Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz Polarstar #207297 üzenetére
Gondolom elsődleges céllal választották a kieső helyet, mert olcsóbban jött ki a bérlés, mint egy közösségi épület (lásd 11. kerület).
Nagy eséllyel sokan vannak így (köztük én is), hogy inkább otthon szöszmötöl (izopropillal már végig kellene menni a fém szíjon ).
Azonban pár képet feltettek FB-ra, hogy mik vannak a felhozatalban, ami öröm, hogy nem egy chronomeetinges kollekciót látunk (csak roli, drága beépítés stb. stb.).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: úgy látom ,hogy nincs óra beárazós topik:-(!
Ebben itt lehet esetleg segítséget kérni?
Adott egy ilyen óra:
Hugo Junkers
Junkers Hugo Junkers Automatic 6664-2
5 éves dobozban és alig használt szép állapotban
Ez mennyit érhet most?Ha esetleg nem ide való, akkor elnézést.
Köszönöm a segítséget.
Üdv -
-
Jenne
őstag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy egy ilyen óra, ami egyébként még sosem volt kézen, 2 éves múlt de az elem ez idő alatt lemerült benne, ez megér 25 ezer forintot?
Sajnos nem tudom kézbe venni, csak képről láttam egyelőre, de az aggaszt kicsit, hogy lemerült benne már az elem és azzal van így tárolva, és még benne van az órában. Remélhetőleg ilyenkor nem szivárog az elem és teszi tönkre az órát belül?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
pruzsi
őstag
Tisztelt topik tagok!
Szeretnék venni egy órát magamnak a munkahelyre,hogy ne kelljen mindig a telót elővenni.
Sose hordtam órát így fogalmam sincs milyen igényeim lennének
Olcsó jó "kisugárzású" létezik 30éves férfi 196cm és 100kg hoz , 10000ft körül -
Spet
addikt
válasz g0n21 #207314 üzenetére
Gonzi kint voltam előzőn, körbementem azért és körbenéztem (ne aggódj téged észre lehetett venni, bár kérhettél volna korhűbb [idősebb] 6139-est a videóhoz, adtam volna is).
Felhozatalba több volt a nagyobb értékű portéka, mint az alacsonyabb. Illetve a nagyobb értékűeknél is megváltozott a felhozatal (személy szerint sokkal kevesebb Omegát, láttam, mint évekkel ezelőtt).
És érdekes módon a nagyobb értékű óráknál volt nagyobb is a tumultus.De legalább a vintage darabokat így meglehetett nézni nyugodtabban.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
ftc
nagyúr
Apám születésnapjára órát keresek.
Mi számít manapság jobb márkának 100 000FT-ig? Napi hordásra, melora terepen stb kellene
-
-
Jenne
őstag
válasz Empsepo #207309 üzenetére
Köszi.
Kicsit hezitálok, mert én is úgy vélem, hogy kopni fog a tokon az a szép bevonat. Ha igaz akkor rose gold bevonatos és acél tokos az óra. Jó lenne biztosra tudni, hogy mennyire kopásálló így ez a tok ezzel a bevonattal.
Ha minden igaz akkor svájci kvarc szerkezet van benne, ETA F06.111.
Ezt nem tudom milyen minőségű szerkezet lehet..?
Remélem nem a kínai óráknál megszokott préselt, és kilóra vásárolt (2 $/kg áron) valami...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Szulita28
senior tag
-
g0n21
senior tag
A stoppertörihez?
Igaz, hogy az a 6139-es 1974-es ha jól emlékszem, de nem az évszám hanem a széria volt a lényegvagy másra gondolsz?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
marquuard
veterán
Seiko kinetikus órái mennyire pontosak? Nem sok infót találok róla.
PSN ID: marquuard
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz fagyalllo #207330 üzenetére
Igen, szerintem is sokkal elegánsabb az összhatás így.
Amúgy a kétszínű lume nagyon menő, a jó időt meg alig várom, hogy látványosabban előjöjjön a hullámminta a számlapról a képeken. A lünetta mechanikája elsőre kicsit furcsa, de legalább gyönyörű."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Polarstar #207334 üzenetére
Mármint a sima feketére gondolsz? Szerintem az se rossz, de olyasmim már volt, most valami különlegeset szerettem volna, így csak ez és a limitált zöld kiadás volt versenyben. Mivel a PADI-ra kaptam nagyon jó árat, így az lett.
(#207335) dzsi23 -> A lünetta nagyon jó kérdés, fogalmam sincs kéremkapcsoljaki. Ránézésre olyan mintha zafíros lenne, de netes review-kban azt mondták, hogy valószínű acél, de fényes, felületkezelt fajtából és ami nekem nagyon tetszik, hogy a pereme is érdekes, fémes kék.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz dzsi23 #207337 üzenetére
Erre vonatkozóan se találtam semmi infót sajnos (thx Seiko ), de annyira megtetszett ez a kis részlet is, hogy nem is igazán izgat, úgyis vigyázok rá. Nem ez lesz a játszós darab, arra marad a G-Shock továbbra is.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Jenne
őstag
válasz Empsepo #207328 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Közben beszéltem a TuTu órával és ott azt mondták, hogy ez a rose gold bevonat (rózsa arany), ha jól jegyeztem meg a nevét, ez PVD bevonat az órán, viszonylag elég jó kopásálló, de csak néhány mikron vastagságú. Nehezebben kopik, de napi viseletre Ők nem javasolják az ilyen bevonatos órákat. Kicsit elbizonytalanítottak ezzel.
Viszont én nem csak alkalmakra venném, 1x-1x az öltönyhöz vagy vasárnapi órának , hanem ha nem is napi használatra, de azért sokszor viselném az órát.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
oimuka
tag
Egy kvarcóra pontosságát, minőségét mennyire befolyásolja, hogy hány köves? Pl. az Eta F06.111 modell 3 köves, míg a Ronda 715-ös 5 köves. A kettő közül melyik a pontosabb, tartósabb?
-
vzsryl
nagyúr
Casio GST-W110D-1A
Amit a fater kibír, azt az óra is ki fogja. Ez talán a legvisszafogottabb, "legelegánsabb" G-Shock, esetleg még a műanyagszíjas változaton is lehet gondolkodni, mert azt nehezebb szétverni, viszont egy idősebb, idősödő férfi stílusához nem tudom mennyire illene.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok