Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17247) tdd587 válasza jaktib (#17239) üzenetére


tdd587
őstag

Van itt egy alapvető közgazdaságtani anomália (a nevére már nem emlékszem), amit itt szerintem sokan feltételeznek a hi-endesekről: hogy ha hi-end, akkor persze minden másból is azonos szinten vásárol. Ha millás vetítőre van, akkor BMW áll a ház előtt. Ha drága hangfalra van, akkor 6 szobás családi házban lakik és 3x nyaral külföldön.

Az eszébe sem jut senkinek, hogy a hifit komolyan venni Magyarországon esetleg lemondással jár? Ha nincs autód, amit nem vettél meg, máris ott egy komolyabb szintű rendszer ára, amit nem költesz rá évente - megint elég nagy összeg felszabadul a fejlesztésekre. Cserébe marad a BKV bérlet meg a vonatjegy. Ha öledbe szakad a bónusz, akkor nem nyaralni mész, hanem kábelt vagy akármit venni a rendszerbe. Ha eladsz egy korábbi cuccot, akkor azt visszaforgatod és nem irány a függönybolt, mert unja a mostanit az asszony. Ha félreteszel, akkor ezért teszel félre és nem eléttermezed a tengerparton.

Aki járt anno hi-end shown, az tudja, hogy annyi szakadt ember egyrakáson csak romkocsmákban látni...

Szerk: Aztán később jön a gyerek meg a család és a legtöbben visszafejlesztik a rendszert olyanra, hogy mellette beleférjen az a suzuki is, meg a nyaralás is.

Szerk2: ja és tévém sincsen legalább 10 éve.

[ Szerkesztve ]

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.