- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
2023-as óracsapat nálam 3 emlékdarab nélkül.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Én leginkább read only vagyok itt, de félreértés ne essék, egy ideig vicces ilyen elmeroggyant(1db új van itt, ezt csak ő maga nem veszi észre természetesen...) agymenését olvasni, de lassan időszerű lesz egy takarítás...
Hogy on is legyek: két hete végre volt időm eljutni a Seiko butikba és nagyon pozitív élmény volt.
Megvan a jövő évi projekt is hála a próbálgatásoknak. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Igen jól néznek ki sajnos.
Szerencsére egyelőre úgy érzem felesleges lenne a gw-5000 mellé, azt meg nem fogom lecserélni. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Nagyon szép darab!
A szíjjal kapcsolatban megértelek, nálam is volt hasonló helyzet... -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Én pont azt szeretem, hogy ez nem az a csilivili fajta. Neked jó lenne mert nagyon jó amúgy a leolvashatósága, lume-ja is brutál enyémnek. De nem kínozlak tovább.
-
BloodRay
veterán
Igen, a Submersible matt lünettás, nekem pl ez az egyik ami miatt sokkal jobban tetszik mint a Marine diver.
-
BloodRay
veterán
Én el nem cserélném a helyében a marine diverre. Amúgy jó áron van fent. Ha valóban jó állapotú szerintem jó vétel nagyon.
Nálam 4 éve tökéletes és azóta is egyik kedvenc. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Semmi baja nem lesz szobában egyik órának sem üvegtetejú dobozban semmiféle uv sugárzástól...
Szerintem senki nem rakná ki 0-24-ben a teraszra a tűző napra a komplett dobozt...
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
"képernyő előtti munkavégzés esetében óránként 10 percre a munkavállaló köteles megszakítani a monitor előtti munkavégzést"
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Mondjuk nem mind ilyen böszme, úgyhogy ez erős általánosítás azért...
De jó ha neked ok az ekkora is.
-
BloodRay
veterán
Nem, egyáltalán nem olyan nehéz azért. Tény, hogy kicsivel passzentosabbra lett beállítva a szíja mint a SARB-é, hogy kenyelmes legyen.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Talán a tok és a tokfül kialakítása miatt érzem kényelmesebbnek kicsivel a SARB-ot, de nem nagy különbségről van szó, szóval ez tényleg csak ilyen kákán a csomót...

Ennek az Alpinistnek az egy tényleges gyengéje szerintem a fémszíj csatján a 2 mikroállítási pont. Ha nagyobb lenne a zár és még 2 pont lenne rajta, akkor lenne ideális. -
BloodRay
veterán
Kösszi! Nálam meg már majdnem fix volt a CW Sealander vásárlás mikor megláttam ezeket.
Amúgy szerintem jól megfér a SARB mellett, az nekem sokkal formálisabb, ezt a szín, számlap miatt valahogy univerzálisabbnak érzem.
Ugyanakkor a SARB meg még mindig picivel kényelmesebb. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Igen, nem is a számlap miatt váltam meg tőle, hanem a mérete miatt. Hosszú távon nem éreztem kényelmesnek sajnos.
Én bőven 200 felett adtam el, az enyém gyári fémszíjas volt. Semmiképpen nem akartam elkótyavetyélni. Ha nem vitték volna el jó áron, akkor marad.
Így viszont egy számomra sokkal kényelmesebb méretű, de (számomra) szintén gyönyörű számlapos Seiko érkezik helyette.
Christopher Ward-ban(C63 Sealander) gondolkoztam sokáig, de végül a Euro elszaladásával nem maradt mellette érv számomra. Tudom a szíja jobb... Amúgy speciel tényleg, de nem érdekel olyan professzionális szinten mint bizonyos kollégákat.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Igen, végül vagy 9 hónapot kellett rá várni, de nekem megérte, nagyon rákattantam.
Irisimo-tól rendeltem, már többször is rendeltem tőlük és csak pozitív tapasztalataim vannak eddig.Ez a Casio GM-2100B-3AER amúgy, gyári fém tokos változat.
48mm körül van a ltl, de nem érzem durván nagynak, kényelmes méret nekem még épp a kb 18-as csuklómhoz.
Mondjuk a szíja bár szép, de elég merev anyag, nem egy SPB071 szilikon szíj szint...
Tok nem rossz, a "lünetta" jó, hogy mattos, szálhúzott. De a számlap az ami nekem mindent visz, azt valami nagyon durván eltalálták. Élőben még sokkal szebb mint a képeken. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
245042?...
"Csak nem tunik mind igaznak. Nyilvan akinek egyszerubb tetszik, vagy altalaban egyik se tetszik azzal semmi bajom. De tourbillon perpetualt vennek, bar egyik se tetszik, az nem tunik oszintenek."245032...
"Eppen hogy aki nem szeretne Langet az miert mondja nekem, hogy o masikat valasztana, amikor nem is valasztana egyiket sem?" - > Mert mindenkinek lehet véleménye még ha az nem is a tiéddel egyező és neked fizikai fájdalmat okoz?
-
BloodRay
veterán
Senkinek sincs baja az órával, szerintem mindenki írta, hogy nagyon szép darab.
A tag másokhoz való hozzáállása csípi szerintem az ember szemét.
Szabadjon már leírni, hogy én ennyi pénzért, vagy hasonló kategóriában pl nem ezt venném anélkül, hogy lehazugozná az embert...
Nekem pl ilyen kategóriában, komplikációval a Moser & Cie. Pioneer ami tetszik, de nem várom el, hogy másnak is az tetszen. És hiába hihetetlen, ha lenne, szánnék ennyit órára se keresnék perpetual calendar komplikációt, mert engem az nem igazán mozgat meg.
Engem.
Mást meg igen és ez így szép. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Senki nem ajánlott neked semmit. Véleményeket írtunk. Azt meg engedtessék már meg annak is aki épp nem akar venni...
Ha csak ajnározásra vágytál rossz helyre jöttél. Szép az órád, mechanikailag is csodás, de az ízlés szubjektív. Hiába 30-40 millió, ha nem tetszik nem venném fel... Ha ezt nem tudod elfogadni, vannak bajok... -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Sikerült elolvasni a hozzászólásom elejét is?
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megérdemelt volna/megérdemelne ez az óra egy újrakiadást 9-es szerkezettel, lumeval a számlapon.