Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
Find Me Falling (Kapj el, ha zuhanok)
Szerethető, vidám, romantikus szösszenet, amelyben egy veterán rocksztár visszatér Ciprusra, sikerdalának ihletőhelyére.
Egész jó dráma egy fiúról, aki egy név és három cím alapján próbálja felkutatni az apját. Jók a színészek, kerek a történet.
"Szerintem."
-
mephi666
nagyúr
válasz KISDUCK #167550 üzenetére
...passz, lehet lassítva mutatják fél órán át, ahogy egy bili segítségével vágják a főgonosz haját
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
még senki? ...akkor kezdem... kb azt kaptam, amire számítottam... talán annyira nem volt fröcsögős, mint az X, vagy a Pearl, de jól illeszkedik a sorba... valamikor szerintem egyben megnézem a trilógiát, mert van sok utalás és az előző 2 részből sokat elfelejtettem... az "i'm a fucking star" viszont itt is megvolt, ahogy kell
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
basaharc502
aktív tag
Deadpool & Rozsomák
Jó volt, rendben volt. Azt hozta, amit ígértek és, amit vártunk, sőt még többet is. Amit megállapítottam, hogy
nemcsak a karakterek halhatatlanok, de a ruhájuk is. Sokszor nagyon kilógott a lóláb pl. az autós fight-nál, hogy széttrancsírozzák egymást, de a ruhákon semmi nyoma ennek. -
mephi666
nagyúr
ez komolyan ennyi akar lenni?
spoiler: (kb 1 óra alapján)
tipikus felütés: fiatal pár isten háta mögötti falun átutazik, megáll kajálni, kocsi lerobban "véletlenül", megszállnak ott egy házban, de mindenki nagyon fura... aztán persze jönnek a házba szokás szerint a nem várt vendégek, maszkokban... ők meg f*snak folyamatosan... de ezek a maszkosok is furcsák ám, mert csak beverik az ajtót-ablakot baltával és konkrétan eddig nem akartak senkit bántani... és ez valami trilógiának még csak az 1. része... jajj... majd kiderül, hogy a maszkosok itt nem is lesznek épp rossz arcok, csak szégyenlősek [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megnéztem a Rebel Moon DC első részét. Öncélú vér minden jelenetben csak hogy ne mutatóba legyen R-besorolású, Snyder megint olyan szűk mélységélességgel filmez hogy ha két ember áll egymás mögött olyan homályos a hátsó mintha 50 méter lenne köztük, olyan széles látószögű lencsékkel dolgozik ahol a kép közepén lévő cucc mellett néhány centire már torz a kép, nem tudom ez az ember nem normális. Amúgy a történet ilyen oké kategória de nem 3,5 órán át, az akció meg néha önmaga paródiájába fordul, van hogy a lassításon belül tovább lassít egy-egy mozdulatot. Jó poén lenne mindennel együtt de nem 3,5 órán keresztül.
Iszonyat beteg ötletek vannak benne amúgy, ezeket imádtam, hogy valami tisztán jót is mondjak.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
Pitterix
őstag
Kingdom of the Planet of the Apes
Kellemes Disney mese majmokkal, ami valaminek a felvezetője, kicsit hosszú játékidővel.
Végül is nem untam magam, míg néztem."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
j0k3r!
senior tag
Szürreális, kreatív, kiszámíthatatlan - tetszett. Spoilerezni nem szeretnék, de annyit talán elárulhatok, hogy olyan felépítésű a film, mintha különböző fejezeteket néznénk különböző filmekből, ami miatt rendkívül változatos. Illetve annyit azért még hozzáteszek, hogy van olyan fejezet, ami egyeseknél kiütheti a "gusztustalanság" biztosítékot szexualitás fronton, szóval aki érzékeny az ilyenre, azt ne érje meglepetés. Talán csak egyetlen "fejezetnél" ült le számomra a film (
), ettől eltekintve kifejezetten üdítő volt valami olyat nézni, ami meg tud lepni, és szinte végig fent tudja tartani az érdeklődést. Hangulat nagyon jó, a főszereplő pedig zseni. proci985, ez neked való weird sh*tágyban haldoklós 7/10
#értékelés
some men just wanna watch the world burn...
-
k-adi
nagyúr
Gru 4
Despicable Me 4 (2024)Kicsit megfáradt már így negyedik részre, ez érezhető is és maga Gru is unja már. Ennek ellenére azért jót lehet rajta szórakozni, nyilván most is a minion-ok hozzák a poénfaktort így a szokásos minion-poénok megvannak, annak kedvelői biztos élvezni fogják ezt a filmet is, annak ellenére, hogy a szuper-gonosz ebben a részben a leggyengébb, viszont rengeteg filmes utalás van (pl. Terminator) ami meg mindig pluszpont. Szóval van azért bőven szerethető része, de szerintem itt az ideje pihentetni Gru-t.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Soderes #167575 üzenetére
azt lehetne... végigszenvedtem, semmi újat nem hozott és persze felvezették a folytatást... csak azt nem értem, hogy ilyen 100 soron elcsépelt kliséhalmazzal hogy akartak megalapozni trilógiához?
jó, persze kíváncsi az ember, hogy "miért furcsák a helyiek? miért viselik a hülye maszkokat? miért szurkálták le az átutazókat?" ...na persze úgy is lehet nézni, hogy ők csak követték-figyelték először az idegeneket... esetleg beverték baltával az ajtót és benéztek, hogy "mizu?" ...de addig nem bántották őket, míg a fickó ijedtében nem lőtt agyon egy civilt... a csaj túlélte, kérdés mivel akarják folytatni: ő majd nyomozgat és válaszokat kapunk a kérdésekre? esetleg revenge-mozi lesz a végére? ...mindenesetre az 1. rész elég gyenge felvezetés volt "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz mephi666 #167576 üzenetére
Ezek mind ilyenek. Meg se nézem őket.
Ha ki jön egy új horror film, átfutom a tartalmat "Ja, jó ilyet már láttunk."Ezt a Hívatlan dolgot én is eltudom játszani, mikor beütöm a könyökömet és meg fogom. "Váratlan vendég érkezik"
És mikor megérkezik, akkor mondom magamban "Mi a f*szért jöttél ide?" -
mephi666
nagyúr
válasz Soderes #167577 üzenetére
olyan ez, mint a pacalpörkölt: ettem már 1000szer, szeretem, ismerem az ízét, tudom mire számíthatok... volt ami kevésbé volt jó, volt ami tökéletes volt... de nem untam még meg, enni fogok még legalább ugyanennyiszer (ha nem jön közbe valami váratlan )
nézek inkább gyilkos mikiegeret: The Mouse Trap
-
-
k-adi
nagyúr
válasz mephi666 #167560 üzenetére
MaXXXine (2024)
Szerintem így harmadik részre már elfáradt. Persze, Maxxine jól adja, ügyes, afelől nincs kétség... de valahogy a körítés nem volt az igazi. Az előzetest nagyon jól összevágták, a film sokkal lassabb sajnos és néha mintha kicsit bukdácsolna is. Ennek ellenére ez egy érdekes trilógia, jó a stílus, jók a vágások és hű a zsánerhez.
Tabby Martin: Be careful out there.
Maxine Minx: I can handle myself.
Tabby Martin: So said every dead girl in Hollywood.
-
eeXaa
addikt
válasz k-adi #167584 üzenetére
Szerintem jó lett de lehetett volna sokkal jobb is..... egy brutál démonos horrora csinálni a végét amitől kiveri az embert a veríték.....
Én jokat nevettem végig az agyonyomatott 80 as évek feelingen, vót benne minden..... Trilógiaként mindenképpen kiemelkedik a zsánerből... -
mephi666
nagyúr
válasz eeXaa #167586 üzenetére
Ti West ugyanaz a korosztály, mint én, akinek nem sok emléke lehet még a 80as évekről, de kb ugyanúgy képzelte el, ahogy én képzelem a '80as amerikát nekem is nagyon átjött ez a hangulat...
-
paatrick
őstag
válasz atee_13 #167565 üzenetére
"Mindenhonnan összecopyzott sztorik. Star Wars. Herry Potter, 7mesterlövés stb. "
Ugyan már. Jön még 1-2 generáció és azt se fogják tudni mi az a Harry Potter, meg eredeti Star Wars mert azok már gagyik lesznek. 7 mesterlövészről (A hét szamurájról) meg főleg fogalmuk nem lesz.
Mémoldalakon már most is rendszeresen előkerül ez egyeseknek mint a filmvilág "legnagyobb cliffhangere":
Szóval sokan már most se tudják hogy a Horrorra akadva az nem egy önálló film volt, hanem más filmek paródiája. Pedig csak 25 éves.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
atee_13
őstag
válasz paatrick #167588 üzenetére
"Szóval sokan már most se tudják hogy a Horrorra akadva az nem egy önálló film volt"
A kedvencem mikor menekül a csaj és ott a tábla, hogy menekülés meg biztos halál. Tipikus amcsi film, hogy nem kellene a baj felé rohanni, de ők mindig arra mennek tökéletes kifigurázás -
j0k3r!
senior tag
lezso6 polcáról levettem, mert megtetszett a címe. Hát ez kurva nyomasztó és realisztikus volt, főleg úgy, hogy valami kicsit pozitívabbat vártam láttatlanban.
Mások már írtak róla részletesebben a történetet illetően, nem ismételgetném őket.A film vége lehetett volna még bevállalósabb, például egy halálos autóbaleset, anélkül, hogy felébredt volna reggel a család és akkor gyakorlatilag egy búcsú cetli lett volna az apa részéről a család felé, amit a reggeli kávé/tea után az asztalon hagyott. 8/10
#értékelés
some men just wanna watch the world burn...
-
A Csapda (2024)
Zseniális volt Josh Hartnett színészi játéka és Széles Tamás szinkronja is pazar. Hideg rázósan hozza a betegagyú sorozat gyilkost. Szinte látni lehet az egész filmben, hogy kattognak azok a bizonyos fogaskerekek a fejében. Többször jártunk már a másik oldalt. Láttunk FBI profilozókat és nyomozókat, hogy üldözik ezeket. Viszont ritka az olyan film, ami bepillantást enged a gyilkos agyába. És ez pont egy olyan film. Hideg, kegyetlen, számító gyilkológép. A célja érdekében bárkit és bármit felhasznál.
A forgatókönyv nagyon egyedi, végig fenn tartja a feszültséget és szokás szerint csattanót kapunk a végére. Egyetlen színész sem lógott ki belőle, még Shyamalan lánya is egész jó volt.
Persze azért vannak hiányosságok, és képtelen dolgok de mivel alapvetően a film remek, ezért most nem foglalkozok vele.10/8
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Elemental #167525 üzenetére
Rebel Moon DC…
Én már láttam, de csak az elsőt eredetiben is… picit emészthetőbb lett.
Pl első részben több a karakterek háttérinfója, több a magyarázat, stb.Egy picit tényleg jobb lett, de semmi több.
Másodikból csak a DC-t néztem, így azt nem tudom jobb lett e bármiben.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Pitterix #167571 üzenetére
Szerintem is egyszer nézhető volt a Kingdom, semmi extra, kb hozza amit a korábbi filmek. Nem untatott szerencsére sose…
Nyilván, mint szinte minden újabb film meg sorozat, teli van logikátlan fassággal, de ezen így 2024-ben már nem lepődök meg/akadok ki annyira.
Megedzett a Last Jedi.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Pitterix
őstag
válasz FollowTheORI #167596 üzenetére
Nekem valami hiányzott belőle. Egy nagyobb csattanó, vagy karakterfejlődés, vagy bármi más.
Utána végigpörgettem a régieket is, mert eltelt pár év, hogy láttam őket.
Nos, a varázsuk erősen megkopott...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
proci985
MODERÁTOR
válasz paatrick #167588 üzenetére
Azt hozzátenném, hogy a Scary Movie zseniális. Mármint persze paródia, de pár éve újból néztük és zseniálisan egyensúlyozik a slapstick és a vizuális humor között.
Egy dolog, hogy a screamet nem tudom azóta röhögés nélkül megnézni, de a Usual suspects
a Scary movie sztorijára szuper volt.befejezése Egyike azon kevés filmnek a korból ami többet ad projektoron, mert annyira tele vizuális geggel
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest