Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kerekfej
addikt
válasz kerekfej #17340 üzenetére
Ma megérkezett megint két ilyen 1€-os leragasztott cérnás csomagon és megint mindkettő ki volt bontva, de vámos pecsét sehol. Szerintem ezek a központban nem is dolgoznak (azért kell várni sokat) igazából, hanem mindig azon vannak egész nap, hogy mit tudnak elvinni ami nekik értékes. Az előző csomagból ami tetszett nekik azt kiszedhették.
-
Zirowe
nagyúr
válasz ^Clown #17398 üzenetére
Mondjuk erre szerintem az a megoldás, hogy ha nem jött meg a 44. napon se, akkor elindítod a claimet, azt meg ugyebár nem kell rögtön lezárni, de lehet nyerni vele azt hiszem +15 napot vagy többet.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
faresz5
senior tag
válasz zoli03 #17404 üzenetére
nekem csak bizonyos eladóktól érkezett termékek vannak kibontva.lepecsételve de azok mindig, bármi is van a csomagban.(volt,hogy csak 1$-s kolvasó volt benne)Pedig van olyan eladó,aki beragasztja a borítékba,(dupla csomagolás) tehát nem tudják kiszedni,csak ha széttépik a borítékot.
-
tevfik
tag
Amazonról szerettem volna rendelni, még eddig nem vettem semmit csak nézelődtem a fizetési résznél sajnálattal tapasztaltam, hogy nincs paypal lehetőség.
Mennyire biztonságos kiadni a kártyaszámot,nevet,lejárati időt?
-
Zirowe
nagyúr
válasz radi8tor #17409 üzenetére
Azért nem teljesen igaz, mert pl: kindle-t lehet rendelni ide us amazonról, meg tokokat is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz radi8tor #17411 üzenetére
De pl: az angol meg nem enged rendelni kindlet, csak angol címre, míg kb minden mást lehet rendelni.
Szóval elég kusza a rendszer.
-
WhiteWalker
nagyúr
volna egy kérdésem: a MINT CONDITION vagy MNT condition mit jelent?
-
Zirowe
nagyúr
válasz WhiteWalker #17413 üzenetére
Tökéletes/megkímélt állapot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #17413 üzenetére
Pénzeknél szokták írni. Olyan állapotban van, mint mikor kihozták a gyárból.
⭐ Stella
-
mexel
veterán
Amazon-ról mennyi a szállítás?
-
Lesliegold
tag
Írtátok nemrég, hogy néha bekérik a Paypal számlát, akár VÁM, akár ÁFA, akár csak bizonyítás miatt. Én belépve a PayPalra nem találok konkrét számlákat, csak dátumot és átutalt összegeket. Konkrátan azt a számlát, amin látható, hogy 3 db pörgettyűs gyerekjátékért fizettem DX-nek 30 DOLLÁRT, azt hol találom meg? Köszi és Üdv!
Más:
Ha egy csomag, már itt jár, akkor már csak a 2 nap Magyar posta szállítási idő és nálam van a csomag? MErt akkor ma meg kéne kapnom, vagy nem?2011.12.08 17:46 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2011.12.08 19:58 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
kovy79
őstag
válasz Lesliegold #17422 üzenetére
A paypal-en belül a belépsz az adott fizetés adataihoz és kinyomtatod az oldalt. Én legalábbis így szoktam és a német vámhivatal elfogadja.
Gondolom a visszaigazoló email is megfelel, amit a paypal küld fizetés után.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
skygod
csendes tag
sziasztok, én ma ezt kaptam:
We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available:170735053660 - Toni & Guy Hairdressing Hair scissors shears & Thinner SET 5.5"- **GREAT BARGAIN
We understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.
Here's what you can do next:
-- If you already paid, received your item, and you're satisfied, please disregard this notice.
-- If you won the item but haven't paid, don't pay. Since eBay removed the listing, you're no longer obligated to go through with the transaction.
-- If you already paid for this item through eBay, and it's past the estimated delivery time, you can open a case in our Resolution Center. Click the link below, and select the "I haven't received it yet" option. This will guide you through the process of opening a case.
http://resolutioncenter.ebay.comIf the seller offers you the item outside of eBay, we strongly discourage you from accepting the offer. These types of transactions are extremely risky and aren't covered by eBay buyer protection programs.
If you didn't pay through eBay or PayPal, and:
-- You paid by Western Union or MoneyGram, contact the company directly (Western Union 800-325-6000 or MoneyGram 800-926-9400).
-- You paid by check, contact your bank to stop payment.Ha jól értem akkor akitől vettem volna, annak annyi, és ha paypalon fizettem akkor csináljam a resolutioncenter.ebay.com-os dolgokat!
Vissza fizetik a pénzt? Ha igen mennyi időt szokott igénybe venni? -
detroitrw
addikt
válasz skygod #17424 üzenetére
nekem anno ilyen történt:
"We understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In this case, the listing was removed because the copyright or trademark owner of this product reported that the item may be counterfeit."ha kifizetted akkor várj míg megjön e
ha nem jön meg az ígért időn belül (kari időszakba heteket csúszhat!), vagy hamis/nem felel meg a leírtakkal akkor először az eladóval kell(ene) felvenni a kapcsolatot hogy valami megoldást találjatok
ha ez nem vezet megoldáshoz akkor lehet/érdemes felkeresni a http://resolutioncenter.ebay.com -otaki árulta a terméket az még fentvan az ebay-en?
-
skygod
csendes tag
már nincsen fent
-
kerekfej
addikt
És megint kibontották a borítékomat.
-
bul07
nagyúr
válasz kerekfej #17427 üzenetére
Én meg hiába várok egy órát , holnap jár 30dik napnál szerintem eltűnt a rendszerben, legrosszabb az hogy ajándék lett volna
Amúgy itt karácsony közeledtével hogy fog menni , mondjuk 24-től 3-ig nem fognak a vámosok dolgozni, vagy a köztes héten azért csak befáradnak melózni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
VásRló
tag
Sziasztok!
Szeretnék eladni az ebay-ről, de a garanciát nehéz biztosítani a vevőnek, ugye?
Viszont a világgaranciával nem lenne nehéz biztosítani a garanciát. Honnan tudom meg, melyik termék világgaranciás?
-
Meli009
csendes tag
paypal-os segítség kellene.
tegnap vásároltam egy terméket,amit ki is fizettem paypal-al,de az eladó írt,hogy visszatéríti a pénzt,mert tudja küldeni a terméket(99 USD)
Tegnap paypal-on jelentkezett is,hogy visszaküldte,de még a bankszámlámom nincs rajta. Mikorra várható? Sajnos nem a paypalom van feltöltve,hanem bankkártyáról fizetek paypalon keresztül... -
Winetu
csendes tag
válasz VásRló #17430 üzenetére
ne hogy feltegyél eladásra dolgot mert ot ugy müködik ha meg nyeri a terméket neked saját zebböl el kel küldeni a terméket várnod kel 21 napig hogy megkapd a pénzt és ha vásárlo megkapja a terméket és ugy dönt 45 napon belül hogy vitát nyit a pénzt vissza forditják neki te meg maradsz pénzt és termék nélkül
-
engine88
aktív tag
Üdv, mivel PayPal aktiválásomhoz meg kell várni a jövő havi bankszámlakivonatot, ezért arra gondoltam hogy eBay-en úgy hirdetnék meg egy terméket, hogy Pick up only és Cash on collection. Szóval a vevő értejönne és kápéba fizetne a termékért.
Ez lehetséges? Vagy mindenféleképpen kell valamiféle bankszámlaszám termék eladásához? -
Winetu
csendes tag
válasz engine88 #17436 üzenetére
be mész a bankba meg adgyák neked az utolso vásárlás stanzakcio 4 szám jegyü kodgyát azt be irod a palypalba vigyáz mert az ebalyra feltöltesz terméket 21 napig pénzt nem kapsz és ha iletö vitát nyit 45 napon belül a pénzt visza jová irják neki és pénze is lesz meg terméke is ere vigyáz
-
Winetu
csendes tag
válasz #59816064 #17438 üzenetére
Üzenete eBay Ügyfélszolgálat:
"Sérült (., NEM működik megfelelően A teljes visszatérítés"
Kibontás
Az eladó válaszolt a helyzet a másik megoldás. December 12, 2011 at 09:46
Collapse
eBay Ügyfélszolgálat nyitott az esetben az Ön számára. Az eladó csak december 20, 2011 választ. December 12, 2011 at 04:11
Adatok Ön által megadott:
A tétel nem felel meg az eladó leírást.
Már felvette a kapcsolatot az eladóval keresztül eBay üzenet
Ön fizetett december 4, 2011
Az eladó válaszolt meg
Az eladó megpróbálta vagy megpróbálja, hogy segítsen a probléma
Az elem sérült
További információk:
"Sérült (., Nem működik megfelelően"
Ön akarta:
A teljes visszatérítésmagyarul és angolul
Case Open: Escalated
eBay Customer Support will get back to you within 72 hours.
What you should know:
If your issue is resolved, you can close this case without waiting for a response from Customer Support.
You have escalated the case to eBay Customer Support. Dec 12, 2011 at 11:10 AM
Your message to eBay Customer Support:
"Sérült (., Nem működik megfelelően A teljes visszatérítés"
Expand
The seller has responded to your case with other solution. Dec 12, 2011 at 9:46 AM
Collapse
eBay Customer Support has opened a case for you.The seller has until Dec 20, 2011 to respond. Dec 12, 2011 at 4:11 AM
Details you provided:
The item doesn't match the seller's description.
You have already contacted the seller through eBay Messages
You paid on Dec 04, 2011
The seller has responded to you
The seller tried or is trying to help you with the problem
The item is damaged
Additional information:
"Damaged (., it doesn't function properly"
You wanted:
A full refund -
-
Dzsimmy
aktív tag
válasz #59816064 #17444 üzenetére
Pl sokan eljátszák azt,hogy a termék hibás volt,nem működött megfelelően!Ilyenkor indítanak egy case-t és álatlában a pénz visszautalásával fejeződik be!Nekem is volt pár ilyen esetem főleg telefon kijelzőkkel,hogy kifizettem,megérkezett,de pl iphone kijelzők esetében volt jópár olyan,hogy nem reagált az érintésre,vagy szalagkábelhibás volt.Én ilyen esetekben mindig visszakaptam az árát!Ezért sokkal jobb az ebay,mint a vatera!Itt legalább normálisan biztosítják a vevőket!
-
törölt tag
válasz Dzsimmy #17445 üzenetére
Ez így van, hibás terméknél lehet case-t inditani.
De Winetu kollega nem ezt mondta, korábban ezt írta:
"mert az ebalyra feltöltesz terméket 21 napig pénzt nem kapsz és ha iletö vitát nyit 45 napon belül a pénzt visza jová irják neki és pénze is lesz meg terméke is ere vigyáz"Ha te megkapod a terméket, és az kifogástalanúl működik, semmi jogod nincs visszakérni a pénzed. Ez egy másik téma hogy mit hamukálsz be az Ebay felé.
-
bul07
nagyúr
válasz Winetu #17440 üzenetére
Szóval simán megloptad az eladót(legalább ne reklámoznád)
Pont az ilyen vevők miatt árulnak egyre kevesebben MagyarországraAmúgy meg ez nem chat , van szerkesztés gomb is , egy hozzászólásba lehet többeknek is válaszolni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Taru
tag
válasz Winetu #17441 üzenetére
Ezt a zárolást kitől hallottad? A paypal csak akkor zárol ha meglepően sok pénz érkezik VAGY valaki caset indított. Ha eladtál valamit és fizettek (de az összeg, ha jól emlékszem $1000 alatt van) akkor a pénz a paypal számládon van.
Ezután feladod a terméket, a pénzt lekérheted a számládra, és mire caset indítanak nincs a paypalon semmi. Ezzel a trükkel rengeteg embertől loptak már az ebayen. Az ebaynek/paypalnak alapjáraton nincs oka zárolni a pénzt, nem feletételezi rögtön, hogy csaló vagy, ráadásul ez nem egy escrow service (az escrow fogja meg félúton a pénzt), ez egy online bank aki elrejti a kártya adataidat ezálltal biztonságossá téve a vásárlást (ha adott időn belül túl sok pénz fordul meg a számládon, vagy egyszerre túl sokat kaptál akkor zárolja és kér számla másolatot és személyi másolatot).
Nem oknélkül írja a paypal, hogy ha caset indítasz és neked van igazad akkor visszautalja a pénzt VAGY annyit amennyit az eladó accountján talál.
-
slippy
tag
válasz engine88 #17436 üzenetére
ha van internetes hozzáférésed, ott is meg tudod nézni, nem kell azért bankba menni
Winetu - ne haraguty, de borzalmass a hejesirásód
(#17430) VásRló - ha jól értem, eladni szeretnél. a garancia biztosítása nem nagy macera, csak bele kell venni, hogy milyen kikötésekkel tudod teljesíteni.
egy apró példa: kínából rendelsz akármit. kapsz rá 2év gyártói garanciát. tök jó, viszont csak kínában tudod érvényesíteni, tehát vissza kell küldeni saját költségen, és ha nem szeretnéd út közben a nyomát veszteni, akkor jó drágán, ami mondjuk bőven meghaladja magának a terméknek az árát is.
szóval a lényeg, hogy előre le legyen tisztázva a dolog. sőt. amit még ajánlhatok (bár kukacoskodás), de magyarul és külföldi nyelven is (pl angolul) írd le a termékinfót és a vásárlási/garanciális feltételeket, majd a végére biggyessz egy olyat oda, hogy vitás esetekben a magyar nyelvű tájékoztató a mérvadó.(#17432) Winetu - miért ne tehetne fel eladásra bármit is? már többször működtem eladóként ebayen (na jó, egy kínai póverszellerhez képest bolhaf*ng az az 1-2 cucc), és egyből jött a pénz.
d[oO]b - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest