Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55144) cigam


cigam
félisten

gduck
Nem az volt a kérdés, hogy ki hogyan ítéli meg a kedvenceket, hanem hogy zsigerből fikázott egy jól működő funkiót.

tomp
A sokszor az nem költői túlzás? (Persze kinek mi a sok). Belefutok pár alkalommal, de egy kezemen megtudom számolni , hogy az ünnepek alatt hány hibába futottam bele. A legérdekesebb az volt, amikor valaemlyik AXN-en akartam visszanézni valamit, de csak colorbar ment és a műsor hangja.
Szóval az mennyire biztos hogy a kliens oldal miatt nem megy a visszatekerés? Érdekes teszt lenne, hogy amikor hibára fut a Horizon, akkor egyből ugyanazt ugyanott visszanézni a cisco-n. + kontrol csoportként másik vételi ponton (országrészen?!) megnézni ugyanezt.
Szóval ha valaki belefut egy visszanézhetetlen műsorba, az légyszi írja be, hogy melyik városban, milyen box-al, melyik műsort nem tudja visszanézni. Aztán mi is megpróbáljuk reprodukálni, és egyből kiderül, hogy régió, vagy box függő a dolog, vagy központi hiba van.

bazsika89
nem használható a TV nézésen kívül másra
Erről van szó. Ennyit tud és nem többet. Ha neked ennél több kell, lecseréled egy mediacard-ra, vagy veszel egy saját box-ot. Ha jól rémlik van itt valakinek több tuneres technisat, és elégedett vele.
A nyári kánikulában ugyanúgy működött a horizon box, mint most a minuszokban. Valóban keringett a neten egy megolvadt UPC kártya képe, de nem sikerült kideríteni a forrását. Mivel csak ennek az 1 kártyának a képe keringett, megkockáztatom egyedi eset volt, és az sem bizonyított, hogy a horizon box művelte vele.

Sweet Lou 6
A többi boxon sem tudod átugrani azokat a csatornákat, amikre nem vagy előfizetve. (Bár lehet CH+/-al átugorja a cisco, én mindég EPG-ből váltok, így ezt nem tudom) Ráadásul a kedvencek sorrendjét sem tudod megváltoztatni a cisco-n. Márpedig az idősek (te hoztad fel példának őket)gyakran ragaszkodnak ahhoz, hogy az m1 az 1-esen, az m2 a 2-esen jöjjön be. Nekik ezt csak a horizon box-al tudod megcsinálni)
Nem csak az ok-ra előugró helyi menüből tudod hozzáadni, hanem célirányosan a menü-eszköztár-személyre szabás-kedvencek útvonalon. Ott olyan gyorsan kijelölheted a kedvenceket, mint a puskaropogás.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.