Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz kerekfej #56248 üzenetére
Igen, úgyhogy ezt leírtam neki angolul.
"Azt gondolom, hogy te elfelejtetted, hogy én vagyok a vásárló. Nekem vannak jogaim. Mellékeltem küldöm a kártyáról a tesztet, remélem ez már elég lesz ahhoz, hogy teljes visszafizetést kapjak.
Egyébként szerencsére elolvastam ezt a cikket, ezért teszteltem le.
Amennyiben nem kapom vissza, a negatív értékelés után jelentem is az Ebay-nek, hogy egy megbízhatatlan, inkorrekt taggal volt dolgom. Remélem nem gond. Rajtad áll.Üdv"
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz kerekfej #53361 üzenetére
BPA mentesnek kell lenni, de kérdés mennyire szavahihetőek ezek a cégek.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
mepet
addikt
válasz kerekfej #51025 üzenetére
Csillagrendszer: http://pages.ebay.com/help/feedback/scores-reputation.html
-
szaszlaci
addikt
válasz kerekfej #48605 üzenetére
Na, úgy néz ki, épp most jött meg az első "eltűnt" csomag. Pedig már az árát is visszakaptam, most küldhetem el megint.
A pecsét rajta: 2014.09.15. Ez így majdnem két hónap alatt ért ide, és vagy fél tucat később rendelt megelőzte. Remélem, a többi is célba ér.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
válasz kerekfej #47938 üzenetére
Hát de akkor mit érek a ráírt mAh értékkel? Azt akkor tudja ha 4.2-re van töltve és lent is nem 3V-nál kapcsol ki. Mondom veszek IMAX B6-ot és feltöltöm őket 4.2-re, belerakom a bankba az úgy meg már jó, igaz a bank 3V-nál kapcsolja le a cellákat. Természetesen védelem nélkülieket fogad főleg, mert van benne védelem. Itt egy rakás 18650, de egyik sem tudja amit rá van írva, 1500 körül mennek/cella jó esetben.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
raziel01
veterán
válasz kerekfej #46894 üzenetére
1 héten belül küldik azt írják.
Majd kiderül.
Reddit-en meg mindenütt fent van az oldal és több 10 ezren megadták az email címüket.
Mondom fosni nem kell, mert nem fake oldal 99%-ra mondom de szerintem ott a trükk, hogy nem mindenre lesz felhasználható az 5$ kód ha küldenek egyáltalán.
Lehet 100 dollár felett használható fel pl. -
havri1
félisten
válasz kerekfej #46894 üzenetére
Én elolvastam előtte itt a hsz-eket, és úgy töltöttem ki.
Spam-tól nem félek, 1-2 katt, és máris vége, elég jól dolgozik a gmail spamszűrője.
Azért volt benne valami, hogy hátha, mivel a google a wallet vagy milyen kereteken belül régen a nexuson adott 2$ (vagy valami hasonlót) ajándékot.
Vettem is belőle cigit ha jól emléskzemEttől függetlenül, lehet egy modival ki kéne szedetni azt a linket, és az ehhez kapcsolódó hsz-eket. Mert átverés.
Mondjuk nem olvastam ám el mindent részletesen az oldalon, nem lehet, hogy valaminek a vásárlásához kötik azt az 5$-t? Vagy vásárlásonként csak egy részét tudod felhasználni. bangoodon vannak ilyen akciók..
[ Szerkesztve ]
havri
-
zseko
veterán
válasz kerekfej #46864 üzenetére
Annak se sok köze van a méréshez aki azzal a tolómérővel mért
(#46865) utgyuru, nem kamu paypal-os oldal, eddig még csak a 'www.paypal.com' url-el találkoztam, ilyennel, hogy www.paypal-activate.com, még nem. Igaz a böngésző valódinak mondja, de... Csak kérdezem, ritkán lépek be rá
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
-
Vasinger!
nagyúr
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz kerekfej #46124 üzenetére
Igen, ez valszeg vállalható.
A legtöbb felhasználásban egyébként jól jön a 2 db, mert az 18650-el működő eszközök többsége nem jelzi ki a töltöttséget, a védelemnek pedig pont az a jellegzetessége, h hirtelen kapcsol le egy bizonyos szint alatt, váratlan lehet a lemerülés, olyankor jó, ha kéznél egy tartalék
(mindenképpen jobb, mint sűrűn rátölteni egyetlen darabra) -
Degeczi
nagyúr
válasz kerekfej #46118 üzenetére
Akkor mégegyszer: egyetlen felhasználó írt ilyet a rengeteg közül bő egy éve...
Míg pl. más mérést közölt azóta, ami alapján teljesen korrekt példányokat kapott. Egy másik rendelésébe korábban nála is becsúszott egy hibás.Pont ezt mondom, h minden kínai eladónál ki vagy ennek téve sajnos: nem sokat jelent egy másoknak bevált típus, mert kifoghatsz éppen egy rossz szériát. Ismeretlen Ebayes eladótól viszont teljesen zsákbamacska rendelni, míg a DX-en legalább lehet mások tapasztalatairól olvasni.
(az egyébként korrekt árnál pedig valszeg elkerülte a figyelmed, h 2 db-os csomagról van szó)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kerekfej #44821 üzenetére
fent: Item condition: Used
középen szokásos használtos szöveg: "Condition: Used: Objet ayant été utilisé. Objet présentant quelques marques d'usure superficielle, entièrement opérationnel et fonctionnant correctement. Il peut s'agir d'un modèle de démonstration ou d'un objet retourné en magasin après une courte période d'utilisation. Consulter la description du vendeur pour avoir plus de détails sur les éventuelles imperfections "
leírásban:
IN VERY GOOD CONDITION
DELIVERY IN BOX NO NAME
SOLD WITH ACCESSORIES NEEDED TO USE
COMPATIBLE CHARGER
AND NIKON BHATTERY
SMALL SCRATCHES ON THE SCREEN
WARRANTY 3 MONTHS INVOICE AT YOUR NAMEa számla egy wordos nyomtatott sajtpapír volt, amire ráírta az eszköz sorozatszámát....
szerk: ez nem igazán takarja azt, hogy amit kaptam, az kb. a "for parts, not working" kategóriába lenne jó.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kaliber
aktív tag
válasz kerekfej #26049 üzenetére
Szerintem sem kamu csak nem tracking szám, hanem azt próbálja jelezni, hogy ő bizony feladta a csomagot valami kínai posta által használt szám. Nekem az ilyen számmal rendelkező "item" rendben megérkezett idáig.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
randras
veterán
válasz kerekfej #25867 üzenetére
Előfordul az ilyesmi, szerintem ezen nem kell fennakadni.
Én pl. most töröltetek egy vásárlást, mert az eladó egyszerűen sötét mint az éjszaka. Írtam neki, hogy kérek rá trackinget, fizetem, mindegy mennyi, csak küldjön invoice-t. Azóta elküldte, hogy 3$ lesz, mondtam jó, küldjön invoice-t, vagy PayPal címet, és küldöm a pénzt. Erre jött válaszként, hogy 3$ lesz. Mondom jó-jó, de akkor valami legyen már.
Csak nem fogja fel, harmadjára is ugyanaz az e-mail. Mondom jó, akkor jön majd azis nagykerből, legalább nem egy hónapot várok rá, hanem egy hetet, aztán kértem törölni a vásárlást.
-
veze
őstag
válasz kerekfej #22663 üzenetére
ma, anélkül hogy bármit csinaltam volna megjelent az összeg a paypal számlámon a teljes összeg, majd onnan tovább "to Credit Card"
bár email értesítést nem kaptam róla..
annyit azért elmondok a küldőröl hogy már több mindent vettem tőle és mindig rendben megérkezik tőle mindne.. csak ez az egy nem... ez is két hónapos, jun 21- i tranzakció volt, ennek ellenére visszautalta ( bár ugye már nem indithattam volna ellene semmit)
azt hiszem máskor is merek tőle vásárolni.
nyilván a forgalma mellett belefér az hogy néha egy két küldemény elveszik, és visszafizeti, de akkor is elküldhetett ezzel, mert nyilván ö is tudta hogy már semmit sem tehetek.. -
TheWich
tag
válasz kerekfej #22075 üzenetére
Láttam már én is hasonló esetet.
Sőt leírok egy másikat, lehet már ilyennel is találkoztál. Van egy termék 0,99-ért, de a szállítása +3,99. Közben meg kidobja, hogy free shipping találatnak.
Összesítve majd hogy nem ott vagy mint egy valóságosan free shippingnek hirdetett 4,99-es termék. De előfordulhat az is még többe kerül!!(#22077) bul07
Ez a kellemetlen esetek példája igen. Legjobb lenne ha deviza számlánk lenne. Tehát itthon is dollárban lenne és vásárlás is dollárban történne. Vagy ha már EU akkor had vásároljuk Euróban. De nekünk még az sincs.... -
veterán
válasz kerekfej #20764 üzenetére
posta.hu külföldinél csak az országba érést követően működik
szinte...
kínai csomagot a china-postnál tudod követni.[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
JoolsNOS
veterán
válasz kerekfej #20735 üzenetére
Talált egy csomó szart, de nem hiszem hogy ezek okoznák.
Vagy?
Mert például a prohardver tápajánló oldalát is "fertőzésnek" véli.
Amúgy alapból nod32-t használok, az nem talál semmit.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
rocket
nagyúr
válasz kerekfej #19417 üzenetére
Sajnos mindig is ilyen volt, amikor elindult az MPL azt hittem majd megvaltozik a dolog, de nem igy lett.
Nehany hete villogott a posta mennyi penzt koltottek fejlesztesekre, kozben egy evtizede alapnak szamito szolgaltatast nem lehet normalisan hasznalni az oldalukon 24/7.Masik "kedvencem" az allando sorban allas, pedig van 9 ablak a leveleknek/csekkeknek, de ha 30-an vannak 20 perccel zaras elott akkor is max. 3-4 van nyitva. (garntalt 20-25 perc varakozas)
Volt olyan, hogy postas holgy tusko stilusban elkezdett magyarazni, hogy miert zaras elott 15 perccel hozok neki 3 utanveteles/fizetos levelet feladasra amire az osszeget meg rakell irni miutan kiszamolta a PK-t (2 perc/level), aztan elmagyaztram neki, hogy csokolom 22 percig sorba alltam.Multkor vettem par csomag pufasztott kukoricat a kozertben, es egy nagy atlatszo zacskoban voltak, erre megyek oda a pulthoz, es a no mar messzirol hoborog, hogy miert viszek ennyi levelet ilyen keson feladni, aztan elmagyaraztam neki, hogy nem levelek vannak benne, hanem elelmiszer, de ha level lenne akkor is csondben kellene maradni.
Sajnos csak egy dolog europai szintu a Magyar postanal, az arazas, minden mas balkan szint.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
zoli03
őstag
válasz kerekfej #18950 üzenetére
Jó pár biciklire is szerelhető sportkamerát rendeltem már, meg kb ugyanennyi kulcstartósat is. Szerinted foglalkoznak ekkora csomagokkal? De pl az egyiket ki is bontották, ott volt benne a kulcstartós kamera, aztán nem történt semmi, leragasztották a ragasztószalagjukkal aztán ugyanúgy megkaptam. Amekkora csomagokban jönnek ezek a kamerák, szerintem egyet se bontanak ki. Nekem legalábbis a több száz rendelésemből 1-2 nagyot bontottak csak ki. Vatera is teli van ilyen kamerákkal, azok is eBay-ről/valamelyik kínai webshopból vannak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz kerekfej #18711 üzenetére
Az teljesen rendben van, ezért nem is értem mit kacifántozik itt nekem az eladó.
22-én lesz a 45. nap, szóval én nem packázok.
Meg bírom, amikor írnak nekem, hogy case nyitás és escalate után miért adtam nekik negatívot, hiszen visszakaptam a pénzemet.
Ja, csak nem tőlük, és nem önszántukból.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Taru
tag
válasz kerekfej #18584 üzenetére
Igen van amivel ellenőrizzék. És nem, nem azért nézik, hogy nekem jó legyen, azért nézik, hogy legyen miért lecsukni a gonosz lakost aki atombombát épít. Egyébként fen van a VÁM oldalán, hogy dolguk a sugárzó anyagok kiszűrése (gondolom nem hiszik el nekem, hogy az uránium az UV cső, hanem letesztelik).
De ha ennyire félsz akkor ahogy zoli03 is mondta, ne rendelj vagy vásárolj keleti termékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok