Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Sziasztok!
Ha posta fiókra szeretném a hk és angol cuccokat akkor azok megérkeznek?!
Hogy nézz ki a szállítási cím postafiók esetében? thx
-
tevfik
tag
A Kanadai Posta a határozatlan időre meghirdetett országos sztrájk miatt június 15 –i hatállyal országszerte felfüggesztette a postaforgalmat.
A döntés következményeként mától Kanadában a levélpostai küldemények, postacsomagok és EMS küldemények felvétele és a kézbesítési tevékenység megszűnt, így a nemzeti posták – köztük a Magyar Posta is – a mai naptól kénytelenek szüneteltetni a Kanadába szóló küldemények felvételét.
-
tevfik
tag
Mostanában angliából rendelek mert gyorsabb....
Viszont vannak termékek amiket így hirdetnek -> +1 years warranty pl. 600 ft kártyaolvasó
Nah most ha én visszajelölök pozitivval amikor megjön és jó is a ketyere de utána valamikor a jövőben " 1 éven belül " megadja magát, hogy lehet érvényesíteni ezt az 1 éves garit?
-
tevfik
tag
válasz snowdog #14611 üzenetére
* Nem mindig válaszolnak a saját mail címükről!
Tapasztalat azt mutatja, hogy a vásárolt termékeknél katt a contact seller - majd jelöld meg hogy nem jött meg vagy nem azt kaptad amit rendeltél majd " no answer " azaz felsoroltak közül nem találtál megoldást, választ magadnak.
Ezután egy szöveg box jelenik majd meg ahova leírhatod mi a probléma. Eddig 1-2 napon belül mindenki válaszolt. A válasz ebayes mail azonosítókról jön seller123@members.ebay.xy.xy
-
tevfik
tag
válasz anett85 #14622 üzenetére
Persze! Indítsd meg mindenképp. Ilyen üzenetnél mindig vissza ítéli a pénzt az ebay. Máskor előbb is bejelentheted " resolve problem " -ként ott pedig elbírálják 1-3 nap kb. Persze előtte érdemes írni az eladónak.
" hatalmas összeg..." teljesen mindegy -> vevő elégedettségre mennek. Visszautalja a pénzt + megjöhet még a terméked is majd később...
-
tevfik
tag
Türelemmel kell várni...
Általában Angliából rendelek 2 napra itt is van minden. Most pl. 4 napja várok a termékeimre...
+ kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy ha nem tudom mindig átvenni a dolgokat csináltassak postafiókot. Hong Kong meg Angliai eladók tudják értelmezni az itthoni pf. dolgokat?
-
tevfik
tag
ebay.co.uk találkoztatok ilyennel?
" The seller user ID you entered was not found " mindegyik eladónál ezt írja ki, pedig co.uk tartományba nézem a termékeiket, de az oldalsó résznél " other items " ott megtalálom a termékeit.
-
tevfik
tag
-
tevfik
tag
Valakinek van tapasztalata ruhákkal?
Konkrétan Abercrombie póló érdekelne, sajnos drága kint usából rájön a ups ár + vám is gondolom... kínából meg megint csak itthon vaterán már 1-2 e ft olcsóbb
viszont az alibaba oldalon elég vonzó de úgy hallottam egy csaló oldal az egész.
-
tevfik
tag
válasz Winner_hun #15791 üzenetére
Gondoltam, olvastam már régebben. De akkor, más honnan rendel. Elárulni úgyse fogják. Rejtély marad... kb úgy mint a converse cipők...
-
tevfik
tag
ti nem olvastok híreket? Itt a Vissza a jövőbe önbefűzős cipője
( most milliós nagyságban adják el a cipőket, aztán a kínaiak lemásolják... után eljön a mi időnk buy it now , free shipping, - > 20$ )
-
tevfik
tag
Hál-istennek nekem még nem akadt fel semmi a vámon. Amikor netán fent akad egy csomag, küldemény akkor milyen formában értesítik az embert?
-
tevfik
tag
*Nekem Kínából baromi hamar megjön mostanában minden, kopp kopp!
Most jött egy csomag és látom rajta a postaköltséget, elgondolkoztam...
63.00 JPY = 174.448 HUF
Elég nagy csomag, egy xbox hdd van benne pufis körbe tekerve full biztonságosan csomagolva.
Elég jó náluk a postaköltség.
Itthon a postának van olyan lehetősége, hogy én nyomtatom a postaköltség árát, lemérem stb, és már csak be kell adni?
-
tevfik
tag
válasz slippy #16207 üzenetére
Érdemes tőle rendelni? Megérkeztek az áruk hozzád?
Ugyan itt kérdés! http://www.buyincoins.com/ megbízható? Sok ebay-es ezekkel a termékekkel hirdeti magát, de most van akció közvetlen az oldalról 2 fizetsz 3-kapsz akció + hébe hóba szokott lenni kupon is!
-
tevfik
tag
Egy kis segítség kellene!
Ilyen még nem történt velem. Le ütöttem Angliából egy fix áras terméket! Viszont az eladó még nem jelölte meg a postázást tehát nem adta fel a terméket!
A rendelés sajnos vissza kellene mondanom, mivel menet közben kiderült, hogy az adott termék nem jó a típushoz amihez kellene.
Találtam egy olyan lehetőséget -> " unmark as payment " számomra ez azt jelenti, hogy elvetem a fizést tehát elállok a vásárlástól. Megnyomtam, majd írtam az eladónak a termékhez egyből, hogy nagyon sajnálom és elnézést kérem!
Kérdésem felétek , jól jártam el - vagy hülyeséget csináltam?
Köszönöm előre is!
-
tevfik
tag
-
tevfik
tag
Vásároltam dhgate.com-ról egy fóliát majd a sikeres vásárlás napja után ezt kaptam:
This email is to inform you that your Order 1127267645 has been applied canceled. Please check the following details for the reason of cancellation:
Refund Reason: Payment verification failedEbay-en semmi gond a paypal fele, s soha nem is volt!
-
tevfik
tag
Ha paypal -en akarok valakinek pénzt küldeni, és nem érkezik meg a termék akkor a paypal nyújt számomra valamiféle védelmet biztonságot ez ügyben? Pénzvisszafizetést?
Köszönöm
-
tevfik
tag
Köszönöm. Remélem is. Nagyon csábító ez az alibaba.com bepróbálkoznék egyszerű és olcsó cuccal hiába csaló oldal és tudom itt a topicban még beszélni is kínos róla.
De akkor a vaterán fellelhető igazán jó cuccok ( ruhák ) honann is vannak? Mert csak alibaban elérhetőek. Máshonnan, hogy szerezné be? Főleg, hogy rendelést ígér 15-25 napot ami egyértelműen adja magát...
-
tevfik
tag
Mindennapos vásárló vagyok...
Két véglet van!
Beütöd a megfelelő kereső szót és ki adja számodra a megfelelő árút... pl ruhát ami marha drága lesz és elvileg eredeti pl usából + rájön a posta és már 10xxx tartunk
Másik alternatívákat keresünk akkor megleljuk a hamisitott terméket vonzó áron, de ha lecsekkoljuk az eladót 50-400 pozitivval rá kell jönni, hogy ő még ilyet nem adott el csak 0.99$ kacatokat
Mindegyik kudarc és sok pénz. Ezzel ellentétben az USA ár alatt is elérhető a termék lásd alibaba ami vonzó is de kitudja?
Erre jön még a hidegzuhany vaterán olyan ár van belőve ami USA ár alatt van és még a kinai alatt is! Hogy is van ez? Csak az alibaba marad, én úgy gondolom hiszen most ajánlottak fel 16$ egy márkás pólót, persze kínai és hamis de a márka a lényeg.
Ez homályos marad számomra...
-
tevfik
tag
Olyan kérdésem van hozzátok, picit vissza olvastam de csak körbe jártátok a vámolási témát.
Engem az érdekelne, ha Angliából vagy unión belül rendelek akkor tovább értékesíthetem -e a terméket ? Vagy van valamiféle procedúra ( angliából pl. jön bizonyos termékekhez " számla )
Ugyanez a kérdés Kínából érkező számla nélküli termékekkel. " levámoltatás stb "
-
tevfik
tag
Angliai tapasztalat van? Nekem túl vannak a csomagok 7-9 napon.
Általában 3-5 nap. Gondolom itthon ülnek annyit rajta.
-
tevfik
tag
Úristen. Most jött meg egy HK- csomag! 6 nap alatt megjött... Hihetetlen. UK-ból meg több idő? Ezt soha nem fogom megérteni.
Ugyanitt kérdés! Vannak nagyobb csomag küldők kint hasonlóan Angliához akik raktároznak majd egy jó pár KG- pakkban felpostázzák?
-
tevfik
tag
Amazonról szerettem volna rendelni, még eddig nem vettem semmit csak nézelődtem a fizetési résznél sajnálattal tapasztaltam, hogy nincs paypal lehetőség.
Mennyire biztonságos kiadni a kártyaszámot,nevet,lejárati időt?
-
tevfik
tag
Üdv.
Olyan fura kérdésem lenne, hogy beszélgettem egy könyvelővel tovább értékesítésről - unión belül. Olyan számlát " invoice " tud elfogadni amit a paypal állít ki. De mint magán személy person vagyok beregizve ezáltal egy sima számlát " kapok " amit ti is.
Van olyan lehetőség a paypal-nél, hogy teljes értékű számlát kapok. Azaz bal felsőbe szerepel az invoice felirat, az adó TAX stb?
Hátha valaki tud segíteni. Köszönöm
-
tevfik
tag
Van valami ötletetek a következő dologra?
Általánosságban elmondható, hogy Angliából a csomaggal érkezezik számla is.
A felső rész teljesen jó a szállítási cím. De a számla alsó részén is a postázási cím szerepel " delivery detials " ide kellene a tényleges számlázási cím és nem a postázási mivel eltérő.
A személyes adatoknál ebay-en be van lőve a számlázási cím de a postázási már eltérő.
Ennek ellenére mindig a szállítási cimre állítják ki a számlát. Emailre nem válaszolnak, vagy nem értik. Mi alapján kapják meg? Paypal -en is be van állítva a struktúra...
Hátha valaki járt már így.. köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tevfik
tag
válasz RockHaRD #18100 üzenetére
Jól olvastam a posta oldalán ?
Kereskedelmi forgalomban érkező küldemények vámkezelése
( Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU-n kívülről érkeznek, de az értékük nem éri el a 22 eurót.)
Tehát ha jól értelemezem, ez nem azt jelenti, hogy vámoltatni nem kell. Csak vámmentes. Azaz áfa fizetési kötelezettség megmarad.
-
tevfik
tag
Picit google-ztam unalmamban és ezt találtam.
and other duty-free goods such as electrical products and souvenirs to the value of £300 (was £145 before)
Unión kívülről - Angliába
Asszem le vagyunk maradva a 22 euro-s határral.
Illetve lenne kérdésem hozzátok.
Angliából van pár cég aki küld számlát a termékéhez. Sajnos a számlát arra a címre állítja ki, ahova a szállítás van megadva. Viszont szeretném ha nem az lenne a számla adási cím ami a postázási. Paypal-en be van állítva a billing address, illetve a shipping address pedig a másik cím. A számlát sajnos mindig a shipping azaz postázási címre állítja ki. " számlát " ne tévesszük össze a paypal-es nyugtával. Ha írok nekik nem válaszolnak, nem értik.
Valaki esetleg tud megoldást?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
tevfik
tag
Csak az a baj, hogy az eladónak több mint 700000 értékelése van. Mégsem akar segíteni.
-
tevfik
tag
Világosítsatok fel kérlek!
Létezik olyan, hogy a paypal - egy a vásárolt termékről nekem kiállít számlát?
( Nem a receipt-re gondolok, hanem teljes értékű invoice felirattal ellátott, sorszámozott és cégnév, bankszámlával rendelkező számlára. )
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest