Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48145) kezo0 válasza kabelmania27 (#48140) üzenetére


kezo0
addikt

1. Az is egy jó kérdés, hogy egyáltalán engedik-e UTP nélkül használni bárkinek is a Kaont. A mostani boxnál is hibás működésnek tekintik, ha nincs meg a visszirány.
2. Van mediacardom is, de egyrészt ott meg hiányzik a 7 napos EPG, ha az ember több napra programozna előre felvételt, másrészt tudod, én vagyok az a fura előfizető, akinek néha két párhuzamosan futó műsor felvétele sem elég...
Hogy egy valós példával szolgáljak: most vasárnap egymást átfedő időben adta három különböző HD sportcsatorna a monacói F1-futamot, a Giro d'Italia zárószakaszát és a férfi kézilabda BL Final 4-t. Mindhárom sportágat követem, ezek mindegyiknél csúcseseménynek számítanak, és sajnos ebben az időben (de legalábbis akkor, amikor kezdődtek) épp nem voltam otthon. Most még valahogy megoldottam a két Cisco boxszal és egy mediacarddal, hogy mindhármat rögzítsem, és amikor hazaértem, úgy tudtam egy negyedik műsort nézni (ami szintén érdekelt), hogy közben ezek a felvételek még tartottak... Persze tudom, ez sokak szemében extrém felhasználói magatartás, de nekem az időbeosztásom miatt így természetes.

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.