Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39398) #40553216 válasza andrasferenc (#39381) üzenetére


#40553216
törölt tag

Nem „szinte vetekszik”, hanem gyorsabb, hisz’ minden hő az edényben keletkezik, semmi nem megy mellé és nem „szinte azonnal”, hanem konkrétan azonnal melegít. ;)
„Sajnos ezek az edények prémium kategóriás edények árban is.”
Nagymamád vagy dédmamád öntöttvas lábosa ugyanúgy jó, mint a legpronyóbb zománcozott vaslábos.
Hatásfok: az indukciós melegítéshez mágnesezhető eszköz kell, ha vékony és kicsi, akkor gyorsan melegszik fel. Ha vékony az edény talpa, az is gyorsan. Gyorsabban, mint a vastag, szendvics. A hőt is hamar leadja. Ezért is ég meg könnyebben vékony talpú edényben a kaja.

(#39389) TeeJay
Nálam 11 éve 16 A-es szálon megy az indukciós, reteszel. Ugyanezen a fázison (nem is tud másikon, csak ez az egy van, igaz, ez összességében 32 A) megy a sütő is. A 11 év alatt még egyszer sem égett le a ház, nem kapcsolt le a megszakító. A főzőlapon ritkán kell egyszerre minden maximálisan, hosszú ideig használni. Értsd: soha nem kellett még!
Én is inkább a „mobil” főzőlapot ajánlom. Az Aldiban, Lidlben szokott lenni, általában 3 év garival, 10e Ft környékén (a váci Aldiban van egy, azt hiszem 9e Ft). Három év alatt elromlik, visszaviszed, kb. kérdés nélkül visszaadják a pénzt. Pár évtizedig görgetheted. :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.