Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56051) canniball válasza ribarszki (#55793) üzenetére


canniball
nagyúr

Köszönöm a részletes beszámolót! Mióta meghalt az Unirapido én is keresem az utódot. Többször nekifutottam a Roidmi F8-nak, de minden alkalommal arra jutottam, hogy nonszensz, hogy ennyi pénzért nincs hozzá dokkoló és nekem kelljen a töltőt dugdosni, miközben ezt már a legolcsóbb álló példányok is tudják. A végén már nézegettem a Dyson V8 motorheadet is, de annyi pénzt már nem szívesen adnék érte. Már majdnem eldöntöttem, hogy veszek egy robotot és mellé egy 25-30k-s nyeles porszívót "segéderőnek", aztán szembe jött az 1C aminek végre dokkolós a tartója (halleluja!), olcsóbb is mint az F8, a neten olvasottak és postod pedig meggyőzött hogy jó lenne az nekem (csak kemény felületre).
De lenne három kérdésem:
1. A dokkolós fali tartót mennyire könnyű használni? Van olyan egyszerű mint az álló porszívók állványa (amire ugye kb. egy laza mozdulattal rá lehet dobni a gépet) vagy (mivel ez azért másmilyen elven működik) matekozni kell azzal, hogy betalálj a töltővel a helyére?
2. A plüss fej nem tekeri magára a hajszálakat? A kefés fej mint tudjuk igen, de arról nem túl bonyolult eltávolítani, viszont a plüss ha összeszedi arról nem tudom mennyire nehéz leszedni.
3. Nem tudom volt-e szerencséd a többi Xiaomi géphez, de talán tudod a választ, bár igazából ez már nem létkérdés. Említetted a motoros fejet; vajon a gyártó többi gépének motoros-kefés feje passzol ehhez a géphez vagy ennek más a kialakítása?

És két bónusz kérdés:
4. A Dyson rövid/közepes (1-2 cm) szálú szőnyegen mennyire váltja ki a nagy porszívót, el lehet azt felejteni vagy ez inkább csak gyors porszívózásra jó és néha neki kell esni egy izmosabb géppel?
5. A robot mellett mennyire használod a Dysont kemény padlón általános takarításra (tehát nem a "kiborult valami, gyorsan fel kell takarítani" esetekre gondolok)?

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#56052) BBéci válasza Teaway (#56049) üzenetére


BBéci
titán

Ezek szerint a Sharpom rendben működik. Ennek ellenére úgy gondolom, nem szerencsés, hogy a ventilátor egy órából 45-50 percig pörög. Egyrészt a zaj, ami nem vészes, de a korábbi hűtőgépeim nullájához képest furcsa és kissé zavaró, másrészt az élettartam miatt.
Belegondolni is rettenetes, hogy mennyire kellemetlen lehet egy efféle gép egy amerikai konyhának nevezett idiótaságban. :(((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#56053) pjen válasza BBéci (#56052) üzenetére


pjen
félisten

.Az LG m egy légtérben van,konyha ebédlő,de figyelni kell,hogy csinál e valamit.Előtte egy kétajtós WH volt ,na azt mindíg tudtam,hogy nem romlott el.

[ Szerkesztve ]

(#56054) BBéci válasza pjen (#56053) üzenetére


BBéci
titán

Engem azért zavar kissé a Sharp hangja, mert az ebédlőasztalnál ülve 130 centire van a jobb fülemtől az oldala. 36 dB a gyári zajszintje, azt nem lépi túl, de jobban örülnék a nullának. Tud olyat is, óránként 10-15 percig. A kompresszora olyan halk, hogy a ventilátor zaja elnyomja.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#56055) Teaway válasza BBéci (#56052) üzenetére


Teaway
veterán

17 éve megy egy Ariston No Frost kombi hűtő, de a ventilátor(ok) még mindig oké(k) benne. (Ebben ráadásul +1 van, mert hőcserélő is ventilátoros hűtésű :Y ). Azt nem állítom, hogy Sharpod ventije is elmegy addig, mert az egy mostani, mi tudja milyen típus. Az Ariston-ban még 20 éves technika zakatol :)
Én tutira kétszeres légszállításút szerelnék beléjük, és 50-75% tápfeszről hajtanám. Valószínűleg ezért nem engem alkalmaz a gyár :D

[ Szerkesztve ]

Nincs itthon csokid??

(#56056) BBéci válasza Teaway (#56055) üzenetére


BBéci
titán

Enyémben is legalább kettő van. Amelyik rengeteget üzemel, az ajtónyitáskor leáll. A másik, ami csak leolvasztás során és utána dolgozik, azt az ajtónyitás nem befolyásolja, valamint hangosabb és mélyebb frekvenciájú.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#56057) oleee válasza Galahed (#56048) üzenetére


oleee
tag

Koszi!

Wow, ezesetben sok ertelmet nem latom...

(#56058) BB9000 válasza artiny (#56001) üzenetére


BB9000
senior tag

Mosógépből az általad kinézett mindkét típust megnéztem. Az Elektrolux felejtős. Nem találtam okát annak, hogy a kiválasztott Bosch gép miért kerül 272 900 Ft-ba. Irreálisan drága. Felejtős. Szerintem a 120 000 -130 000 forint körüli áron kapható Bosch-ok közt lehet találni egész jókat. ÁK link Azok közt válogass kedvedre. Például itt van a Bosch WAT 28461 ME 130 000 -ért. Serie 6, EcoSilent motorral.

[ Szerkesztve ]

(#56059) w.miki válasza Nagya21 (#54584) üzenetére


w.miki
veterán

Az újabb/többi akkus Xiaomi porszívók is multiciklonosak, vagy csak ez az 1C?

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#56060) Teaway válasza BBéci (#56056) üzenetére


Teaway
veterán

Amúgy a fagyasztókat ritkábban nyitogatjuk, oda elég lenne óránként fél óra működés, de sajnos túlkeringtetésre vannak tervezve :((

Nincs itthon csokid??

(#56061) ribarszki válasza canniball (#56051) üzenetére


ribarszki
őstag

Szia!

Nagyon jó kérdések. Akkor sorban:

1, A fali dokkolót nagyon egyszerű használni. Semmi matek, csak felrakod, leveszed. Itt még a töltő csonkja sem illeszkedik bele mint a Dyson esetében, mert két fém lapon hát tölti az akkut. Kényelmes.

2, Nem. 3 kislányom van, de a Dyson plüss fején soha nem volt haj rátekeredve. Nem is tud rátekeredni a méretéből, anyagából adottságából kifolyólag. Ebben a Xiaomi plüss feje is ugyan ilyen kell legyen.

3, Erre sajnos nem tudom a választ...

4, A Dysonnak már a V7/V8-tól kezdődően a Motorhead szőnyegfeje bőven meghaladja a hagyomásony gépeket szőnyegen. Nem is fair összehasonlítani. Nekem a Miele C3 után is bőven szedett ki koszt a szőnyegből. De ez nem csoda. Itt egy nagyon erős motoros kefefej van ami szinte kiporolja a szőnyeg szálait. Egy hagyományos porszívónak pedig sima vákumfeje. A válasz nem az, hogy van olyan jó, hanem hatékonyabb.

5, Semennyire. A Xiaomi robot (Roborock S50) maximálisan jó munkát végez kemény felületen. A Dysont a bútorok porszívására, szőnyeg takarításra, lépcső és kocsitakarításra használjuk, illetve a konyhában, előtérben naponta 10x legalább. Valamint minden olyan esetben amikor elő kell venni, mert valami kiborult.

Nyugodtan kérdezz ha valamire kíváncsi vagy.

(#56062) ribarszki válasza w.miki (#56059) üzenetére


ribarszki
őstag

Amennyire beleástam magam (szüleimnek kellett akksis porszívó egy Ergorapido után), a Xiaomi Dreame V9, V10 és V11 gépe mulitciklon. De ezek nincsen itthon hazai garival.

A hazai forgalmazású gépek közül a Xiaomi Handheld 1C, és a Roborock Handheld biztosan multiciklon. (Ezeket biztosan szervizelt a magyar WayteQ szervizközpont. Hiába árulnak itthon is Dreame V9-et állítólag hazai garival, nem tartanak hozzá alkatrészt, és nem is veszik be. Tudom, mert beszéltem velük telefonon. Csak amit a Xioami.hu forgalmaz, azt szervizeik.)

A Roidmi F8S GL viszont sima monociklon.

A Dreame V11 az adatok szerint nagyon korrekt gép lett, csak sajnos nincs hazai forgalmazása, valamint erősebb árazást is kapott. (Külföldről 100k)

[ Szerkesztve ]

(#56063) w.miki válasza ribarszki (#56062) üzenetére


w.miki
veterán

és kell hozzá hazai gari? Sűrűn elromlanak?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#56064) ribarszki válasza w.miki (#56063) üzenetére


ribarszki
őstag

A hazai gari is csak 1 év, kivéve a Roidmit mert arra 2.
Biztos nem sűrűn romlanak, de minden elromolható.
Engem inkább az nyugtat meg, hogy gari után is van hová bevinnem a készüléket ha gondja van. (Persze ha megéri a javítás) Valamint akkucserében tudnak segíteni. A Dreame sorozatban könnyen cserélhető otthon az akku, és tele az Aliexpress pót akkuval, addig az 1C-ben ez nem ilyen egyszerű. Bár nem szedtem szét, de azt mondták a szervizesek, hogy be kell vinni.

(#56065) Cicero


Cicero
őstag

Eljött az ideje, hogy másfél év használat után kicseréljem a filtereket a Philips PowerPro Active 4 porszívómban. Ez egy porzsák nélküli, ciklon leválasztós porszívó.
Van valakinek ilyen vagy hasonló gépe?
Nézegettem filtereket hozzá. Az eredeti Philips 5000 Ft körül alakul [link]
utángyártottat lehet kapni 2700-ért [link]
Kérdés, hogy megmerjem-e venni az utángyártottat? A filter alakja és a behelyezés módja nagy pontosságot követel, hogy ne szívjon fals levegőt, fújjon ki közben, amit nem tudom, hogy az utángyártott tud-e teljesíteni.

[ Szerkesztve ]

(#56066) BB9000 válasza Cicero (#56065) üzenetére


BB9000
senior tag

Utángyártottat kizárólag "eredeti" forrásból: Aliexpress

(#56067) Cicero válasza BB9000 (#56066) üzenetére


Cicero
őstag

Az eredeti csomagolásban van még "kimeneti habszűrő", amit a gép hátulján lehet cserélni. Azt mivel lehet helyettesíteni?

(#56068) st6969


st6969
őstag

Nemrég vettem egy Parkside száraz-nedves "ipari" porszívót a Lidlben, a nagyobbikat, 1500W-osat, 30l-es tartállyal (műhelytakarításhoz, forgácshoz, autó takarításhoz). Volt hozzá 1db papír porzsák. Jól tudom, ugye, hogy enélkül nem érdemes használni, mert hamar eltömődik a hengeres szűrő?!
Voltam olyan hülye, hogy akkor nem vettem meg hozzá a 10db-os 30l-es papír porzsákcsomagot 2790Ft-ért.
Lehet valahol kapni ilyesmi áron belevalót? Esetleg papír helyett valami szintetikusat?
Amit látok, az 4-5ezer + posta, és nem is 10db :U

(#56069) Nagya21 válasza canniball (#56051) üzenetére


Nagya21
addikt

HAli!!
Ribarszki kollegát kiegészítve:
4. pont: Én 2 havonta nagyporszívóval végiggaloppozok a lakáson, és nekem van érezhető különbség a szőnyegen.
Nekem ipari nagyontömött sürü egyenes szálú padlószőnyegem van, Thomas takarítógép (1600W) után érezhetően puhább lett a szőnyeg, kellemesebb a járás rajta.
Dysonnal viszon nem maxon takarítunk, hanem alapállapotban, meglepő, hogy mit szed össze.........
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#56070) Project: A


Project: A
tag

Sziasztok!
Mosó-szárítógép vagy mosógép és szárítógép?

Visszaolvasgatva egyértelműen azt mondjátok, hogy jobb külön de mégis azt olvasom termék hozzászólásoknál, hogy a szárítógépből sem szekrényszáraz ruhát vesznek ki a használok. Mi az igazság? Ha egy mosó-szárítóban is pörög 3 órát szárításon akkor az is hozza a majdnem, hanem a szekrényszáraz ruhákat.., -legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Szárítógép esetében sem jósolnak gyors szárítást, ott is pörögne legalább 3 órát...

(#56071) Gömbike válasza Project: A (#56070) üzenetére


Gömbike
senior tag

A kombi és a különálló gépek két különböző dimenzió.

Hogyne lehetne szárazan kivenni a ruhát? Ez a feladata. Csak vannak fokozatok.

S van olyan, amit a kombigép nem tud. Pl. A szöszgyűjtés, plédek, ruhák szösztelenítése, ruha felfrissítés, stb.

Kombigép csak és kizárólag végszükség esetén, de akkor is anyázni fogod.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#56072) arcsin válasza Gömbike (#56071) üzenetére


arcsin
senior tag

Ruhafrissítés pld akkor is jó ha 1-3 hétig nem vasalok, akkor 1 kendöt bedobok a programhoz :DDD utána sokkal jobb vasalni a ruhákat. Meg ha ment rájuk idöközben szösz az is lejön.

(#56073) #94529552 válasza Gömbike (#56071) üzenetére


#94529552
törölt tag

Az AEG hőszivattyús kombija, vagy ha más gyártónak is van ilyenje, akkor azok se gyűjtik a szöszt?

(#56074) Gömbike válasza #94529552 (#56073) üzenetére


Gömbike
senior tag

Igen, de egyelőre azok ára még nem a kétkezű, három műszakban dolgozó átlag ember zsebéhez vannak igazítva.

Mikor mosógépre is csak 100 körül kérnek ajánlást, mit lehet mondani.....

[ Szerkesztve ]

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#56075) T J válasza Teaway (#56049) üzenetére


T J
tag

Ezt csak a Liebherre írod hogy hangos, vagy általában a NoFrost-osakra?

Project: A
Bosch Serie4 szárítómból szekrényszáraz ruhákat veszek ki 90%-ban. Ha különböző sűrűségű/ anyagú ruhákat raksz bele, és ezek 90%-a könnyen száradó műszálas, akkor nem vesz észre 10% vastag pamutot az érzékelő, és a vastag pamut zoknik kicsit nyirkosak maradnak. Fordított aránynál mindent jól megszárít.

[ Szerkesztve ]

(#56076) pjen válasza T J (#56075) üzenetére


pjen
félisten

Honnan tudná,hogy az én.LG m nek vagy fórumtárs sharpjának milyen hangja van.Az LG halk és nem csak szerintem.

(#56077) Project: A válasza Gömbike (#56071) üzenetére


Project: A
tag

Tehát akkor megúszhatom a szárítóra való ki pakolásokat?

(#56078) Gömbike válasza Project: A (#56077) üzenetére


Gömbike
senior tag

Ha lehetőséged van, külön gépet vegyél. A normális kombi 350 ezertől indul..........

A sima kombi csak végszükség esetén. Korábban már leírtuk, hogy miért nem ajánlott.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#56079) koxx


koxx
MODERÁTOR

Természetesen senki ne vegye magára, csak poén :) még múltkor kikívánkozott vmilyen "incidens" során.

(#56080) Csabroncka válasza koxx (#56079) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Én pontosan ebből az okból vettem Liebherrt!

Ha az exkavátor sokáig bírja, akkor a hűtőm.... :))

"in medias res"

(#56081) koxx válasza Csabroncka (#56080) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nekünk is LH hűtőnk van :) én a nyitómechanikába szerettem bele anno. Másrészt bazi jó áron is volt. Viszont azt látom, hogy a most kapható modellekről már hiányzik ill csak a magasabb kategóriásokon láttam.

(#56082) farkas-j válasza Teaway (#56055) üzenetére


farkas-j
őstag

Az AEG hűtőmben 4 évet bírt a ventilátor. :O

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#56083) Csabroncka válasza farkas-j (#56082) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Koxx +1

látod- látod mégis csak hinni kell az exkavátornak :) Nővéremék első szériás samu no-frost hűtője 1 év után palást hibás lett (a garancia lejárta után).

"in medias res"

(#56084) FerNandor


FerNandor
őstag

Sziasztok,
köszönöm a mosógépes segítségeket. Ez lett végül: EW6T3262H

2 dolog:
1. mosás után abszolút nincs öblítő illata a ruháknak. Kis adagot indított a párom, 70 perc körülit, benyomtuk a soft plust is, de anélkül sem volt illata. Öblítő ugyanaz, mint eddig.
Mitől lehet ez? Leginkább talán csak a mosószer illata érződik.

2. Elég bosszantó és érdekes, hogy nincs rajta egy állapotjelző csík vagy valami visszajelző, ami jelezné, hogy éppen milyen fázisban van a mosás...

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#56085) BBéci válasza koxx (#56079) üzenetére


BBéci
titán

Inkább Dacia, mint Opel.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#56086) Csabroncka válasza FerNandor (#56084) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Bár nekem más szériás van, az idő alatt szerintem mutatja, hogy hol jár csak a csíkokat (ami nekem körben van) egy idő után megszokod.

Öblítő kérdése: másik mosógépben illatosabb volt? Vedd visszább a centrifugát, vagy válts öblítőt.

"in medias res"

(#56087) FerNandor válasza Csabroncka (#56086) üzenetére


FerNandor
őstag

Ez nem mutatja sehol. Az idő alatt csak a time managernek van a csíkja/csíkjai, hogy mennyire csökkenti le az ember az időt.

Igen, az előző rohadós whirlpoolban illatosabbak voltak a ruhák, mondjuk azon használta a párom az áztatás funkciót is. De anyukámnál az elöltőltős LG-n sincs áztatás és rövid programon is nagyon jó illata van mindennek.

Az öblítő nagy kannás kék Lenor, a mósógél meg Persil color expert, elég régóta.
1000-es centrit használunk, nem is akarom 1200-as fordulaton járatni, mintha azt olvastam volna, hogy hamarabb elfárad úgy.

Ja és természetesen lefutott a tisztító mosás a használat előtt.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#56088) peppe79 válasza FerNandor (#56087) üzenetére


peppe79
senior tag

Próbáld ki öblítőstoppal, hogy úgy sincs-e illata.

(#56089) Teaway válasza T J (#56075) üzenetére


Teaway
veterán

Az egy hónapos Liebherre (fagyó) és a 17 éves Aristonra (kombi) írtam, mert ezek vannak :)

(#56082) farkas-j: sajnos ennyit tud ez a 100+ éves cég :((

[ Szerkesztve ]

Nincs itthon csokid??

(#56090) FerNandor válasza peppe79 (#56088) üzenetére


FerNandor
őstag

Az melyik opció?

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#56091) st6969 válasza ribarszki (#56061) üzenetére


st6969
őstag

Hogy működik ez a dokkoló? A töltő folyamatosan áram alatt van? És ha felteszed a porszívót, azonnal elkezdi tölteni?
Használaton kívül, álltó helyében is azért valamennyit biztos csökken a töltöttsége...olyankor azonnal visszatölt 100%-ra?

(#56092) pjen válasza st6969 (#56091) üzenetére


pjen
félisten

Úgy hívják,hogy csepp töltés.

(#56093) FerNandor válasza FerNandor (#56090) üzenetére


FerNandor
őstag

Megvan. De az nem a tiszta vízben áztatja csak a ruhákat a program végén centrifuga nélkül? Mert utána mindenképp le kell ereszteni a vizet/centrizni kell. Olyan fura, nem magyarázza el rendesen a könyv.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#56094) #94529552 válasza Teaway (#56089) üzenetére


#94529552
törölt tag

Nem számít, hogy hány éves a cég. Mások meg szeretik az AEG gépüket. Az csak egy eset volt, egy bizonyos típusú és évjáratú hűtővel, ami alapján nem lehet minden AEG hűtőre és az összes ht gépre általánosítani. Top1 Samsung hűtőre is van 9 komoly panasz, mégis a legnépszerűbb, mert a legtöbben azt veszik. Lásd Csabronckánál csak 1 évet bírt, pedig elvileg 2 év hivatalos gyári, magyar garancia járna hozzá, vagy még szavatosság is.

(#56095) #94529552 válasza FerNandor (#56084) üzenetére


#94529552
törölt tag

2. Talán a hőfok jelzés alatti ikonok változnak a mosás során, és ez lehet az állapotjelzés, hogy hol tart, ha nem tévedek.

(#56096) Viiktor1989


Viiktor1989
tag

Sziasztok. Van esetleg valakinek Miele TWB140 WP típusú szárítógépe? Arra lennék igazàból kíváncsi,hogy mennyire ajánlott ez a típus. Köszönöm előre is. 😊

(#56097) FerNandor válasza #94529552 (#56095) üzenetére


FerNandor
őstag

Köszi!
Valóban, ott vannak a szimbólumok, de nem világítanak. Nagyon érdekes. Felhívom a boltot majd, mert nem találtam róla semmit.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#56098) polonic válasza Viiktor1989 (#56096) üzenetére


polonic
félisten

Igazából szárítógép nincsen még. De a Miele-vel talán nem nagyon lősz mellé.
Nekem mosógép van 3 éve, mosogatógép 3,5 éve. Hibátlan eddig és nagyon elégedett vagyok velük.

(#56099) Teaway válasza #94529552 (#56094) üzenetére


Teaway
veterán

Bevallom, kicsit eltúloztam a dolgot, nem lehet általánosítani egy egyedi meghibásodás miatt.
De azért nem fogom körbepuszilgatni őket. Valamint ha a Liebherr beadja a kulcsot idő előtt, hozzájuk is lesz egy-két keresetlen szavam... :D

Nincs itthon csokid??

(#56100) Teaway válasza FerNandor (#56097) üzenetére


Teaway
veterán

Elképzelhető, hogy ezen a gépen inaktívak a folyamatjelző ikonok. A leírása pl. egy szóval sem említi ezeket.
Ez akár egy univerzális kijelző is lehet, több típusba is szerelik, de nem mindenhol használják az összes kijelzési módot.

Nincs itthon csokid??

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.