Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz oimuka #266106 üzenetére
Teljesen jó De fog az még változni a hőmérséklet, az esti pihentetési pozíció és a viselési szokások miatt. Majd tapasztald ki, hogy este asztalra téve számlappal le vagy felfelé mennyi az eltérés, illetve az oldalára téve mennyi. Ezzel tudsz majd picit "csalni".
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
petipetya
nagyúr
válasz oimuka #266083 üzenetére
Nem biztos, hogy használ. Csekkoltam egy Seiko Y676 és Seiko NH35 szerkezettel ellátott órán is: lélegzetvételt visszafojtva felemeltem, a számlapot a testemmel párhozamosan tartva 10-szer teljesen megforgattam, és semmi sem történt. Az egyiknek üveg hátlapja van, melyen keresztül látszott a rotor mozgása.
Mondjuk ezeknél pont a felrázást javasolja a gyártó, majd utána a karon történő viselést. Úgyhogy az Y676-ot egyetlen egyszer megráztam (oda-vissza), majd finoman letettem az asztalra. 35 percet ment utána. Szerintem itt a rázás előtti rotor forgatás semmit sem ért.
Seiko NH35: szintén egyetlen rázással már 70 perce jár Ennek nem forgattam meg a rotorját, szóval nem amiatt fut ilyen sokat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz oimuka #266080 üzenetére
Szerkezettől is függhet. Csak azt tudom elmondani, hogy a Seiko Y676 szerkezet egy standard 18 méteres kapacitású ruhaszárítón történő kiteregetés alatt felszed pár órányi járástartalékot, ha tele van pakolva és a ruhák egyenként gyengéden meg vannak rázva, hogy ne ráncosan száradjanak le (pólók, gatyák, zoknik, trikók, pulcsik, nadrágok vegyesen). Ugyanígy segít, ha pluszban történik előtte/utána egy reggeli séta, porszívózás és/vagy felmosás, takarítás, illetve a leszáradt cuccok összehajtása és elpakolása a szekrénybe. Egyszóval ha hétvégén nincs is rajtad egész nap az óra, akkor is fel lehet venni egy-egy eseményhez, amivel gond nélkül átbillen a pihenőnapokon.
"nincs rá lezsóidő"
-
fakekorom
tag
válasz oimuka #232765 üzenetére
a LtoL kb. 44mm, és a gyári szíj végig tartja a 17mm-es szélességet, ami segít. vagy csináltathatsz olyan szíjat, amin a 17-es tokfül után szélesebb a szíj.
szerintem szép elegáns, és jól állna a kezeden (a videóban az ürgének is 6,3"=16,0cm a csuklója)1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
16-os csuklóra nagy a Tisell és a Rodina is.
Anyagi lehetőségeidtől függően jók lehetnek méretben : Régebbi Seiko 5 sorozat, Vosztok Amfíbia 420-as tokkal, Christopher Ward Sandhurst, régebbi Certina Caimano, vagy ha ki tudsz fogni használtan egy GWC Audi TT Quattro-t.
A linkelt Orientben tényleg mintha lenne egy pici nőiesség.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
Nekem is zavarja a szemem a szíj, ez inkább egy nagyobb méretű női óra.
Ha olcsóbb automatát szeretnél, akkor a Nomos klón Rodina, Tisell, Sea-Gull környékén érdemes szétnézni, vagy túrkálni a kicsi Seiko 5-ök között, amik fémszíjasok, de jól áll nekik a bőr.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
-
alphaville
aktív tag
válasz oimuka #208525 üzenetére
Két svájci nőm volt. Az elsőt azért vettem el, mert a minőséggel kapcsolatos elvárásomat megerősítette a nép hangja. 14napot követően az óraasszony elhunyt, máig ismeretlen okból nagymutatója dezertált a tengelyről.
A második Swiss Made menyecskét nem én jegyeztem el; a feledésem! Egy évig éltünk boldog házasságban, majd az Eta G10 211 kronója beadta a válópert. Sebaj, egyébként is gyengéim az ázsiai nők. -
-
dzsi23
addikt
válasz oimuka #208479 üzenetére
Ez mindenhol így van.
(#208478) speedernet:
Meg tudom erősíteni, hogy a time.is pontos, bár volt már olyan, hogy lassú volt a netem, és kis késést (vagy sietést, nem emlékszem már) mutatott, de normális nettel mindig pontos.
Én egyébként a WatchCheck-ben lévő GPS időben bízom legjobban, de a time.is is azzal együtt jár (meg a rádiós Citizenem is).(#208477) Empsepo:
Igen, a végére azért bőven kijött a Rolex előnye, de ha egy idegen kezén látnám egy méterről azt a hamisat, nem biztos, hogy hirtelen meg tudnám mondani, hogy hamis... vagy inkább biztos, hogy nem tudnám.(#208481) csabulaxi:
Hova figyelsz te? Észre sem vettem, hogy rövidnadrágban vannak.[ Szerkesztve ]
-
fakekorom
tag
-
Cseri0058
őstag
-
dolmanyg
újonc
válasz oimuka #196709 üzenetére
Azért nem tettem fel képet vagy linket, mert igazából csak a márkák megbízhatósága érdekel... De most pótolom, hátha így könnyebb
1. https://www.tutuora.hu/seiko/ssc013p1.html
2. https://www.timestore.hu/Marka/Zeppelin/100-Years-Zeppelin/Zeppelin-100-Jahre-Zeppelin-10467?gclid=CjwKCAjw_b3cBRByEiwAdG8WqtlBp0lAEHbPaeFDbUMO4R6UcaCRBJb1FyGpWxbhcwuY7JBbEUvHnxoCNg8QAvD_BwE
3. https://www.iguanasell.co.uk/collections/stainless-steel-case/products/swiss-military-hanowa-chrono-classic-quartz-watch-black-10-atm-day-date
-
titán
válasz oimuka #195881 üzenetére
Nézd meg a makrót a fehér számlapos Bulovámról. Az is excenteresen van beépítve. Láthatóan kb fél másodpercnyit lóg balra, és kicsit fölfelé. Ha ez nem folyós mutatós lenne, akkor bizony szépen melléütne (ahogy mellé is üt, amikor nem folyós, hanem üzemmódban van). Ha valahogy be tudod állítani, hogy pont centerbe kerüljön a központi tengely, akkor nyert ügyed van (a legtöbb szerkezettel). Hogy ezt hogy oldod meg, azt nem tudom
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Kube
senior tag
-
Kube
senior tag
válasz oimuka #194727 üzenetére
Erdélyben nem járok sajnos Nem tudom Magyarországra kiszállítanak-e, a másik, hogy ha nem tudom felpróbálni akkor kénytelen leszek vakon megrendelni. Ez a Doxa most nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Van a fém szíjas változat is, ha netán az tönkre menne, talán még egy bőrt is lehetne rá rakatni. Nagyon szép óra, néztem róla videót, nem nagy, tehát a vékony csuklómra is jó lehet.
(#194726) schawo: A lista második darabja bejön, egy bajom van, hogy az óramárkát nem ismerem. Eddig a Doxa viszi a prímet amit előzőleg linkeltem.
Egyébként köszi, hogy segítetek, már most több eredményt értem el, mint az elmúlt két napban. Voltam boltokban is, de olyan kevés a választék, alig volt 5 Seiko egy boltban, míg a többiből amit nem ismerek 10x ennyi
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Kube
senior tag
válasz oimuka #194724 üzenetére
Igen, már szemezgetek irgalmatlan mennyiség van itt
Egyébként ez a Doxa, ami hirtelen megtetszett, 39mm és zafír. Sajnos az ára borsos itthon legalábbis 90-ért láttam. Ha jól váltottam át, akkor 80 az eredeti ára, kábé 56 ezer most akciósan. Szóval valami ilyesmi óra a célpont
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz oimuka #194151 üzenetére
A Miyota 821a húzható koronáról, de másodpercstopp nincs rajta, ahogy ezt többen is helyesbítették.
Nem igazán pontos, illetve jól be lehet lőni, de nagyon érzékeny mindenféle dologra: hogy teszed le éjszakára, mennyit mozogsz, illetve a hőmérsékletre is.
Erős mozgásra a másodpercmutató megtorpanhat/furcsán járhat (ez az ún. 'stutter' jelenség), ez a werk felépítéséből adódik és nem okoz járáseltérést. Engem eleinte zavart, de így egy év után nem igazán tűnik fel.
Elég hangos szerkezet, illetve mivel egy irányba húz, a másik irányba szabadon pörög. Ezek megint olyan dolgok, hogy valakit zavarnak, valakit nem. Én pl. szeretem hallani-érezni a szerkezetet, így ez pont nem zavart.
Előnye, hogy egyszerű, strapabíró, az öt évente esedékes szervizt bármilyen nem csak elemcserélő plázaórás meg tudja oldani olcsón.
Összességében nem egy csúcskategóriás werk, azt gondolom, hogy az alsópolcos belépő kategóriában (legolcsóbb japánok, kínaiak, esetleg microbrandek) amolyan igásló jelleggel megfelel, de nem kell tőle csodát várni. Az általad linkelt modell árával pont határeset szerintem, én talán tennék még a kerethez és keresnék valami olyat, amiben Miyota 9015 vagy Seiko NH35/4R35 van. (ezek másodpercstoppos, koronáról is húzható werkek, a Miyota-t mondják jobbnak) Ha viszont nagy szerelem a kiszemelt, akkor vállalható azért.[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
nagyúr
válasz oimuka #194149 üzenetére
Teljesen átlagos Miyota 821A szerkezet. Jól húzható, sokáig tart. (45 óra)
Mivel nagy vonalakban az ETA szerkezet másolata és az sem húzható koronáról - szerintem ez sem. Kis karkõrzés, egy kis diszkó mozgás otthon és már megy is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fakekorom
tag
válasz oimuka #192141 üzenetére
először egy vallomás: a csuklóm szélessége a legvékonyabb pontjánál kb. 52mm
és rájöttem, hogy nem (csak) az óra átmérője számít, hanem (talán sokkal inkább) a teljes hossza (magassága). nekem kb. 46mm-esnél nagyobbat nem szabad vennem
ha számít egy idegen jószándékú véleménye: sztem nagy a karodra a képen látható óra1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest