Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78655) jimpo válasza Never79 (#78644) üzenetére


jimpo
aktív tag

6 dl/ó folyadék lehet elég, reggel, amíg fel nem kel a nap. De amint kisüt azért hazavágja a vízháztartást, főleg kitett helyen. Légmozgás ide vagy oda.
Én is edzeni 7 decivel megyek óránként, főleg reggel mikor nem valószínű hogy eleget ittam előtte. Nyáron lecsúszik Egy liter folyadék is nálam, még ha lazább az edzés akkor is.

Nekem holnap hosszú lesz ~2 óra, oda kell majd az anyag, igaz korán megyek majd szerintem. :U
Egy hétre rá lesz a 20 perc all out, örülök ha tomnak a 90 százalékos tempója meglesz azon szélcsendben. Az haladás lesz a tavalyi 5k PB -hez képest. :K :C
Igazából az a 20 perc is az edzés része, az más kérdés hogy mire odakerül a Félmaratonra a sor nem lesz jó idő rá. Vagy korán kell letolni, kifogni szürkésebb, hidegfrontos időt rá.

Az mondjuk durva hogy ebbe a Steve Palladino által összeállított FM Power, azaz Watt alapú tervbe nem azt mondom nincs, de elég kevés repülő és rövid igazán kemény tempó van. De nem olyan mennyiségbe mint amit tavaly toltam.... :B
Az idei első Cooper az halál volt... :O

[ Szerkesztve ]

Stryd Next Gen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.