Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80779) kezo0


kezo0
addikt

Mostanában néhányszor előfordult, hogy a tévé bekapcsolásakor egy rendszerüzenet fogadott, miszerint a tévének nem sikerült azonosítania a behelyezett kártyát. Ilyenkor mindig rögtön benézek a menübe, de ott minden alkalommal rendben levőnek tűnnek a dolgok: mindkét UPC-s mediacardot látja a tévé, és le is tudja kérdezni az adataikat (két tuneres, két CI+ foglalatos a tévé).
Ma is így indult az este: bekapcsolás, hibaüzenet, de aztán a menü szerint minden rendben. Viszont kicsit később olyasmit tapasztaltam, amit még soha. Korábban beállítottam egy időzített felvételt, az RTL2-n sugárzott Showder Klubot kellett volna felvennie a tévének a rácsatlakoztatott HDD-re. De a felvétel indításakor azt írta ki a tévé, hogy elindul a felvétel, de a felvenni kívánt műsor MÁSOLÁSVÉDETT TARTALOM, ezért nem kerül rögzítésre! És tényleg nem vette fel a tévé. De úgy, hogy közben a műsor teljes időtartama alatt az időzített felvételek listájában az látszott, hogy folyamatban van a felvétel, és ez lefoglalja az egyik tunert...
Na, ilyennel még nem találkoztam.
(A látszólagos kártya-azonosítási problémát csak azért írtam le bevezetésként, mert fogalmam sincs, hogy összefügghet-e azzal, vagy most már tényleg csinál olyat a UPC, hogy egy-egy műsorra másolásvédelmet tesz, ha mediacardos tévével akarod rögzíteni.)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.