Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati_X_321
aktív tag
válasz kovy79 #14381 üzenetére
na megnéztük, nincs ott semmi , azt mondta haver, hogy:
"amúgy az volt a baj ezzel a sz*rral, hogy ilyen különleges módban volt az aukció, h csak akkor lesz a tiéd ha kifizeted
*amúgy nem lett volna semmi gáz
*szépen leütöm, enyém lesz a cucc, majd fizetek
*itt meg nem lett az enyém, és fizettem és elb*szódott
"
na akkor kinek írjunk?
a paypal szerint a csávó már megkapta a pénzt, levelekre nem válaszolt
ebay vagy paypal moneyback? -
-
snowdog
veterán
válasz kovy79 #14587 üzenetére
"kovy79
Sajnos egyre több a "keressbazze" válasz. Míg régen kerestél, megtaláltál egy topikot és kérdeztél. Most már a topikon belül is kénytelen vagy keresni!"Csak hogy lezárhassuk ezt az értelmetlen vitát, és mindenkinek világos legyen a történet. Aki nem olvasta volna az eredeti válaszomat: "Ezt már mind megválaszoltuk. Ha egy kicsit visszaolvasol (vagy használod a keresőt) és még mindig marad kérdésed, akkor nagyon szívesen megválaszoljuk. De ne kelljen már ugyan azt 100x leírni. Köszi."
Tehát nem zárkoztam el a válaszadás elől, csak arra kértem, amit már 100x leírtunk arra inkább keressen rá. És azt követően nagyon szívesen válaszolunk a kérdéseire. Ez nekem most is elég egyértelmű. Ahelyett hogy kérdezett volna, hisztizett. Ennyi történt, és azt hiszem ezzel le is zárhatjuk.
-
kovy79
őstag
válasz kovy79 #14768 üzenetére
Megtaláltam. Mail-en nem jött át, de a DX nyitott RMA státuszánál ott volt:
DealExtreme
ORDER # ______
Room 225-226, Block B, Focal lndustrial Centre
21 Man Lok street
Hung Hom, Kowloon
HONG KONGA címzéshez van valakinek képi segítsége?
Vagy így írjam a csomagra, ahogy van?Mod: gondolom ez alapján jó lesz.
Mod2: jól elvagyok itt magamban.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
-
-
snowdog
veterán
válasz kovy79 #15599 üzenetére
Azért ennyire nem rossz a helyzet.
Több mint 100 vásárlásom alkalmával eddig kétszer vertek át, mindkettő SD kártya volt. Illetve egy amerikai rendelésem március óta még nem érkezett meg, de az eladó még mindig hiteget.
Viszont szerencsére találtam olyan megbízható kereskedőt, aki időben azt szállítja amit rendelek (SD memória, pen drive, stb), ezért ilyen terméket most már csak tőle veszek.
Összegzésül csak azt akartam mondani, hogy nem árt az óvatosság, főleg a használt cuccoknál.
-
atillaahun
veterán
válasz kovy79 #15628 üzenetére
Na, hát nem (mindig) fogott az ékezetes betű meg a szóköz. Most mit tudsz csinálni ha szar a billentyűzet.
(#15630) radi8tor1
Humorérzéke is van na.Egyébként már 4-en vettek tőle ugyanilyen kártyát amint látom, és mindenkitől jó értékelést kapott. Vagy előfordulhat, hogy magától vette esetleg... ?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz kovy79 #16971 üzenetére
Gondoltam rendelek valami apróságot unokatestvéremnek Olaszországba , ajándékba, de nagyon ritka az az eladó aki szállít oda
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zirowe
nagyúr
válasz kovy79 #17167 üzenetére
Azért nem volt olyan könnyű.
Főleg az ebay terelgetése idegesített baromira, meg az, hogy escalate után egyáltalán nem lehet az üggyel kapcsolatban kommunikálni velük direktben, csak köztes utakon.
Illetve, ha mond nekem egy dátumot az ebay, akkor tartsa azt be.Na mindegy, kb így is több, mint amennyi védelmet a vatera ad.
Remélem hamar visszajön a számlámra a pénz.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kerekfej
addikt
válasz kovy79 #17183 üzenetére
Én is ilyesmit vettem, de még nem próbáltam. Ennél olcsóbban is kapni többet.
Egyébként eredeti márkásakat is lehet venni, van ami megéri van ami nem. Aldi meg Lidl-be is lehet kapni minőségibbeket (akkumulátor) kicsit drágábban, de azokra 1 hónap garancia is van és biztosan jók.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz kovy79 #17199 üzenetére
crasy-banana
De most nézem, hogy nullázva lettek az értékelései (18 volt, egy negatív maradt csak, bár több volt) és nem árul most semmit.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
-
lupus_l
aktív tag
válasz kovy79 #26703 üzenetére
Report-old a usert, hogy megfenyegetett. Sérti az eBay ÁSZF-t.
Ha nem fizet, várjál, amíg meg nem alkalmazható az unpaid assistant - ekkor az ebay többnyire megvonja a buyer protection-t a vásárlótól és a jutalékot a termék után visszakapod. Természetesen tiltsd a problémás vásárlót.Nekem is volt egy problémás vásárlóm, de szépen lerendeztem (kb ügyfélszolgálatos dumával és tiltással a termékekről).
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz kovy79 #26705 üzenetére
Report->"Other problems"->Buyer used foul or offensive language
ide beírod, hogy megfenyegetett - hivatkozva a levélreUnpaid assistant:
Resolve a problem->I sold an item and haven't received my payment yet.Illetve ennek a bekapcsolásának és beállításának módját itt olvashatod.
Sajnos nem lehet ilyen specifikusan beállítani a licitálókat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A KOReader ebook olvasó program
- Orvosi kérdések
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest