Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
úgy látszik nem tette bele a mod készítője, mert nem tudom módosítani
valami mod nem létezik erre? próbálnám a saját autóm értékeire belőni a fokozatokat -
-
M0ng00se
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
köszi sikerült
örülök hogy nem került kukába a pénzem
még egy kérdés. tudom valahogy állítani a váltó fokozatok végsebességét? -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
M0ng00se
üzenetére
A Custom Shader Patch (CSP) fejlesztője kiadott egy eszközt modderek részére, amivel a tartalmaik (autók, pályák) titkosíthatóak (azóta ez a titkosítás visszafejthető, de ez mindegy is).
CSP-ből legyen fent friss verzió és akkor működni fog, Content Manageren belül telepíthető.

-
M0ng00se
őstag
sziasztok,
teljesen noob vagyok a játékoz, de próbálkozom
letöltöttem a hungaroring-et, fel is tudtam telepíteni a content manager segítségével. ezután el is tudtam indítani, igaz csak practice módban de nekem az megfelel. aztán nézegettem a netet, kerestem autó modelleket, és megtaláltam a sajátom is, de csak fizetős formában, de úgy vagyok vele, hogy annyit megért. na de az van, hogy nem indul el vele a játék. a model úgy volt hírdetve, hogy "encrypted", szóval valami titkosítás lehet rajta, ezt hogy lehet feloldani? írtam már a mod készítőjének, még nem válaszolt. -
Rony949
őstag
Sziasztok. Gondoltam beüzemelem a G29-et és teszek egy próbát az Assetto Corsa-val, mert azt olvastam hogy az egyik legjobb szimulátor még a mai napig és a moddolhatósága is nagyon részletes és sokrétű.
Tudtok mondani tippeket hogy miket érdemes letölteni, mit érdemes beállítani a settings-ben és ha esetleg szeretnék menni online versenyeket (pl. GT vagy túra autó) akkor ott mire kell figyelnem, milyen szerverekre menjek?
A content manager-t már letöltöttem, de azzal egyelőre még ismerkedem. Gondolom a sima karrier módot érdemes végigtolni.
-
xandrush0831
senior tag
Tudom, rossz hírnevű, de valaki nem vette meg véletlen a Sim Dream Grand Prix 2026-ot az elmúlt héten? Miként sikerült kifizetni, ha sikerült egyáltalán? Nekem mindkét kártyámat, és a Google Pay-t is visszadobja az oldaluk, emailre meg nem válaszolnak már sok munkanapja.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Én feladtam.
Igen, próbáltam ezt is és egy másikat, talán Dan Busca a készítő.
Sajnos ezek csak 1-1 autót tartalmaznak, de megteszi.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Ezt nagyon nehéz lesz megtalálni, megpróbálok utánanézni.
A Jugee8 féle NSX-et esetleg próbáltad?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Pár év kihagyás után leporoltam a kormányt és újra feltettem az AC-t is.
Szomorúan tapasztalom, hogy számos általam szeretett (és 2 nagy kedvenc) modot Arch sikeresen elbarmolta.
Először azt hittem nálam van a baj, de az értékeléseket és redditet olvasva a hiba nem az én készülékemben van, hanem nála.
-Some1 Honda NSX és Corvette C6
-Skip Barber
-Ford Spec
-NFS Tournament A-B
-Porsche 911 SingerEgyszerűn egy vezethetetlen hulladék lett az összes, nevetséges viselkedéssel.
Szerencsére a history fülön még ott vannak a régi verziók, kivéve az NSX-nél.
Ami kellene:
Some1 Honda NSX modjának a 2.3.2 verziója és lefelé.
Előre is köszönöm! -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Jól értem, hogy ez a Pure mod és CSP preview, ami az esőt is tartalmazza, nem egyszeri összeg amibe kerül, hanem havi előfizetés kell hozzá? És mindkettőhöz külön-külön?
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
meglett köszi
-
adrian360
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ha felrakod a content managert, akkor azon belül tudod telepíteni CSP-t SOL-t
de amúgy kb elég az www.overtake.gg-re beregisztrálni, és onnan le tudsz szedni rengeteg mindent, és az megbízható forrás. ha jól be van állítva a content manager, akkor onnan frissíteni is tudja modokat, ha van közben frissített verzió -
viperabácsi
addikt
Üdv srácok , van valami leírás , hogy pontosan mi si kell a game-hoz pontosan ?
1 : Content Manager ( gondoltam meg veszem a pro-t )
2 : Custom Shaders Patch
3 : SOL
4 : BLM Lights 1.16
Mit honnan szedjek le ( nem kelljen mindenhez külön regisztrálni )
Ha meg van a Content Manager telepítése , utána milyen sorrendben és hogían a többit ?
Köszi a válaszokat előre is, -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Még ugyan hátra pér veresen a karrier részben és csak azt tolom, de előre kérdezném mi legjobb és leggyorsabb megoldás nullázni a karriert és elölről nekifutni?
-
bnorci71
addikt
válasz
ateszm
üzenetére
Szinte mindig áramtalanítva van.
Ami érdekes ,hogy el van mentve a beállítás és a visszatöltés se hozott eredményt
isten ments ,hogy én szerverre merészkedjek attól még nagyon messze vagyok, csak magamat szórakoztatom, de most végre élvezem és tetszik nem csak esek/kelek -
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
mégse én voltam a vaksi illetve csak részben.
telepíteni kellett a kiegészítést, megoldottam.tegnap végre leültem játszani kicsit, a T248 kormány összes beállítását elfelejtette a játék
semmi nem ment az újrakalibrálás se akart működni, a 90°elforgatás után nem lépet tovább.
Lehet köze a simhub szoftvernek ehhez? beléptem oda is onnan indítottam a játékot akkor se ment a kormány. Aztán a játékba a kalibrálás helyett elkezdtem a kormányt pedálokat egyenként megadni mint ahogy a gombokat megadhatja az ember és onnantól tudtam kalibrálni is a setup menüvel így működött végre.
Tegnap végre a zöldpokolba sikerült egész élvezhetőt, jót autózni 911GT3 RS-el.
Most érzem azt ,hogy kezd beszippantani a dolog
. -
PR0JECTNR56
addikt
Daytona Speedway 2026
Lidar lézerszkennelt, a szimulátorhoz kiadott legjobb modern Daytona iteráció. Ebben már megtalálható az újrabetonozott és átdolgozott buszmegálló (Le Mans sikán).JohnR777 kiváló munkáját ismét köszönjük és azt is, hogy változatlanul ingyenesek a tartalmai.

-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Én vagyok béna vagy vagy

Anno bő egy éve amikor felraktam a CM akkor emlékszem fent valahogy tudtam a weboldalak tartalmai között keresni most ezt nem találom, vagy ez csak a FULL verzióban van?
De nem emlékszem ,hogy megvettem volna... -
PR0JECTNR56
addikt
Új RSS megjelenés:
GT-M Adonis V8 EVO (Aston Martin Vantage GT3 EVO)A csapat ezen kívül akciós áron elérhetővé tette a mostani Phase 2 GT-M (GT3) csomagot egyben és megerősítették annak utolsó két autóját is (BMW M4 GT3 EVO, Mclaren 720S GT3 EVO), amelyek 2026 Q1-ben érkeznek.

-
macy
addikt
RSS-nél black friday van.
-
PR0JECTNR56
addikt
Az RSS ingyenessé tette a Lamborghini Huracan GT3 EVO 1-et, szóval akinek eddig nem lett volna meg, itt tudja beszerezni.
-
AcCEsS
senior tag
Kipróbáltam a Snowymoon antialiasing megoldását, és tök jó lenne, de az a gond, hogy amikor aktív, a képernyő tetején ez a hibaüzenet jelenik meg. Van valami megoldás a hibaüzenet eltüntetésére?
-
PR0JECTNR56
addikt
Az év legjobb modcsomagja meg is érkezett:
Az MP-H (a valóságban LMDh/LMH) prototípus széria újabb taggal bővült, megjelent a Lanzo S6 V8 Evo (Lamborghini SC63 EVO) az RSS gondozásában, illetve a csomag korábbi 3 autója (Porsche, BMW, Cadillac) is nagyon jelentős frissítőcsomagot kapott.

A fentieken kívül pedig a csapat 2026-ra is tervezi az MPH csomag 2. fázisát, ami Ferrari és Toyota modelleket egészen biztosan tartalmazni fog, valamint idén még jönnek tőlük új GT3 autók is.
-
PapírVilla
aktív tag
Nekem ez meglepetés: Assetto Corsa Rally "Assetto Corsa Rally (AC Rally) is a relentless rally simulation designed to capture the sport’s raw intensity and precision. Developed by Supernova in technical partnership with Kunos Simulazioni, it’s powered by an adapted version of Assetto Corsa’s acclaimed physics engine and a custom Unreal Engine 5 build. Launched in Early Access, it evolves with community feedback. Featuring FWD, RWD and AWD handling, advanced damage, and laser-scanned cars and tracks, every stage is a high-stakes challenge where finishing is a true achievement."
[link] -
united28
tag
Sziasztok! Aki megvette az xbox store-ból az Assetto Corsa Ultimate Editiont, meg tudná mondani, hogy tartalmazza-e a Dream Pack 1-2-3 DLC-t? A leírásban nincs benne, csak az, hogy az összes megjelent kiegészítőt tartalmazza. Más oldalakon, ahol digitálisan meg lehet venni az Ultimate Editiont, ott írják a Dream Pack DLC-ket.
-
PR0JECTNR56
addikt
Új RSS megjelenés és bejelentés:
Trailer videó
MP-H Phase 1 Pack/MP-H Callahan V8
A Cadillac LMDh autója az új megjelenés a már meglévő Porsche és BMW modellek mellé, illetve a csomag 4. autója a rövidesen érkező Lamborghini SC63 lesz. -
Nekem a fullos steames AC van, szerintem érdemes megvenni. Talán volt is vagy 5 euro komplett
szerk:(most nézem,hogy 20euro) 
Ha eddig
eljutsz, itt pl azért már elég nagy feeling menni 
-
zsalesz
aktív tag
Sziasztok! Most készülök feltenni az AC-ét és szeretném ha minden lehetőséget ki tudnék használni. Az alap játék telepítését követően miket kell frelraknom és milyen sorrendben? Valaki tudna segéd?
-
Sziasztok! Létezik PH DC szerver kifejezetten AC kedvelőknek? Jó így menni random emberek ellen,de egy Nordschleife kis drift bohóckodás hiányzik azért, együtt lenne jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

semmi nem ment az újrakalibrálás se akart működni, a 90°elforgatás után nem lépet tovább.
.

eljutsz, itt pl azért már elég nagy feeling menni