Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34701) Shadowbull válasza kolosanyi (#34687) üzenetére


Shadowbull
addikt

en a labtolo gepeket mindig is utaltam, mindegy milyen formaban, ulo vagy fekvo, mert ugy erzem hogy fesziti a derekam.

Akkor mar szivesebben guggolok, bar az sem a kedvenc gyakorlatom. Amikor nagyon benne voltam akkor csinaltam kabe 80-90 kiloval, ugyhogy a nagy sulytol messze voltam azert.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#34702) Casanova* válasza Shadowbull (#34701) üzenetére


Casanova*
veterán

lábgépen fél lábbal nagyon jó guggolni. úgy sokkal kisebb súllyal tudod csinálni és nem feszül a derekad. megkíméled.

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#34703) Tulku válasza adam432 (#34677) üzenetére


Tulku
veterán

Már megbocsáss, de ezt honnan veszed?
Tapasztalat?...

Egyébként bizonyítottan antikatabolikus hatású, természetesen száraz izomtömeget hoz, illetve hosszú felszívódású tesztoszteron észterek használata esetén a vizesedést gátolja...de semmiképpen nem katabolikus hatású, max 20-30 szem bevétele esetén (sajnos több testépítő bajnok is szedett ilyen dózist belőle...)

Optimális bevitel esetén szerintem (napi 4 x 0,2 mcg két részletben) szignifikáns antikatabolikus hatást fejt ki...

(#34704) Shadowbull válasza Radnix (#34690) üzenetére


Shadowbull
addikt

tok felesleges minden nap meregetni magad, heti egyszer ugyanabban az idopontban doszt eleg, mondjuk vasarnap reggel felkeles utan.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#34705) Shadowbull válasza SchumiBácsi (#34693) üzenetére


Shadowbull
addikt

nem hiszek az ilyen csokkentos strategiakban. el kell hagyni teljesen, nulla cukros szart kell inni egyik naprol a masikra aztan szevasz. Tejet is kidobnam a picsaba.

Napi 2-3 liter tiszta hideg viz, ha ihato feletek akkor a csapbol is tokeletesen megfelel, aztan ennyi.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#34706) bandus válasza Shadowbull (#34705) üzenetére


bandus
veterán

tényleg ennyire "káros" ez a cukor dolog, hogy zéróra kellene csökkenteni a bevitelt? én reggel müzlit eszek tejjel, abban is van valamennyi. tolok kávét is, abban is. ennyinek szerintem nem kéne ártania.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#34707) KoVee84 válasza adam432 (#34677) üzenetére


KoVee84
senior tag

Igen persze, a spiro az elképesztő mellékhatásairól híres, mint például kézremegés az első pár napban.
Durva szer! :DDD ;]

(#34708) kolosanyi válasza Tyer (#34696) üzenetére


kolosanyi
veterán

Leszarjuk. Viszlát! ;]
Egyébként ilyenekkel én is próbálkoztam, de nálam nincs hatással. A lappangási idő hosszabbodik csak meg ilyenkor. Szedhetek bármit, úgyis végigmegy rajtam a vírus. Talán majd az influenza elleni oltást próbálom ki jövőre, hátha varázsütésre nem leszek beteg egyszer se.

(#34709) Tyer válasza Tyer (#34696) üzenetére


Tyer
őstag

Nos, azt hiszem vége a T-Rex idöszaknak:
(Építő jellegű kritikát természetesen elfogadok, sőt...)

20 perc kocogás 6.6 km/h
3x50 hasprés római padon
4x30 törzsdöntés mind2 irányba 13 kiloval a kézben
30fokos padon 20x15, 15x20, 10x25, 8x25
Tárogatás 30fokon 15x13, 13x15, 12x15, 9x20
Oldalemelés 13x13,11x13,10x13,9x13
Elöre emelés 10x13,10x13,8x13, 8x13
Kötéllel lehúzás 18x40, 14x45, 8x50, 8x50
Sittes tolódzkodás 18,16,15

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#34711) Shadowbull válasza bandus (#34706) üzenetére


Shadowbull
addikt

attol fugg, eppen mik a celjaid, es milyen etrendet kovetsz. Nyilvan nullara redukalni nagyon nehez, de ha elhagyod a felesleges eteleket, az mar nagy eredmeny. En nem hiszek abban, hogy nem lehet lemondani a tejivasrol, kakaoivasrol, kolaivasrol, vagy a cukorrol a kaveban. Cukros tea, kakao, udito, tej, mintha egy kover cukorfuggo kisgyerek etrendje lenne.

Hogy mi art es mi nem art hosszutavon, azt nem tudja megmondani senki, mert nagyon egyenfuggo. Van akinek napi ot liter cukros szartol sem lesz semmi baja, van aki 100 evig el pedig szuro nelkuli cigit sziv. De erre nem lehet alapozni.

A legtobb ember a megszokasok rabja, es amig a megszokasok rabjai vagyunk, addig semmi nem is fog erdemben valtozni.
Kenyeret eszek minden etkezeshez mert az kell, cukrot teszek a kaveba mert az kell, kakaot iszok mert az kell, este csokinasi mert az kell, az etkezesem a "meltan vilaghiru magyar konyha" (LOL) remekibol kerul ki, disznoporkolt nokedlival meg koviubival, nagy szelet feher kenyerrel, mert ez a nagybetus ennivalo, ha nagyapadnak jo volt jo lesz neked is, es sorolhatnam sokaig, mindannyian ismerjuk ezeket.

Valamilyen kajanak a csokkentese pusztan a lelkiismeretunk megnyugtatasara szolgal, nem iszok annyi kakaot mint tegnap, teszek valamit az egeszsegemert, holott szart se csinalok, a legvegsokig rakaszkodok a megszokasaimhoz, nehogy kibillenjek a komfortzonabol.

A megszokasokat fel kell adni, radikalisan, egyik naprol a masikra. Nem azert mert ennek barmifele rovidtavu eredmenye lenne, hanem azert hogy elfogadjuk pszichesen: a megszokasokat fel lehet es fel is kell adni, mert kulonben nem tudunk semmit megvaltoztatni.

En a magam reszerol regen nagy feherkenyerevo voltam, csaladi hozomany, nalunk is a feherkenyer volt az alapelelmiszer. A bolognai spagettit is kenyerrel ettem, rantotthust, porkoltet, mindent. El sem tudtam kepzelni az eletet kenyer nelkul.

Ma meg tolom a marhasztéket friss zoldsalataval, porkoltot brokkolival, tojast paprikaval. Es finom, es szeretem, es mukodik. De ha a szemelyes komfortzonamban maradtam volna, akkor meg mindig kenyeret zabalnek, nem edzenek es lennek vagy 120 kilo, mert a trendek ide vezettek volna.

Es akkor neznek ki a fejembol, es nem ertenem hogy mi tortent velem, hiszen mindent ugy csinaltam volna mint pl. a faterom, aki feherkenyeret eszik ma is mindenhez, es nem hizott el. Csak neki masok a genjei, meg fizikai munkat vegez ma is. en meg ulok a gep elott es tologatom az egeret.

En most a CBL-t csinalom, estig nincs szenhidrat. Itt a munkahelyemen az a szokas, hogy penteken kozosen reggelizunk, az itt hagyomanyos virsli-perec kombot nyomjuk. En nehany hete nem perecet eszek a virslihez, hanem ket szelet sajtot. A kollegaim egy resze csak nez, masok megjegyzest tesznek hogy hogyan lehet virslit enni perec nelkul, mi van nem szereted a perecet kerdezik gunyosan. Aztan mindegyik olyan mint egy teleszart zokni, pocak, tunyasag, minden ami kell ilyen korban.

Bezzeg a nagyon kover kolleganot megszoljak a hata mogott mert kover, de azt is megszoljak aki nem akar kover lenni es edz meg odafigyel a kajara. Ez egy ilyen vilag, ok sem tudnak megszabadulni a megszokasaiktol, el sem tudjak kepzelni, hogy maskepp is lehet, ha olyat latnak, akkor belso kesztetest ereznek hogy beszoljanak, mert megbillenti a lelki egyensulyukat, hogy ok mindent tokeletesen csinalnak, mert maskepp nem is lehet.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#34716) Woodslave válasza Shadowbull (#34711) üzenetére


Woodslave
nagyúr

így van ha jól akarsz kinézni antiszociálisnak kell lenned. Amúgy ne egyél virslit se tudod mixar van benne? :Y (még a német minőségben is biztos :K ;] )

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#34717) kolosanyi válasza Woodslave (#34716) üzenetére


kolosanyi
veterán

Bátyáméknál a lépcsőházban nyílt egy csemegebolt (Gazdagréti tér). Ott olyan párizsit meg virslit csinálnak saját alapanyagokból, ami tényleg húsból van. Egyrészt kurva jó íze van, másrészt nem tudod hetekig eltartani. Nem is annyira vészes, a párizsi kilója valami 2 rugó. Nyilván nem azt kell enni diétában, de ha nem az a cél éppen, hogy bitang szálkás legyen valaki, akkor szerintem beleférhet.

(#34719) Shadowbull válasza Woodslave (#34716) üzenetére


Shadowbull
addikt

Nem vagyok full hardcore, heti ket virsli belefer, szamomra nem okoz gondot, meg a szocialis kapcsolatokat is apolni kell am :)

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#34721) Woodslave válasza Shadowbull (#34719) üzenetére


Woodslave
nagyúr

persze viccelek. Én ennék perecet is. ;]

Amúgy néha elkapom a Fald fel Amerikát (Man vs Food) című műsort, abban egy hotdognál mondta a fazon, hogy amerikában csak színhúsból készülhet a virsli (legalábbis a disznónak nem lehet benne egyéb alkotórésze) Azt nem mondta, hogy nem lehet benne szója meg E1-1000 :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#34725) megint én


megint én
őstag

(#34690) Radnix
(#34691) GyurosAki

Azzal amit a tükör és a mérleg mutat nincs gond.
Újrakezdő vagyok, ez az egyik oka a nagyon gyors a gyarapodásnak. 172centi magas vagyok. Anno 96ról fogytam 73ra, és visszatömegeltem 83ra olyan 8 hónap alatt. Most 76ról fogytam 73ra az első héten, gondolom a könnyebb vizes zsírt gyorsan kihajtották a 3-4órás szuperintenzív edzések. Most 77.2 vagyok Augusztus 16. óta tartó tömegelés után. A barátnőm meg is jegyezte, hogy 3 edzés után már látszódtak a kockák. A derékbőségem 92ről ment le 84re a tömegelés ideje alatt. Szóval nagyon meg vagyok elégedve, tudom, hogy ez csak most az első 2-3 hónapban megy ilyen szépen, utána meg jön a +1kg havonta, vért izzadva.
De pont ezért kérdezem, mit érdemes javítani az étrenden.
Köszönöm a tanácsot
Ami a szőlőcukrot illeti, beruházok rá, mert olcsó. A zabot elhagyom. Ami meg a BCAA-t illeti, sokan mondják, hogy azt szálkásításhoz kell, tudom, nagyon jó tömegeléshez is, tavaly volt szerencsém elcsípni egy twinlabosat olcsón, és csodát művelt. Viszont most nem látok olcsót sehol.

[ Szerkesztve ]

(#34727) Tulku válasza megint én (#34725) üzenetére


Tulku
veterán

Most vettem fél kiló BCAA express-t ízsítetlenül, scitec-eset 10% kedvezménnyel 7000-ért...

Az olcsó?

(#34728) megint én válasza Tulku (#34727) üzenetére


megint én
őstag

Tavaly a Twinlabos 907grammosat vettem 4990ért. Annál olcsóbbat szerintem senki sem tud. Lejárt termék volt.

(#34729) Zomb€€ válasza Woodslave (#34716) üzenetére


Zomb€€
őstag

Én nagyon szeretem a virslit, jó kis bécsi roppanós, mustárral és friss kenyérrel...
;]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#34730) KoVee84 válasza Tulku (#34727) üzenetére


KoVee84
senior tag

1 kiló ízesített MP-t rendelt nekem Dani82. 15 alatt megállt. :C

Ja és finom :D

[ Szerkesztve ]

(#34734) megint én


megint én
őstag

A másik kérdésemre is rátérnék. Mégpedig, hogy miképp érdemes szétosztani az edzésemet? Mert amikor mell-váll-hát-kar egyik nap, a másik meg has-láb az nem túl arányos. Most próbáltam, hogy pl mell-váll-tric-has, és a másik napra meg a hát-bicó-láb. De nem az igazi, ha nem edzem végig a felsőtestem, nem érzem a bedurranást. Szóval most, hogy nem edztem a hátam nem durrant annyira a mellem, és ugyan így a tricó sem a bic nélkül. Tudom, nem nagy az összefüggés elvileg, de így érzem.

(#34739) Tulku válasza megint én (#34734) üzenetére


Tulku
veterán

Szedd szét a lábedzést; combhajlító vádlival, combfeszítő úgyis kemény magában.
E köré építsd fel a két napot...

De...
Sajnos meg fogja sínyleni egy-egy izomcsoport ezt a nagy terhelést, én jobban szétbontanám...bár ha csak két napod van a héten edzeni, megértem...

(#34747) wertigo1984 válasza Zomb€€ (#34729) üzenetére


wertigo1984
őstag

Es jo forro teaval...nyami :C

(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.