J válasza Halyhoo (#57296) üzenetére


T J
tag

3pár kihúzható görgős sín, kb 60%-ban kihúzhatók velük a tepsik. A rácsra vannak forrasztva, nem levehetők, mint a bosch-nál.
A maghőmérőt valami jack-szerű dugóval lehet csatlakoztatni egy az első, bal felső sarokban lévő lukba. Egy tű, 30cm kábellel, amit bele lehet szúrni a húsba. Elvileg olyan funkciót is tud, hogy addig süt, amíg a maghőmérő (hús közepe) elér egy hőfokot.
Amatőrök vagyunk sütés-főzés terén, ha kell, teszek fel képet, de szerintem valahol a gorenje oldalán is van kép a funkciókról/kezelőpanelről.

Yodafon:
Csak szépséghibák. A bosszantó az, hogy kb nulla többletköltséggel elkerülhetőek lennének már a gyárban.

[ Szerkesztve ]

(#57350) csubuka válasza Greentea (#57344) üzenetére


csubuka
addikt

Legalábbis amit én néztem a WSBO 3023, az nagyon nincs sehol az országban és a Corona-helyzettel magyarázták a kereskedők... etőtl még lehet, hogy nem az összes Whirlpool cucc van ilyen helyzetben ,de nem is csak az az egy...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.