Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39851) ribarszki válasza Atomgeszi (#39850) üzenetére


ribarszki
őstag

Az 1,1 liter vízzel kevesebbet fogyasztás kb 80ft megtakarítás egy évben..

(#39852) Atomgeszi válasza ribarszki (#39851) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Jó, akkor az 1.1 literen és a piros zöld leden kívül igazából nem éri meg a drágább gépet választani, ha jól gondolom.

A használati útmutató, ha a valóságot tükrözi, akkor ez alsó ilyen kosaras evőeszköz tartós.

A konyhába csak valamikor januárban lesz a beépítés.

Érdemes várnom esetleg valmai karácsonyi akcióra, vagy ezeknek így ennyi az ára, és ezekkel nem lőhetek mellé amit fentebb linkeltem?

Sajnos kb úgy érzem magam, mint aki a múltszázadból jött, mert totál le vagyok maradva mindennel..

Hmm.. Csak én emlékszem rosszul, hogy arukereson volt árdiagram? :F

[ Szerkesztve ]

(#39853) Atomgeszi válasza Atomgeszi (#39852) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Ohh megvan.. az összes ajánlat alatt van teljesen.. :B

(#39854) peppe79 válasza Atomgeszi (#39846) üzenetére


peppe79
senior tag

Mosogatógépben szerintem a Siemens-el jobban járnál, mint az AEG-vel.
Páraelszívóból miért pont a Cata Beta 600-ra esett a választásod? Mekkora alapterületű a konyhád?

(#39855) Atomgeszi válasza peppe79 (#39854) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Miért nem jó az AEG? Ezt néztem végül, jobban tetszik az elülső kijelzős

205 cm x 470 cm .

[ Szerkesztve ]

(#39856) peppe79 válasza Atomgeszi (#39855) üzenetére


peppe79
senior tag

A Siemens, Miele, Neff mosogatógépek talán némileg megbízhatóbbak.
Ebben az AEG mosogatógépben ugyanaz az érzékeny nyomáskapcsoló van, mint az én Electroluxomban. A sótartó fedelén már alapból hártyavékony a tömítés, 1 év elteltével pedig minimálisra csökken az ellenállása. Bár eddig még nem fordult elő, hogy magától letekeredett volna, de tényleg épp hogy csak tart valamit az a fedél. A szórókarok elég bóvlik, az enyémen ráadásul az alsó kar nekiütközött a gép hátuljának. Érdemes lenne bemenned egy nagyobb üzletbe, és közelebbről is megnézni. A sok extra fícsörrel, mókusvakítással nem érdemes foglalkozni, úgyis max. 2, esetleg 3 programot fogsz használni. Inkább a praktikumot nézd, és az összeszerelés minőségét.

(#39857) Atomgeszi válasza peppe79 (#39856) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Helyileg Euronics van, itt egyetlen egy beépíthető mosogatógép sem volt, csak szabadonálló. Abból is Bosch. Az eladó Boscht(ha jól emlékszem ezt mondta a Siemens utódjának?!) és Aeg-et ajánlott(ez meg amúgy sincs a kínálatban). Bosch jó minőségűnek tűnt amúgy.

Mivel 1 max 2 főre menne a mosogatógép igazából azt se tudom,hogy valóban van-e erre szükségem, amint eszek általában elmosom egyből a tányért "1 pohár" vízből. Bár azért a jénai és egyéb edények mosogatása nem fül a fogamhoz sokszor. Apropó, tepsi elfér ebben vagy azzal ugyanúgy kell bohóckodjak a medencénél?!

Igazából úgy vagyok vele, hogy január környékén indul a konyha és miért ne alapon akkor már legyen mosogatógép is.. Persze biztos ez is szokás kérdése, mint a robotporszívó, hogy "ja hülyeség, úgyse végzi olyan jól a dolgát, körülményes stb." , aztán már több, mint 1 éve napi 2x rutinból takarít és mintha a karomat kéne levágni, ha nem indulhat el egy nap.

Mondjuk az tény, hogy a konyhában a sok mosogatás miatt több víz megy el, mint zuhanyzásra szerintem, ami megint nem normális dolog.

Nem tudom, hogy mikor jutok be egy nagyvárosba, hogy körülnézzek mi is a helyzet mosogatógép fronton, azért is bombázom a fórumot, hátha valaki tudatlan énemből tud valamit faragni, ami a modern kor konyhai vívmányait illeti.

Apropó, konyha felújítás. Mivel úgy néz ki, hogy a hely szűke és a konyha fura formája miatt teljesen egyedi konyhabútor kell, így lehetőség adódik arra, hogy minden egyedi legyen. Ehhez hasonló van még valakinek a tarsolyában, ami valóban hasznos lehet a konyhabútor tervezésénél? [link]

(#39858) peppe79 válasza Atomgeszi (#39857) üzenetére


peppe79
senior tag

Sütőtepsit simán el tudom mosogatni: döntve szoktam bepakolni, úgy, hogy az egyik széle az evőeszköztartó kosár fülére támaszkodik fel, így simán mellé tudok még pakolni a tányérokból is. Az elszívó szűrőjét is szépen elmossa, igazából nincs neki akadály.

A konyhával kapcsolatban: ezek is hasznos megoldások, de vannak már ettől újabb, praktikusabb szerelvények is. Innen le tudod tölteni a Forest katalógusát, és tudsz bőven csemegézni. Bár őszintén: ezeket a szerelvények sokszor igen drágák, és DIY módon is meg lehet oldani, sokkal-sokkal olcsóbban. Nálunk relatív nagy a konyha, úgyhogy inkább az ergonómiát vettem figyelembe, és a nejem magasságához mérten készítettem el a bútort (a mosogatópult magasított, a főzőlap picit alacsonyabb, a mosogatógép és a sütő magasított szekrénybe került, stb.)

[ Szerkesztve ]

(#39859) zsero válasza Csabroncka (#39847) üzenetére


zsero
aktív tag

Köszönöm szépen! Nagyon jó a leírásod! Citromsavval a 24 órás hideg áztatás jó ötlet? Pereméig feltöltött vízzel, 8 óránként forgatva?

Az alábbi cikkről egyébként mi a véleményed? Alapvetően az interneten nagyon sok hülyeséget olvastam a témában, de az a cikk meglepően normálisnak tűnt.

(#39860) zsero válasza zsero (#39859) üzenetére


zsero
aktív tag

Közben végigolvastam a cikked összes hozzászólását. Akkor nagytakarításnak ez így megfelelő lenne?:

3-3 evőkanál trisó, 95 fokos programon. (Hogy csinálsz Miele-n 3 órás programot? Nekem alapból 2 óra, de leméri és átugrik 1 órára).

1 liter Pollyt veszek a boltban, és beletöltöm az egészet a mosószer adagolóba, hogy lefolyjon a csövön. Ez után beletöltök még 3 liter meleg vizet a dobba és 8-8-8 óráig állni hagyom. Utána 60/70 perces program.

Ez így rendben van? Szerencsére a gép nem büdös, egy egészen kis fehér lerakódás van az üveg alsó 20%-án. A szűrőn egy vékony szürke réteg volt, de az forró vízben csap alatt egy fogkefével simán lejött.

(#39861) peppe79


peppe79
senior tag

Mától már él az áfamentes és féláfás akció a MM-ban.

[ Szerkesztve ]

(#39862) Gömbike válasza peppe79 (#39856) üzenetére


Gömbike
senior tag

A kivételek erősítik a szabályt :)

Nekem az Electrolux ESF 66030 X mosogató gépem immáron 11 éve megy hiba nélkül. Egy héten 5x van elindítva.

Igaz, ez akkor felső kategóriának számított, ebben van belső led világítás is( persze ez nélkül is lehet teljes életet élni ), így lehet, hogy jobban odafigyeltek a minőségre.

S igen, mi is csak 1 programot használunk. Az automata progit. Tökéletes számunkra.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#39863) peppe79 válasza Gömbike (#39862) üzenetére


peppe79
senior tag

Persze, nyilvánvalóan nem mindegyik hulladék, hiszen akkor már rég becsődölt volna a cég. A Tiédben teljesen más a nyomáskapcsoló, a sótartó fedél, a szűrő, a szórókarok, máshogy oldották meg a felső szórókarhoz a vízelvezetést, teljesen eltér az enyémtől. Én viszont csak a saját készülékemre, és a saját tapasztalataimra hagyatkozhatok. Működik az enyém is, de az, hogy fél évente maga alá vizel, mert állandóan eltömődik a nyomáskapcsoló, az egy vicc. Meg az is, amikor garanciális időn belül, kijön a hivatalos márkaszerviz szerelője, és azt mondja, hogy ehhez a géphez ne használjak tablettát, ne használjak eco programot, mert akkor gyakran vissza kell majd térnie.

(#39864) Gömbike válasza peppe79 (#39863) üzenetére


Gömbike
senior tag

Ez tényleg vicc az Elux részéről :((

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#39865) Atomgeszi válasza peppe79 (#39858) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Hu.. Ebben nagyon komoly konyhák vannak. :R

Csak most mi legyen a mosogatógéppel? 150 körül találtam Siemenst, de ennyit már nem szánnék rá megmondom őszintén.. 100-110..

(#39866) peppe79 válasza Atomgeszi (#39865) üzenetére


peppe79
senior tag

Ebben ársávban Siemens valóban nincsen, a félig beépíthetőek olyan 140 eFt-tól indulnak. Illetve a Neff S413G60S0E van még, mint a Siemens SN536S01KE alternatívája, de ez is olyan 125-től felfelé.

100-110 között esetleg Bosch, vagy AEG...a hosszabb garanciaidő miatt.

(#39867) Csabroncka válasza zsero (#39860) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

A miele gépeket lehet programozni:

+ víz hozzáadása az öblítéshez
+ öblítési kör
+ áztatás idejének beállítása
+ mosásritmus állítása (normál ruhához a kímélőmozgás javasolt, kevésbé koptat a dob)
+ áztatóvíz utólagos lehűtése a csatornahálózathoz
..... ezek jellemzően a 10 éves gépekben is már megvannak, tehát az újabbakban + egyéb funkciók jöhetnek.

A trisó leszedi a szappanlerakódásokat, a Polly meg a vízkő jelentős részét. Azt nézd meg, hogy szivattyúz -e programindítás előtt!

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#39868) Atomgeszi válasza peppe79 (#39866) üzenetére


Atomgeszi
veterán

[link] Ez még jónak tűnik mindenhogy, pakolás szempontjából is. 5 év gari is kecsegtető. Mondjuk életemben nem hallottam még erről a márkáról :)

(#39869) peppe79 válasza Atomgeszi (#39868) üzenetére


peppe79
senior tag

Háztartási gépeket gyártó, német prémium márka...vagy legalábbis volt, manapság már a megfizethető kategóriában is vannak termékei. Magyarországon nem annyira ismert, mert eleve nem is olyan rég kezdték meg itthon a forgalmazását. Németországban viszont legalább olyan tradicionális cégnek számít, mint például a Miele.

A BSH csoport tagja, így nem meglepő a hasonlóság például egyes Siemens készülékekkel. A Neff valódi "specialitása" tulajdonképpen a sütői.

(#39870) peppe79 válasza Atomgeszi (#39868) üzenetére


peppe79
senior tag

Annyi, hogy ennek még nincs evőeszköz tartó fiókja. Én el vagyok nélküle, de van olyan is, akinek kifejezetten igénye a külön fiók. Ez viszont a Bosch-Siemens-Neff félig beépíthető gépei közt úgy ~140 ezertől indul. Olcsóbban legfeljebb Whirlpool-t kapsz.

(#39871) Atomgeszi válasza peppe79 (#39870) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Nekem az alsó kosaras jobban tetszik. A képeken úgy mutatja. Vagy nem erre gondolsz? A felsőre gondolsz, ahova egyenként kell belerakni a kést villát mindegyiket külön helyre? Az pepecselős..

(#39872) YAS-dude válasza Atomgeszi (#39871) üzenetére


YAS-dude
őstag

Sokkal jobb a "pepecselős" evőeszköz fiók. Nem foglal helyet a kosár és nem lapulnak össze a kanalak.

(#39873) zsero válasza Csabroncka (#39867) üzenetére


zsero
aktív tag

Köszi! Beállítottam hogy a víz plusz gomb az most +1 öblítési kört is csinál. Áztatás gyárilag 2 óra. De áztatáskor van mosószer hozzáadva, vagy az csak tiszta vízben áll olyankor?

Azt jól értelmezem hogy Mielenél vagy áztatás van, vagy előmosás? Ugyanazzal a gombbal kell a kettő között választanom, és csak egyet lehet.

[ Szerkesztve ]

(#39874) qnadam válasza YAS-dude (#39872) üzenetére


qnadam
veterán

ízlés dolga, nekem volt dolgom ilyennel is, olyannal is. én nem szerettem a pepecselős fiókot, persze komoly bajom se volt vele.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#39875) polonic válasza Atomgeszi (#39871) üzenetére


polonic
félisten

Szerintem nem pepecselős. Kivételnél meg összefogom az összeset és meg is van.

Az alsó kosaras sok helyet foglal az alsó kosárból. Nézd meg a korábbi képemet, nemrég linkeltem. Ha alul lenne az evőeszköztartó a kosárban, akkor a bal oldalra a tál vagy jobb oldalra a tányérok már nem fértek volna bele.

(#39876) desigo


desigo
senior tag

Ezt a 80 ezres Electrolux EW6F408WU mosógépet miért nem lehet más magyar oldalon megtalálni csak az Euronicson?
Honnan szedték ezt?

(#39877) blattida válasza Csabroncka (#39867) üzenetére


blattida
nagyúr

A 3241 sem szivattyúzik mosás előtt.

zsero
Jól értelmezed, vagylagos a dolog.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#39878) Nerazim


Nerazim
őstag

Sziasztok!
Ki szeretném takarítani a mosógépet trisóval, rákeresve a topikban vki írta, hogy benne van az ŐF -ben. Sajna nem találom. Ki lett véve azóta? Valaki tudna segíteni, hogy csináljam? Köszi előre is.

[ Szerkesztve ]

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#39879) n@p@lm


n@p@lm
őstag

Volt anno szó róla hogy miért is nem jó a mosó-szárítógép egyben de nem találom.
Kifejtené valaki?

(#39880) peppe79 válasza polonic (#39875) üzenetére


peppe79
senior tag

Attól függ, milyen csetresekből van több. Nálam rendszeresen landolnak a mosogatógép alsó kosarában műanyag tálcák, sütőtepsik, magasabb lábasok, dagasztó tálak is. A felső kosat így szinte mindig a felső pozícióban kell hagynom. Ebbe viszont csak korlátozottan tudnék pakolni, ha felette egy evőeszköz tartó fiók lenne.

(#39881) Atomgeszi


Atomgeszi
veterán

Na hát úgy látom akkor ez elég megosztó kérdés..

Bocsássatok meg a hülye kérdésért, de, ha csak úgy berakom a kanalat villát az nem jó? Mármint nem a kosárba, se nem a tartóba, hanem ahol van hely. Fogalmam sincs, sose használtam mosogatógépet, azért kérdezem. Tiszta képet szeretnék erről kapni, hogy hogyan működik.

(#39882) peppe79 válasza Atomgeszi (#39881) üzenetére


peppe79
senior tag

Nem érdemes ezt annyira túlbonyolítani. Abból indulj ki, hogy a mosogatótér mindkét esetben ugyanakkora, csak az egyik evőeszköz tartó innen, a másik meg onnan vesz el helyet.
Evőeszközt viszont csak úgy simán, az alsó vagy felső kosárban nem tudsz elhelyezni, mert egyrészt lepotyoghat a mosogatótér aljába, másrészt így valóban értékes helyet veszítesz vele.

(#39883) Nerazim válasza Nerazim (#39878) üzenetére


Nerazim
őstag

Megvan.

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#39884) Fandango válasza n@p@lm (#39879) üzenetére


Fandango
veterán

Ez engem is érdekelne.

(#39885) Dicker


Dicker
őstag

Sziasztok!

Vettem egy szárítógépet (Electrolux EW9H478S).
Hazahoztam kibontva, beüzemelve működik. Viszont egy kérdés:

A kondenzátor lamellái nem "szépek", legalábbis nem tökéletesen néznek ki mindenhol. Lehet gondja ettől? Kell érte reklamálni, vagy egyik sem lesz 100%-os szimmetrikus az anyagvastagságuk miatt?

A kép annyira nem adja jól vissza, de bal oldali részén a közepén van egy pár görbébb rész, meg teljesen a jobb szélén csúnyább, a többi része jó.

:R

[ Szerkesztve ]

(#39886) agabe válasza n@p@lm (#39879) üzenetére


agabe
addikt

Allitolag nem olyan hatekonyak az egyben gepek mintha kulon-kulon lennenek.
Foleg a szaritas funkcio szokott joval gyengebb lenni mint egy jo szaritonal.
Ha teheted hoszivattyus szaritot vegyel mert az joval alacsonyabb hofokon is tud szaritani mint a sima kondenzacios es ez jol jon kenyesebb ruhaknal.

(#39887) Zeki válasza Dicker (#39885) üzenetére


Zeki
nagyúr

Ez nem érdekes. Nem hiba.

(#39888) desigo válasza Dicker (#39885) üzenetére


desigo
senior tag

Külső begatás miatt néz ki így.Gondolom pakolás,szállítás közben ért valami hozzá.
Vagy reklamálsz és cserélik vagy veszel egy lamella fésűt és kisimogatod : katt

(#39889) Dicker válasza desigo (#39888) üzenetére


Dicker
őstag

Rendben, köszönöm mindkettőtöknek! :R :R

Haza én hoztam állítva befért a gép, de kettő ajtó van előtte, plusz a csomagolás ott volt, úgyhogy szerintem max összeszerelés előtt sérülhetett.

A fésűt megnézem elvégre sok mindenhez hasznos lehet, jó ötlet.

(#39890) Csaby25


Csaby25
senior tag

Sziasztok!
Létezik olcsó és jó 4 személyes kávéfőző? :)

A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.

(#39891) V.Stryker válasza Csaby25 (#39890) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Szarvasi. :)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#39892) Gömbike válasza n@p@lm (#39879) üzenetére


Gömbike
senior tag

Mert mosógépnek drága, szárításra meg alkalmatlan.

Szárításra a szárítógép való. Az szedi ki a szöszt a ruhákból, a kombi ezt nem tudja. ( Meg szárítani sem, csak szikkasztani)

A kombi két részletben tudja szikkasztani a ruhát.

Nézd meg bármelyik gyártó bármelyik kombi gépének adatlapját és brutális víz és áramfogyasztást olvasol. Cserébe hamarabb fog szerelőt látni a gép.
Egy igazi energia zabáló valamik.

[ Szerkesztve ]

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#39893) #40553216 válasza Csaby25 (#39890) üzenetére


#40553216
törölt tag

Bialetti Brikka.

[ Szerkesztve ]

(#39894) julius666 válasza Dicker (#39889) üzenetére


julius666
addikt

Szerintem meg új gépnél ne próbálj otthon kendácsolni semmit, mert bukhatod a garit...

Elállási jog/gari amíg még lehet. Tudom, hogy macera ügyintézni, a magyar inkább házilag megoldja, csak hogy ne kelljen konfrontálódni, de hidd el jobban jársz. "Fésülgesse" az saját költségen, aki rád sózta ezt a selejtet, ne tegyél neki szívességet!

(#39895) zsero


zsero
aktív tag

Blattida: Neked 3241 van? Akkor ugyanaz a panelunk. Mielemania.hu-s pasi mondta, hogy az összes 40-esben pont ugyanaz a panel van, gombokon keresztül kell felprogramozni hogy melyik mit tudjon. Én pl. kaptam a 3248-hoz időzítőt, amit alapból nem tud. Még egy LED-et is rakott be hozzá, nincs hozzá lyuk de átvilágít a fehér részen.

Na, a ma délutáni program a takarítás volt, trisóval minden. Az ajtógumi nem semmi meló, de most nagyon jó érzés tölt el, hogy a legszűkebb repedésekből is kiszedtem mindent. Semmi szaga nincs most már a dobnak meg az ajtó környékének.

Ellenben a mosószeres fiók tartó részt nem tudtam hátul rendesen kitakarítani, és az még kicsit büdös. Ezt csak felső panel nélkül lehet rendesen kitakarítani, ahogy látom. Szedett már le innen valaki Miele tetejét? Ha igen, hogy kell?

(#39896) Csaby25 válasza #40553216 (#39893) üzenetére


Csaby25
senior tag

Köszi!
Olyat tudsz ajánlani, ami nem kotyogós (eszpresszó, elektromos...)?

[ Szerkesztve ]

A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.

(#39897) pjen válasza zsero (#39895) üzenetére


pjen
félisten

Ezért veszek inkább 8-10 évente újat.Nem kell más mocskát takarítanom.A mosógép nekem olyan személyes dolog.

(#39898) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Gofri sütőt szeretnenk venni noveremeknek karacsonyra, de total tanacstalan vagyok. Ők Nemetorszagban elnek, es nemreg neztek egy ILYET.
Nem tudom, ez a forgathato ház mire jo, valóban hasznos-e, vagy csak marketing bullshit. Viszont en árban inkabb ugy ennek a felére gondoltam. Keresgettem itthon, nezelodtem amazonon is (onnan a gariztatas miatt lenne előnyösebb). Ilyen forgatható kivitelek ugy látom kevesebb penzert nem igen vannak, vagy ha van is 1-2, eleg gagyin neznek ki. Amiket néztem:
LINK
Ezek közül valamelyik
Vagy valami amazon.de-ről ugy max. 20-25e Ft-ig. (~75-80eur)

(#39899) Lord Dragon


Lord Dragon
senior tag

Sziasztok!

Porszívó vásárlás előtt állok (pusztán 1-2 nap választ még el a vásárlástól).

Korábban itt a fórumon Miele C3 Cat & Dog porszívót ajánlottatok azokra a feltételekre, ami nekem fontos.

Viszont kicsit elbizonytalanodtam, mert azt nézem, hogy jó pár folyta Miele C3 cat and dog van. Azaz legalább 4-5 modellnek benne van a nevében, hogy C3 cat and dog, de még van mögötte egyéb név is, pl.:

PowerLine - SGEF4
vagy
PowerLine - SGFF3 stb..

Tehát most így hirtelen nem tudom, hogy biztos jó modellt találtam e meg, mert itt csak annyit írtatok, hogy C3 cat and dog.

Egy "utolsó raktáron lévő darab" akció keretein belül ezt tudnám megvenni most kerek 88K-ért: [link]

És mint korábban mondtam nekem az lenne a fontos, hogy
1, jó minőségű és hosszú élettartamú legyen
2, elég legyen egy 200 m2-nyi felület rendszeres tisztán tartásához (90% szőnyeg 10% csempe aránnyal)
3, több macska is van, sok az állatszőr

Amit linkeltem az tejesen jó erre a célra vagy milyen másik fajta C3 cat and dog jöhet még szóba? :R

Kérlek jelezzetek vissza, mert már atom mocsok van a házban... 1 hónapja nincs porszívónk, elromlott a régi és most már nagyon venni kéne mihamarabb, mert tűrhetetlen állapotok uralkodnak itthon. :D

Köszi mindenkinek! :)

[ Szerkesztve ]

(#39900) nightzone


nightzone
aktív tag

Nedves -száraz kézi kárpit tisztító gépet keresek ami a kanapé szövet kárpitból kiszedi a szennyeződést. Most vettünk egy nagyon szép világos kanapét, és kellene valami olcsóbb kategóriás tisztító gép is amivel adott esetben gyorsan lehet reagálni a balesetekre. Persze vízzel és habbal is kezelném a szennyeződést a használata elött. Olyasmi méretű gépet keresek konkrétan, mint az autós porszívók, külföldről rendelés is játszik.

Valami ilyesmire gondolok [link].

Van olyan amit tudnátok ajánlani? Milyen paraméterekre kell figyelni a vásárlásnál (szívóerő, stb)? Thx

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.