- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Próbáld ki a SOL-t.
https://www.overtake.gg/downloads/sol.24914/ -
Foose
addikt
Elővettem újra a játékot,kb 2 évvel ezelőtt kicsit laggolt a gépemen,új tápom van,most egész szépen fut a játék. De kezdő vagyok ebben. Automobilista 2 is megvan,de nem érteni angol nyelvet,így beállítani sem nagyon tudok sok mindent. És csodálkozok,hogy ez a játék még mindig milyen jó (nekem) pedig már régi és nem fejlesztik. Most találtam rá a content manager-re is,de azt is csak kezdőként szemlélem.
Lehet a AMS2 le is lesz pucolva mert csak a helyet foglalja. Olvasok is visszább kicsit,bár látom téma lett az EVO....
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
KaraDani
addikt
Nem értem miért reklamál mindenki, hogy optimalizálatlan
Imola, 27 AI, single 1440p és beéri szerény 19.5GB VRAM-mal, valószníüleg azért mert nincs több.
9 AI mellett evett 16.7-et. Magamban medium körüli grafikán van 100 körüli fps egy 7900xt-vel.
VR-ban tudja a 40 fps-t és csak a fél képernyő artifactos.
De amúgy szerintem ígéretes ez, csak egy olyan verziónak tűnik aminek még kell legalább 1 év, mire illene kiadni pénzért early accessnek. A vezetési élmény alapvetően tetszett, gázelvételre jön meg szerintem néha nagyon furán a túlkormányzottság és tud kicsit úszni furán a hátulja olyankor, de alapnak nem tűnik rossznak ami van. A mercit kifejezetten élveztem, meg a porschét is úgy nagyjából, annál mondjuk zavaróbb volt az off throttle fura oversteer. H váltó és kuplung tisztességesen modellezve van már most az meglepett, meg van rendes rajt, ilyenek annó a sima AC kiadásánál sem voltak[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Valaki elindíthatná az ACE saját topikját...
[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
JulesTS
addikt
Mentem egy kört, az tény, hogy nincs kész, de a Rennsport bétánál sokkal előrébb tart. Nekem tetszik.
Egy kört mentem: belső majd külső nézetben AMG GT2 Imola:
https://youtu.be/JzAGy5QgF0Q -
Kiskokó
veterán
Hello
Én is megvettem, vártam. Egyelőre nem sok idő volt rá, kb 10 percet ha körözgettem.
röviden a véleményem, elárul mindent : Forza Horizon.
Sajnos ez jut eszembe. Na jó lehet túlzok, meg még kevés idő, de a régi nekem eddig sokkal jobban bejön irányításra. G29-em van csak amúgy. Inkább aracade....
Na meg a tartalom is kevés, értem ott a roadmap, látom mi jön majd... de addig a régi Assetto-ban tudok menni bármilyen kocsival, bármelyik pályán, ebben egyáltalán lesz ilyen valaha ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Chrys_
addikt
update óta nálam kidob a lobby betöltésekor
-
kzolee216
senior tag
Hááát. Nekem még nagyon nem adja, elég kezdetleges állapotban van a játék. Kocsikból is elég szegényes...
Nekem így most csalódás, de tudom ez egy Alpha relase, így majd várok vele és örülök majd neki, hogy most olcsóbban be tudtam húzni.
Tripla monitorokkal felejtős. Nekem egyszer sikerült elindítani, majd utána vagy 10x kellett elindítanom, mire a menü bejött, FPS számokról inkább nem is beszélek ilyen beállítások mellett
.
Gépigénye sokkal nagyobb, bár nem értem, mert nem látok olyan egetvető változást grafika téren. Szebbnek szebb mint a sima ACC viszont azt hiszem itt már gépet kell fejlesztenem a 3 monitor kihajtásához még alacsony grafikai beállítások mellett is.
FFB visszajelzés sztem rendben van, de a fizikát még szokni kell. Ezt úgy mondom, hogy mostanában főleg Iracing-el tolom.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz
PapírVilla #10577 üzenetére
LOL.
Amúgy milyen úgy nagy átlagba, beszámolók jöhetnek, vagy van saját topikja??Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Debilon
addikt
válasz
PapírVilla #10574 üzenetére
GreenManGamingon 27 EUR
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Joshi
titán
válasz
PapírVilla #10574 üzenetére
Már telepüüüül.
-
PapírVilla
tag
Meg lehet venni (Steam).
32 EUR[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
A website frissült, jöhet a release
És live!
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Lehet most jött rá a fejlesztő, hogy újra kell írni a játékot, mert nem sikerült.
-
biker
nagyúr
válasz
PapírVilla #10568 üzenetére
pedig mindenki biztos volt a 16 órában
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Chrys_
addikt
És még a website is lockolva lett
Ennyi van rajta:
"
Great things are coming soon
Stay tuned
" -
biker
nagyúr
válasz
Mosqu!to #10566 üzenetére
16h és semmi
Eleve az óra visszaszámoló végig 15 órára számolt, pl 9:55-kor kb 6 óra 10:05-kor 5 óra van hátra. ok, legyen 16 óra, de nem sikerült ezt se tartani, és cumming soon van
[link] ha megjelenik, én is jövök
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Mosqu!to
addikt
Ez kezd egy kicsit kínos lenni
Az összes streamer (Jardier, Nils, Jimmy) youtubeon ott ül zavarodott fejjel, hogy most mi van.
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Chrys_
addikt
válasz
Motion_Blur #10564 üzenetére
Nálam 15h óta írja ezt, előtte néhány órát írt
És most váltott erre
:
Coming soon
This item is not yet available[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Steam:
Tervezett megjelenési dátum: 2025. jan. 16.
A játék tervezett feloldásáig körülbelül kevesebb mint egy óra van hátra.Ez van kiírva kb. 3-4 órája
Remélem azért estére már elérhető lesz
egyelőre G2A-n is "sold out"
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
biker
nagyúr
válasz
kzolee216 #10561 üzenetére
szerintem ez valami hülyeség, mi az hogy "fanatec"
rohadtul nem ugyanazok a beállítások minden fanatec bázison egy játékban sem, de ha valaki szerint az 5nm csl dd-t és a 20nm dd2-t ugyanúgy kell állítani, hát legyen
ugyanez a többi bázisra is igaz. ez max valami "ökölszabály" lehetElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
PapírVilla
tag
"Tök jó", hogy a nagy szimulátoros vloggerek már fejenként csináltak vagy 3-4 előzetes AC EVO videót ugyanabból a 3-4 perces netes anyagból, ami mindenhol megjelent már hetek óta...
Gondolom, hogy csütörtökig még készül vagy 10-15 ilyen "game play" videó. Azt azért nem értem, hogy miért nem kaptak valami pre-alfa verziót?
-
kzolee216
senior tag
AC EVO kormánybázis beállítási infók: [link]
-
JoolsNOS
veterán
válasz
subaruwrc #10548 üzenetére
3000+ km-em van a pályában, tehát az első 100 már megvan
Asszon azzal nyaggat mindig, hogy miért nem megyek más pályán
A baj az, hogy szeretem próbálgatni az autókat, van pár kedvenc, de mostanában online megyek és nagyon sok autóból lehet választani.
Köszi, kipróbálom a beállítást.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
subaruwrc
félisten
válasz
JoolsNOS #10547 üzenetére
hát
ott a gyakorlás mindennél többet számít, több tíz - száz kör lesz mire ki tudod hegyezni
nord mindig büntet
de alapvetően az áttételezést csináld úgy mint bárhol máshol, végsebesség a leghosszabb egyenes végére legyen méretezve
gumi főleg medium, soft nem nagyon bírja végig egy kört se
beállítások hát, autója válogatja, de nagy általánosságba egy első -0,1 széttartás, hátul 0,15 összetartással stabil alap lehet. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van valami alap útmutató az autó beállításokhoz ha egy jó kört akarok futni a nordschleifén? Pl melyik gumit használjuk? Hőmérékletfüggő? Áttételek mennyire jók alapból beadva. Érdemes több mindenhez hozzányúlni? Vagy semmi általános, minent ki kell tapasztalni?
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
PapírVilla
tag
válasz
AliHonda911 #10545 üzenetére
Akkor, úgy!
-
AliHonda911
csendes tag
válasz
AliHonda911 #10544 üzenetére
Nem értem...
Beállitottam default értékekre, és újra végigmentem rajta. Most jó -
AliHonda911
csendes tag
Sziasztok
Hogyan lehet rábírni az ACt, hogy tudjak H-váltót használni??
Sehogy sem jövök rá...
CSL DD + váltója és PC -
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla #10541 üzenetére
Jah, ingyenes MOD autokkal... Az itt nem igen lesz ....
I love latte-avokado !
-
PR0JECTNR56
addikt
Az RSS GTM csomag második fázisa elindult, abból pedig megjelent az első autó:
-
PapírVilla
tag
Remélhetőleg nem lesz "árkád".
De ha megnézitek az AC szervereket pár éve már a legtöbb ember csak a Nord-on van, ahol csak sétakocsikáznak, vagy a parkolóban állnak(?).
Szerintem innen jött az ötlet, hogy ez kell a népnek... -
Panky
tag
válasz
KaraDani #10530 üzenetére
A szimuláció csak akkor jöhet létre, ha a gumimolekulát mindenekelőtt lehetőség van fahordóban érlelt sebringi betondarabkához érinteni, ha ez nem történik meg, visszadobja az anyatermészet és kilaposodik a tapadásgörbe.
Ugyanitt lásd a 19. századi grafikai megoldásoknál bármi előremutatóbb egyet jelent a komolyság elvesztésével, egy igazi szimulátor ismérve, hogy minden érzékszervben képes fájdalmat okozni.
Sajna GP Legends óta a keményvonal hozzáállása nem sokat változottViccet félretéve stúdió legyen a talpán, aki ebben a közegben elnavigál. TDU-t azért nem veszik, mert szar, pedig az alapkoncepcióban szerintem rengeteg a potenciál. NFS Shift (és spirituális utódjai) borzasztó csalódások voltak, mert ott volt az a rengeteg izgalmas autó egy vezethetetlen játékban, pedig szerintem sokan lennének, akik kiélnék a bennük lakozó Stiget.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Sziasztok!
Végül steamen, winter sale-ben megvettem 16€-ért az ultimate edition-t
Bár már sokszor megköszöntem az ötleteket segítséget, most hogy révbe ért a vásárlás, ismét köszönöm...most települ,,kíváncsian várom...igaz egyelőre csak xbox kontrollerrel, de kíváncsian várom -
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Azért akkora kapkodás nem volt az új TDU után ...
AC-ban lehet pörög a dolog, de valszeg a warez miatt, fiatalabb korosztály pörgeti. Szerintem vakvágány ....I love latte-avokado !
-
aktív tag
válasz
fatal` #10526 üzenetére
TDU-t én is imádtam anno, azt hiszem kb. 98% körül volt a sziget útjainak felfedezettsége és összegyűjtöttem az összes autót.
Az akkoriban egy formabontó játék volt, openworld, ráadásul valós helyszínen, multi opció, sportautós content és a GTA-kal, NFS-ekkel ellentétben nagyjából értelmes fizika is került bele.
Használni nem kell, viszont le kell fejleszteni, tesztelni, terepmunkát végezni. Ez mind olyan forrást igényel, amit nem versenypálya vagy versenyautó fejlesztésre fordítanak. Az igazságot én is KaraDani megállapításához teszem, szerintem is jobban lőnek a casualabb vonalra ezzel.
De, ha hozza a TDU-s feelinget, lesz időnként virtual topik találkozó, akkor lehet behúzom valamelyik sale-ben.
-
KaraDani
addikt
"Ez a forgalomban játszunk ez maradjon már a konzolos játékosoknak."
Nem értem ezt az elitista hozzállást őszintén, miért nem lehet mindenféle játék PC-n? iRacingezek 10+ éve, régen ligáztam komolyan rFactor1-el, cockpitem van és DD-m. Nem a casual kontrolleres játékos vagyok PS5-ön (sosem volt konzolom), de attól még néha tök jól esik valami casual szórakozás, amikor nem a századokat hajkurássza az ember, hanem csak élvezi, hogy vezet. Komolyabb pálya simmel ezer éve jól el vagyunk látva PC-n, amikor csak online multiplayer versenyzésre használhatóak. Én rettentően örülnék egy viszonylag jó fizikával rendelkező open worldöt és kicsit több single contentet tartalmazó játéknak is még. Emelett ha akarják lehetne nyugodtan komoly sim pályán is, bár az eddig látottak alapján olyan érzésem van, hogy ők arra jutottam, hogy ez a kicsit szórakoztatóbb casualabb hozzállás több profitot hozhat és nem biztos, hogy versenyezni akarnak iRacinggel, ACC-vel, rF2-vel az online multiplayer részen.[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
Az EVO-nak lesz külön topicja, vagy ez a topic fog félig meddig átalakulni EVO-s vonallá?
-
tome0001
senior tag
válasz
András12345 #10524 üzenetére
Azt láttátok hogy világít rajta a check engine? Biztos valami motorhiba miatt csúzkál
-
biker
nagyúr
az open world free roam az kb azoknak élmény, akik képesek a bus vagy kamion szimulátorral menni napokon heteken át
Átlag ember kb egyszer letölti, izgi, ennyi.AC-ben hegyi felfutókat szerettem néha, de ott is egy szakasz van kidolgozva, forgalom nélkül. Ez a forgalomban játszunk ez maradjon már a konzolos játékosoknak.
El nem tudom képzelni, hogy ha nem a halál unalom ellen ül be valaki a rigbe, akkor mire jó?Ellenben az EA wrc-ből nagyon hiányolom a DR2.0 féle gyakorló pályát, ahol kvázi gymkhana féle módon lehetett a gyártelepen csapatni és gyakorolni az autóval.
-
Lac-coo
őstag
válasz
András12345 #10524 üzenetére
Lehet , de nekem ez nagyon fura.....Tipikus axtra lapos tapadasgorbe, hogy legyen idő mindennel is keresztbe menni. De akinek tetszik , nekem ok, nem vagyunk egyformak....Messze még a vége...ki tudja mi lesz belőle....
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
aktív tag
Az openworlddel kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy az AC modok letöltés száma mellett mit mutat a játszott órák száma, de nyilván nincs ilyen statisztika. Az ilyen youtube shortsokban valóban megragadóak a Toyota Supraval forgalomban driftelgetős videók, de nem hinném, hogy hosszútávon ez fogja lekötni a játékosokat. Bár elég a játékot csak eladni, abból már van bevétel.
-
biker
nagyúr
az a driftelgetős rész kiverte nálam is a biztosítékot, illetve az openworld rézen totál valami konzolos forza érzésem volt.
-
v2
senior tag
válasz
Lac-coo #10520 üzenetére
Biztosan nem lesz vérszim, de ez nem baj szerintem. Van elég hc szim a piacon. Ellenben kapunk egy jó kis autós játékot megfelelő fizikával ffb-vel és egy bazi nagy térképpel. Tuning, festés, karrier miegymás. Jó lesz ez
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Win-T
senior tag
Még egy másodpercet nem gurult vele senki, de már szar az egész látom.
-
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #10513 üzenetére
köszi
-
PR0JECTNR56
addikt
+1.
#10511biker: Mivel a jelenlegi egyik legjobban várt szimulátor címről van szó, így a 2025-ös early access megjelenésig folyamatos lesz a content milking, ahol a korábban elhangzott félinformációk és Q&A spekulációk alapján mennek majd a találgatós videók, meg újrahasznosított összefoglalók.
Ezen a ponton a Kunos nagyon óvatosan válaszolt csak a kérdésekre, semmi érdemi nem derült ki, szóval érdemes szimplán kivárni az early access gameplay tapasztalatait, utána már talán lehet miről értekezni.
-
biker
nagyúr
válasz
PapírVilla #10510 üzenetére
Te vagy valaki leírná 5 mondatban? mert már unom a 10percen át 5mondatról pofázásokat, mindenki diszlexiás nem tud leírni egy cikket, csak videókban üzengetnek.
A racedepartmenten is megszűntek a hírek mióta overtake csatorna lett.
Egyszerűen nincs annyi idő a világon hogy mindent hallgassak a belfűzött térkitöltő dumával.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
PapírVilla
tag
Assetto Corsa EVO - 5 New EXCITING Details
[link] -
JulesTS
addikt
válasz
prannk #10507 üzenetére
Content managert töltsd le, telepítsd, indítsd el, benne a legfrissebb CSP-t installáld. Vosan oldaláról a neked tetsző autókat, pályákat töltsd le:
https://www.vosan.co/
Húzd be a Content Managerbe, három csíkra katt, install all...
Válaszd ki a pályát és autót, aztán mehet a drift:
https://youtu.be/azGHZpygXsY?si=0YKmWYa-FugjwajY -
Pet84
tag
válasz
prannk #10507 üzenetére
Nem nehez de szükséges hozzá pár alapdolog mindenképp. Custom shader patch, content manager ezekre keress rá és telepítsd őket. Yton rengeteg video van hozzá. Ha viszont ráérzel a modolásra akkor egy új világ tárul fel előtted véget nem érő tartalommal; szóval érdemes rááldozni az időt.
[ Szerkesztve ]
Nasenscheidewandverkrümmung
-
prannk
őstag
Sziasztok. Van tiktokon egy video egy 1100 lovas suprával driftelget városba fanatec kormánnyal.
Nehéz felmodolni a jatékot?
Nem értek a játékhoz. Eddig wrc rally ment csak ,de szívesen kipróbálnám az assettonak ezt a drift módját.
Van esetleg valami leírás a modolásrol? -
AcCEsS
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #10504 üzenetére
Ez valami hihehetlenül szép! Köszi az értesítést!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
PR0JECTNR56
addikt
Újabb várakozás ért véget, a játék első szépen kivitelezett Alfa Romeo prototípus versenyautója elkészült:
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz
JoolsNOS #10500 üzenetére
Ez mondjuk abszolút jogos, fizikát tekintve csak úgy autózni zseniális. Csak ahogy írod is, utóljára amikor próbáltam VR-ral nem igazán tudtam működésre bírni értelmesen egy 3070ti-vel. Mondjuk azóta upgradeltem, lehet érdemes lenne megnéznem. De nem bánom, ha még lenne ilyesmire alternatíva.
-
MasTer
tag
válasz
JoolsNOS #10500 üzenetére
Azt hittem, csak én érzem így. A BeamNG-ben érzem leginkább a kocsik különbözőségét, vagy a motorblokk tömegét az orrban, úgy általában a fizikát. Egyébként én is örülnék olyan játéknak, ahol jó fizikával lehet szép tájakon forgalomban céltalanul autókázni. Mint egy Flight Simulator, csak autókkal
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest