Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94819) AsakuraDave


AsakuraDave
őstag

Haliga
Albiba megrendeltuk a netet, először digihez mentünk de mint kiderult Káposztásmegyeren 100as a legnagyobb, telekomnal meg kemény 30mbit.
Szüleimnél újpesten ezer éve upc van azzal túl sok gond nem volt, egy időszakban du alig volt net de aztán a kerületbe cserélték ezeket a node cuccokat es azóta popec a net. Most kicsit arrébb leszünk párommal kápon remélem itt is hasonló minőséget szolgáltatnak. Van esetleg itt fórumon 4 keres upc/vodás?
1 gigásat rendeltünk végül, bár a fizetés nem volt teljesen tiszta mert neten azt írja első 3 hó vmi 4000 utána 8000 illetve 1000et jóvá írnak a kövi számlán ha e-számla és időbe fizetsz. Nah ezt élőbe a csaj vodaba nem igazán mondta el/ki. 1giga net+premium tv, e-számla és 1 év hűség de a csaj havi 8at mondott ezt h az első x hó olcsóbb nem... Erről tudtok valamit, érdemes lenne felhivni őket hogy tuti így lesze mint a neten hirdetett? 1giga net + legnagyobb tv csomagot kértük a voda irodában. Lehet a neten hirdetett csomagot kellett volna úgymond kérni? :W

[ Szerkesztve ]

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.