Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69001) Rivaul válasza Zola007 (#68999) üzenetére


Rivaul
addikt

Való igaz hogy az ember hajlamos beleragadni de máskülönben hogyan indul el? Ez sztem egy olyan szükséges rossz. Nincs vele baj csak érezni kell a motivációt a továbblépésre és a terv elhagyására. Én is mikor lementem elsőre edzeni (13 lehettem) a rudat nem bírtam el. Azt se tudtam mit csinálok. Lett is baj bőven. Kellettek az újságos edzéstervek, képek és vélemények ahhoz hogy legyen minimális fogalmam. A többit meg kellő érdeklődéssel sajátítottam el. Minél többet tudtam annál karcsúbbnak éreztem azt a tudást... Ma már csak annyit tudok hogy hova összpontosítsak és milyen érzésekre figyeljek. Sztem ennyi viszont elég is egy hétköznapi gyúrósnak. A többi csak a kitartáson múlik.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#69002) hunoxo


hunoxo
csendes tag

Mi a büdös francot sírtok már ezen a szaron két napja?Mint valami szaros női fórum.
Akinek nem teszik a fórum,az ne látogassa...

(#69003) Ijk válasza Rivaul (#68996) üzenetére


Ijk
nagyúr

Már számtalanszor leírtam hogy ki a fene akar minden nap edzeni? Azért gyúrunk hogy a célt a leghatékonyabb módon érjük el, minél kevesebb energiabefektetéssel. Ennek ellent mond hogy a hétköznapi hobbigyúrós dolgozó ember majd minden nap eltölt 2-3 órát azzal hogy elmegy edzeni. Teljesen életszerűtlen az egész, a valóság az hogy örül az ember ha van ideje és energiája letolni 3-4 kemény edzést egy héten, de néha már 2 után hagyná a picsába az egészet.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#69004) Rivaul válasza Ijk (#69003) üzenetére


Rivaul
addikt

Én szeretek edzeni. A sok kihagyásom alatt sokszor álmodtam azzal hogy edzek :B Tudom beteg vagyok de én a terembe vagy vezetés közbe kapcsolok csak ki igazán :D Viszont való igaz hogy se energiám se lehetőségem nem lenne minden nap edzeni. Jelenleg 2 nap edzés 1pihi, 1 edzés 2 nap pihi bontásban csinálom. Mikor kezdtem akkor minden nap 3-4 órát is lent voltam (említettem a kort) és edzettem mint a barom, hogy így hamar izmos leszek... Beégtem mint a szemét és semmit nem is fejlődtem :D


hunoxo

Már megint ez a női téma. Neked valami frusztráltságod van a nőkkel kapcsolatban? Emberek vagyunk különböző véleményekkel. Ha nem egyezik akkor egy idő után a közösségen belül is hang adódik az ellenérzéseknek. Nagyjából kulturáltan formában zajlott ez itt így nem értem mi az ellenvetésed. Ha már itt tartunk, a nők aggályoskodnak mindig. Lehet mensi van azért törtél itt ki? ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#69005) Ijk válasza Rivaul (#69004) üzenetére


Ijk
nagyúr

Én nem álmodom edzéssel, de biztos jobban esne a guggolásról álmodni mint valójában guggolni.
Amúgy rohadt lusta vagyok, szóval nem jó belőlem kiindulni.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#69006) hunoxo válasza Rivaul (#69004) üzenetére


hunoxo
csendes tag

Nem biztos,hogy örülnél annak ha nyilvánossá tenném azt amit rólad gondolok,azok alapján amit eddig produkáltál.Teszek egy szmájlit én is. ;]

(#69007) Rivaul válasza hunoxo (#69006) üzenetére


Rivaul
addikt

Nem nagyon érdekel mit gondolsz. Nyilvánosra is teheted. :K Amúgy sem tisztem megszabni az érzéseidet. Én is véleményt nyilváníthatok így te is megteheted.


Ijk

Én is vagyok így dolgokkal. Most pl a kisszobát kéne hőszigetelnem... Már meg van minden de kibaxottu nincs erőm nekiállni :(((

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#69008) Tulku válasza Koczó93 (#69000) üzenetére


Tulku
veterán

Kornél száraz volt arányos is de nincs meg az a "hinnya" faktor bennem láttán mintmondjuk egy Lantos megpillantásakor....aki nagyon állat lehetne ha felbozná a hátát és szálkásabbá válna az a Hunor gyerek...na ott van hús.

(#69009) Koczó93 válasza Tulku (#69008) üzenetére


Koczó93
őstag

Igen, Hunoron látszott hogy nagyobb a tömeg de nem volt annyira szálkás, száraz. Bár személy szerint, kiegyeznék fele olyan fizikummal is :)

(#69010) Tulku válasza Koczó93 (#69009) üzenetére


Tulku
veterán

sokan...

(#69011) Woodslave válasza Tulku (#69010) üzenetére


Woodslave
nagyúr

segítsetek már mert qrvára nem tudom elképzelni hogy is törhetett el a lába lábtolózás közben? Nem tudta megtartani a sínen és lefelé vagy hogyan?

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#69012) Dicker válasza Woodslave (#69011) üzenetére


Dicker
őstag

Túlterhelés. Ez nem azon az edzésen csináltak miatt van. Fokozatos, nem bírja a terhelést, és törik. Extrém esetekben lépés közben is, de atlétáknál ugrabugra közben gyakoribb.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy van előjele...

(#69013) Zola007 válasza Woodslave (#69011) üzenetére


Zola007
veterán

gondolom az egyik lábában már volt egy repedés, mikor engedte lefelé akkor történt a baj
45° szögben a legvédtelenebb a sípcsont, mert a torziós erők itt adják a legnagyobb pofont

Ha meg az egyik eltört, akkor hirtelen 800-900 kiló nehezedett a másikra és egyszerűen nem bírta a terhelést.

Combcsont a legerősebb csont az emberi testben, az bír ki úgy 10000 newtont (900-1100 kg), nem csoda a lábszára nem bírta, hiszen a sípcsont, szárkapocscsont sokkal gyengébb.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#69014) NORBl


NORBl
aktív tag

Hogy combom külső oldala kerekedjen, milyen gyakorlatokat nyomjak rá ? Lábedzésem guggolásból,merevlábas felhúzás,lábtoló,kitörés,feszítő,hajlító,vádliból tevődik össze, de oldalirányú kerekedése nem az igazi.

[ Szerkesztve ]

(#69015) Rivaul válasza Woodslave (#69011) üzenetére


Rivaul
addikt

Olyan lehet mint a szkanderozóknál. Fokozatosan igénybe van véve a csont. Mint amikor egy lécet csak recsegtetsz. Előbb vagy utóbb a sok kis repedés megadja magát és ugrik az összetartás.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#69016) Coccolino_O válasza Woodslave (#68992) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Tudod jól, hogy minden tiszteletem a tiéd, és a hozzád hasonló embereké, akik időt és energiát nem kímélnek, hogy mindent megtudjanak az izomépítés világában, de nem életszerű, hogy valaki heti 6 edzést fog csinálni. Pár hónap és kiég. Amit Ijk írt, az abszolút ráhúzható a mi szintünkre. Nekem a heti 3-4 edzés bőven elég, plusz a főzőcskézés meg a zabálás. Már ez is túl sok energiát és pénzt emészt fel. Én tudom magamról, hogy nem csinálnám sokáig, ha hetente többször kellene mennem edzeni. Ha ezért maradok ropi, hát istenem, ez van. :D Magamhoz képest akarok jobban kinézni, ha ezt úgy is sikerül elérni, hogy az oldschool vonalat követem, akkor nem fogok azon agyalni, hogy úristen, eltelt 3 nap, már nem érzem az izomlázat, valószínűleg le fog esni rólam az izom, ha nem edzem meg megint. Szerintem hobbi szinten erősen túl van ez misztifikálva.

(#69017) Woodslave válasza Coccolino_O (#69016) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Nem tudok érdemben nyilatkozni mert heti 6 edzést csak egy hónapig volt lehetőségem csinálni. Imádtam de lehet a második hónap már nem ment volna. Ki tudja én mennék minden nap

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#69018) SchumiBácsi válasza Zola007 (#68995) üzenetére

Ez pontosan így van.

Amikor dolgozunk az a cél hogy a munkaidőben végigtudjuk csinálni azt amit. Ezt csúcsteljesítményünknek csak a 10%-a körül lehet megoldani, tehát folytonosan 10-15% teljesítménnyel, ami legfeljebb 100watt. Bárki kipróbáltja lapátolásnál: a megszokott teher helyet jól merítse meg párszor és utána meddig kell majd pihennie. Még jobb egy szobabicikli ami mér wattot is: egyszer kimértem magamat, fél percig 700wattot bírtam leadni, de kényelmesen 80-100watt ami még tartható.

Az edzésnél a cél pedig az hogy csúcsteljesítményt érjünk el, vagy kimerítsük az izmot. Ha csúcsteljesítményre megyünk erősödhetünk, ha kimerítjük növekedhetünk. Így előfordulhat 500-600watt terhelés, de utána pihengetni kell, jól is néznénk ki ha nem.

Ezek után szvsz nekem az a protokoll hogy ugyanazt az izmot egy héten nem nagyon dolgozom meg 2× - esetleg ha lemaradott... jelenleg a vállam ilyen. Mert ha 1nap edzünk 1nap pihenünk és mire minden testrész átmegy már el is ment egy hét. Persze egyszer betoltam én is egy 5napos edzést mindennel egy héten egy hónapon át, jött is a technikai szünet utána, mert kimerültem.

Persze akinek csak annyi dolga van hogy edz, annak talán tartható ez a heti 2× leedzünk mindent, de aki melózik és terem bérlete van, azaz oda kell menni... garantáltam nem fogja bírni ekkora tempót. Nekem lent van a garázsban, így is ki kell hagyni néha 1-2 napot ha besűrűsödik a melóm.

Egy szenes vagon sztem tud 60tonnát is, de legalább 30-at...

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

(#69019) NORBl


NORBl
aktív tag

De hülyeséget kérdezek amúgy, vagy csak nem akartok válaszolni ? "nézzek utána én magam" !?

(#69020) Ijk válasza Woodslave (#69017) üzenetére


Ijk
nagyúr

Akkor mennyé. ;]
Tudom, ha így meg úgy lenne akkor mennél. :D
Csinálni kell, pontosan annyit érsz el amennyit beleteszel. Lehet itt elmélkedni heti 6-7 edzésről ha senki nem csinálja.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#69021) Rivaul válasza NORBl (#69019) üzenetére


Rivaul
addikt

Kevesen lábaznak amúgy is. Sztem ennyire izoláltan meg még annyian sem foglalkoznak vele. Várj egy kicsit, azért választ azt valaki majd csak ad.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#69022) Woodslave válasza Ijk (#69020) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Ja arra gondolsz hangember vagyok. Ha nem lenne család mennék.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#69023) korcsillio


korcsillio
őstag

Évi 1x edzeni sok :F

(#69024) Dicker


Dicker
őstag

Esti ösztrogén bomba. :DDD 21+ Drog az rossz...

Aki idő előtt leállítja magára vessen. ;]

[ Szerkesztve ]

(#69025) userxy válasza NORBl (#69014) üzenetére


userxy
őstag

Fog az kerekedni minden trükk nélkül ha lesz rajta elég tömeg.

Amúgy meg azzal tudsz szórakozni még, hogy kifele vagy befele fordított lábfejjel guggolsz. Kisebb nagyobb terpeszben. Ezek mind kicsit máshogy fogják terhelni.

(#69024) Dicker

Mit érzett a csaj, hogy ezt felvette ? :D és mi kéztette arra, hogy ezt feltöltse ? :D
Nem mintha baj lenne mert gyönyörű lány álom cickókkal. De ilyenkor bennem minidg felmerülnek a fentebb említett kérdések :DDD

[ Szerkesztve ]

(#69026) Coccolino_O válasza Woodslave (#69017) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Szerintem azért az életben vannak fontosabb dolgok is, mint a gyúrás. Na nem mintha leakarnám degradálni az imádott sportunkat, de ez a heti 6 edzés baromira nem normális egy hobbi esetén.

(#69027) hunoxo válasza Coccolino_O (#69026) üzenetére


hunoxo
csendes tag

Értem mint akarsz mondani,de ha belegondolsz,hogy egy átlagember akár heti 50+órát is tévézik,nem sok. :K
Nálam pl.a heti tv mennyiség a 4 órában kimerül kb..

[ Szerkesztve ]

(#69028) Woodslave válasza Coccolino_O (#69026) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Nem tudom mondom nem sűrűn csinálom 😁. De meló előtt minden reggel be tudnám vállalni. Na majd ha a gyerekek maguk mennek suliba 😉

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#69029) BÁ Nutrition válasza Dicker (#69024) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

A videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube Általános Szerződési Feltételeit.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#69030) userxy válasza BÁ Nutrition (#69029) üzenetére


userxy
őstag

Kár érte pedig jó volt :D

[ Szerkesztve ]

(#69031) Zola007 válasza SchumiBácsi (#69018) üzenetére


Zola007
veterán

a leadható teljesítmény anaerob és izomedzettség függő, de igen, körülbelül 100-120 watt hozható tartósan
a bádisok jó részének az előbbi hiányzik

időfutamon a bringás versenyzők simán tudnak 500-600 wattot tartani 1 óráig

velodromban gyorsuláskor egy olimpikon sprinter tud 3500-4000 wattot. Halandó embernek ez nagyon durva

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#69032) Coccolino_O válasza hunoxo (#69027) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Ha mostantól heti hatszor fogsz edzeni 1 éven keresztül, akkor kezet csókolok neked és megkövetlek. Ha meg nem, akkor nem kell úgy csinálni, mintha biztoskurvajó, mert még sosem próbáltam ugyan, de jól hangzik. ;] :D

Woodslave: Alig várom, hogy a gyerekeid nagyobbak legyenek, és megtapasztalhassuk, hogy vajon a többlet edzés ér-e valamit, vagy csak placebo. ;]

[ Szerkesztve ]

(#69033) hunoxo válasza Coccolino_O (#69032) üzenetére


hunoxo
csendes tag

Mikor még MMA-ban is érdekelt voltam heti 14 edzés is meg volt. :K

(#69034) Zola007 válasza Coccolino_O (#69032) üzenetére


Zola007
veterán

én 4x edzek, 3 terem + 1 váll-has otthon, de így is szűkösen fér bele az időbe
Főleg hogy nincs autó, buszozásra így elb.szok majd 1 órát oda-vissza. 1 óra utazás, 20 perc bemelegítés, 1,5 óra edzés, öltözködés, nagyon ritkán tudom megjárni 3 órán belül, de inkább 3,5.
Ez heti 3x már 10 óra + az otthoni 1,5 órás már 12.
Napi 1-1,5 főzőcske+mosogatás, az 5 étkezés kipakolása, megevése ~1 óra, ez heti ~15 óra.
Bevásárlás heti kb 2 óra.
Alvás napi 7-8 óra, mondjuk heti 55 óra.
Tehát 83-84 óra elment a hétből és még nem csináltam semmi mást. És így a végén jövök rá, hogy ez pedig pontosan a hétnek a FELE

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#69035) Dicker válasza BÁ Nutrition (#69029) üzenetére


Dicker
őstag

Ő volt rajta, csak kicsit ugrándozott.
[link]

(#69036) Coccolino_O válasza hunoxo (#69033) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Az szuper, csak én a gyúrásra gondoltam.

(#69037) hunoxo válasza Coccolino_O (#69036) üzenetére


hunoxo
csendes tag

...hát, csinálj meg egy néhány MMA edzést aztán nyilatkozz... :U
Mellékesen megjegyzem a heti3-4 súlyzós edzés mindig megvolt. :K

(#69038) Woodslave válasza Coccolino_O (#69032) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Az alapján az egy hónap alapján azt mondanám nem placebo. De mondtam lehet nem bírnám hosszú távon

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#69039) S e t h válasza Tulku (#69008) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nekem úgy tűnik, hogy akaraterővel pótolja a gyengeségeit, nem látom benne a bajnokot.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#69040) Rivaul válasza Woodslave (#69038) üzenetére


Rivaul
addikt

Meg lehet csinalni. A pihenes nem csak azt jelenti hogy kompletten nem edzunk. Egyszeruen szet kell szedni a dolgokat. Egyik nap hat es ket nap kihagyas a bic. Igy megfeleloen kipiheni magat az adott izom. Napi egy edzessel egy izomra cirka 30p az egesz ami az idegrendszert se szabad hogy hazavagja. Persze ha teljes edzest akarna az embe az mar nem hiszem hogy menne. Az egesznek leginkabb az eletszeruseg a buktatoja egy rendes elet mellett. En is mennek tobbszor de melo es gyerekek mellett...

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#69041) Coccolino_O válasza hunoxo (#69037) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Még mindig arról beszélek, hogy csinálj heti 6 edzést teljes erőbedobással, úgy hogy készülj ki fizikailag és mentálisan is, és ezt folyamatosan. Ha te nem fogsz kiégni, és emiatt abbahagyni, akkor lehet, hogy az én felfogásommal van a probléma. Én túlzásnak tartom akkor is, főleg, hogy nem ebből élnek meg az emberek itt a topikban. Aki meg ebből él, az jóval többet edz amúgy is. Szerintem hagyni kell pihenni az izmokat és a központi idegrendszeredet még akkor is, ha azt mondják, hogy az izmok meggyógyulnak 72 óra alatt, és te is úgy érzed, hogy tudnál megint menni. A jóból is megárt a sok, ugye.

Jártam anno kempo edzésre, nagyon kemény, de az másfajta mozgás. Elfáradni ott sem nehéz, de szerintem könnyebben kipihenhető, mint a gyurma. És itt főleg a mentális részre gondolok. Nekem is rúgták szét úgy a lábamat, hogy három napig csoszogva jártam... :D

Woodslave: Nem életszerű, ahogy írják felettem is. Túl sok időt elvesz, és nagyon megkérdőjelezhető, hogy megéri-e ennyit áldozni erre a hobbira.

Rivaul: Te valamit félreértesz. Itt nem arról van szó, hogy szétszedem a testemet heti 6 edzésre, hanem arról, hogy duplán leedzed az egész tested 1 héten belül. Mindent, még egyszer. A kettő között azért elég nagy különbség van.

[ Szerkesztve ]

(#69042) SchumiBácsi válasza Zola007 (#69031) üzenetére

Ezért fontos az állóképesség fejlesztése is. Nekem nem a legjobb az állóképességem de tervek vannak a javításra, bár a bicajozással sose volt gond, ellenben a futással ;]

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

(#69043) hunoxo válasza Coccolino_O (#69041) üzenetére


hunoxo
csendes tag

Kempo... :))

(#69044) Coccolino_O válasza hunoxo (#69043) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Csak az ér valamit, amit én csinálok. (?)

És az elmaradhatatlan gúnyoros smiley: :)).

(#69045) Rivaul válasza Coccolino_O (#69041) üzenetére


Rivaul
addikt

Nem ertettem felre. Ez is benne van abba amit irtam. A teljes edzes heti hat nap tisztan kizart. Bontva ok csak nehezen kivitelezheto.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#69046) Woodslave válasza Coccolino_O (#69041) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Köszi az életszerűséget nem kell bemutatnod sajnos 😊

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#69047) Coccolino_O válasza Woodslave (#69046) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Emiatt ne legyél szomorú. :) Ennyit még ez a sport se ér. Meg nem sietsz sehova. Ha nagyobbak lesznek, még mindig kipróbálhatod. ;)

Rivaul: Benéztem. Bocsika.

(#69048) Woodslave válasza Coccolino_O (#69047) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Nem vagyok. Tudom hogy tök mindegy lenne.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#69049) Zola007 válasza Dicker (#69035) üzenetére


Zola007
veterán

rákerestem, nagyon adja
az se érdekelne, hogy nem erős és izmos.
Elvégre úriember vagyok, meg tudok bocsátani dolgokat:

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#69050) Zola007 válasza Dicker (#69035) üzenetére


Zola007
veterán

rákerestem, nagyon adja
az se érdekelne, hogy nem erős és izmos.
Elvégre úriember vagyok, meg tudok bocsátani dolgokat :


[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.