Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz xtremetuning #84850 üzenetére
Ennyiért lehet is. Rendeltem is kettőt. Egyébként mi ez, UTP kábel?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
hétalvó
addikt
maga a marka annyira nem rossz.
a chameleon plus volt az egyik elso osszekotom amit nagyon sokaig hasznaltam.
nem bonyolitotta tul a dolgot. nekem nyil egyenesnek tunt a hangja.
kicsi vekonyabb mint az atlag, de vallalhato.
meg kell hallgatni ki kell probalni es el kell donteni tetszik-e a fulednek a rendszeredben.de egy probat mindenkeppen meger.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
xtremetuning
addikt
válasz hétalvó #84853 üzenetére
Ami a te fülednek, kicsit vékony, az normál (azaz hallással rendelkező) halandónak még túl testes is lehet...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
tomic
addikt
válasz xtremetuning #84850 üzenetére
Akkor a márkával nincs gond,tudnak ezek. De ez nem az én kategóriám.
hétalvó Hangfal kábelt nézegettem tőlük.Nagyon jókat írtak róluk. Persze miről nem,és mi nem szubjektív ugye. Epic,max használtan nagyon jó vételben Signatureig tudnék elmenni,ha a Kimber nem válik be az új lakásban. Kipróbálásra sajnos nem tudok szerezni. Ezért is kérdeztem hátha van valakinek.
-
hétalvó
addikt
hangfalkabelbem nekem most nagyon tetszik az audience is. az au24 nem volt itt, de eggyel alatta nekem bejott nagyon nem tudom a nevet, de az 500 dollaros kategoria.
xt: persze, nagyon mas vilagban elek[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
gutentag
tag
Sziasztok! Mi a vélemény a Marantz SR6008-ról? Melyik Denon szériának felel meg?
-
xtremetuning
addikt
-
Norbi 72
veterán
Nincs mit.
Amit találtam:
Denon 2309
Jamo classic 2 háttérnek.
AR sub.
de ha picit ráteszel Velo sub,nagyon ajánlott darab.[ Szerkesztve ]
-
gutentag
tag
Szia,
tudnál kérlek segíteni? Mi a véleményed a Marantz SR6008-ról? Szerinted melyik Denon szériának felel meg?
Érdemes meggondolni a Lektorokhoz? Külföldön viszonylag olcsón (500 Eur) hozzá tudnék jutni egy új darabhoz. Százalékban 70 mozi/20 dts-hd koncert/10 zenére lenne használva.
Előre is köszi.
Üdv,
Feri -
tomic
addikt
válasz gutentag #84871 üzenetére
Miért nem nézelődsz használt fronton.(pl Ebay) Ha már 500 euro rendelkezésedre áll akkor merj nagyobbat álmodni!
500 euróból lehet venni komolyabb vasakat is. Pl nemrég ment el 2db 4308 Denon darabonként 370euro környékén. 4310 mindig van 500 euró alatt,hogy csak ezeket említsem.
De ha ragaszkodsz az újhoz....
Egyébként még a 1911 Denon-om hangja is jobban tetszett mint a 6006 Marantz-é.De az is lehet nekem nem jön be a (részletezőbb) malac hangja. -
gutentag
tag
Mindenképpen újat szeretnék, és azért az E-bay-ről inkább nem kockáztatnék, hogy próba nélkül csak úgy 500 Eurot valakinek elutaljak. (még ha az egy 4310-es lenne is) Biztosan végem lenne, ha valamelyik szükséges csatlakozóval gond lenne pl.
Inkább újat, garanciával, megbízható eladótól. Azért köszönöm szépen az ötleteket.
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #84874 üzenetére
A 4308 ára kb. 600000 Ft volt, a 4520 pedig 800000. [link], [link]. Bár ez utóbbi más kifutó ár is lehet. Az biztos, hogy Németországban cirka 2-300 euróval többe került az AVR-4520.
Tehát szerintem nem helytálló, amit írtál. Talán fordítva, de legjobb esetben is azonos kategóriába lehet ezeket sorolni. Hogy a 4308 egy kategóriával magasabban lenne, az véleményem szerint egyszerűen vicc.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #84877 üzenetére
Ki szerint túlárazottak a Denon házimozi erősítők? Hozzáértő biztosan nem állít olyat.
A 4311 volt 2200 euró, az X5200W most 1999 euró.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
AV landban és egy bp-i boltban is mondták... Vita helyett: mivel elismerem hogy azonos kategória: milyen llehet a Denon 7100-as, mi lehet hozzá viszonyitható és a pio lx 7x hol helyezkedik el mellettük?
A 4308nek nem a 4810 az utóda?? ez szerint, biztos nem légből kapott.[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz #09634560 #84880 üzenetére
X7200-asra gondolsz?Még a 4520-nál is fél kilóval könnyebb,szénné spórolják magukat(ez kb. minden márkára igaz,sajnos),aztán majd csodálkoznak,ha nem megy az eladás,de ne legyen igazam...az 5308-as nemrég még egészséges 25 kilót nyomott..
Szinte mindenki a régi Denonokra esküszik,sokkal jobbak voltak,hangminőségben nagyon leadták a profit növelése miatt,ez elég szomorú...
-
BBéci
legenda
Honnan tudhatjuk, hogy Vikthor fórumtársunk azt mi alapján írta? Talán igaz, talán nem. Szerintem nem. De ha utódja lenne, akkor is 3000 euróba került a 4810, és az 500 eurós árkülönbség oka nem az infláció volt.
Létezett a 4308 feletti 5308 is, de azt nem forgalmazták Európában. [link], [link].
Vadul csorgattam rá a nyálamat, pedig akkoriban is volt nálam néhány minőségi vas.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
bajnokpityu
félisten
inflációval se ártana számolni. 10 év alatt nagyjából felét éri a pénzünk.
4308amat nem adnám se 4810ért, se a mai denonokért, akármilyen módon számoltátok ki. Nem hallottam egymás mellett őket, félreértés ne essék, csupán a mérésekre, és a felépitésre alapozom egyéni véleményem.
függetlenebb márkakereskedő szerint is a 8as széria volt a legjobb (3808, és 4308, meg gondolom az A1HD) , 10 es aztán mélypont, majd szépen jönnek fel újra, és évről éve egyre jobbak. már csak ezért se kéne mindig a használtat erőltetni, aki egyszer tudott jót csinálni, az bizony most is tudna, ha a konkurencia rákényszeritené.árak ilyen szempontból nem a minőséget tükrözik (adott éven belül igaz ez) hanem a konkurencia keménységét. pl onkyio 907eséről is sok helyen olvastam, hogy jobb hangú, mint a későbbiek.
kinti használt árak pedig sztem csak azt tükrözik, hogy öregednek, meg követhetetlen a denonok számozása, és sokan megeszik.
egyébként van egy site, ahol 1200EURért tuningolják a 3808 4308asokat (és van stage2 tuning újabb 300)ért.
Itt is a proci részét tartják értékesnek ezen készülékeknél, a végfokok mindegyiknél jóval gyengébb szintűek. Egész komoly procikkal mérik össze a tuningos darabokat, és jól végeztek.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #84885 üzenetére
Nagyjából egyetértünk, bár a 4810 nagyon bejövős lenne. Viszont szándékosan a kinti listaárakat vetettem össze, mivel a Németországi infláció lényegesen alacsonyabb volt.
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #84888 üzenetére
Ha vennék egyet, akkor két Denon mozikombájnt kellene folyamatosan raktároznom, feleségem legnagyobb örömére, aki már a meglévőt is feleslegesnek tartja. Persze azt el lehetne adni.
A NAD elő/végfok izgatja nagyon a fantáziámat, ami nálam volt három hónapig. Bitang jó hangot produkáltak. Sajnos közel 1,5 milla a listaáruk, de cseppet sincsenek túlárazva. Ahhoz jön 2 db táp- és 5 interkonnekt alsó hangon 200-ért.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ProdyG
őstag
Arcam AVR 400 és 600 közt főleg a teljesítménybeli különbség számít, vagy hangminőségben is jóval előrébb van a 600-as?
Új áruk közt elég nagy különbséget látok. A sztereó zenei minőség érdekelne elsősorban, azt tudom, hogy mozin aláznak
vagy bármit is csinálok, soha nem fogok tudni egy sztereó erősítőt HM vassal helyettesíteni?
köszi -
ricsik
őstag
válasz Norbi 72 #84887 üzenetére
Természetesen nem hátrány, de nem minden. Az idáig megjelent X-esek tesztek, tapasztalatok alapján tényleg nem olyan jól sikerültek, mint a régebbiek, de az új szériáról még nem tudni. Reménykedem, de majd elválik. A 4520 viszont nem X-es, ráadásul nem egy rossz készülék. Azért nem szokás ajánlani, mert elég új, elég drága, nem azért mert gázos. Ráadásul a régi vasak sokkal jobb ár / érték aránnyal bírnak.
-
kenyerr
tag
Hello,
CAV DS25-hez milyen kábel-t ajánlotok? Annyit tudok, hogy ide mehet "hitványabb" féle is. Illetve nagy baj, hogyha az egyik 16m a másik 10m-rel van csatlakoztatva, inkább legyen akkor mind a kettő 16?
(mondjuk innen tudnám beszerezni)
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz devil-k #84898 üzenetére
szia
milyenre gondolsz például?
még le tudom cserélni
de gyárilag adtak hozzá egy féle kábelt...
de ha van jobb ötleted érdekel mindenamit írtam kábelt, azt a centeremhez vettem, mert ott aztán atom gagyi kábel volt...
olyan kábel amivel a bicajon összekötik a dinamót a lámpával
legalább is ezt mondták a boltba[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók