Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95001) Zola007 válasza -Mike- (#95000) üzenetére


Zola007
veterán

Nem, ez újfajta sorozatfelosztás, tudod van a
széria: 4x8
piramis: 15-12-10-8
fordított piramis: 8-10-12-15
és a legújabb a Maslow (=ma lassan) piramis: ugyanaz mint a sima piramis, csak lassabban kell végezni az ismétléseket

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#95002) kolosanyi válasza Zola007 (#95001) üzenetére


kolosanyi
veterán

Pontosítok. Maslow, azaz m*a slow, tehát lassú erőpiramis. Nagyon hasonló a TUT módszerhez, csak piramisban csinálod. ;]

(#95003) Woodslave válasza pocokxx (#94999) üzenetére


Woodslave
nagyúr

én is bexartam hogy már megint gugliznom kell miafaxról beszélnek, de Zola csöcsös jóga képe azért megnyugtatott :K :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#95004) aelod válasza marked one94 (#94927) üzenetére


aelod
veterán

Megnéztem ezt a szart. Értékes 7 percet vett el az életemből. Ez csinálja a train with braint? Tiltom azonnal fb-n :D
Ez a csávó erősen do u even kategória. Akkora közhelyeket puffogtat, hogy nem igaz. Most jól megmondta. Az anyukája nem szólt rá, hogy legalább ágyazzon be ha már kamerába pofázik? Amúgy meg nem tudom melyik csaj fekszik be mellé oda...

Erre az egész hobbista dologra ez jutott eszembe, és Arni meg is válaszolja helyettem a témát 15:58-16:11-ig. Miért baj az, ha valaki kellő energiát fektet a hobbijába? Sarkít a csávó szerintem nagyon.

Egyébként pont az ilyen train with brainek/hobbisták miatt nem tud az ember rendesen edzeni (csak simán edzeni, falnak megyek a leedzettem kifejezéstől) mert stoppolják a gépeket/súlyokat (amiket ..nak visszarakni a helyére) és épp a csajukkal chatelnek fb-n szívecskéket küldözgetve.

Milyen piramis? :DDD Jó ég rákerestem. MIlyen szcientológia ..ság má' megin' ?

Zola jóga képe megnyugtatott engem is :K

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#95005) Woodslave válasza aelod (#95004) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ha meg ki lenne baxva mint állat akkor meg az lenne a baj, hogy ezt mondja mert biztos genetikai csoda meg koxol, meg hazudik amúgy is mert az átlagnak meg kell halnia az eredményért. Pont erről beszél amit te felhoztál, hogy csak a helyet foglalja tőled a sok kisköcsög. Hát nem.

Én szerettem játszani régen a starcraft-al mégse néztem naphosszat meg játék előtt dél-kóreai profi klánok meccseit, hogy legyen kedvem játszani egyet ;] :D

amúgy se mondja hogy baj ha valaki ebben éli ki magát, csak ne képzelje már magát valaki felsőbbrendűnek a hobbija miatt mert ő napi 5-ször eszik csirkerizst meg úgy gondolja hogy qrva keményen edz a másik meg szerinte nem. Nekem legalábbis ez jött le belőle de lehet én vagyok a hülye :K :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#95006) Zola007 válasza aelod (#95004) üzenetére


Zola007
veterán

Azt azért ne felejtsd el, hogy nem VIP páholyt veszel a kondibérlettel
Ha megvette a bérletet ugyanannyiért mint te, akkor neki is ugyanannyi joga van ott leni, ha tetszik, ha nem.

Hogy szemléletes példával éljek, a kereszteződésben sem annak van elsőbbsége aki többet vezet, régebbi a jogsija vagy hivatásos sofőr, hanem akinek a szabályok vagy a lámpa megadja.

Az, hogy hogy b.ssza el a teremben töltött időt, az ő baja.

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#95007) aelod válasza Woodslave (#95005) üzenetére


aelod
veterán

Pont lefosnám ha ki lenne gyúrva és cuccolna... Ha bizonygatná az igazát, hogy naturál az felkúrna...

Én sem nézek folyton Yeah Buddy! Light weight! Coleman videókat. Szeretek gitározni. Mégsem nézek folyton Paul Gilbert lession-öket yt-on. Nem veszem meg a legdrágább csöves erősítőt, hogy olyan legyen a szaund mint a Slayernek a Raign in Blood-jában.

(#95006) Zola007

Nem ezt mondom hanem azt, hogy ha megkérdezem, hogy mennyi van még adott csókának adott gépen akkor azt mondja most kezdte, 20 percig pofázik a gépen és telefonál, nem csinál semmit. Az felkúr. Nyilván nem ugatok neki, hogy tünjél innen inkább csinálok mást. Csak bosszant. Mint ahogy az is szerintem, ha valaki nem pakol el maga után és neked kell leszedni a 200 kilót a lábolóról mert lusta dög volt visszatenni a helyére. Vagy nem törli le a büdös izzadságát a gépről ha már nem használ törölközőt.

Nem eszem amúgy sem 5x csirkerizst naponta, és nem érzem felsőbb rendűnek magam mert hetente 3x edzeni járok.

(#95008) syl5

Egyet értek. Az a jó amikor a hobbid a munkád és szereted csinálni, pénzt is kapsz érte. Kiegyensúlyozott vagy stb.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#95008) syl5 válasza kolosanyi (#94984) üzenetére


syl5
őstag

És egyébként mondom ezt úgy, hogy magamat én is k..szott átlagosnak látom, a különbség csak az átlagembertől, hogy hordom magammal a kaját, rendszeresen keményen edzek, és tisztán eszek. Van akaraterőm, felőlem egész nap az orrom alá dughatják a sütit, akkor is közömbös lesz rám. Viszont én nem magyarázom meg miért nem vagyok izmos, nem posztolok k3peket meg gyökér videokat, csak teszem a dolgom, hogy elérjem az álmaimat.

Amin meg nagyon felbasztam magam, hogy nekem egy ilyen kis nyápic, aki életében nem dolgozott - a nyári munka nem munka, ahogy a juniorokra sem mernek igazi munkát bízni - ne magyarázza meg, hogy mi legyen a fontossági sorrend, meg hogy a munkába tegyek bele mindent. Ha minden mást leszarok, csak munkamániás vagyok, akkor minek dolgozom?! Létfenntartásért?! Nincs értelme az életnrkek, ha minden csak a munka. Az idióta emberek, jelllemzően akik kurvára nem csinálnak semmit egész nap munka gyanánt, meg az ilyen túlokos egyetemisták az okosok mindig, mert rohadtul nem fogják fel hogy a munka csak egy eszköz a céljaid eléréshez, nem több.

Nekem az edzés terápia, rendesen keményen melózom, szinte minden nap felbasznak, megváltás amikor végre lemehetek és odabaszhatok. Akkor kiürül az agyam és ez ad erőt, hogy holnap újra bemenjek és csináljak egy olyan dolgot amit nem akarok. És itt jön képbe megint az, ha szeretsz dolgozni, akkor vagy szerencsés vagy, vagy nem csinálsz semmi értékelhetőt, vagy még nem melóztál eleget. Kemény szavak, de ez van, ma rengetegen álomvilágban élnek.

De off vége, csak ezt még le akartam írni.

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#95009) maximilian4 válasza Zola007 (#95006) üzenetére


maximilian4
addikt

Ezt a f*szságot is ő vetíti bele, hogy annak kevesebb joga van ott lenni.

Senkit nem zavar. Viszont azt kikérem magamnak, h ha valaki nem hivatásszerűen csinál valamit (mint pl. a sport), akk már nem is kell beleadnia mindent. Azt ne ő magyarázza már meg nekem, hogy miként csináljam és maga ebből a felfogásból kiindulni is baromság.

Amúgy meg mikor kiléptem ebből az undorító facebook csoportból pont az élsportolókat, úgy általában egyes sportágakat és a kondit kritizálta és kérdőjelezte meg az emberek, élsportolók munkáját, akik már elértek valamit.
Milyen jogon? Szerintem ez a gyerek életében nem sportolt igazán (persze nem kötelező,az ő dolga), de olyan dologról ne írjon már baromságot amiről lövése sincs.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#95010) darkarthur válasza maximilian4 (#95009) üzenetére


darkarthur
senior tag

Én sem pofázok a fociról, mert nem értek hozzá, meg le is szarom.
Pedig ennyi erővel kritizálhatnám agyba-főbe. Aztán feltehetnék egy dekázós videót, ahol bénázok.

Akkor is lenne pár hülye aki szerint ez f@sza!

Samsung S23 Ultra 5G

(#95011) szuszinho


szuszinho
őstag

Tegnap votam, ma már annyira nem adja, de igazából holnap leszek oda, pedig kisebb súllyal guggoltam, mint az asszony ;]

(#95012) Shingen válasza Angel2014 (#94957) üzenetére


Shingen
addikt

:DDD

風林火山

(#95013) HussarF

Konditermek Éjszakája

Na nem, mintha nem lennének 0-24-es termek.

(#95014) Shingen válasza Zola007 (#94985) üzenetére


Shingen
addikt

Helyes! :) :C

[ Szerkesztve ]

風林火山

(#95015) Woodslave


Woodslave
nagyúr

qrva jó kis izomlázam van a hátam felső részében ettől a felhúzástól..

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#95016) kolosanyi válasza syl5 (#95008) üzenetére


kolosanyi
veterán

Az a baj, hogy abszolút nem értitek miről beszél a srác. Egy szóval se mondta, hogy gyökér aki csak ennek szenteli az életét. Azt fejtette ki, hogy neki ez egy hobbi, ami mellett van sok más hobbija is. Ha épp úgy tartja kedve, akkor nem edzeni megy, mert nincs háború, inkább elvan otthon a barátnőjével. Egy szóval nem mondta, hogy csak pofázni jár a terembe, meg lemegy stoppolni a gépeket. Ki is hangsúlyozta, hogy ha lemegy edzeni, akkor odateszi magát, de nem az a legelső a fontossági sorrendben, hogy edzeni menjen.

Ha neked az edzés a terápia, akkor legyen úgy, jogod van hozzá. Neki meg joga van, hogy az csak egy legyen a sokféle terápia közül. Én is nagyon szeretek edzeni, de ha épp a családdal kell lenni, akkor nem csinálok patáliát mert nem tudtam edzeni. Most egy hónapig heti egyszer tudtam edzeni, mert baromira nem volt időm. Felszedtem pár kilót, illetve gyengültem. És akkor mi van? Majd lediétázom a felesleget, meg újra formába jövök.

Az meg, hogy ki mennyire szereti a munkáját, egyéni dolog. Én ugyan csak július 1-e óta dolgozok, de szeretem amit csinálok. Remélem, hogy nem fogok kiégni, nem utálom meg az egészet. Ha úgy alakulna, akkor sincs baj, majd max elmegyek máshova dolgozni, az élete nem áll meg.

(#95010) darkarthur
Nagyon kiforgatod a srác mondanivalóját.

[ Szerkesztve ]

(#95017) Woodslave válasza kolosanyi (#95016) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:R hagyd abba már lassan szimpatikus leszel ;]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#95018) maximilian4 válasza syl5 (#95008) üzenetére


maximilian4
addikt

Nem éppen erről beszél.
Inkább azt mondja, hogy aki nem hivatásszerűen foglalkozik a kondival, az ne is vegye komolyan.
K*baszittul leszarom h neki milyen elfoglaltságai vannak, meg milyen mentalitással megy le a terembe. Ne próbálja meg senkinek bemagyarázni, hogy mivel csak hobbiból csinálja ezért ne adjon bele mindent az ember. Ő a saját nézőpontja alapján próbál általánosítani és megmondani h mi (mivel mi sem hivatásból csináljuk) hogy kondizzunk.
Nekem a családomban mindenki sportol "hobbiszerűen" munka mellett. De pl. anyukám 44 évesen 12 óra munka mellett napi 2x edz, van h éjszakás szolgálat után, mert ő ezt szereti ( akkor rosszul csinálja? nem ezzel foglalkozik, mégis sok pénzt öl a kajába, az edzésbe). Neki megéri, mert ez okoz boldogságot, pedig nem ebből él. Egyébként crossfit games női veterán ezüstérmes lett Angliában, sokszoros evezős országos bajnok stb, és mindezt hobbiból munka mellett.

Szóval ez a hü**egyerek ne mondja már meg senkinek h csinálja a hobbiból a sportot, én is le**arom ő mit csinál.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#95019) Zola007 válasza maximilian4 (#95018) üzenetére


Zola007
veterán

azért a crossfit games ezüst az már nem hobbyból lejárogatok kategória, ha kap érte pénzt, ha nem

Nem védem, de azt mond amit akar, szólásszabadság van és fogadd el, hogy ő is leszrja a te véleményed, mint te az övét.
Tudod a vélemény olyan, mint a s.ggly.k: mindenkine van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#95020) syl5 válasza HussarF (#95013) üzenetére


syl5
őstag

Na ez a masik, mert ejszakai edzes olyan jot tesz a novekedesnek... :)

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#95021) maximilian4 válasza Zola007 (#95019) üzenetére


maximilian4
addikt

Pedig mindezt munka mellett, saját pénzből, nagyon ritkán az utazást fizetik, de pl. most nem talált szponzort, kvalifikálta magát Törökországba, de nem tudott szegény kimenni.

De am nem is ez a lényeg. Hanem h baromság amit a gyerek mond. Ő így csinálja, az az ő dolga, de azt ne akarja meg bemagyarázni h én milyen komolyan vegyem a kondit. De mivel nem ebből élek, meg hobbiból csinálom, így ezentúl nem teszem oda magam, mert szerinte nincs értelme (meg a lófa**szt). :D

"Nem védem, de azt mond amit akar, szólásszabadság van és fogadd el, hogy ő is leszrja a te véleményed, mint te az övét.

Igen, csakhogy én nem is akarom neki megmondani h mit hogyan csináljon. Ő viszont probálkozik bizonygatni, h. amit mond az úgy van, az a tuti.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#95022) Shingen


Shingen
addikt

Srácok!
Az összefoglalóba nem kellene betenni alap olvasmánynak arnold papa könyvét?
Ne csak a Bunny legyen már................. :DDD

風林火山

(#95023) S e t h


S e t h
nagyúr

Látom a srác elérte a célját, mindenki róla beszél a szintjének megfelelő habitussal.:)

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#95024) Woodslave válasza maximilian4 (#95021) üzenetére


Woodslave
nagyúr

dobjál már egy képet :K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#95025) maximilian4 válasza Woodslave (#95024) üzenetére


maximilian4
addikt

Miről?

Maxi

(#95026) Woodslave válasza maximilian4 (#95025) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:C :D

Magadról. Kíváncsi vagyok (nem buzi). Anyukádról nem kérek nem akarok tiszteletlen lenni

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#95027) Zola007 válasza Woodslave (#95026) üzenetére


Zola007
veterán

pedig korodbeli ;]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#95028) maximilian4 válasza Woodslave (#95026) üzenetére


maximilian4
addikt

Sajnos ilyen a vékony a testalkatom, de legalább szálkás vagyok. :D
Valamint testsúlyomhoz képest elég jó súlyokkal edzek.

Maxi

(#95029) Woodslave válasza Zola007 (#95027) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:D most elvonatkoztatva a negyvenesek a legjobbak. Nem várják a herceget fehér lovon örülnek mindennek amit kapnak és szeretnek adni (sajnos a feleségem még nincs 40 remélem azután megváltozik :C :D ).

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#95030) aelod válasza Shingen (#95022) üzenetére


aelod
veterán

Vagy a train with brain blogot :DDD
Arnold buzi me' szivárvány színű profilképet rakott be magának fb-n. Meg Bunny már nem kedveli. Úgyhogy Bunny a Zisten ;]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#95031) Ijk válasza kolosanyi (#95016) üzenetére


Ijk
nagyúr

Vagyunk páran akiknek nem 0-24-ben a gyúrás az élete, mégis látszik hogy edzünk. Ha valkinek a futás a hobbija akkor ne fussa már le egy edzetlen ember.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#95032) syl5 válasza Ijk (#95031) üzenetére


syl5
őstag

Ez egyebkent rendjen is van igy.
Vagytok szerencsesek, akik magasak es konnyen epitenek izmot.
En 175/75 vagyok lassan napi 3000 kaloriat betolok minosegi kajabol, es igen igen nehezen tudok fejlodni. Hetvege no munka, sok kaja, pihenes es annak ellenere, hogy nemi interval kardio is van 1 kilo plusz hetfore. Hetkozben hajtas, edzes, ma reggel mar megint -1 kiloval merlegeltem, de szerencsere a trend emelkedik, ero is novekszik, csak lassan.
Igy viszont nem engedheti meg maganak az ember a lazsalast, mert sose lesz eredmenye annak amit csinalok, akkor meg tenyleg felesleges.

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#95033) Ribi válasza maximilian4 (#95018) üzenetére


Ribi
nagyúr

Ez is csak egy megmondó ember, aki amúgy nyilván weboldalán reklámozza a cuccokat amiből pénzt akar. Youtube koment se véletlen van letiltva. Szétsavaznák szerencsétlent.
Próbálja magára felhívni a figyelmet. Mivel nem tud semmit letenni az asztalra így inkább jól beszól, hogy mit hogy csinálj. Tipikus majd én megmondom és akkor legalább elolvasod amit ír. Hogy is volt a mondás ilyen fickó minden bokorban terem...

(#95034) God Vazzeg válasza venge (#94953) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Mennyit nyomott Joe? :R

(#95035) God Vazzeg válasza aelod (#95004) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Meg is látszik rajta az amit elmond :D

(#95036) aelod válasza God Vazzeg (#95035) üzenetére


aelod
veterán

Legalább rajta látszik :DDD

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#95037) kolosanyi válasza Ijk (#95031) üzenetére


kolosanyi
veterán

Már nem azért, de vannak itt páran, akik barmira felveszik ezt a háborúvan stílust, közben semmivel se néznek ki jobban, mint ez a srác a videóból. Erre mondtam, hogy a tipikus ektomorfok ilyenkor a genetikával, kockás hassal, meg a relatív erővel jönnek. Ezt csinálta maximilian4 is (bocsi, nem akarlak megbántani). Miért jobb átlagosan kinéző, átlagos edzésmunkát nyújtó emberként játszani az agyunk (ez nem rá vonatkozik, általánosság), dzsimsárk trikóban üvöltve edzeni, meg dobozból enni a csirkét a buszon, mint szépen nyugisan lejárni edzeni? A gyerek nem azt mondja, hogy ne edz, meg alibizni menj a terembe, hanem azt, hogy ésszel csináld a lehetőségeidhez képest nyomjad, ne úgy, mint egy ökör.

(#95038) madle


madle
őstag

Egy intenzívebb tömegnövelő étrendben mi az a felső határ ami felett már nem érdemes több fehérjét bevinni egy 83kg-os alacsony testzsírszázalékos formának? 2g-ot olvasok sok helyen, de van aki 1,6g-re esküdik, meg van aki 3-4.. Nem tudom hova tenni melyik a jobb, tesztelgetni nem nagyon akarom magamon, hanem belőni egy olyan mennyiséget ami korrekt, ugyan így a CH-val.
Nektek melyik működött?

Most kezdenék bele, úgy terveztem táplálékkiegészítő nélkül, csak kajával oldanám meg a dolgot.

(#95039) Ijk válasza syl5 (#95032) üzenetére


Ijk
nagyúr

Van aki könnyebben van aki nehezebben épít izmot, van akinek jobb a genetikája, jobbak az arányai. De könnyen senkinek nem megy. Ha elmész edzeni akkor ott igenis oda kell tenni magad, mindenkinek. Másfél óráról van szó, akkor csinálja már az ember rendesen. Kaszionózás, mobiltelefon nyomkodás, menedzser kondizás nélkül.
Aki rendesen edz, viszonylag rendesen kajál és évekig kitartó azon látszani fog az eredménye, nem mint ezen a gyereken. Háborúzni meg két szatyor kiegészítővel kijönni a boltból csak a kezdők szoktak, az is egy szakasz mindenkinél amelyiken úgyis átesik.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#95040) maximilian4 válasza kolosanyi (#95037) üzenetére


maximilian4
addikt

Már megbocsáss, de egyáltalán nem ezt mondja és nem erről szól az amit akar, hogy leszűrj a videóból.
A legnagyobb baj az, hogy ő meg akarja mondani h mennyit adj bele az edzésedbe, meg hobbistaként neked mi éri meg, meg mi nem.
Én nem csinálok vidókat, meg facebook csoportot és írok baromságokat, meg nem is akarom megmondani.
Nem azért edzek, mert jobban akarok kinézni másoknál, hanem azért mert szeretem csinálni, és igen ha lent vagyok akkor bele adok mindent, mert ez az én döntésem.

"Erre mondtam, hogy a tipikus ektomorfok ilyenkor a genetikával, kockás hassal, meg a relatív erővel jönnek. Ezt csinálta maximilian4 is (bocsi, nem akarlak megbántani)"

Miről beszélsz? Kérték h rakjak ki magamról képet és ennyi. Nem jöttem én itt semmivel.
Az meg h ki hogy néz ki az az ő maga dolga. Relatív erőről meg annyit, hogy 178cm/70kg vagyok, de 140 kg-ba hármakat guggoltam tnap, nem felvágásképpen mondom, de a kondiban nálam 20-30kg-mal nehezebb emberek nem csinálják meg sokszor, hiába néznek ki úgy ahogy.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#95041) FIREBLADE78 válasza kolosanyi (#94950) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Ok. De attól nem lesz nagy csöcs :D

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#95042) kolosanyi válasza madle (#95038) üzenetére


kolosanyi
veterán

1,8623472478624 g, ez a tuti recept! ;]

(#95040) maximilian4
Erről beszélek:

Sajnos ilyen a vékony a testalkatom, de legalább szálkás vagyok. :D
Valamint testsúlyomhoz képest elég jó súlyokkal edzek.

Te írtad, és igen, ez az általános a vékonyabb alkatú embereknél. A nagyobb darab meg általában letörpézi a kisebbet, az is egy tipikus viselkedés.

Én ehelyett mást mondok, a tömegedhez képest tök jó a 140-es guggolás, gratula! :)

Ettől még ugyanúgy igaz az, hogy sokan fikázzák ezt a gyereket a véleményéért, még többen az izomtömegéért, teszik ezt úgy, hogy közben nem izmosabbak nála, de az az elsődleges érv, hogy "meg is látszik a hozzáállása a fizikumán". Akkor kérdem én, hogy aki épp most hányta szét a terem budiját a szar edzés előttitől szuperkemény edzéstől, annak nem kéne izmosabbnak lennie?

De mindegy, én a részemről lezártnak tekintem ezt a gyereket, meguntam a róla való beszélgetést. Neki ez a véleménye, neked/nektek más. Én megértem, hogy van aki csak sportolgatni akar, nem brutál keményen szétcsapni magát. Én is van amikor alig bírok mozogni napokig edzés után, van amikor csak kocogok 20 percet, mert aznap annyi volt bennem. Ha a szomszéd Józsi otthon gyurmázgat 2 db 15 kilós állítható kézivel, akkor csinálja azt, nincs jogom megszólni érte. Majd ha komolyabban akar edzeni, akkor elmegy egy profi terembe és fogad egy jó személyi edzőt azt kész.

(#95041) FIREBLADE78
Attól nagyobb lesz, mintha kihagynád. ;)

A fekvő egy alapgyakorlat, de intenzitásfokozó technikákkal gyakorlatilag bármilyen erőszinthez adaptálható. Például az edzés végére teszed, amikor amúgy is fáradtabb vagy, 4-5 másodperces negatívokkal csinálod, robbanékonyan a koncentrikus szakaszt (esetleg olyan robbanékonyan, hogy pliometrikus gyakorlat lesz belőle) és így tovább. Érdekes dolog még például szuperszettben végezni mondjuk egy másik nyomógyakorlattal, vagy akár antagonista izmokat célzóval, lerövidíteni a pihenőidőt, HIIT módszerrel csinálni (tabata fekvővel)...

Azt nem javaslom neked, hogy ez legyen az elsődleges számodra, de ha nincs ferdepad, egy kis kreativitással a feltett lábas fekvő jó alternatíva lehet szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#95043) maximilian4 válasza kolosanyi (#95042) üzenetére


maximilian4
addikt

Tényleg felesleges erről vitázni. :)

Maxi

(#95044) FIREBLADE78 válasza kolosanyi (#95042) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Jól van Sanyikàm. Teszek egy próbát.

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#95045) KoVee84 válasza maximilian4 (#95040) üzenetére


KoVee84
senior tag

jöhet a videó is ;]

(#95046) kolosanyi válasza FIREBLADE78 (#95044) üzenetére


kolosanyi
veterán

Annyit mindenképp megér, kísérletezz csak vele. Az is benne van, hogy megszereted és rendszeresen csinálni fogod, meg az is, hogy nem sikerül eltalálni és többet nem foglalkozol vele. :)

_____________________________

Más:

[ Szerkesztve ]

(#95047) maximilian4 válasza KoVee84 (#95045) üzenetére


maximilian4
addikt

Ha ragaszkodsz hozzá. Lesz az is. ;)

Maxi

(#95048) HussarF

Fejezzétek már be ezt a nők linkelgetését folyamatosan. Már rosszul vagyok tőle. Ti amúgy is stabil párkapcsolatban éltek, bezzeg én... :( ;]

[link]

(#95049) kk831228 válasza HussarF (#95048) üzenetére


kk831228
addikt

:C :D Dobj be valami férfi segget... ;]

Edzés : 3:40-től [link] :D

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#95050) maximilian4 válasza kolosanyi (#95046) üzenetére


maximilian4
addikt

Én pont Eva Andressa-t néztem facsebúkon az imént.
Gyakorlatilag 2 nagy izmos lábat, meg egy nagy iszonyat izmos feneket látok. Nagyon brutál a csaj, mondjuk már nekem kicsit sok.

Maxi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.