Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4119) Iginotus


Iginotus
őstag

Na újabb gondok. Feljebb (jóval feljebb) részletesen leírtam, most csak annyit, hogy online játszok minden este 8 órakor vagy kicsit később és 7 végén el kezd lagolni mint iszonyat. Tehát percenként kimarad 1-3 ping. Ez elég arra, hogy a játék ledobjon meghaljak szóval idegesít.

Első szerelő jött kicserélte a modemet. És meghízott minden kábelt. Semmi javulás.
Második szerelő kint volt ö állított valamit a kinti nodon egy hétig jól is ment. Vele csevegve kiderült, hogy este is csak 70% os a leterhelés, de a feltöltést ez a modem csak egy szálon végzi, és nálam azzal vannak problémák. A legkisebb upc-s csomagom van jelenleg.
De mivel csak egy hétig volt jó egy vihart követően megint szar lett.
Na 3. szerelő kijön megint modemet akar cserélni. Mondom neki nem nem, a kinti nodal kell állítani. Erre kimegy mondja ja a feltöltés feljebb volt állítva a kelleténél lejjebb vette. Mondom kösz most bizti rosszabb lesz mint volt.
Igazam is lett ha rosszabb nem is de ugyanolyan szar maradt.

Tehát ott állunk hogy este és 7 végén nem tudok játszani. Megint feladtam egy jegyet.
Most beszéltem a telefonos kisasszonnyal. Aki talán értett is hozzá de ki tudja.
Azt ajánlotta, hogy vegyek egy erősebb netet amihez egy erősebb modem jár ami több frekvencián dolgozik le és feltöltésnél is így elkerülhető ez a helyzet ami nálam fennáll.

Na most ez ki kéne probálni vagy erősítsetek meg benne, hogy ez lehetséges??? Nem akarok újabb egy évre lekötni magam drágább internetcsomagra úgy hogy még mindig szar legyen! :)

Valaki esetleg tud egy ilyen jobb modemet szerezni? És ki tudom probálni nálam? Nagyon hálás lennék érte. (Sör bor pálinka csoki akármi...) Ha egyáltalán nálam fel tudok csatlakozni egy másik modemmel és ez működne.. Mert akkor már kötném is megfele a szerződést nagyobb netre.
Szóval???

Kicsit hosszú lett bocsi. :R

Plug and Pray... :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.