Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Ajanlom hozza a Reality Redemption modot, jelenleg 2.9.1 verzional jar es eleg sok mindent hozzaad az elmenyhez. Meg van mit atportolni, de gyakran jonnek uj verziok.
-
myckey
veterán
A megjelenés so-so...pláne a kettő után, pláne az árazással karöltve.
Ellenben jó a game, csak akcióra kell várni. Örülünk !
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
McW1
tag
Milyen kár, hogy nem áldoztak rá több pénzt és energiát, hogy egy ekkora klasszikust vizuálisan jobban feltupírozzanak. Mai szemmel már sajnos fájdalom ezt nézni...
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
grizlisandor
veterán
50 € árazással azt hinné az ember, hogy RDR2 motorral adják ki, de hát a GTA remastereddel már megtanultuk, hogy bilibe lóg a kezünk, az enyém biztosan.
-
myckey
veterán
válasz grizlisandor #7 üzenetére
Másnak is szúrja ezt a szemét...a játékélmény az okes. De ez a dolog lehúzza a gamet, legyünk reálisak. Simán áthozták az " ezer éves" konzolról, sok pézé. Apró belenyúlással. 2024 -ben.
Nem korrekt . Sztm.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
KROK640
nagyúr
Anno mikor megjelent piszkosul szerettem volna játszani vele PC-n.
Aztán jött a sok AC, meg RDR2 és mára egyszerűen úgy érzem, hogy régi és okafogyottá vált a kipróbálása, bár a cikk eléggé bogarat ültetet a fülembe. De még a 2-t se vittem végig, ami azért úgy tűnik szebb és jobban is fut.Kicsit olyan érzésem van vele, mint a most nemrég általam végigtolt GTA 3 Definitive editionnel, hogy visszaadja a játék eredeti hangulatát, de mai szemmel nézve egy egészen kiforratlan rossz játék a GTA 3. Ehhez az RDRhez meg még nosztalgia sem fűz, maximum az, hogy 14 év után végre kipróbálhatnám.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz grizlisandor #7 üzenetére
Mivel sem remastered, sem Definitive edition, se Remake, se semmi ilyen nem szerepel a címében, ezért éppen lehetett arra számítani, hogy ez bizony csak egy sima port lesz
Csak azt nem tudom, hogy ott mi volt az elképzelés, hogy egy 14 éves játékot kiadnak és 50€/50$-t kérnek érte. 1-2 évvel a megjelenés után okés, de egy 14 éves játéknál??Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
senior tag
A történet jó volt, az jobb játékot érdemelt volna, mert ebben a játékrész engem a GTA-ra emlékeztetett. Azokat is elunom, valahogy ez a szédelegni mint a gólyafos, rohangálni jobbrabalra nem tudom mi a baj vele, a lövöldözés/lassítás jó műhelymunka volt, sokkal jobb mint a GTA4-ben, de nem igazán élvezhető, a lovaglás az jobb nem is lehetett volna, de A Call of Juarez: Bound in Blood-ban jobban Clint Eastwoodnak éreztem magam, puskaporosabb volt a levegő, és ez az ami számít egy westerben. Talán majd a 2-es jobb lesz, ha szép a grafikája, mert ebben az ideoda lóhalálban legalább lesz mit nézni.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
addikt
Nem tudom, a mai 70/90/110 eurós játékárak és pocsék játékok mellett szerintem az 50 EUR nem túl sok egy AAA kalandért, még ha az régi is. Lehet a Rockstart szidni, hogy túlárazta, de arról nem ők tehetnek, hogy zuhan a világ gazdasága. Nyilván kiadhatták volna 30 euróért is, de akkor az életben nem lesz rá akció soha.
-
senior tag
Mondjuk PS-en 1 hónapra előfizettem 5 euróért a Rockstar havidíjra, abban benne volt. Kicsit szívtam a fogam lehet 5,99 is volt már nem emlékszem, sajnáltam kicsit rá mert nem miattam zuhan a világ gazdasága. Sajnos nem hívtak amikor a szakadékba kellett lökni, pedig mentem volna.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
myckey
veterán
Dehogynem lesz rá akció...lesz az olcsóbb is. Az 50 pedig elnézve, miként érkezett...gazdaságtól függetlenül sok. A kiadót meg nem kell félteni, láttuk már máskor is. A többit sem, akad példa bőven.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Akció : Az az időablak, amikor időlegesen annyiért kínálod a terméket, amennyit ténylegesen ér, vagy csak kicsit többért. A kiváltó oka általában az, hogy a korábbi áron nem viszik.
Az akció előnye az, hogy sok embert akkor is vásárlásra sarkall, ha egyébként nincs is szüksége az adott termékre, mert így úgy érzi, a beszerzésével rengeteget spórolt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
pandras83
őstag
Anno bármelyik működő szervem odaadtam volna ezért a pc portért, most meg nincs kedvem megvenni és játszani vele. Imádok modolni, de egy 10+ éves játékot 50€-ért megvásárolva nem akarok a modokkal szöszölni folyamatosan.
Legalább a lovak animációs fázisait növelték volna...az RDR2-höz képest olyan a mozgásuk mint szaladgáló hintalovak lennének.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
KROK640
nagyúr
válasz grizlisandor #17 üzenetére
Épp nemrég fejeztem be a GTA 3 def ed-et, de én anno végigtoltam a maga idejében az eredetit is, így nosztalgia értéke is volt számomra
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
mindhunter
csendes tag
Tegnap én is nekiálltam, megvártam míg kidobják rá gyorsan a DeepL-es magyarítást. Anno PS3-on már végigjátszottam félig angolul, de így érthetőbb lesz most valamivel.
-
SunMount3r
nagyúr
Azt mondjátok, hogy ennek még nagyobb a gépigénye, mint a második résznek? Akkor bele se végok ezzel a konfiggal:
Intel(R) Core(TM) i3-10105 CPU @ 3.70GHz, UHD 630 IGP
16GB 3200MHz DDR4
(Külön VGA (még) nincs, ugye).Pedig azt hittem, ha ezt ha megcsinálják PC-re, akkor legalább ehhez nem kell erőmű... Vagy?! Mik az esélyeim? Egy PS3-as játékról beszélünk, könyörgöm...
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz SunMount3r #21 üzenetére
Itt a legnagyobb gond a dedikált/külön VGA hiánya, mert az inegrált UHD630 bizony nem az erejéről híres, ráadásul a 16GB RAMból is vesz le magának VRamot, így kb 12GB RAMnak számít az a 16GB.
A CPU az elég erős viszont.
(Az meg meg, hogy nagyobb a gépigénye mint a második résznek, meglepő, de mivel "későbbi" játék ezért nem meglepő)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Đusty
addikt
válasz mindhunter #20 üzenetére
Dobj egy linket légyszi!
Azt hiszem megvan a sakis az?[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz mindhunter #24 üzenetére
-
Armagedown
őstag
válasz SunMount3r #21 üzenetére
Alacsonyabb a gépigénye.
Több videokártyával is tesztelték és a gépigénye nagyon baráti. régebbi integrált grafikán és az Intel N100 igpujával is elfut.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest