Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Winetu #17440 üzenetére
Szóval simán megloptad az eladót(legalább ne reklámoznád)
Pont az ilyen vevők miatt árulnak egyre kevesebben MagyarországraAmúgy meg ez nem chat , van szerkesztés gomb is , egy hozzászólásba lehet többeknek is válaszolni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Taru
tag
válasz Winetu #17441 üzenetére
Ezt a zárolást kitől hallottad? A paypal csak akkor zárol ha meglepően sok pénz érkezik VAGY valaki caset indított. Ha eladtál valamit és fizettek (de az összeg, ha jól emlékszem $1000 alatt van) akkor a pénz a paypal számládon van.
Ezután feladod a terméket, a pénzt lekérheted a számládra, és mire caset indítanak nincs a paypalon semmi. Ezzel a trükkel rengeteg embertől loptak már az ebayen. Az ebaynek/paypalnak alapjáraton nincs oka zárolni a pénzt, nem feletételezi rögtön, hogy csaló vagy, ráadásul ez nem egy escrow service (az escrow fogja meg félúton a pénzt), ez egy online bank aki elrejti a kártya adataidat ezálltal biztonságossá téve a vásárlást (ha adott időn belül túl sok pénz fordul meg a számládon, vagy egyszerre túl sokat kaptál akkor zárolja és kér számla másolatot és személyi másolatot).
Nem oknélkül írja a paypal, hogy ha caset indítasz és neked van igazad akkor visszautalja a pénzt VAGY annyit amennyit az eladó accountján talál.
-
Taru
tag
válasz Winetu #17472 üzenetére
Adtam már el én is terméket az ebayen, nyomonkövetési számot eleve nem adtam (minek? sokba kerül és nem kérték), pénzt aznap vontam le a számlámra, 7 nap múlva nálam volt a számlámon a pénz. Ergo fogalmam sincs te mit csinálsz de nekem még nem zárolta 1x se.
[ Szerkesztve ]
-
HUNpusi
csendes tag
válasz Winetu #17495 üzenetére
Szinte mindig így írják rá, ha nem kezdő eladótól veszel.
De: ,,Please send me as GIFT and the value below 10$''Másnak is hasznos lehet.
(#17496) skyli: Nálad az én esetem állhat maximum fent (bár usps az sima postai, nem? -kérdés mindenkinek) Hogy alacsonyabb árat írt rá -> alacsonyabb vám. A vámolás mindig benne van a pakliban, akkor örülhetsz, ha már a lábadon van a deszka.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz Winetu #17495 üzenetére
Ahogy elnézem, magyarból sem ártana segítség..
(#17496) skyli
A közelmúltban volt hír, hogy hazánk fia nyert valami lufihajtogató verseny az USA-ban. A nyereménye egy rakat léggömb volt. El kellett vámoltatnia.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Winetu #17618 üzenetére
Ha jól értem amit írtál(mert ez is kihívás) 21nap után kérni kell az eladótól a refund-ot
De miért?
Magyarországba átlagosan szerintem 18-25 napra jönnek meg a rendelt dolgok HK-ból , ha vám van akkor meg még + idő
Így 21 napnál refundot kérni nem megalapozott[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Taru
tag
válasz Winetu #17643 üzenetére
Dear paypal! This case is outrageous since buyer picked the item up in Budapest in person after which he/she started a case saying he/she never received the item.
Remélem bizonyítékod is van mert ez így nem lesz elég a paypalnak (mivel ezt bárki mondhatja).
Mellesleg tényleg rossz a helyesírásod. Azért a "segítsen"-t "segítcsen"-nek irni elég fura. Második nyelvként tanultad a magyart?
-
Winetu
csendes tag
válasz Winetu #17718 üzenetére
Szia
Ha bárki szeretne vásárolni az ebay.com-on, de nincs regisztrálva, akkor ÉN segítek.
Ne csak az amcsi oldalt nézzétek, van ANGOL, NÉMET, természetesen a többi is játszik. Azokat a hirdetéseket vegyétek számba, ahol a fizetés modja PAYPAL. Ez a legbiztonságosabb a számunkra.Vagy bárhol ahol PAYPAL meg van jelőlve fizetési lehetőségként tudok segíteni az üzlet lebonyolításában.privátba irj
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest