- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem!
4 hónapja edzek heti 3 alkalommal , vitamint és arthro guard-ot (izűletvédö) szedtem eddig.
Fogyás volt a cél. 123kg-ról 100kg-ra sikerült lemennem amire persze elég büszke is vagyok!
Viszont most már teljesen megállt a dolog mind a fogyásban mind a súlyok tekintetében (tudom-tudom diéta alatt amúgy se várj csodát.. de azért a punnyadt állapothoz képest fejlődtem súlyokban is..)!
Szeretnék izmot felszedni és valamilyen fehérjével mindezt megtámogatni csak nem tudom melyikkel..
1 félét szeretnék tolni ha lehet ,reggel,este + 1 edzés napokon kivitelben. (Nem vagyok tejérzékeny!)
Mit tudtok ajánlani konkrétan ami még iható is?!
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged