Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113551) Biqci válasza Inhouse (#113515) üzenetére


Biqci
aktív tag

És Intruder2k5
Köszi a segítséget, megoldódott a dolog. Szóval a router beállításokban az 5GHz-es Wifi módot átállítottam 802.11n-re a Mixed-ről, így már felismerte a tab az 5Gigás hálózatot. Így van most már öröm és bódottság :D
:R

"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin

(#113552) tasiadam


tasiadam
veterán

A csodas TG3442DE miert ilyen rettenetesen szar? Mi Stick, inteles laptop es telefon wifi is allandoan megszakad. A Vodafon TV-t streamelem geprol Mi Stickre, es orankent 3-4 alkalommal lefagy. Majd jon a stick wifi ki, wifi vissza, stream leall, majd vissza. Elvileg hibrid wifit tud. Gyakorlatban a vonnectbox is 1 rakas szar volt 5os wifivel, de 2.4essel fasza. Es a hibrid is 1 hulladek. Csak nalam? Vagy tegyek ra 1 olcso TP linket inkabb?

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#113553) gduck válasza cocka (#113542) üzenetére


gduck
addikt

Nem erről szól a fáma! Le**rom a bélyegképes szart! :D

[ Szerkesztve ]

(#113554) b.vr


b.vr
őstag

Sziasztok! Kicsit "kiestem a loopból", ezer éve be sem volt dugva a tv-boxom (vagy hogy hívják) mert élőben (meg csúsztatott élőben) kb nyáron NBA rájátszást meg döntőt néztem utoljára, de akkor még volt Horizon GO és nekem az tökre megfelelt (vagy inkább megszoktam már a hülyeségeit) A TV-m amúgy is rá van kötve a PC-re és még azt a sz*r Horizon Go-t is jobban szerettem mint a TV boxot.Aztán már egy ideje a Horizon Go kivégezve, próbáltam akkor hogy mi legyen de semmi sem működik és most lett elegem.
Szóval első opció, windows PC (mint anno Horizon Go) Itt böngészős megoldás nincs (ha jól értem) Akkor android emulator, de ott nem engedi futtatni az applikációt (mert biztonságos eszközt kér (MG007 kód) Ez éppen egy Bluestacks emulátor. Egyelőre ez az út kuka.
Előtte próbáltam ipad-ről, ott legalább elindulna, de nem enged be felhasználónév+jelszóval (miközben PC-n simán belépek a fiókomba, és a kód ugyanaz) , a qr-kódos verziót pedig nem tudom előcsalogatni a tv-boxból. Így ez az út is kuka.És akkor ha már QR kód, a boxnál meg az van hogy odáig eljutott hogy a sok hónapos kihagyás után frissítette magát, de ott jelenleg annyit tudok csinálni hogy a menük között váltogatok, de a "Műsorújság" menüponton belül nem tudok továbblépni. Nem férek hozzá csatornákhoz. A kis LCD paneljén is csak egy "ON" felirat van, nyilván csatornaszámra nem tudok menni. Hogy ez a tabletemnek QR kódot hogyan adna azt se találtam meg (van olyan hogy applikációk de olyat nem találtam) Az lehet hogy valahogy ezt a kütyüt nem jól csatlakoztattam a Connect Box-hoz? (vagy mihez, szóval ahhoz a fehér router/modem szerűséghez. A tőlük kapott fehér LAN kábellel. Amúgy internetem, wifim ugyanolyan gond nélkül működik (khm, legalábbis ugyanúgy általában gond nélkül) mint korábban a UPC-s időkben)(hm, lehet hogy ez mégis valami csatlakozási hiba, az applikációkban rámentem a híroldalakra, ott még menüpontokig eljut de aztán csak pörgeti a nagy semmit)
Ha ez valami típushiba illetve az én bénázásom nyugodtam mondjátok hová olvassak vissza a topicban vagy mire keressek rá. Mert most még arra sincs ötletem mire keressek rá (meg mintha ez két független gond lenne, hiszen (feltételezem) a mobil applikációba a tableten csak be kéne tudnom lépni még akkor is ha a tv box be se lenne kapcsolva...)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113556) MadMancs válasza b.vr (#113554) üzenetére


MadMancs
veterán

Valami nem jó.
Milyen boxod van? QR kódot csak VTV box tud adni, de annak nincs kijelzője amin ON felirat lehetne. :F

Pár hét után egyébként a nem hálózaton lévő box (mindegyik) offolva lesz, újra kell aktiváltatni 1270 el.

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#113557) erahurka


erahurka
félisten

Valami tippetek van még esetleg azzal kapcsolatban, hogy működő wifis modem és működő netrádió egymással miért lehet fasírtban? Ha bármi máshoz csatlakoznak mindkettő jó, csak egyik a másikkal nem. :R

Csatorna váltást kipróbálom majd, meg lövök fotót arról miket ír a rádió hátha. De addig is hátha tudtok még valamit hozzátenni.

(#113558) erahurka válasza erahurka (#113557) üzenetére


erahurka
félisten

Összekapcsolódnak, csak internet nincs. Ilyen CH7465 cucc.

(#113559) b.vr válasza MadMancs (#113556) üzenetére


b.vr
őstag

Köszi a választ! Ez alapján az újra-aktiválás az biztosan egy hiba (illetve potenciális megoldás) mert hónapok óta áram alatt sem volt.
Egyébként egy UPC-időkből származó kis fekete Horizon set top box, kerestem róla képet, ez az [link]

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113560) MadMancs válasza b.vr (#113559) üzenetére


MadMancs
veterán

Sajnos számodra az újra aktiválás se lesz opció. Mivel QR kódot csak ez a doboz fog adni:

Régi boxxal és MediaCard al rendelkezőknek user/pass páros a lehetőség. Persze előtte My Vodafone fiókban tv szolgáltatásnál az extrák között be kell kapcsolni. Utána my Voda login lesz jó apphoz is.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#113561) b.vr válasza b.vr (#113559) üzenetére


b.vr
őstag

Belépve a felhasználói fiókomba, a set top box hivatalos neve Kaon KCF-SA900PCO Viszont ott az istennek nem találtam meg az aktiválást (pedig elvileg valahol lennie kellene), ami meg érdekes hogy a hibaelhárításnál amúgy semmi érdemleges csak a felhasználói kézikönyv, amiben viszont az van hogy nem a LAN kábel kell hanem a koax vagy micsoda (az a hengeres kábel, ami a Connect boxba is jön) De most tényleg ennyire rosszul emlékszem hogy amikor ezt a Horizon boxot jöttek még évekkel ezelőtt telepíteni a UPC-től, akkor ott nem ez a koax kellett hanem a LAN kábel (legalábbi más kábelem nincs is.. megpróbálhatom persze előtúrni még az ős-időkből, ami a T elágazóból ment anno a Horizon előtti médiaboxba)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113562) b.vr válasza MadMancs (#113560) üzenetére


b.vr
őstag

" Persze előtte My Vodafone fiókban tv szolgáltatásnál az extrák között be kell kapcsolni."

Köszi! Ez biztosan hiba volt, most beléptem ebbe a menüpontba és aktiváltam, mindjárt próbálom is a tableten

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113563) b.vr


b.vr
őstag

Szuper, tablet innentől működik! :)

Gondolom ha bemegyek a Vodához akkor a set top boxot majd ki tudom cserélni.

És akkor lenne még a legfontosabb, a PC-n régebben böngészőből futó Horizon Go pótlása, merthogy számomra így a legkényelmesebb nézni (akkor nem kell váltogatni a TV hdmi bemenetei között, közben PC-n filmet is nézhetek bármikor (ha élőben megy az nfl/nba/bármi és szünet van) valamint a Horizon box távkapcsolóját és vezérlését tényleg baromira utáltam)

Szóval kinek mi vált be, van olyan Android emulátor windowsra ahol lehetne telepíteni ezt a Vodafone TV appot? Ami fizikai tabletre most már nálam is működik, de windowsos emulátoron (BlueStacks) nem indul el, ott kiiírja ezt a csak biztonságos eszközön használható (MG007) hibakódot.

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113565) b.vr válasza #72445440 (#113564) üzenetére


b.vr
őstag

Dehogynem, most már jó, köszi! :)
Csak egészen eddig ide nem is engedett eljutni, hanem a Horizon.tv a Voda TV apphoz küldött ami meg eddig nem ment, de most hogy már fut a tabletemen és ehhez létrehoztam a profilt így már persze itt is enged a weboldalon keresztül böngészőből is TV műsort nézni. Szóval köszi, ez lesz akkor :)

[ Szerkesztve ]

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113566) Csabi1984


Csabi1984
addikt

Sziasztok! Szerintetek mitől lehet, hogy anyum akarna visszanézni felvett műsort és elindul megy kb 1percet megáll,majd megy tovább. Internet kapcsolat meg nem szakadozik.

(#113567) Intruder2k5 válasza Csabi1984 (#113566) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Üdv!

[link] -> [link]

(#113568) cocka válasza erahurka (#113557) üzenetére


cocka
veterán

Gondolom ezt a kifejezést akartad írni:

nem fasírt

(#113569) erahurka válasza cocka (#113568) üzenetére


erahurka
félisten

Na ne! Úgy tudtam fasírt a kifejezés. Mondjuk sosem értettem mi köze a kajának a haraghoz :D

(#113570) Csabi1984 válasza Intruder2k5 (#113567) üzenetére


Csabi1984
addikt

köszi :)

(#113571) cocka válasza b.vr (#113565) üzenetére


cocka
veterán

Újabban már a Horizon Go sem megy. Kiírja, hogy frissíts, ha rányomsz, akkor kidob a Play store-ba a terméklapra, ha nyomsz egy visszát, akkor meg üres fekete kép, amiből nem lehet kilépni. LOL Ha elutasítod a frissítési ajánlatot (amúgy nincs is újabb az a vicc), akkor meg kidob.

(#113572) cocka válasza erahurka (#113569) üzenetére


cocka
veterán

Az, hogy az emberek nem tudnak magyarul. :DD :DD

De most már tudod. ;)

(#113574) cocka válasza #72445440 (#113573) üzenetére


cocka
veterán

Hát kb. 2 héttel ezelőttig még simán ki lehetett játszani egy vissza gombbal. Sőt amikor legutóbb betöltöttem, asszem péntek este, akkor még simán lejátszott egy-két csatornát, aztán gondolom valami belső update-et megkapott és onnantól bekerült ebbe az infinite loopba.

Különben ezt nem értem, hogy hogy működnek ezek az androidos appok, mert van ugye a főupdate, ami végigmegy a Play store-ból, ha rányomsz, de kell lennie valami fű alatti mellékupdate-nek is, amiről a usert nem tájékoztatják. Pl. BD lejátszón a youtube app is ezt csinálja. Sosincs hozzá frissítés úgy mond, de amikor elindítom és megnézem a verziószámot, akkor jéé mindig épp az aktuális vagy igen közeli múltbeli. Szóval tuti, hogy van az appoknak valami belső, usert direkt nem tájékoztatjuk előre típusú frissítési opciója, ami akaratod ellenére végigfut.

(#113575) b.vr válasza cocka (#113571) üzenetére


b.vr
őstag

Persze, Horizon Go az ősztől már nincs (szerk: illetve ezek szerint akkor azért a közelmúltig ki lehetett játszani), így is kezdtem, ezért is jött elő a problémám. De így hogy ami segítséget kaptam az alapján aktiváltam a Vodafone TV, és most megy az app is meg böngészőből is tudom nézni (kb pont egy kicsit rosszabb mint anno a Horizon Go. Pl. most nézem az nfl-t, itt ha leállítom akkor utána csak késéssel kezdi újra, míg a Horizon Go-nál legalább ez nem volt. Megszakadások meg ugyanúgy vannak... A felülettel még csak ismerkedem, hát rosszabb sem lett talán, de jobb sem.

Pl. komolyan de hány éve volt először Horizon Go? Mondjuk 5 vagy 6? Annyi idő alatt nem sikerült megoldani hogy (legalább opcionálisan) a műsorújság lehessen már függőleges könyörgöm, mert vízszintesen amikor hosszabb műsorok vannak (pl NFL) van hogy 1 műsor sem fér ki... Miközben függőlegesen meg tök jól lehetne navigálni... (viszont ha van ilyen opció (mármint most már a Voda böngészős oldalon) és megmondjátok hol, én szívesen elnézést kérek hogy saját hibámból nem találtam meg eddig :)

[ Szerkesztve ]

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113576) crey válasza kabelmania27 (#113535) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Volt hogy 40 percet hallgattam a "Minden munkatarsunk foglalt, kérjük tartsa a vonalat".

My Vodafone - van regisztrációm, egyszerűen nem enged be, a jelszó emlékeztető meg nem érkezik meg.

Ha még próbálok regisztrálni arra a mail címre (csak hogy tuti legyen hogy van), közli hogy ez a user már foglalt

Rajottem közben hogy November 29-el lejárt a hűségem. A Telekom meg szolgáltat itt elvileg 2/1Gigat... TV-VEL együtt 9500 Ft. Hát nem gondolkodtam sokáig 😁

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#113577) cocka válasza b.vr (#113575) üzenetére


cocka
veterán

[link]

Tedd időrendbe! Látni fogod, hogy október végén még működött a vissza gomb. Utána már nem.

komolyan de hány éve volt Horizon Go?

Jó a kérdés, csak kétértelmű. Azon ritka alkalmak egyike, amikor az angol kifejezőbb, mint a magyar. Ha ez angolul lenne írva, akkor ugye past perfect continuous-ben írnád és nem simán past simple-ben.

Úgy értetted tehát, hogy hány éve volt már Horizon Go? vs. Hány éve volt utoljára Horizon Go? LOL

Míg elsőnél kevésbé fontos a pontos időtartam, a másodiknál inkább az a mögöttes tartalom, hogy hány éve szűnt meg :D

Amúgy szerintem a Horizon Go kb. 8 éves lehetett.

[ Szerkesztve ]

(#113578) b.vr válasza cocka (#113577) üzenetére


b.vr
őstag

Az elsőre: vili, én abban nem is kételkedtem, csak én addig sem a horizon go appot használtam hanem a böngészőset az asztali gépemen (horizon.tv)

A másodikra: átfogalmazva :) , hány éve vezették be a horizon.tv-s böngészőből tévézést (meg amúgy az appot, de azt sose szerettem) Betippeltem hogy 5-6 éve, de amúgy nem a pontos szám volt a fontos, lényeg hogy jópár éve, és ez alatt semmit sem javult. És most a vodafone-os sem tűnik helyette jobbnak hanem kb ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113579) cocka válasza b.vr (#113578) üzenetére


cocka
veterán

Az OK, csak azt meg nem tudod böngészőbővítményekkel letiltani, mert különben nem jön be. A poén az, hogy arra a pár száz millisec-re, amíg hagy kattintani, látszik, hogy képes még mindig betölteni a csatornákat. :DDD

most a vodafone-os sem tűnik helyette jobbnak hanem kb ugyanaz.

Hát inkább úgy fogalmaznék, hogy a mozgások simasága első osztályú, már amikor működik, minden másban sokkal rosszabb: rosszabb műsorújság, weben ugye nem is nagyon van, csak csatornánként az élő alatt, akkor a tiltogatások (értsd oprendszer, kijelző és böngészőfüggő), ami speciel engem idegesít az pont a folyamatos kidobálás, unom, hogy örökké be kell jelentkezni meg ilyenek, ha bejelentkezek, a rendszer meg se jegyzi a my vodafone eszközlistájában. LOL Azt már meg se említem, hogy androidos boxokon nem fut, mert ha mégis működne ilyen boxokon, akkor nem lehetne kiszórni még két másik vodkaboxot extra felárért, hiszen így a user nézhetné még két másik sajáton. Hát na még mit nem! :C :W

[ Szerkesztve ]

(#113580) kezo0 válasza erahurka (#113569) üzenetére


kezo0
addikt

Nyugi, a fasírtban lenni ma már elterjedtebb kifejezés, mint az eredeti. Hogy aztán hibás szóhasználat miatt vagy szándékos, vicces(nek szánt) ferdítés miatt lett ez így, ki tudja. Mindenesetre nyugodtan használható.
[link]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#113581) b.vr válasza cocka (#113579) üzenetére


b.vr
őstag

Igen, az jól látszik hogy a horizon.tv amúgy betölti az aktuális műsort mert az átirányítós overlay alatt elsötétítve ott van ami kellene :) Hát ja, a voda át akar mindenkit terelni a sajátra, ezt meg gondolom előbb-utóbb teljesen lelövik.

Az új web-essel még csak most ismerkedtem, tény hogy nem tűnt túl könnyűnek megtalálni a műsort amit kerestem :D Meg már ez alatt a pár óra alatt is már van háromszor kidobott és pin kódot kért (amit a horizon szerintem sosem) Éljen a fejlődés :))

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113582) fecke78


fecke78
senior tag

Van értelme felhivni őket új szerződés megkötéséhez , vagy megy az online is , 3 eszközt nem lehet tölük bérelni pl 2 mediacard 1 box ?

(#113583) pjen válasza fecke78 (#113582) üzenetére


pjen
félisten

De lehet.

(#113584) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Sziasztok!

Egyik fórumtárssal beszélgettünk és mondta hogy Vodafone szolgáltatója van, emiatt gondoltam rákeresek hogy nálunk van-e elérhető szolgáltatás. És meglepődtem mert van, elvileg, és azonos a csomagkínálatuk mint a Telekomnak. Azt szeretném kérdezni hogy létezhet ez hogy Telekom területen szolgáltat a Vodafone? Olvastam vissza a topikot és találtam erre utaló hozzászólásokat, viszont nálunk két szolgáltató van biztosan, amiről tudok. Invitel és Telekom. Nincs még internet bekötve abba a házba, ami miatt most nézegettem a lehetőségeket. Invitel 100/8Mbit csomagot adna 3500ft havidíjért, Vodafone pedig azt írja hogy a 250/70Mbit internet tud adni 3990 forintért.

Ez a leírás megtéveszt,
"A maximális le/feltöltési sebesség Internet M vario esetén optikai hálózaton (GPON): 250/75 Mbit/s, kábelhálózaton (HFC): 250/20 Mbit/s. A rendes körülmények között elérhető le/feltölési sebesség optikai hálózaton (GPON): 125/45 Mbit/s, kábelhálózaton (HFC): 125/12 Mbit/s."

Itt pár fajta technológia fel van sorolva, az a kérdésem hogy, a lakcímemen elérhető a 2Gbit-es csomag Telekomtól, ebből valaki esetleg megtudja nekem azt mondani hogy milyen technológia lehet akkor az utcában?

Érdekes a dolog, mert Telekomtól ez a 250/70Mbit internetcsomag havi 6e forint lenne, Vodafone-tól pedig csak 4e forintot ír a weboldal. Azért gondolkodom a dolgon mert mindenféle gyengeáram be lesz vésve a falba, és nekem jó lenne az Invitel is, de a havi 3500 - 4000 forint között már nincs nagy különbség, és ebben az esetben nem kellene koax kábeleket is bevésni, elegendő lenne csak az UTP-t. Valaki tud esetleg véleményt alkotni arról hogy Telekomos területen a Vodafone milyen minőségben szolgáltat? Arra lennék kíváncsi hogy mennyire megbízható, mennyire stabil, mennyire valós az internetsebesség?

Köszönöm.

(#113585) ati888


ati888
senior tag

Sziasztok!

Mióta átvette a voda a tv-t, azóta pár adó nézhetetlen (pl RTL HD), A tv-ben van CI+ kártya, amíg UPC volt minden jött rendesen.

Találkozott már valaki ilyennel?

(#113586) blakey válasza ati888 (#113585) üzenetére


blakey
titán

Több infóra lesz szükség, a szakik kérni fogják, hogy milyenek a modem értékekek, stb. Személy szerint semmit nem vettem észre az átállásból, azaz továbbra is ugyanolyan az adások minősége. Nálam előtte is jó volt, most is az, nincs semmi gond az RTL HD-val, helyi probléma lesz.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#113587) tothjozsi96 válasza tothjozsi96 (#113584) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Közben most lehet hogy nagy hülyeséget írtam. A Vodafone TV-t UTP kábelen keresztül tud szolgáltatni vagy CSAK koax? Létezik koax-on kívüli tv bekötés, vagy csak így lehetséges Vodafone-nál?

(#113588) erahurka


erahurka
félisten

Ha nyitnék egy portot a rádiónak az vajon segítene? Hogy kell ilyet csinálni?

(#113589) ati888 válasza blakey (#113586) üzenetére


ati888
senior tag

Az ügyfélszolgálatnak írtam, utána visszahívtak, hogy távolról valamit csináltak vele, de azóta sem jó. Nem tudom, hogy az átállásnál kellett-e volna nekem valamit áthangolni?

(#113590) blakey válasza ati888 (#113589) üzenetére


blakey
titán

Semmi nem történt az átállással. Más az oka. Környéken fejlesztés, stb. Egy névváltoztatás nem okoz ilyen hibát.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#113591) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Ma jött az üzenet, hogy új e-számlám jött, és amikor ránéztem, volt ott egy plusz 4000 forintos díj, ami ráadásul már lejárt.
Némi nyomozás után most oda jutottam, hogy szerintem nem hogy nem le akar valami késedelmi díjjal húzni a voda, de még az októberi számla is 2000-el kevesebb, illetve novemberi határidejű volt. Az SMS-eimet meg a bankszámlámat elnézve ezt tényleg nem fizettem be :Y

Volt másnak is ilyen fura számlázása?

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#113592) Luissimo válasza #72445440 (#113564) üzenetére


Luissimo
veterán

Tessèkmondani, ebben a webes alkalmazàsban holvan a musorujsàg elèrhetösège?

[ Szerkesztve ]

(#113593) b.vr válasza tothjozsi96 (#113587) üzenetére


b.vr
őstag

"A Vodafone TV-t UTP kábelen keresztül tud szolgáltatni vagy CSAK koax?"

Ennek a kérdésnek a válaszára majd én is kíváncsi leszek! Tegnap ugyan már nem foglalkoztam vele (miután már net-en keresztül tudtam nézni) de én amíg keresgéltem mind a talált PDF-ben, mind a voda netre feltett segítő videóin úgy láttam hogy nekik a set top boxhoz a koax kábel kell és nem az utp (és gondolom emiatt nem megy nálam a boxról a tv, de majd előbányászom a régi koax kábelt és kipróbálom csak most már nem sürgős)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113594) asdf_ válasza tothjozsi96 (#113587) üzenetére


asdf_
veterán

Ha minden igaz, és nem cseszem el, akkor voda területen koax ÉS utp, telekom területen csak utp.

(#113595) b.vr válasza Luissimo (#113592) üzenetére


b.vr
őstag

"Ebben a webes alkalmaazasban hol van a musorujsag?"

hehe :) hat en csak olyat talaltam hogy a kerdeses csatorna élő képe alatt lesz egy műsorfolyam, és ott látod a leendő műsort meg vissza is tudsz keresni az időben. Nyilván szörfözni ez nem jó (arra a Horizon.tv jobb volt), viszont ha tudod hogy mit keresel akkor meg amúgy sokkal jobb mint amilyen a Horizon.tv volt. Sokkal gyorsabban, átttekinthetőbben lehet megtalálni egy néhány nappal azelőtti adást (és amúgy a kereső is úgy nézem jobban működik (főleg mert a horizon.tv-n leginkább sehogy sem működött)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113596) MadMancs válasza tothjozsi96 (#113584) üzenetére


MadMancs
veterán

Ha Telekom 2gigás net elérhető akkor GPON hálózat. Azaz voda is ezen szolgáltat ott. Telekom területen VTV boxok OTT üzemmódban mennek, ezért nem kell koax, csak UTP a TV(k)-hez. Minősége OTT esetén eddigi tapasztalatok az mutatják nagyon jó. GPON hálózaton nettel se tudsz nagyon mellélőni.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#113597) fecke78


fecke78
senior tag

"Internet XL és TV HD Plus csomag most 7390 Ft"
ez valós akció ?
illetve a 1000 netnek mennyi a valós teljesitménye?
Digis voltam 1000 ami nálam 720 körül kifulladt

[ Szerkesztve ]

(#113598) tothjozsi96 válasza MadMancs (#113596) üzenetére


tothjozsi96
addikt

Köszönöm a válaszod! Azt szeretném kérdezni hogy a VTV boxra tudsz mondani egy példát hogy mi az eszköz neve? Azért kérdezem mert végig néztem a Vodafone videóit YT-on, és amiket láttam boxokat azokba mind kellett koax is. Az OTT mit jelent? Kerestem vissza a keresőbe, de csak nem találom.

Vagy az OTT üzemmód azt jelenti hogy a boxon rajta lesz a koax aljzat, de nem szükséges bedugni és Csak UTP-ről is képes működni?

Köszönöm.

(#113599) b.vr válasza MadMancs (#113596) üzenetére


b.vr
őstag

Most lehet hogy félreértettem a kérdést és/vagy választ de én tegnap ezeket találtam
ez az én régi boxomhoz [link] (5. oldal)
ez pedig videó az új féle dobozhoz [link] (3:40 körülnél)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#113600) MadMancs válasza tothjozsi96 (#113598) üzenetére


MadMancs
veterán

Vodafone TV a Vodafone féle neve. Egyébként valami sagecom kütyü.
Így néz ki.
Nem reklámozza OTT módot Voda.
Igen jól sejted. Ugyanazt a boxot használja saját és Telekom területen. Csak míg saját területén DVB-C módban üzemel és UTP mellé koax is kell neki, addig Telekom területen OTT és elég neki az UTP.
OTT leegyszerűsítve egy netes stream. Azaz interneten jön az adás.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.