Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Érdemes még ebben az évben Hongkongból rendelni? Vagy inkább halasszam jövőre?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
-
-
Kerio
őstag
válasz ^Clown #17255 üzenetére
Okés. De ha karácsonyra nem ér ide, akkor Januárban csak megkapom.
Attól félek, hogy elkavarodik.
Egyébként nem karácsonyra kell....ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
válasz kerekfej #17257 üzenetére
Tehát kicsi az esélye, hogy elkeveredik?
Ráér a január....ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz kerekfej #17259 üzenetére
Nem már.
Én nov 25-én és dec 2-án rendeltem 4csomagot (3hk és 1kínából), kb 200$ értékben trackinggel, azért remélem még idén ideérnek..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kerekfej
addikt
válasz Zirowe #17261 üzenetére
Én már korábban megírtam, hogy lassú lesz a szállítás 9.19-től.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz kerekfej #17263 üzenetére
Pedig szept, okt és novemberben nem volt lassú, sőt, volt ami kifejezetten hamar érkezett meg.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kerekfej
addikt
Kereséskor a Customize view-t próbáltátok már?
-
zoli03
őstag
válasz kerekfej #17263 üzenetére
Nekem nem lassult be. Hong Kong post-os csomagom 11. 25-én lett felvéve, 12. 03-án már megvolt a vám, China Post-os: 11. 24-12.03. Bár a China Post-oson csodálkozom, 3-4 hétre számítottam. Volt egy másik, tracking nélküli, arra nem emlékszem melyik postával küldték, 11. 21-én adták fel, múlt hét közepén megkaptam. Vagy egy másik: 11. 16-án adták fel, az is múlt héten jött meg. Szóval nekem nem lett lassabb, talán még kicsit gyorsabb is, mint általában.
#17266 csomi3: ezt vettem
-
kovy79
őstag
válasz kerekfej #17267 üzenetére
Én igen, de valahogy mindig rosszabb lett, szóval hagytam alapon.
Az általam használt ebay.de-n egyébként nem is lehet (vagy csak eldugták az opciót).(#17268) zoli03, szerencsére én is hasonlókat tapasztaltam mostanában.
Helihez: + akksit és rotort előre vegyél hozzá![ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
zoli03
őstag
Rendeltem egy pulzusmérő órát 10. 31-én. Még nem jött meg, pénteken írtam az eladónak. Ma írt vissza, hogy ez normális helyzet, a várható szállítási idő 12. 18. Ha eddig nem jön meg, írjak neki. Csak az a gond, hogy addigra már letellik a 45 nap, aztán semmit se tudok csinálni. Az eladó 98,2%-os 21022 értékeléssel. Írjak neki, hogy a 40. napig várok, aztán adjon refundot?
#17269 kovy79: ennek nem törik a rotorja, össze-vissza lehet hajtogatni. A műanyag háza meg a talpa is törésálló, azért ilyet vettem. Elvileg ha valamibe beleakad, akkor meg is áll a rotor.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zoli03 #17268 üzenetére
Zoli03:: Legközelebb vegyél egy ilyet ennek több köze van a helihez, klasszisokkal jobb
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Fejhallgató erősítő. 4 nap Kínából futárral.
Szingapúri szállítással van valakinek tapasztalata? Kb. 2 hete fel lett adva már a csomagom.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ez gyors volt: nov 25én rendeltem,
2011.11.28 12:58 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2011.12.03 13:12 IPS rendszer Küldemény felvéve / Item accepted
2011.12.03 14:12 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2011.12.03 14:17 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2011.12.03 18:21 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedurePedig egy 16k-s mobil kijelző volt, de úgy látszik áfát se számítottak fel.
Reméljük a postás kihozza a héten.
Amúgy hogy lehet, hogy rendeltem három terméket, amihez küldtem tc-t, de nem a ebay felületen keresztül, hanem külön mail címről+a termékhez sincs bejegyezve ebayen?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #17273 üzenetére
küldtem=küldtek
zoli03: ha nem jön meg, semmiképpen ne várd meg azt a dátumot, amit az eladó ír.
Én így szoktam, ha vmi nem jön meg: 35. nap és 40. nap írok az eladónak, és ha addig nem oldotta meg, akkor a 42. napon indítok egy claimet.
De általában maguktól refoundolnak, ha a 40. napig se érkezett meg.
Hozzáteszem, ez nálam elég ritkán fordult elő, mármint, hogy nem kaptam meg vmit, pedig a dolgok többsége sima levélként jön.
Novemberben meg kb 600$ értékben rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
tmark27
csendes tag
válasz #59816064 #17050 üzenetére
Ha elengedte a vám akkor onnan kb 3-7 napon belül meg kell, hogy kapd a terméket amit rendeltél, de megnéztem a nyomonkövetést egy 2 héttel későbbi számmal és ott még írja , hogy mikor adták fel és mikor érkezett meg a pontos címre. Tehát egy darabig eltárolja a posta.
Üdv.: Márk
-
Zirowe
nagyúr
-
maathe
senior tag
Sale date: 11/07/11
Sale date: 11/21/11Az egyik pénteken, a másik pedig ma jött meg. Mindegyiket Kínában adták fel. Azért annyira nem lassult le.
[ Szerkesztve ]
-
origo6
csendes tag
Sziasztok!
Amerikából szülinapomra kaptam egy netbookot ismerőstől és 11/30-án megérkezett a vámra. Azonban fizetnem kell(~200$ a csomag) és még mindig nem kaptam levelet ezért írtam a postának egy emailt és azt a választ kaptam, hogy adnom kell egy számlát de mivel ajándék ezért ezzel nem rendelkezek. Szerintetek mit csináljak? -
origo6
csendes tag
válasz tmark27 #17279 üzenetére
Szia! Köszi a választ! Inkább kifizetem a kb 15 ezer forintot csak legyen már itt végre.. Amúgy a dobozon rajta van egy címke amin rajta van a csomag tartalma, szállítási díj, csomag értéke. Az a baj, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az amcsi ismerősnek még megvan az a papír amit ők kérnek.. Ha nincs max azt tudom csinálni, hogy megkérem, hogy menjen be az USPS-hez és kérjen egy új másolatot?!
-
Meli009
csendes tag
sziasztok. kellene egy kis segítség...
több dolgot is vásároltam az ebay-en,de sajnos a tracking number nem jó vagy is nem mindig. kipróbáltam 3 oldalon és abból kettőn azt írja,hogy nincs ilyen kód. 4. próbálkozásom a posta.hu volt,van amelyik azonosítót megtalálta van amit nem. Amit az egyiken nem tudtam leellenőrizni azt egy másik oldalon igen. miért van ez így? hol lehet 100%ra ellenőrizni? -
Fecogame
veterán
Rekord!
A 11. 29.-én feladott csomag ma érkezett meg ( vagyis 6 normál nap alatt ). Nice
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
szvatuplak
csendes tag
rendeltem 11.14 honkong post-al szerintetek karácsonyig meg fog jönni?
-
szvatuplak
csendes tag
miylen kódot kell meg nézni hogy a posta .hu-n nyomon kövesem a csomagom?
-
zoli03
őstag
válasz szvatuplak #17289 üzenetére
Ilyen formátumúnak kell lennie: RB409639600HK. Értelemszerűen a két-két szélső karakter között más számsorozat van.
-
szvatuplak
csendes tag
kköszi de ezt hol találom meg order deatilsba nincsen
-
válasz szvatuplak #17291 üzenetére
Lehet, hogy nem is kaptál tracking numbert, mert sima postát választottál rendelésnél. Amúgy szerintem meg fog érkezni Karácsonyig.
-
zoli03
őstag
válasz szvatuplak #17291 üzenetére
Purchase history-ban ott kell lennie a Tracking number: mezőben. De általában e-mailben is elküldik, néha PayPal e-mailben is szerepel. De ha nincs a terméklapon, hogy ingyenes a tracking number vagy ha fizetni kell érte, és nem azt a szállítási módot választottad, akkor ne keresd, nincsen.
-
szvatuplak
csendes tag
értem köszi
-
szvatuplak
csendes tag
nem adtak hozza tracking numbert
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #17276 üzenetére
Úgy látszik túl hamar elszóltam magam.
A termék, ami ma jött meg hibás, ezt meg is írtam a feladónak.
Ilyenkor mi a teendő?
Én mondtam, hogy küldök neki képet, hogy a termék nincs rendben.
Megnéztem, ha vissza kéne küldenem, akkor tracking numberes csomag Kínába a díjtáblázat szerint 11810ft lenne.
Maga a termék volt 15500ft.
Tehát ha visszaküldeti velem, akkor és utána refound, akkor elég nagyot buknék rajta.Na, most ebben az elmúlt pár hétben van a legtöbb gondom az ebay-el.
Amúgy most mi az ebay policy-ja eredetinek hirdetett termékek viszonyában, amikről kiderül, hogy hamisak?
Csak mert rendeltem pár felsőt is..
-
zoli03
őstag
válasz Zirowe #17296 üzenetére
Ez milyen nehéz/mekora? Mert pl 1 kg-ig levélpostai küldemény 3100 Ft Európán kívülre és 750 Ft az ajánlott levélpostai küldeményhez (vagy én értelmezem rosszul a díjakat).
Velem is vissza akartak küldetni egy 2000 Ft-os adaptert (rossz típust küldött). Nem tudtam megegyezni az eladóval, adtam egy negatívot, mondta vonjam vissza, és küld újat. El is küldte szépen, negatív előtt meg a leveleimre se akart válaszolni -
Zirowe
nagyúr
válasz zoli03 #17297 üzenetére
Ahogy nézem a korábbi hsz-eket, csak tracking numberes csomagot fogad el a paypal/ebay, ha esetleg panaszt tennék, annak az ára pedig 1kg-ig fix sajnos.
Na majd holnap reggel, ha majd válaszolt, okosabb leszek.
-
sirály12
őstag
Current bid: US $102.50
Approximately S$ 131.50Az alsó sor mit akar jelenteni?
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest