Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96201) kabelmania27 válasza simauser (#96188) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
Magas a feltöltési érték. Ha el van osztva a koax és nem nézel dvb-c adásokat vedd ki az osztót.

(#96202) Bozek válasza dptrsk (#96199) üzenetére


Bozek
nagyúr

Ilyenkor nem kell 30 nappal előre jelezni az ÁSZF-ben a változásokat? Vagy csak a többi piaci szereplőnek kell szólni, hogy lesznek ilyen csomagok?

(#96203) dptrsk válasza Bozek (#96202) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

Lakosságnak sosem kell az új terméket előre jelezni.

(#96204) DFlash


DFlash
tag

Most néztem lejár a hűségem, pedig júniusban módosítottam. Start net mellé alap telefon. Ezek szerint nem indult újra az 1év. Kíváncsi leszek mennyivel lesz rosszabb a jelenleg is rossz net. Illetve az ár drágább. :F

(#96205) Kommy válasza DFlash (#96204) üzenetére


Kommy
veterán

Ha lejár a hűséged az ár semmit nem fog változni, mivel nem lehet már a hűségért árengedményt adni, így hűsg nélkül is ugyan annyiba kerül.

(#96206) RudY válasza rsanyi20 (#96187) üzenetére


RudY
addikt

Igen, volt pár hete felénk is (Bp. XVII.), akkor 2 nap is volt ilyen, mindkét alkalommal több órán keresztül, a helyreállításról is küldtek üzit. Pár napja is volt hosszabb leállás (akkor nem jött üzi) ellenben megjelent az IPv6 a Sagem-ben.

Viszont ezzel kapcsolatban kérdésem is lenne.
A hálón szinte minden eszköz fix IP címet kap (2 NAS, PC, médialejátszó, konzol stb.), érdemes lenne fix IPv6 címeket adni nekik az eddigiek helyett, vagy ez teljesen értelmetlen és fölösleges (vagy nem is lehet)?

[ Szerkesztve ]

(#96207) Predator2


Predator2
addikt

Helló

A mai nap vettem észre, hogy az internetem mellé bevan kapcsolva egy általam nem kért szolgáltatás is: [link]

Kérhetem a lemondását? Hogy kerülhetett az oda?
Ha nem lehet mondani, akkor hogy tudom kihasználni?

Nézzétek el a tudatlanságom.
Üdv

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#96208) DJ. Ru$y válasza Predator2 (#96207) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Olcsóbb a net + telefon, mint a net magában valószínűleg, ezért amikor kötötted, így kötötték neked. A HGW-re rákötsz egy telefont és tudsz telefonálni, de ez tényleg egy sima telefon előfizetés, telefonálni drága, szóval annyira ne akard használni szerintem. :DDD

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#96209) Akcok94 válasza DFlash (#96204) üzenetére


Akcok94
senior tag

ha új portfóliós csomagokban vagy(2017.10.) utániakban akkor nem változik, ha pedig korábbiakban akkor változhat.

Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.

(#96210) El Gringo válasza Predator2 (#96207) üzenetére


El Gringo
senior tag

Én is jártam így, csak nekem valami mobilos mozit kapcsoltak be. Várd ki szerintem a szeptemberi árakat, aztán számolgass. Ha lesz jobb ajánlat, amit el tudsz érni a telefon lemondásával, hívd fel őket, és reklamálj. Ha más nem, tegyél panaszt, és hallgassák vissza a telefonos megrendelést. Remélem, telefonon rendelted :)
Nekem szó nélkül törölték, bár az nem hűséges szolgáltatás volt elvileg.

ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119

(#96211) odrif


odrif
MODERÁTOR

Ha lemondom az internet szolgáltatást, akkor a telefon (még van rajta hűség) szolgáltatással mi lesz?
Lehet a telefont internet nélkül is használni?

20 éve a Prohardveren

(#96212) wmati válasza odrif (#96211) üzenetére


wmati
addikt

Lehet, kikapcsolják a netet marad a telefon.

[ Szerkesztve ]

(#96213) odrif válasza wmati (#96212) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

Szuper.
Köszönöm!

20 éve a Prohardveren

(#96214) simauser válasza Gubek-Einste (#96200) üzenetére


simauser
tag

(#96201) kabelmania27

A lakáson belül van egy elosztás, amely eddig is ott volt. A másik felén analóg adás megy, amelyre még szükség van, mert egy helyi csatorna csak azon megy.

Most mértem egyet, most megy maxon, de általában csak 10-20 körül, ki érti ezt . . . :F

Are you threatening me, Master Jedi?

(#96215) kabelmania27 válasza simauser (#96214) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Lehet napközben többen használták a környéken a netet ezért terheltebbek voltak a csatornák.
Ha megnézed az osztó tipusát meg tudjuk írni, hogy cserével javítható-e a helyzet.
Amennyiben ideiglenesen az osztó helyére tennél egy F toldót az értékek különbségéből kiderül, hogy osztóhiba okozza-e a problémát.

[ Szerkesztve ]

(#96216) Linem válasza Predator2 (#96207) üzenetére


Linem
senior tag

Amikor még 200 Ft volt az alap telefon előfizetés, akkor még megérte bármi mellé csomagban választani. Azóta már felemelték sokszorosára, szóval együtt ritkán jön ki kevesebbre. Persze nem tartom kizártnak, de én most próbálgattam pár verziót és mindig 300-400 Forinttal drágább lett együtt, mint magában az internet. Szóval gyanítom, hogy nálad is drágábbra jön ki.

Egyébként úgy kerül oda, hogy az ügyfélszolgálatosok valamilyen formában jutalmazást kapnak azért, ha belerángatnak előfizetőket olyan szolgáltatásokba, amiket már alig rendelnek. Azért ilyen bátrak, mert az olyan ügyfél ritka, aki havonta böngészi a számla tételeit. Ha véletlenül valaki észre is veszi, hogy ismeretlen szolgáltatásért fizet, akkor is ritka, ha szóvá teszik és az asztalra csapnak kisebb összegekért.

Engem már többször is vertek át így telefonon keresztül, hogy csomagváltást rendeltem, vagy plusz minicsomagot kértem és kaptam egy plusz előfizetést, amit a számlán vettem észre. Azonnal hívtam őket, de az addigi napokat már muszáj volt kifizetnem, amíg be volt kapcsolva a szolgáltatás. Azt mondták, hogy hibásan kerülhetett be a tétel. Nem értettem egyet ezzel, de nem volt értelme nagyon harcolni, mert kisebb összegről volt szó. Legalább annyi pozitív történt, hogy azonnal kikapcsolták a szolgáltatást. Azóta én vagy online rendelek, vagy bemegyek személyesen.

Bár nem sűrűn csinálnak ilyet, de másoktól is hallottam már, hogy a Telekom számlán szembesülnek, hogy átverték őket.

(#96217) simauser válasza kabelmania27 (#96215) üzenetére


simauser
tag

Ilyen dobozka. Felül egy be, alul kettő ki.

Ha tényleg a terhelés, akkor nincs sok lehetőség. De ma délben volt egy 6 / 11 mega, az talán azért már túlzás. Csak bosszant, hogy az első, telekomos szerelő szépen megcsinálta, utána jó volt (a régi kábellel is), majd jöttek a kábelezők, lett szuper új kábel, a sebesség meg lassan a 15 évvel ezelőtti adsl szintje. A leltöltögetős dolog is szöget ütött a fejembe, hogy ott hogy lehet a sokszorosa, ha a speedtest alig lát belőle valamit? És nem is vagyok torrenthuszár, ha fordítva lenne, semmi bajom nem lenne vele :DDD

Azon gondolkodtam, hogy vajon a speedtest nem csap be / nem valami olyan hibám van, ami a http kapcsolatokat érinti? Ha mögötte megvan a sávszélesség, mert a torrent megy, akkor lehet, hogy nincs is sebesség-bajom?

[ Szerkesztve ]

Are you threatening me, Master Jedi?

(#96218) kabelmania27 válasza simauser (#96217) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Ez egy jófajta osztó, megfelelő a bejövő jelerősség. Tévés kimeneten van hpf szűrő? Nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók és a bejövő kábel van-e az in-ben.
Indítsd el karbantartó programot ccleaner wiseregistry spyboot, lehet valami fogja.
Előfordul, hogy a speedtest oldal nem jól mér, innen tudsz tesztfájlokat letölteni.
Vezetékes kapcsolattal mérj.

[ Szerkesztve ]

(#96219) DJ. Ru$y válasza Linem (#96216) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Azért azt észreveszed, ha egy fix áras internet csomag csekkje / számlája hirtelen nem ugyanazt mutatja, egyik hónapról a másikra, mint előtte folyamatosan. :U

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#96220) Linem válasza DJ. Ru$y (#96219) üzenetére


Linem
senior tag

Igen, én észrevettem, és intézkedtem is egyből, de akkor már késő. Fizetned kell a kapott szolgáltatásért.

Sokan egyáltalán nem foglalkoznak ezzel. Ismerek olyanokat, akik azt sem tudják, hogy milyen internet előfizetésük van, mert nem értenek hozzá. Olyan is van, aki helyett mások fizettek elő, vagy megkértek valakit, hogy intézze folyamatosan az ilyen ügyeit. Szóval nem mindig lehet ezt követni. Persze lehetne azt mondani, hogy az ilyen meg is érdemli.. Viszont én értek hozzá és figyelem, mégis megtörtént.
Neked eddig szerencséd volt, ha nem történt ilyen, mert velem háromszor is előfordult. Egyszer előfizetésnél 3ezer forintos biztosítást kötöttek a nevemben. Az első számlánál kiderült és azonnal felmondtam, de ettől még -3ezer. A másik, amikor az HBO csomagot rendeltem, kaptam egy másik minicsomagot is 990 Ft-ért. :D A harmadik esetben internet csomagot váltottam, mellette a telefon alap előfizetést megváltoztatták valamilyen 3ezer forint körüli plusz csomagra.

Az ismerősi körömben is számtalan ilyen volt már. Arról nem is szólva, hogy itt a fórumon és más oldalakon is többször panaszkodtak erre. Tehát nagy valószínűség szerint napi szinten szoktak próbálkozni ezzel.

(#96221) Kbali válasza Linem (#96220) üzenetére


Kbali
nagyúr

Csak egyet nem értek: miért fizettél valamiért, amit nem kértél és nem vettél igénybe? Amikor lemondtad, akkor egyben panaszt/reklamációt is indítani kellett volna. Kivizsgálják, mit rendeltél, mit nem és jóváírják, ha igazad van. Nem szabad hagyni.

(#96222) Linem válasza Kbali (#96221) üzenetére


Linem
senior tag

Nem azért írtam, hogy panaszkodjak, mert ezek már évekkel ezelőtt történtek. Csak válaszoltam az egyik felvetett hasonló problémára.

Engem ennyire nem érdekelt párezer mínusz. Sem időm, sem kedvem nincs hónapokig balhézni ekkora összegért. Az igazadat elég hosszadalmas bizonyítani, és az írásos panaszomra felmondták a kéretlen szolgáltatásokat azonnal, de semmit nem írtak jóvá. Az addigi szolgáltatást ki kellett fizetnem, ezt válaszolták írásban, az üzletben személyesen és telefon ügyfélszolgálatos is. A számlát egyben kapod, nincs olyan, hogy nem fizeted be valami miatt, mert akkor kikapcsolják. Persze ilyenkor lehetne fogyasztóvédelemhez fordulni, de nekem ennyit nem ér az egész.

Annyit azért hozzáfűznék, hogy ezek nem mostanában történtek. Talán már könnyebben lehet intézni a panaszokat és tényleg ellenőriznek visszamenőleg minden ilyen megkeresést. Például pár hónapja írásban jeleztem nekik a TVGo-val kapcsolatos problémát, és azonnal intézkedtek. Folyamatosan kaptam az SMS üzenetet a javítás jelenlegi állapotáról, majd egyszer csak megoldották. Régebben nem találkoztam ilyen ügyintézéssel náluk. Szóval ez eléggé kellemes meglepetés volt.

(#96223) Kbali válasza Linem (#96222) üzenetére


Kbali
nagyúr

Ezer éve meg kell, hogy őrizzék a hangfelvételeket (azt írtad, telefonos rendelés volt). Azt ki lehet kérni, nem kell hónapokig levelezni - persze be kell fizetni a számlát, de utána jóváírják.
Nem szabad annyiban hagyni. Nekem ilyen jellegű problémám sosem volt, de szolgáltatási hibák miatt kaptam már többször jóváírást/kötbért.

(#96224) kabelmania27 válasza simauser (#96217) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Indítsd újra a modemet amikor nem süt a nap, hátha alacsonyabb feltöltési értékekkel szinkronizál.

(#96225) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Lehet hogy ez már az új csomagok miatt van?

Karbantartás miatt 2018.augusztus 28-án 20 órától várhatóan másnap reggel 9 óráig weboldalunk és önkiszolgáló felületeink korlátozottan érhetőek el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük!

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#96227) gabeeen


gabeeen
tag

Sziasztok, eddig hibátlanul működő koax netem értékei ilyenre változtak és szinte használhatatlan lett.
Hiba bejelentve.. mire utalhatnak az értékek?
előre is köszönöm

eseménynapló:

(#96228) Cilindrik


Cilindrik
aktív tag

Nekem ma az oldal feldobot egyszer csak egy ablakot "Kattints az Engedélyez gombra, és ismerd meg elsőként legújabb ajánlatainkat!". Engedélyeztem de nem ugrott tovább és azota nem dobja fel az ablakot, valaki találkozott már vele?

(#96229) simauser válasza kabelmania27 (#96224) üzenetére


simauser
tag

Oké, köszönöm! :R

Are you threatening me, Master Jedi?

(#96230) xigris


xigris
őstag

Sziasztok!
Érdeklődnék ha a neten van egy tv részlet akkor arra mobilt lehet kihozni,részletre vagy amíg a másik nem jár le felejtős? :R

(#96231) DJ. Ru$y válasza xigris (#96230) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Felejtős.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#96232) kabelmania27 válasza gabeeen (#96227) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
Feltöltéssel van probléma, nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók.
Újraindítás után nem javul?

[ Szerkesztve ]

(#96233) Akcok94 válasza enginev3.0 (#96225) üzenetére


Akcok94
senior tag

Igen az miatt a belső rendszereknek lesz shipmentje és bekerülnek az új csomagok.

Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.

(#96234) gabeeen válasza kabelmania27 (#96232) üzenetére


gabeeen
tag

Szia nem lazultak ki, újraindítás többször megvolt nincs változás..

(#96235) kabelmania27 válasza gabeeen (#96234) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Ha van a koaxon osztó és nem nézel dvb-c adásokat nézd meg kiiktatva javulnak-e a feltöltési értékek.

(#96236) #78121280 válasza gabeeen (#96234) üzenetére


#78121280
törölt tag

Kis szintezés és jó lesz. :)

(#96237) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Létezik, hogy fos a Telekom ADSL szolgáltatása? Elszáll a net folyamatosan ma este. Esetleg router vagy modem? Ha újraindítom őket, elég sokára kapcsolódik újra.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#96238) DJ. Ru$y válasza Dilikutya (#96237) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Tünetek? Sebességet mértél? Ping? Jelentsd be hibára, ha úgy sejted, hogy a T hibája.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#96239) Dilikutya válasza DJ. Ru$y (#96238) üzenetére


Dilikutya
félisten

Sebesség rendben, bár a maximum visszaesett az utóbbi egy évben, addig stabilan tudta a 10Mbitet. Tünet az, hogy van net, nincs net. Egyik pillanatban megy, a következőben sebesség nulla, oldalak nem jönnek be. Van, hogy magához tér, de általában nem várom meg, minimum egy újracsatlakozást megejtek.
Speedtest mérés:
Le: 7,59 Mbit/s
Fel: 0,46 Mbit/s
Ping: 22ms
10/0,5 a net. De már nem sokáig. Szüleimé, én csak néha vagyok itt, nem is mindig nézek rá. Kabaré, de már fent van az oszlopon az új szolgáltató, meglátjuk, mit kínálnak. Ez a 10/0,5 Mbit/s nem is lehetne ennyi, mivel aláírtak a 30-asra (ha már a nagy digitális minimum jegyében magától nem emeli meg a Trékom) 2 évre, de a felületre belépve a régi net van lejárt hűséggel. Én már ezeket a köröket korábban sokszor lefutottam ezzel a fossal, nem kívánok már Trépontba menni szerződni. Még utoljára akkor talán megdolgoztatom őket.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#96240) kopa1 válasza Dilikutya (#96239) üzenetére


kopa1
aktív tag

DNS 8.8.8.8-ra beállítása, lehet az a probléma.
+1 hibabejelntés, hogy dolgoztass minket.
Lehet érdemes modem cserét kérni, hátha megy VDSL-el is.
(És nincs 30-as csomag, hanem Start ami maximum 30, de annyit kapsz, amennyi ott "kijön a csövön". Plusz ha a neten a régit írja, akkor az nem Lett Startra átváltva)
Illetve

"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."

(#96241) Dilikutya válasza kopa1 (#96240) üzenetére


Dilikutya
félisten

Szerintem már nem lesz T a házban, mire az a modem megjön... 2 éve beszart a régi modemem, egy mezei számtech boltban kellett vennem, mert a T-nél valami egy hónapos várakozási idővel tudtak volna adni. Mondom nem érdekel, kifizetem, csak legyen most, holnap, leszarom, a héten. De nem. Na neeee...
Én is tudom, hogy nem lett átállítva. Az összes létező szolgáltatásnál, ami náluk van, volt már ilyen "nem lett átállítva". Egyszer hopp, egy hűségidőt felejtettek el megújítani, ott kicsit az asztalra is kellett csapnom, mert az ügyintéző le akarta velem mondatni az előfizetést, és újra kötni, mondom nem, a régi szám marad a régi tarifával, amire alá akarok írni. Végül az üzletvezetőhöz bement, láss csodát, fél perc múlva újra szerződtünk. Más kérdés, hogy akkor is elkúrták, csak nem lett rajta hűség, de legalább a csomag megmaradt.

A DNS-el miért lenne baj?

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#96242) lesaux


lesaux
veterán

Sziasztok!

Fiamék set-top-boxa azt írja, a Felvett műsorok listája nem elérhető. A felvételnél meg valami olyasmit, hogy nem elérhető merevlemezes set-top-box a hálózaton. 192.168.0.x az egyik, y a másik, z az átjáró. De amúgy sem piszkáltuk.
A fő set-top-box jól működik. Mind a kettőt áramtalanítottam, újraindítottam, előbb a főt, majd a melléket.
Van még valami házi hack, vagy hibabejelentő lesz belőle?

(#96243) lesaux válasza lesaux (#96242) üzenetére


lesaux
veterán

Igen, a HGW áramtalanítása a megoldás. :)

(#96244) DJ. Ru$y válasza lesaux (#96243) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Aki ilyennel küzd, annak linkelem a "megoldást", sorrendre figyeljetek.

lesaux
Lehet neked is érdemes lenne ezt egyszer végigzongorázni, hátha nem jön elő többet ilyen hiba.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#96245) Lazika


Lazika
senior tag

Sziasztok!

Tegnap kaptam levelet, hogy átkerülünk a Kalásznethez. Idén hosszabbítottam szerződést két évet a telekomos netre. Valami olyasmit ír, hogy 45 napon belül fel lehet mondnai a szerződést, ha nem tudom melyik ászf pontnak megfelelek. Gondolom, ha nincs részlet, akkor simán fel lehet mondani mindenféle gond nélkül, ahogy írják is. Jelenleg 50 mbit a csúcs sebesség nálunk... Hivatalosan vidanet, de mi telekomosok voltunk vagyunk még. Nem hinném, hogy a kalász net így tudja fejleszteni a technológát, hogy legyen gyorsabb netünk, mivel a vidanet a fő szolgáltató, ők meg bsznak rá. Pedig Kaposváron lakunk. Szóval a kérdésem az lenne, mondta már fel valaki még kalásznet előtt a telekomos szerződését??? Köszi

(#96246) jansky1


jansky1
senior tag

Most meddig tart ez a szívatás, hogy nem lehet spanyol bajnokit nézni? Mindig utáltam streamekre vadászgatni. Telekom nem tudja megoldani, hogy a legnézettebb/legerősebb bajnokságot közvetítő csatorna bekerüljön a kínálatba?

(#96247) Roland-87 válasza Lazika (#96245) üzenetére


Roland-87
aktív tag

Érdekes dolgok történnek azért a Telekomnál is, nálunk a Kalásznetet átveszik máshol meg átadják a Kalásznak... Amúgy tudtommal ilyenkor kötbérmentesen mondható fel, én pl. most fogom ugyanígy a Kalásznetest felmondani. Mondjuk annyi érdekesség van hogy nálunk a Kalász is marad párhuzamosan csak gondolom a kutya sem fog előfizetni rá mert jóval drágábban ad jóval lassabb netet meg sokkal kevesebb csatornát.

(#96248) DJ. Ru$y válasza jansky1 (#96246) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Nem csak a Telekom nem tudja megoldani, ahogy ezt láthatod mások kínálatában is. Nem bólintottak rá az első összegre valószínűleg, amit Andy kért, folynak a tárgyalások, arról hallani, addig pedig ez van.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#96249) El Gringo válasza jansky1 (#96246) üzenetére


El Gringo
senior tag

azt sem tartom kizártnak, hogy csak a Flip kínálatában lesz majd elérhető, főleg akkor, ha a UPC nem veszi fel a listájába. Így csak ott fognak szolgáltatni Spílert, ahol van Digi. Olcsó, hatékony.

ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119

(#96250) szabogabor10 válasza El Gringo (#96249) üzenetére


szabogabor10
veterán

Az nagy kibaszás lenne a Telekom előfizetőkkel szemben...

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.