Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114001) HussarF válasza Zola007 (#114000) üzenetére

Cassi érhet úgy kb a derekàig :D

(#114002) Zola007 válasza HussarF (#114001) üzenetére


Zola007
veterán

az pont elég

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#114003) Ijk válasza HussarF (#113998) üzenetére


Ijk
nagyúr

"IFBB Men's physique competitor"

Miért nem lep meg hogy ismered.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#114004) -Mike- válasza HussarF (#114001) üzenetére


-Mike-
addikt

(#114005) HussarF válasza Ijk (#114003) üzenetére

Durva izomzata van egyèbkènt. Mèg úgy is, hogy nagyon magas. A csak 185-190 cm lenne, ezzel a tömeggel nagyon masszívnak nézne ki. De amúgy èn linkeltem màr règebben képet ide rola, sztem pont annak az alàtàmasztàsàra, hogy valaki magasan is lehet jó izmos (màrmint úgy, hogy annak is nèz ki). Mondjuk kèpen nem tudom mennyire jön àt, de nyilvàn élőben làtvànyos

(#114006) kolosanyi


kolosanyi
veterán

(#114007) rwin5 válasza HussarF (#114001) üzenetére


rwin5
őstag

te is ;]

(#114008) Ijk válasza HussarF (#114005) üzenetére


Ijk
nagyúr

Pontosan el tudom képzelni mekkora hombár állat.
De az biztos hogy nem naturál, legalábbis a versenyformájában.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#114009) kolosanyi válasza Ijk (#114008) üzenetére


kolosanyi
veterán

Mindenki naturál. ;]

(#114010) Cassidey válasza HussarF (#114005) üzenetére


Cassidey
senior tag

Haha kicsi a vilag. :) Tenyleg latvanyos, nekem kellett egy kis ido megszokni, de mar nem tunik ugy fel. Persze ha tukorben latom magunkat az kicsit vicces, tenyleg eleg pici vagyok mellette. [kép]

(#114011) lacy86 válasza Cassidey (#114010) üzenetére


lacy86
addikt

Dikk 😂😂😂

(#114012) -Mike- válasza Cassidey (#114010) üzenetére


-Mike-
addikt

Komoly kapcsolatnak tűnik. :D

(#114013) kolosanyi válasza Cassidey (#114010) üzenetére


kolosanyi
veterán

Jó vágású fiatalember. :D

(#114012) -Mike-
Miért, 2 méteres jetik nem létesíthetnek komoly kapcsolatot?

[ Szerkesztve ]

(#114014) aelod válasza Cassidey (#114010) üzenetére


aelod
veterán

Szépek vagytok és izmosak! Gratu ;)

(#114008) Ijk

És akkor mi van ha nem az? Túl van ez lihegve, hogy ki az ki nem az. Aki az annak tiszta a lelkiismerete ha annak tartja magát aki meg nem az úgyis hazudik.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#114015) Ijk válasza aelod (#114014) üzenetére


Ijk
nagyúr

Ténymegállapítás.

Egyébként meg nem dugom teljen a homokba a fejem koxtémát illetően. Leginkább leszarom hogy ha valaki kémiázik, nyilván nem ezen pattogok egész nap, de nem is tudom teljesen ignorálni.
Nem fogom eljátszani hogy nem zavarnak a koxosok. De zavarnak, mert ugyanazzal a munkával sokkal több eredményt érnek el, vagy sokkal kevesebbel is ugyan azt amit te naturálban. Normális ember persze magának edz, mégis ami elviszi a szabadidőd jelentős részét egyfajta értékmérőt jelent, és ne tegyünk úgy mint ha nem lenne verseny az élet minden területén. Szerintem csalás koxolni, attól függetlenül ha még sok munka is van mögötte.
Másik dolog hogy tolja fel az elvárásokat az egyre több koxos, aztán egyre több embert ránt be. Nem csak hülyéket. Izmosság, sportteljesítmény egyre inkább abnormális sztenderdet üt meg, aztán egyre több testképzavaros férfi és nő lesz. Addig foglalkoznak ezekkel amíg a csúcson vannak, aztán miután abbamardtak a kúrák, esetleg egészségügyileg lerohadt az már senkit sem érdekel, meg sem történik.

Mindegy, mint mondtam nem ezen bosszankodom éjjel-nappal, de hazudnék ha azt mondanám hogy nem érdekel egyáltalán.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#114016) Woodslave válasza Ijk (#114015) üzenetére


Woodslave
nagyúr

tök igazad van. :K

mondjuk engem akkor zavar ha hazudik és el akar adni valamit (mindegy hogy programot vagy elméletet)

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#114017) kolosanyi válasza Ijk (#114015) üzenetére


kolosanyi
veterán

Akkor koxolj. Engem személy szerint nem bántott egy koxos se és nem veszem ennyire a szívemre ezt a témát. Sőt, lehet, hogy egyszer ki fogom próbálni én is.

(#114018) Ijk válasza kolosanyi (#114017) üzenetére


Ijk
nagyúr

Majd akkor bántott amikor te is hozzányúlsz hogy kipróbáld. Ha nem lennének koxosok eszedbe sem jutna, de már a gondolat elvette magát a fejedben és az is épp elég.
És rengeteg naturál testépítőt, erőemelőt, sportolót "bántottak", mert ők sem azért basszák magukat évekig a teremben, diétáznak folyamatosan, tesznek bele egy csomó energiát hogy aztán a közelébe sem legyenek a sztenderdnek amit már hazugsággal vagy közvetett hazugsággal (tudja hogy kémiával összehozott fizikum, de mégis reménykedik benne hogy majd naturálban megközelíti). Nembeszélve az egész kiegészítő ipart ami erre az átbaszásra épül.
Itt a topikban is folyamatosan látom milyen hatása van. Elvicceljük, poént csinálunk belőle, de valljuk be hogy itt sem normális szint már amit izmosnak tartotok.
Szóval szerintem igen is komoly probléma, nem véletlen egyre több a koxos, suttyó tizenéves kölkök nyúlnak szerekhez akiknek már nem is a sport számít hanem hogy nedvesedjen rájuk a pina. És nem lehet őket hibáztatni, minden fiatal férfi pinát akar és most épp ez a divat. Meg az elbaszott Zyzz-féle példaképek. Na majd meglátjuk merre vezet ez az egész, az is lehet hogy 10 év múlva kidurran a fitnesszőrület lufi, aztán más hülyeséggel basszák agyon magukat az emberek.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#114019) lacy86 válasza Ijk (#114018) üzenetére


lacy86
addikt

Nem nagyon szoktam beleszolni itt a "veszekedesekbe" de most igazat kell, hogy adjak
( nem 1-2 fiatal gyereket latok/hallok a teremben/oltozoben, hogy miket probaltak ki, stb... )

Reszemrol csak ennyit akartam ✌️

(#114020) kolosanyi válasza Ijk (#114018) üzenetére


kolosanyi
veterán

Ha én kipróbálom, akkor az az én döntésem lesz. Jelenleg 9 éve, hogy elkezdtem konditerembe járni, javítani az erőnlétemen. Ezalatt volt egy kétéves szünet, illetve pár év kalandozás a különböző irányzatok felé. A kezdő állapothoz képest minimum a 3-4-szeresére növeltem a szériasúlyokat az összes gyakorlatban, de van ahol többszörösére is. ~30 kilóval vagyok nehezebb, mint 16 évesen, ugyanakkor nem híztam el, szóval szerintem kijelenthetem, hogy sikerült némi izmot magamra pakolni. A testépítő sztenderdek szerint nyilván gyenge vagyok, nincs rajtam elég minőségi tömeg és jóval több zsír is van rajtam, mint kéne, viszont ennek ellenére én úgy gondolom, hogy van egy sportos megjelenésem, amit sok ember irigyel.

Ha ezek után szintet akarok lépni és ki akarom próbálni, hogy milyen az, amikor egy durva fizikumot összehozok, akkor miért ne dönthetnék úgy? Az alapjaim megvannak hozzá, nem ezzel akarom megkerülni a munkát. Egyébként nem most lesz, amikor kémiához nyúlok. Én úgy gondolom, hogy ki kell érdemelni és én még nem érdemeltem ki. Előtte naturálban akarom kihozni magamból amit lehet. És tudom, hogy a jelenleginél nem jelentősen kevesebb izomtömeggel hozni tudok egy szálkás fizikumot. Aztán ha az megvan, akkor meglátjuk. Ha netán csinálnék egy kúrát, nem érezném magam se csalónak, se szar embernek.

[ Szerkesztve ]

(#114021) bigmasterg


bigmasterg
addikt

Ma esti tapasztalatom, hogy a teremben 6bol 6 ember rosszul használta a haskereket. Végig full egyenes háttal, közben meg osztja az észt az edzőtársábak, hogy hogyan kell csinálni.

(#114022) nitro16 válasza Ijk (#114015) üzenetére


nitro16
senior tag

Mindenki eltudja dönteni magának, hogy mit akar. Ha valaki kokszol az csak az ő dolga, senki másra nem tartozik. Ha megvan hozzá a kellő esze meg pénze miért ne csinálhatná. Vagy ha valaki komolyan kábszerezik/iszik az is ennyire zavar? Gondolom nem.... és az milyen rossz hatással van a szervezetre/társadalomra vagy a dohányzás,rengeteg cukor fogyasztás stb.

Mindenki azt hiszi könnyű kokszolni, csak beszúrod/beszeded aztán minden jön magától. Sokkal jobban oda kell figyelned magadra minden téren.

"De zavarnak, mert ugyanazzal a munkával sokkal több eredményt érnek el, vagy sokkal kevesebbel is ugyan azt amit te naturálban."

Akkor menj oda egy naturalhoz akinek sokkal jobb az alap genetikája mint neked és szólj neki, hogy ő csal mert sokkal jobban fejlődik mint te. Biztos néz majd nagyokat.

Valaki tegyük fel komolyabban akar versenyezni egész élete során csak sóvárogjon, hogy tisztán nem jött/jön össze, míg ha tele veri magát akkor akár a csillagos ég a határ. Mindenki eltudja dönteni, hogy mit akar az életében csinálni.

De ugyan ez ha van pénze akár 100M-os házra, luxus autókra vagy bármire amire a másiknak nincs vagy soha nem is lesz, csak azért ne vegye meg mert a másiknak akár soha nem lehet az meg amit ő lazán elérhet.

(#114023) rwin5 válasza nitro16 (#114022) üzenetére


rwin5
őstag

Mindenki azt hiszi könnyű kokszolni, csak beszúrod/beszeded aztán minden jön magától. Sokkal jobban oda kell figyelned magadra minden téren.

ezt te sem gondolod komolyan remélem

szerk: sőt az egész amit leírtál nonszensz

[ Szerkesztve ]

(#114024) kolosanyi válasza rwin5 (#114023) üzenetére


kolosanyi
veterán

Miért, szerinted így működik? Ha így lenne, akkor csak Kai Greene kaliberű emberek járnának a termekben, de nem így van. Baromira nem egyszerű dolog ez, hiába tűnik annak.

(#114025) nitro16 válasza rwin5 (#114023) üzenetére


nitro16
senior tag

Miért? Te szemszögedből beszúrja/szedi az illető a cuccot és jön minden magától? Edzeni se kell lemenni, elég ha megissza a colát a tv előtt úgy is jön az magától hiszen tele van. Meg biztosan olyan élvezet heti 6-7-8x szúrnia magát...

Kokszoltál már? Gondolom nem, így persze hallásból tudhatod csak a tényeket.
Normális ember ha kokszol mellette sokkal jobban oda figyel mindenre test jeleire, kaja,edzés,pihenés, személyiségbeli változásokra, folyamatos kontroll vizsgálatok stb. Miért ne hozhatna ki magából sokkal többet mert a másiknak ez szemet szúr?

Bár felesleges bele menni ebbe úgy se lesz egyetértés valaki, így látja valaki máshogy.

[ Szerkesztve ]

(#114026) rwin5 válasza kolosanyi (#114024) üzenetére


rwin5
őstag

Én nem Kai Greeneről beszélek, bár a koxolás értelmét csak az Ő szintjén látom, ami engem abszolút nem vonzz.

Amelyik szint engem zavar a koxosok közt pont az a tini réteg akiről pár kommentel ezelőtt írtam.

Ha valaki kokszol az csak az ő dolga, senki másra nem tartozik. NAJA! Baz*eg nem tartozik, de mikor az öntelt képét a pofádba tolja minden 2. ember és azzal kompenzálja a kisebbségi komplexusát, hogy koxxal kimegy a súly 2-3 hónap edzés után ami másnak 2 év alatt, akkor ezt úgy definiálnád, hogy diszkréció?

Könnyű koxolni? Könnyű, megveszed a 200 szem szart, elmondják, hogy piramisban kell tolni, egész szÖdsz mellé C-vitamint aztán azthiszed halhatatlan vagy. Aztán össze csoffadsz kell valami jobb aztán így tovább felfelé. Aztán halad a ranglétrán egyre több kell, mert hát 2-3-4 kúra kell egyeseknek egy évben ahhoz, hogy egy 40-es bicepszt összehozzanak.

Komolyabb versenyzés mi ? dunakanyar kupa? meg mr -75kg? meg ájfbb balaton sound? A koxosok 80% max ennél a szintnél reked meg, de valaki számára ez komolyabbat jelent, akkor annak annyira szűk lehet a látóköre mikor a putriban valaki villog a ladájával, hogy srácok ennél nincs gyorsabb autó.

A kondi szerelmeseként kezdtem el edzeni kb 10.-es koromban most meg rá 8-9 évvel a legnagyobb undor tölt el egyes emberek viselkedésétől bármennyire is próbálom kizárni az embereket az edzés közben. (páváskodás, kivagyiság, majomkodás)

50 kilós csajok koxxal edzenek egy szaros fürdőruhás versenyre, hogy a balcsin megmutassák magukat, szerinted ez jó irány? És igen, szegények azért koxolnak, mert sokkal nehezebb lesz még úgy, mint egy natural testépítő versenyzőnek - ha létezik egyáltalán ilyen. :W :W

És őszintén kurvára nem érdekelne, hogy ki koxol meg ki hogy néz ki csak ne szólna már erről az állandó méregetésről az a szar edzés, hogy szúrják az embereket a többiek, mert én rohadtul nem szoktam méregetni senkit, de ők folyamatosan nézik magukat máshoz, hogy na sikerült-e már überelnem a kibaxott ampullákkal azt a naturalt 'akkó jó vagyok végre.

Kb olyan kicsengése van, mikor anno suliban valaki puskával egy kurzust megcsinált 5-ösre és erre verte a nyálát, hogy 5-ös másnak meg saját észből csak 3-as.

és végezetül [link]

(#114027) celf válasza Woodslave (#113996) üzenetére


celf
őstag

igazából az érdekel, h egy dózis egyben, vagy egy kicsit nagyobb dózis végig edzés alatt között mi a különbség.
de most újra utána fogok olvasni, kicsit már elfelejtettem.

OHP-nál a shrug... nem tudom. klasszikus olympic wieghtliftingben benne van-e..
nekem pont az a lényeg az OHP-ban, hogy összetett gyakorlat, tehát nem csak a vállamra csinálom.

Amúgy pl. megtartani fej felett kilockolt könyökkel a rudat, mondjuk 40kg-ot, meg tökjó vállstabilizációs gyakorlat. De ez más fejezet mondjuk.

(#114028) nitro16 válasza rwin5 (#114026) üzenetére


nitro16
senior tag

Ilyen hülye mindig volt van és lesz is, mert alapból olyan a személyiségük. Csak most éppen ezzel kerül úgy mond reflektor fénybe. Én a helyedben szembe röhögném és kész, kit érdekel te saját magadért lemész edzel csinálod a dolgod és kész. Ettől függetlenül van még sok olyan ember aki kokszol mellette jól néz ki és nem játssza a fejét. Itt alapból az országba a társadalom egy nagy sz....r, szinte minden téren.
Én is szoktam kúrázgatni soha nem méregettem még senkit, mert olyan a személyiségem, hogy nem érdekel ki hogy néz ki legyen az jobb vagy rosszabb. Saját magamért csinálom, nem érdekel senki véleménye. Ugyan ez öltözködés,órák, telefon vagy bármi más esetén is. Sokszor bántja más embert az, hogy megtehetem, hogy a több húszezres utcai ruhát vagy edzős ruhát, cipőt,napszemüveg,telefont vagy bármi egyéb más dolgot megengedhetek magamnak és letámadnak ez miatt. Holott én magamért veszem meg húzom fel stb, nem azért, hogy villogjak, másra egy rossz szót nem szólok és még is szóvá teszik.
Egyszerűen tudom, hogy korlátoltak soha nem értenék meg, és nem is foglalkozom velük. Élem a saját kis életem és nagy ívben sza....ok rá más miről mit gondol. Persze vannak olyanok akik teljesen ellentétes dologból csinálják ugyan ezt. (Így megértem a felháborodást a másik szemszögből is).

"50 kilós csajok koxxal edzenek egy szaros fürdőruhás versenyre, hogy a balcsin megmutassák magukat, szerinted ez jó irány? "

Ahogy írtam nem érdekelne mert magának csinálja, majd egyszer rájönnek nem csak az edzés van az életben. Elég sok nevesebb magyar testépítő is rájött és szóvá tette, hogy igen csőlátás volt nem csak a versenyszerű testépítésből áll az élet hanem számtalan más dologból valaki erre rájön időbe vagy később de lehet soha nem fog rá döbbenni. De ez érvényes az élet más területére is.

(#114029) Woodslave válasza celf (#114027) üzenetére


Woodslave
nagyúr

közben felvilágosítottak, hogy a shrug szükségképpeni eleme az OHP-nak...

na mindegy valszeg nem feltétlenül ugyanarra gondoltam. Én fej fölé nyomom ki és persze felmegy a lapocka vagy váll vagy mittomén, de nálam azért van még onnan a trapéznak egy kicsit felfelé mint ahol abbahagyom, azaz a OHP fenti végpontján nem egyezik meg a trapézizom helyzete teljesen azzal, ha mondjuk kifejezetten csinálnék egy overhead shrug gyakit, vagy akár sima vállvonogatást mondjuk rúddal vagy kézisúlyzóval. Aztán valszeg akkor én csinálom xarul.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#114030) Ijk válasza nitro16 (#114022) üzenetére


Ijk
nagyúr

Senkinek nem tilthatom meg a koxolást, leírtam a véleményem az egészről.

Igen, könnyű koxolni. Sokkal könnyebb megcsinálni pár hónap kúrát mint évekig edzeni kevesebb eredményért, amikor beleteszel kibaszott sok energiát, erőforrást és jön a Koxmatyi aki télen nem edz, vagy csak edzeget, áprilisban pedig megtolja és júliusban már erőben, állóképességben, fizikumban több eredményt ért el mint te aki ott döglöttél december végén is a guggolókeretben. Vagy ha éppen olyanról van szó aki komolyan is csinálja, de fényévekre előtted van a kémia miatt.
Mit tud az ember csinálni? Ignorálja, és is ezt teszem 99%-ban, nem szoktam idevetni ilyen koxellenes írást minden héten. De én bevallom hogy bassza a csőröm, és az nyugtat hogy tudom én mennyi munkát teszek bele és az én eredményem. Szerintem teljesen normális hogy zavarja belül azt aki évek óta csinálja tisztán, hogy beszambázik a páva aki a koxtól hidegen jobban néz ki mint te bedurranva, nagyobb súlyt mozgat meg utolsó előtti szettben mint amit kínkeservesen csúcsot elértél évek alatt. Csak kussolunk, lenyeljük, legyintünk, nem foglalkozunk vele mert majd attól fasza emberek leszünk.

Genetikára hivatkozni meg nettó faszság. Az hogy rosszabb a genetikád nem jogosít fel csalásra, semmiféle erkölcsi önigazolást nem adhat. Ha a néger srác jobb futó mint én, akkor ha én levágok két háztömböt és előtte érek be akkor fasza gyerek vagyok, jobb? Szerintem egy szánalmas kis szar.
Mindig lesz akinek jobb a genetikája, mindig lesz aki okosabb, aki állóképesebb, aki gyorsabb, stb. De te is alkalmasabb vagy genetikailag más dologra mint az adott személy.

Versenyt szándékosan nem akartam belekeverni, mert más tészta. Itt persze nem a kis hülyékről beszélek aki egy évet edzett és azt képzeli hogy versenyeznie kell. Mindenesetre nincs profi testépítő a példaképeim között, maradjunk ennyiben.

kolosanyi: Mióta csinálsz testépítő edzést? 2 hónapja? És koxolni akarsz?
Majd ha 3 év múlva is testépítés lesz a hobbid és nem épp görkorcsolyázni akarsz akkor visszatérünk veled erre a kox vitára.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#114031) bigmasterg válasza Ijk (#114030) üzenetére


bigmasterg
addikt

"De én bevallom hogy bassza a csőröm, és az nyugtat hogy tudom én mennyi munkát teszek bele és az én eredményem."

Lehet, hogy nagyobb, izmosabb, erősebb, mint te, de sokkal kevésbé egészséges. Legyen ennyi elég.

Komolyan mondom, hogy sajnálom a hobbi koxosokat. ugyanúgy, mint az anorexiásokat.
Testképzavar miatt b***ák el az egészségüket. Az a sok szar azért nem kicsit terheli meg a szervezetet...

[ Szerkesztve ]

(#114032) Ijk válasza bigmasterg (#114031) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szerintem 70% nem edzeni jár terembe, hanem testképzavarban szenved. Utálom a konditermi környezetet, társaságot, ha nem szeretném magát a testépítő edzéseket csinálni már rég otthagytam volna a picsába az egészet.
Marad a környezet kizárása és edzésre fókuszálás, esetleg pár emberrel pár szót váltani akik hasonlóak mint te, sportolni járnak a terembe.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#114033) Zola007


Zola007
veterán

Én tanulni járok a terembe
A saját testemen biológiát, edzésmódszertant, anatómiát, stretchinget.
Gyengébb vagyok mint a koxosok és szarabbul nézek ki.
És?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#114034) celf válasza Ijk (#114032) üzenetére


celf
őstag

ők sokkal szarabbul vannak amúgy szerintem, belekerültek a kogsz jó kis ördögi körébe, nincs megállás, már soha semmi nem elég jó nekik, addig nyomják amíg bírja az egészségük vagy a pénztárcájuk aztán egyszer csak over.
meg az a helyzet, h akik tolják, azokon látszik, hogy nem tiszták, ritka az igazán esztétikus. legalább is átlag terembejárok között (allee gilda)
én inkább azt veszem észre sokszor rajtuk, hogy ránéznek egy láthatóan kogszmentes, alapvetően vékony testalkatú de izmos, épp jól bedurrant gyerekre a termben (nem magamról beszélek :D ) és szinte ki lehet olvasni a szemükből, hogy "baze nem is néz ki olyan szarul, én meg itt szurkálom a seggem és alig vagyok valamivel jobb" pedig lehet, hogy több kg tiszta izommal nagyobb. de neki sohasem lesz elég jó.
szegény ördögök én azt mondom.

ha meg éppen meg van elégedve magával, egészségére. élvezze amíg tudja. úgysem fogja tudni igazán.

[ Szerkesztve ]

(#114035) kolosanyi válasza Ijk (#114030) üzenetére


kolosanyi
veterán

Te egy hihetetlen nagy pöcs vagy. :U

(#114036) Shadowbull válasza Cassidey (#114010) üzenetére


Shadowbull
addikt

Mokas.

Azert szerencsere ennyire nem.

Hafþór Júlíus Björnsson

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#114037) celf válasza Woodslave (#114029) üzenetére


celf
őstag

eleme. de nem a teljes shrug.
szerintem. de mindegy :)

(#114038) rwin5 válasza celf (#114034) üzenetére


rwin5
őstag

Kevés olyat ismerek aki 1-2 kúrát kipróbált majd abbahagyta végleg, inkább olyanokat ismerek akik időközben "felnőttek" és kinőtték a kisebbségi dolgaikat vagy egyéb zavaraikat.

Többségre azért az a jellemző, hogy évente több kúra kell, ha meg vége van eltűnnek egy kis időre, vagy behíznak disznó alkatra, vagy befogynak kis etióp testűre.

Egészség :U Tudok olyat a teremből aki hormonzavaros lett, csomók lettek a mellében, vese dialízisre jár. A nyáron meg egy srác "bukott" be egy másik teremből a városban, teljesen leállt az emésztése kórház stb, azt mondták az ultrahang látványán az orvosok neki, hogy ez borzalmas átküldték másik városba mert itt kezelni sem bírták kb 1-2 évig "versenyzett" megérte ;) Többségnek fingja sincs, hogy milyen szintű elváltozások mennek végbe a kúra alatt, nem érzi magán max néha picit megszédül, vagy görcsölget a hasa vagy beszúr itt-ott de jóvan az. Haverom betolt kb 150 szem methandienone-t, aztán meló miatt el kellett mennie vérképre+tüdőszűrés. Mája túlműködött, a gamma-GT értéke 300 fölött volt (kb 6x-osa a normálnak, mája ennyitől rottyon volt)

Kíváncsi lennék hányan voltak bármiféle ultrahangos vizsgálaton vagy konkrétan egy szív ultrahangon, lehet amit az orvos mondana nekik elsírnák magukat. Simán kellene tartani már prevenciót ezzel kapcsolatban is, mert ahogy én csak a mi termünket elnézem olyan ütemben nő a használók száma, hogy hihetetlen, és kb mind gondolkodás nélkül tolja.

Felőlem mindenki tolhatja a saját egészsége rovására, csak borzasztó csacsi dolog azt hinni, hogy nem kell megfizetni az árát sosem, már csak amiatt a téveszme miatt is, hogy na már lenyomtam 3-4 kúrát oszt nagyobb bajom nem is volt. Bár van akinél 40 év masszív pia után sem alakul ki cirrózis, szóval biztosan akadnak kivételek szerhasználat terén is, de a többség nem tartozik oda szerintemT

És továbbra is leszarnám, mert nem érdekel az egészségük sem, mivel szerencsére nem nekem kell kezelgetni őket, de a teremben többség olyan irritáló személyiség, hogy a régi jó közeget teljesen szétkúrják. Szoktam is mondani volt az az idióta chips reklám, 'régi jó dolgokból nem maradt semmi és tényleg.. régen nem jártak ennyire idióták le, és visszasírom a 16-20 éves korszakomat, bár voltam kb 50-60kg de imádtam edzeni és 1-2 ember kivételével a konditermi légkör is szuper volt.. most meg áhh..

(#114039) madle


madle
őstag

Itt videken meg az is kokszos aki tapkieget eszik. 😀😀

(#114040) Woodslave válasza Ijk (#114030) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Csak magam nevében beszélek, de rohadtul szeretnék egyszer úgy kinézni, de nem fogom bevállalni úgyse az ezzel járó dolgokat.

mondjuk annyira nem motiváló, hogy nem azért edzek hogy qrva jól nézzek ki, hanem mert tudom hogy edzés nélkül még ennél is xarabbul néznék ki. (mondjuk ez sajnos az élet más területére is igaz :D )

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#114041) Woodslave


Woodslave
nagyúr

mai tudományos rovatunk Kolosanyi figyelmébe ajánlva ;]
[link]

A study at McMaster University found that when it comes to muscle protein synthesis – building muscle basically – soy is no better than water.

de ha már akkor legalább 40 gramm legyen. :K While 40 grams of soy increased muscle protein synthesis a little, 20 grams of soy worked as well as 0 grams of soy.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#114042) kolosanyi válasza Woodslave (#114041) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem hiszek nekik. ;]

(#114043) macera2


macera2
aktív tag

A natural / kox / edzés éveken keresztül / eredmények megjegyzésekkel kapcsolatosan kénytelen vagyok elsütni azt az óriási frázist, miszerint:

"...az út az ami boldoggá tesz, nem a végcél."

[ Szerkesztve ]

A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .

(#114044) aliquis válasza macera2 (#114043) üzenetére


aliquis
tag

Ne feledkezzünk meg arról sem,hogy"a pénz nem boldogít",és "a szépség belülről fakad".... ;]

[ Szerkesztve ]

Viszlát!

(#114045) kolosanyi válasza aliquis (#114044) üzenetére


kolosanyi
veterán

"Nem a méret a lényeg", "a részvétel a fontos". Van ám még ilyen. ;]

(#114046) -Mike- válasza aliquis (#114044) üzenetére


-Mike-
addikt

De talán a legfontosabb: a szomszéd fűje mindig zöldebb.

(#114047) Alpachino válasza aliquis (#114044) üzenetére


Alpachino
veterán

Ráadásul "a szépség belülről fakad" a csúnya emberek találták ki, mint ahogyan a "részvétel a fontos nem a nyerést" a vesztesek :)....és így tovább..., tehát a kognitív disszonancia már a szólás közmondások bölcsességeiben is működött :D

[ Szerkesztve ]

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)

(#114048) qantum válasza Cassidey (#114010) üzenetére


qantum
senior tag

Ahogy látom a méret nem számít. :D ;]

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#114049) macera2 válasza Alpachino (#114047) üzenetére


macera2
aktív tag

Tökéletesen egyet értek! De engedj meg egy tapasztalaton alapuló szerény megjegyzést, miszerint: a "részvétel a fontos nem a nyerés" kifejezést én a sex vonatkozásában ismerem, és ez esetben nem vonatkoztatnám a vesztesekre.

A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .

(#114050) Peti78 válasza rwin5 (#114038) üzenetére


Peti78
őstag

Abban a "methaban" valószínűleg metiltesztoszteron volt, ami köztudottan ritka "jó" hatással van a májra.

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.