Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesliegold
tag
Sziasztok! Kezdő motorosként kérném segítségetek, hogy a mellékelt kép szerint mennyit kell még várnom, hogy a kezemben legyen a megrendelt hülye játékja a gyereknek? 8000Ft volt a 3 csomag pörgettyüs valami együtt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Írtátok nemrég, hogy néha bekérik a Paypal számlát, akár VÁM, akár ÁFA, akár csak bizonyítás miatt. Én belépve a PayPalra nem találok konkrét számlákat, csak dátumot és átutalt összegeket. Konkrátan azt a számlát, amin látható, hogy 3 db pörgettyűs gyerekjátékért fizettem DX-nek 30 DOLLÁRT, azt hol találom meg? Köszi és Üdv!
Más:
Ha egy csomag, már itt jár, akkor már csak a 2 nap Magyar posta szállítási idő és nálam van a csomag? MErt akkor ma meg kéne kapnom, vagy nem?2011.12.08 17:46 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2011.12.08 19:58 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Ha valamit már 20 napja feladtak Kínából és még mindíg csak a Célországba elküldve látszik, akkor hol kezdjem a keresést? Ad valaki egy telefonszámot? Lehet az a baj, hogy 16 db pörgettyűt rendeltem egyszerre? Összesen 10.500Ft értékű rendelés volt, lehet fennakadt a vámon? De akkor miért nem keresnek? Karácsonyra szétment volna a családban ráadásul így 50%-os áron volt, mintha csak 4-et rendelek...Mi lesz ebből a tanulság? Köszi a segítséget előre is...
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
-
Lesliegold
tag
válasz RockHaRD #17630 üzenetére
Csak jelzem, hogy ekkora baromságot még nem hallottam. DHGate és DX (mindkettő kínai, mondjuk a DX-et inkább kereskedelmi raktárháznak mondanám) tapasztalat, 5 eladóból kb 5 nem tud angolul. Ha összetett mondatot írok, máris visszaírnak, hogy nem érteni, én mit akarni...Gyakorlatilag még az alapokat sem tudják. 2 mondatot tanítanak be nekik, mégpedig:
1. Te a drága barátom vagy.
2. Legyél türelemmel, minden rendben van, nem érteni hol probléma?ja és persz ezt:
Nem érteni Te mit szeretni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz dvdbackuper #17686 üzenetére
Igen lehet, én is ezt csinálom, ennél nincs biztonságosabb...Átfutási idő, mire rajta lesz a PayPal számládon 2-3 munkanap.
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
DHGate-n rendeltem 16 db pörgettyűt a gyereknek dec 4-én. A kisérő okiratszám alapján dec 8-án postázta is. Immáron 21 napja annyit látok, hogy célorszába elküldve. Írtam az eladónak is, hogy tud e valamit, de azt válaszolta, hogy Ő nem tud minden csomagot egyesével követni. Azt kérdezném tőletek, mit tegyek, és mikor tegyem amit javasoltok? Ezt a gombot mikor használjam (Refund and Return)? PayPalon keresztül fizettem.43 dollárt érte, nem szívesen hagynám veszni. Köszi a segítséget!
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz Winner_hun #17781 üzenetére
Köszi a segítséget....De biztos, hogy a Paypalon, csak mert magán a DHGate-n is van refund and return. Azt nem is kell használni?
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Hénnét tudom meg, hogy valami beragadt a vámon és fel kéne velük venni a kapcsolatot?
Úgyértem ezután lesz valami:
2012.01.05 09:56 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsvagy látni fogom, hogy nem halad tovább, viszont az idő telik napról-napra?
Köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
kb. Fél éve vásárolok ebayről, kínai raktáráruházakból, stb. Eddig a paypalra mindíg utaltam a szükséges lóvét, de ma már ott tartok, hogy jobb lenne a Paypal számlámhoz társítani az itthoni VISA kártyámhoz tartozó Ft számlám.
Ez mennyira veszélyes, vagy mennyire nem? Tájékoztatnátok róla néhány mondatban? Mennyi az átfutási idő így, mik a költségek, és egyáltalán mit kell feltétlenül odafigyelve csinálni ilyenkor? Köszi a segítséget!
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
válasz radi8tor #18632 üzenetére
Köszi!
Van egy K&H-s Zéró bankszámlás számlám Maestro bankártyával. Ezt nem tudom hozzárendelni a Paypalomhoz? A Raiffeisen okoskártyám MasterCard, de a K&H-s webes felület milliószor jobb, és látom a bejövő lehívásokat is még a beszedés teljesítése előtt, és enged is beleavatkozni, míg a Raiffeisennél semmi sincs ilyesmi. Szóval van esély a K&H-s társítására?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
Na végigcsináltam az okoskártya társítását a Paypalhoz. Megjött a 400Ft-os lehívás, onnan kilestem a kódot és már meg is erősítettem a Paypalon. Jóvá is van írva a 400Ft a paypal számlámon. De a 400Ft melett egy másik soron levontak 218 Ft-ot azaz 1 Dollárt, de nem értem ezt miért? Ezentúl minden ilyen fizetésem 1 dollárba fog kerülni, vagy mi ez?
És innentől kezdve, hogy látom a 400Ft jóváírást a Paypalomon, ez azt jelenti, hogy kész vagyok a társítással, és akár már most vásárolhatok és fizethetek a kártyával?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Lesliegold
tag
-
Lesliegold
tag
-
Lesliegold
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha kicsit OFF lesz, de nem tudtok weboldalt javasolni, ahol sportszereket lehetne vásárolni, ami kötődik az angol premier ligához? 3 garnitúra komplett felső, nadrág, sportszár, stb kéne. Tehát olyan oldalt keresek, ahonnét pl hozatják azok is, akik a vaterára pakolják fel jó kis haszonnal 2 hetes szállítást ígérve, mégis olcsóbban tudják adni, mint a magyar boltokban kapható. Köszi!
Xiaomi Redmi 3
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest