Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80880) Tubbah


Tubbah
tag

Nos elég furcsa problémába ütköztem. Adott egy rMBP 13" 2015 eleje. Semmi gond nélkül használtam eddig, általános felhasználással és egy kis amatőr Lightroom képszerkesztéssel. Rendszeresen nézek online filmet, sorozatokat, akár több órát ha úgy adódik, gond nélkül. Lightroom alatt néha hallom a ventit igencsak pörögni, kb 70-80 fok körül a proci, ez szerintem rendben van.
Na a minap nem filmet akartam nézni hanem egy kis twitch streamet, azonban kis idő elteltével egyszer csak az egész képernyőn vékony lila csíkok jelentek meg és lefagyott a gép. Semmire sem reagál, egyedül csak bekapcs gomb hosszan nyomva, majd újra bekapcsolás és minden működik. Ezen felbuzdulva el is vetettem a stream nézést. De csak zavart, hogy mi volt ez. Újra megpróbáltam twitchen streamet nézni és ugyan az a szituáció játszódott le. Lila csíkok és fagyás. Eddig csak ebben a formában jött a jelenség, stream nézés közben. :Y Chrome böngészőben és twitch alkalmazásban is előjött.
Valami ötlet, hogy mi lehet ez? Használtam vettem a gépet pár hete. Amit tudok az előéletéről, hogy kijelző cserés volt, amit szakszervízben el is végeztek és már a 3 hónapos garancia is bőven lejárt róla. Félek befürdöttem a vásárlásal, remélem nem :W

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.