Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80051) r4z válasza Head88 (#80048) üzenetére


r4z
nagyúr

Teljesen nincs lezarva a haz. Van egy-egy szellozo a ket zsanernal, az egyiket kitolti a venti, a masikon pedig beszivja a levegot.

Azt mondjuk en sem ertem, miert fajt volna nekik egy heatpipe-ot es egy apro bordat, vagy akar csak egy normalis meretu bordat szerelni a processzorra, ha mar a ventinek sikerult helyet szoritani.

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#80052) Head88 válasza r4z (#80051) üzenetére


Head88
addikt

Az a gond, hogy mivel vékony a gép ezért a venti burkolatához hozzáér a fedlap így a légáram is jelentősen csökken. Nem ér így semmit.

Szerk: találtam egy jó képet és a venti egy hajszálnyit alacsonyabban van mint az akku meg a hangszórók szóval nem ér hozzá a fedlaphoz. Ettől függetlenül még létező probléma a megfőtt cpu esete. (ahogy a 2015-2016-2017 retina macbookoknak is deacpubook a beceneve)

És igen, simán elfért volna még egy heatpipe abban a gépben.

[ Szerkesztve ]

(#80053) r4z válasza Head88 (#80052) üzenetére


r4z
nagyúr

Ah, ertem a problemat. Az also fedolapra, mint korlatozo tenyezore nem is gondoltam.

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#80054) K1nG HuNp válasza sirkope (#80047) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

nem. a video vegen azzal poenkodik, hogy ez lesz a kovi nagy hullam a bizniszben.. tul friss meg a szeria ahhoz hogy maris gondok legyenek :D

Leszek olyan naiv es bizok abban a par szaz mernokben aki osszerakta a gepet. Valahol nem akarom elhinni, hogy a legkellendobb laptopjaikat, verfrissites es 2 revizio utan is szandekosan elrontanak. nem volt meg ilyen hardverkozeli targyam egyetemen, es nem is lesz valszeg, de nekem valahogy kijon a fizika. nem az ordogtol valo dolog a passziv hutes. siman bejatszhattak volna a teljesen passzivat, azon lehet ki se akadt volna ennyi ember.

en nem neztem teardownt mielott megvettem a gepemet es elso par csekkolasra nem is talaltam meg a ventikijaratot, akkor porgott fel legeloszor a gepem amikor windowst futtattam bootcampen.

meglatjuk, applecarem van, ha 3 ev alatt nem fozom meg napi 8-10 oraval akkor utana sem a dead cpu fogja a sirba vinni szerintem.

[ Szerkesztve ]

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#80055) Head88 válasza K1nG HuNp (#80054) üzenetére


Head88
addikt

Legyen így.

Viszont borzasztó naivitás megbízni az apple mérnökökben.
Én apple gépek szervizelésével foglalkozom. (kifejezetten alaplap komponens szintű javítása)
Tapasztalatból mondom, hogy nem létezik olyan macbook alaplap ami ne hemzsegne a tervezési hibáktól.

(#80056) Syl válasza TBMC (#80037) üzenetére


Syl
nagyúr

> az őrületbe kerget a PS

Igen, eddig save as részben elég volt csak a formátumot átváltani, nem kellett törődnöm a fájlnév kiterjesztéssel. Most már erre is figyelnem kell :(((

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80057) Syl válasza K1nG HuNp (#80054) üzenetére


Syl
nagyúr

> Leszek olyan naiv es bizok abban a par szaz mernokben

Íme az Apple marketinggépezetének dicsősége :B

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80058) K1nG HuNp válasza Syl (#80057) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Nem, ez csak a siman a "the more i know the less i know" paradox. mostmar ket eve enis mernoknek keszulve es sok melyebb dologba belelatva is fogalma sincs, hogyan kepesek ilyen minosegu gepekre amelyek ilyen vekonyak, vagyis de, annyit pont tudok, hogy elkepesztoen nehez es osszetett. ettol fuggetlenul semmi fanboykodas es elvakultsag nincs szerintem az egeszben, legalabbis kiindulva abbol hogy eddig 18 evig csak windowsos gepeim voltak :)

ha csak a marketingjuk lenne jok nem ok lennenek a vilag legdragabb cege. illetve szerintem egesz fontos az is, hogy mennyire a teljes csomagot kapod. ha nem azzal toltod a geped elott minden perced hogy ugh vajon mikor fog nemtudom 70 fok fole menni a proci akkor mire fel ez az egesz kiakadas.. munkaezkoz, dolgozz rajta, ha para van meg mindig a legjobb szerviz szolgaltatast fogod kapni (szubjektiven) es mehet tovabb minden.

valahogy tobb fejleszto kollegat ismerek 6-7 eves mbp-kkel mint windowsos masinakkal :)

[ Szerkesztve ]

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#80059) vasi89 válasza K1nG HuNp (#80058) üzenetére


vasi89
addikt

ha csak a marketingjuk lenne jok nem ok lennenek a vilag legdragabb cege.

pedig, de pont annak köszönhető, hogy Ők a legdrágábbak. Sajnos az utóbbi időben egyre rosszabbak a macbookok. Én is most ruháztam be egy 4 magos 13as gépre de nagyon vacilálok rajta, hogy tovább is adom. Egy dolog tart vissza, hogy annyira be vagyok rendezkedve osx-re, hogy nem akarok visszatérni win-re pedig sokkal logikusabb lenne. Azért egy surfacebook messze jöbb mint mondjuk egy air, sőt az alap pro-t is veri.

(#80060) K1nG HuNp válasza vasi89 (#80059) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

sosem lesz jo rendszer a windows addig amig alapjaibol at nem irjak az egeszet ez pedig nem hiszem hogy barmikor is be fog kovetkezni, a hetkoznapi juzernek tokeletes az is.

a sajat szempontjaim szerint amik egy konnyu vekony de megis robosztus laptopra olvashato kijelzovel meg ertelmes uzeimdovel - en nem talaltam jobbat mint a mostani air. pont nem erdekel hogy milyen a cpu benne, szerintem a 12es macbook procijaval is ellenek vigan a 3 safari ablakommal meg az intellij, terminal workloadommal. pont felesleges lenne egy i7 meg touchscreen meg nemtudom en micsoda.

cserebe pont 0szor fogja osszeomolni alattam a rendszer, cserebe bash terminalt kapok meg ertelmes halozatkezelest es fenyevekkel jobb, nativ alkalmazasokat, illetve okoszisztemat.

mindig ezzel peldazom azt, hogy mennyit er az optimalizalt szoftver a 4-5x erosebb szamitasi kapacitassal szemben

[ Szerkesztve ]

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#80061) #95561216 válasza Head88 (#80040) üzenetére


#95561216
törölt tag

A 2018-as Air-nél is így van a hűtés megoldva?

(#80062) hemaka válasza TBMC (#80037) üzenetére


hemaka
nagyúr

Én ameddig nem oldják meg, kiexportálom png-be, az működik.

(#80063) K1nG HuNp válasza #95561216 (#80061) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

igen, ugyan az mindket uj air revizioban ('18, '19)

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#80064) nyogo83


nyogo83
senior tag

Catalina alatt probalta mar valaki updatelni az Xcode-ot 11.1-re?

Mojave alatt kijott a 11-es, fel is ment siman. Viszont Catalnia felrakasa utan kijott a 11.1-es update (ami nyilvan a lenyeges ujitasokat tartalmazza), es napok ota lehetetlen Appstore-on keresztul lefrissiteni.

Letolti, el is kezdi installalni, aztan majdnem a vegen kidobja, hogy "unable to download try again later", pedig nyilvan az installnal hasal el, nem a letoltesnel.

(#80065) joey04 válasza Head88 (#80055) üzenetére


joey04
titán

Tapasztalatból mondom, hogy nem létezik olyan macbook alaplap ami ne hemzsegne a tervezési hibáktól.

Olvasva a topikot, látom, hogy értesz hozzá, korrekt válaszokat adsz, tehát véletlenül sem kötekedésből írom:

Ha te ezt látod, akkor az Apple mérnökei miért nem? Hogy lehet, hogy egy kis ország magyar fórumozója látja a hibákat, de a világ egyik legnagyobb cégénél (nem kis pénzért) dolgozó koponyák meg nem? A spórolást még elvi szinten megértem (nem elfogadható, de van rá magyarázat), de a hatalmas hibákra mi a magyarázat? Amikkel az Apple is csak szív, mert ekézik őket miatta?

Mondom ezt úgy, hogy eddig szerencsére nekem egy alma cuccom sem lett hibás, pedig van/volt 4 laptop (köztük air, pro, meg régen sima alu macbook is), 2 imac, 3 ipad, 1 watch, meg 7 iphone.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#80066) Syl válasza joey04 (#80065) üzenetére


Syl
nagyúr

Pontosan látja azt minden szervizes, nem véletlen küzd az Apple a "független" szervizek ellen. Mindent bevetnek, hogy csak saját felszentelt embereik láthassák a gépek belsejét. Nézz meg néhány Louis videót.

[ Szerkesztve ]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80067) #95561216 válasza joey04 (#80065) üzenetére


#95561216
törölt tag

Nem dolgoztal meg nagy multinal, ugye? :DD

(#80068) nyogo83 válasza joey04 (#80065) üzenetére


nyogo83
senior tag

"Hogy lehet, hogy egy kis ország magyar fórumozója látja a hibákat," - rajta kivul meg sok szaz/ezer mas ember is igy latja aki javitsbol el es napi szinten gyakorlatilag "ranezesre" / hibajelensegre becsukott szemmel tudja, hogy melyik modellnel mi az ami megdoglott benne es mit kell kicserelni hogy menjen.
Gondolom a forumban tobbszor feljott mar talan a legismertebb "guru" Louis Rossman neve, eleg csak a saccra par ezer videoibol megnezni parat, amiben sok esetben meg nagyon nagy hibakeresesre sincs szukseg egy adott alaplapon alkatresz szintu javitashoz.

Az Applenel se gondolnam, hogy ne lennenek tisztaban a legtobb dologgal. Lasd butterfly keyboard balhe. Miota lehet tudni, hogy egy alapvetoen hibas koncepcio, megis mennyi modellbe beleeroltettek, meg iden is...

Nagyon konteo lenne azt mondani, hogy leszarjak, mert hamarabb megy tonkre->hamarabb veszel ujat, de nagyon logikus magyarazatot sok tervezesi hibara en nem latok, a konteokban meg nem hiszek :))

[ Szerkesztve ]

(#80069) Thewent12


Thewent12
aktív tag

Alzán 10-esért van Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard. Ezt hibátlanul tudom használni a macbookkal és ipaddal szintén?

(#80070) Syl válasza nyogo83 (#80068) üzenetére


Syl
nagyúr

Mert az Apple II volt az utolsó gép, amit mérnöki szemmel terveztek. Megtervezték a gépet és körbeépítették elemekkel, burkolattal.
Azóta a marketing végzi a tervezést, megadják hogy kell, hogy kinézzen és a mérnökök gyakran a lehetetlennel találják szemben magukat.
Így nem kell csodálkozni, hogy a 2019-es MBP bemutatás másnapján már fent volt a billentyűzet-csere listán a gép :B

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80071) Head88 válasza joey04 (#80065) üzenetére


Head88
addikt

Megnyugodhatsz, tudják ők is a hibákat. A mérnököknek szigorúan a meghatározott anyagi és designbeli keretekhez kell igazodniuk.
Gondolom te is észrevetted, hogy azért lett divattermék az összes apple cucc, mert kinézetre és anyaghasználatra nagyon sokat adnak tervezéskor.
Jony Ive meg lett bízva a legszebb, legvékonyabb legelitebb kinézetű gépek tervezésével.
Csak ez után dobják a mérnököknek a feladatot. Oldják meg, hogy minden beleférjen. Ennek köszönhető, hogy 2012-óta(retina gépek) egy naagy rakás **** a gépek hűtése. Hajszálvékony hűtőbordák, gagyi keskeny lapátos ventik, alaplapból kiszakadó borda rögzítők vagy ami a legproblémásabb: a borda rögzítő csavarnyílásokat úgy helyezik el, hogy az alaplap túloldalán ugyan azon a ponton smd chipek vannak aminek az a következménye, hogy a borda megfeszíti a chipet. Erre még rájön egy kis üzemi hőmérsékleten jelentkező hőtágulás és máris felszakad a forrasztás, kontaktos lesz a gép. Kikapcsol és utána lehet javíttatni.

Az anyagi megkötésekről annyit, hogy szar minőségű forrasztóanyagot használnak, szar minőségű rezisztorok és kapacitorok, maguktól ledöglő tápvezérlő chipek, a semmitől megtörő hajszálvékony flexkábelek, gagyi gyári hűtőpaszták.

Ha ezeket én mint egy egyszerű PTE-n végzett mérnök /szervizes észreveszi akkor az Apple nagy koponyái a kezdetektől tudnak róla. Ha tudnak róla és nem tesznek lépéseket a változtatásra akkor pénz az oka. Max profit bármi áron.

(#80072) lmno válasza Syl (#80070) üzenetére


lmno
őstag

"Mert az Apple II volt az utolsó gép, amit mérnöki szemmel terveztek"
Azért ez kicsit túlzás. A régi Macbookok (nem retina) elég jól össze voltak rakva, még upgrade-elhetted is. Persze volt is súlya.

(#80073) Syl válasza lmno (#80072) üzenetére


Syl
nagyúr

Oké, barokkos túlzás volt részemről (ami az Apple-nél igazán meg volt tervezve, azt mind Woz csinálta :D ), de azért a lényegben egyetértünk, nem?

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80074) nyogo83 válasza lmno (#80072) üzenetére


nyogo83
senior tag

Mid 2012-es 13" i7-es nem retina Pro-kat vettem melohelyre amikor meg kapni lehetett, 16Gb RAM + dupla SSD benne.
Jopar eve nyuzom es gyakorlatilag az evek alatt napi 10-12 ora hasznaljuk gond nelkul.
A sajatomon kellett billentyuzetet cserelni par hete(ami valoszinuleg valami folyadekot kapott, mint utolag kiderult), ezen kivul semmi gond.

Kb 1-2 eve aktivan figyelem az eppen megjeleno generaciokat(egyre szomorubban), hogy melyik modellre tudnam frissiteni a gepeket.
Jelenleg a jovore megjeleno modellekre varok, illetve par honapot a megjelenes utan, hogy megis hogy sikerult... :U

(#80075) Head88 válasza lmno (#80072) üzenetére


Head88
addikt

"A régi Macbookok (nem retina) elég jól össze voltak rakva"

2006-2008 15": nvidia gpu
2008-2009 (unibody 15"-17"): gagyi minőségű kapacitív komponensek miatt jelentkező sudden death...és utána nem hajlandó többet bekapcsolni.
2009-2012 13" 15": gagyi, semmitől megtörő hdd flexkábelek
2010 15" 17": újraindulgatós alaplapi hiba...szintén gagyi kapacitorok miatt.
2011 15" 17": AMD gpu
Az összes unibody-ban szar minőségű a superdrive.
És a legjobbat a végére hagytam, ram slotok az összes unibody 13" 15" 17" gépben:

Ha ilyet látsz akkor az a gép csak arra képes, hogy sípoljon párat.

Több most hirtelen nem jut eszembe. :)

[ Szerkesztve ]

(#80076) R a y


R a y
senior tag

Amazonon rendeltem HooToo USB C hub. Ma jött meg.
Akciósan vettem, olcsóbb volt így mint az aliexpresses társai.
És van egy USB C bemenet is.

[ Szerkesztve ]

Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |

(#80077) atirag válasza TigerCat (#80027) üzenetére


atirag
őstag

Köszi. Megnézem.

(#80078) bendefeco válasza Baltincs (#80022) üzenetére


bendefeco
tag

Az micsoda vagy hogy működik? Nem alkalmazás hanem weben keresztül jön le?

(#80079) #78600448 válasza Head88 (#80075) üzenetére


#78600448
törölt tag

Most olvasom éppen (de már lassan ki a kis 5C-n) Steve Jobst.

Hihetetlen, hogy mennyi mindent befektetett és bukott az az ember és nem, nem állt le.

Ive-l együtt jól kijöttek, de amióta ez a Cock van, nem igazán látom azt az innovációt amit Jobs nyújtott.

Öntelt és makacs volt az biztos, de maximalista stílusa húzta fel a céget 2 mélyebb pontról is a cég történetében.

Ma is élhetne, nem tudom milyen arculata lenne az Almának, de szvsz fényévekre jobb.

Megszállott Winesként és ilyen notit használóként megcsodálom mai napig az Alus C2D Mackeket.

Szeretnék már én is MB-t, bánom is én milyen, csak legyen. (Jól jönne a telóval való kompatibilitás.)

Azért ha ennyire benne vagy a leírtaktól eltekintve a korábbi modellekben is volt ennyi hiba?

(#80080) Syl válasza #78600448 (#80079) üzenetére


Syl
nagyúr

> amióta ez a Cock van, nem igazán látom azt az innovációt

25 évvel ezelőtt pontosan megmondta: [link]

> maximalista stílusa húzta fel a céget 2 mélyebb pontról is

És majdnem oda is juttatta 84-85-ben

> a korábbi modellekben is volt ennyi hiba?

Egyik gyártó sem tud hibátlan készülékeket gyártani, csak ez az Apple-nél hangosabban szól. Főleg a hozzáállásuk miatt (ugye emlékszünk: "rosszul tartod!")

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80081) #78600448 válasza Syl (#80080) üzenetére


#78600448
törölt tag

Igen, csak amikor visszatért a NeXT-től azért változott a modora.

Igen, olvasom a többi gyártó hibáit is amiket találok/olvasok a neten.

Pedig, ha odafigyelnének most is a közösség szavára, mindent vinnének szvsz, úgymint az iPod-nál. Na de vége az offomnak, nem is akartam szennyezni a topikot ezzel, csak azért jobban tisztába lettem a könyvnek (és filmnek) hála, hogy milyen utat járt be az Alma. :)

(#80082) Syl válasza #78600448 (#80081) üzenetére


Syl
nagyúr

> amikor visszatért a NeXT-től azért változott a modora.

Igen, utána csak szimplán kibírhatatlan lett :DDD Egyébként azt ő is beismerte, hogy amikor 97-ben visszakerült az Apple-hez, akkor "nőtt fel a feladathoz". Onnantól már nemcsak jó látnok volt, hanem jó üzletember.
De szerintem nem a NeXT-nél érett meg, hisz ott ugyanazokat (sokmillióba kerülő) hibákat követte el, mint az első Mac tervezésekor/építésekor. Szerintem a Pixar-nál tanult ő nagyon sokat.

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80083) #78600448 válasza Syl (#80082) üzenetére


#78600448
törölt tag

Tényleg nem akarok offolni, de igen igazad van, a könyv kitér arra is csak hát a Pixart az már nagyon off lett volna ide leírnom.

Off ends, nem találtam Mac off topikot, vagy csak nem kerestem szorgalmasan. :))

(#80084) TigerCat válasza #78600448 (#80083) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Pedig van

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#80085) #78600448 válasza TigerCat (#80084) üzenetére


#78600448
törölt tag

Én hibám, köszönet. :)) :R

(#80086) TigerCat válasza #78600448 (#80085) üzenetére


TigerCat
nagyúr

:K

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#80087) Smiley válasza #78600448 (#80079) üzenetére


Smiley
őstag

Es akkor a software-rol nem is beszeltunk meg. Igazabol 2010-ben voltak a csucson. Akkor az elso szerias i5-os mid2010 pro meg a 10.6.8 valami felelmetesen kombot alkottak. Azota mind hardware mind software teren egyre szarabb a minoseg.

Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

(#80088) TigerCat válasza Smiley (#80087) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Lekopogom, de a Catalina eddig egész jól muzsikál. Fürgébbnek érzem és az akkuval is jobban bánik.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#80089) Head88 válasza TigerCat (#80088) üzenetére


Head88
addikt

Jól hangzik. Januárban majd kipróbálom :)

(#80090) galaxys80


galaxys80
veterán

Ti nem érzitek úgy, hogy mintha hamarabb dobná be az asztalt a Catalina, mint korábban?
Vagy az is lehet, hogy ugyanannyi idő, de később indulnak el a dolgok. :)
Korábban mire betöltött az asztal addigra már szinkronizált a OneDrive, egyből indult a Safari.
Most meg 8-10 sec mire elindul a Safari.

[ Szerkesztve ]

(#80091) csababarca válasza csababarca (#79227) üzenetére


csababarca
őstag

erre a Catalina sem nyújtott megoldást sajna.
valakinek valami ötlet?
gesztusok lettek összezavarodva?
van amikor jól teszi a dolgát tehát azt amit akarom, hogy lekicsinyítem az ablakokat a három ujjas feltolással, és lássam a többi ablakot is kicsiben. :=

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#80092) joey04 válasza Head88 (#80071) üzenetére


joey04
titán

Akkor Ive nélkül már jobb lesz a helyzet

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#80093) joey04 válasza #95561216 (#80067) üzenetére


joey04
titán

de

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#80094) Head88 válasza joey04 (#80092) üzenetére


Head88
addikt

Nem teljesen. Ugyanis Ive lehet elhagyta az Apple kötelékét de azt is nyilatkozta, hogy ezentúl is dolgozik majd nekik... csak mint külsős.

(#80095) Csabee.


Csabee.
nagyúr

Sziasztok!

2015-ös Macbook Air- kijelzőt nem lehet kiterjeszteni iPad pro-ra? Létezhet?

Üdv: Csabee.

(#80096) hemaka válasza Csabee. (#80095) üzenetére


hemaka
nagyúr

Én úgy tudom, hogy csak retinától megy.
De próbáld ezt, pár embernek bejött:
sudo defaults write com.apple.sidecar.display allowAllDevices -bool YES

(#80097) Alex91 válasza Csabee. (#80095) üzenetére


Alex91
félisten

Xar, regi a geped... :D

Mac using macOS Catalina
MacBook Pro introduced in 2016 or later
MacBook introduced in 2016 or later
MacBook Air introduced in 2018 or later
iMac introduced in 2016 or later, plus iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015)
iMac Pro
Mac mini introduced in 2018 or later
Mac Pro introduced in 2019

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#80098) Syl válasza Alex91 (#80097) üzenetére


Syl
nagyúr

Mivel a mocskok kivették a nem cerkás iPad-ek támogatását, nálam marad a Splashtop.

Egyébként nem tud valaki olyan megoldást/programot amivel a dockra lekicsinyített alkalmazás feljönne cmd+tab-ra?

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#80099) TigerCat válasza Syl (#80098) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Nem próbáltam, de hátha: Command-Tab Plus

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#80100) Syl válasza TigerCat (#80099) üzenetére


Syl
nagyúr

:R

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.