Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz Sanyi.mTs #268042 üzenetére
Nekem is különböző napszapokban változik a csuklóméretem...ez természetes. Reggel/délelőtt, ami szorít, az a beállítás már délután, teljesen jó
Gumiszíjjas óráknál ez könnyebben orvosolható, fémszíjjas beállítás már macerásabb lehet."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
Tsebacsi :
Jaaa ?!
Na innen látszik, hogy a magyar szavak, nem minden esetben érthetőek meg ékezet elhagyása nélkül, bármennyire nagy divat ez mostanában a tinik közt is[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
"sornyitok"
Ez mit is jelentene ?"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Foose #266590 üzenetére
Nyugodtan veheted, ha tetszik. Csalódni ezen az árszinten nem fogsz , mivel acèl, kerámia lünetta, zafir üveg, Seiko szerkezet (NH35)...stb. De, mint ahogyan előttem is írták, ezeket közvetlen Aliról rendelve kedvezőbb árban megkapnád, viszont hosszabb a várakozás, a posta miatt
-
Alpachino
veterán
válasz pulutodurumo #215521 üzenetére
Igen az idősebb korosztálynál fej-fej mellett van a Rolex-al
Van is egy olyan közmondás, hogy "úgy jár a az autó motorja, mint a Doxa"[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Fall-N #215021 üzenetére
Igen, pro-kontra, ezért is vannak egyenlő aránybam nálam a quartz-ok és a mechanikusok De kétségtelen, hogy a mechanikus szerkezetű óráim, jobban a szívemhez nőnek...meg aztán van olyan stílus amiben a quartz "bólvli" hatást kelt és kiábrándító is számomra. Pl. Ilyenek a pilóta órák. Ebben nálam csak is mechanikus jöhet szóba...de pl. A g shock meg csak is quartz-ban természetesen
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Lauda #215005 üzenetére
Én meg pont fordítva működöm, ha el kell adnom egy órát, akkor az biztos, hogy ha lehet akkor quartz lesz....valahogy azok nem váltanak ki bennem olyan értéket, ami tartóssá tenné őket számomra. Meg utálom a lépegető mp mutatójukat is.... Egydül a G shock-nak bocsátom meg
A pontosságról.meg annyit, hogy pl. az én 2db Poljot mechanikus szerkezetű órám, napi 10mp belül marad[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz djeperto #214888 üzenetére
igen, pontosan 49mm-es tok és solar, viszont nem rádiós.
Pont ilyet kerestem... 49-es tokkal elképesztően tetszik és pont a lényeg benne van számomra ( a solar) közel féláron. Viszont itthon nem is kapni.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz dzsi23 #214670 üzenetére
Én mindig járatom persze akkor, amikor a 6db órám közül reggel ezt választom napi viseletre reggel indulás előtt az atom pontos g-shock-hoz szinkronizálom a stoppert és egész nap hajszálpontos időt látok....persze este vagy ha nem használom egy pár napig, akkor áll a 12 óránál
-
-
Alpachino
veterán
válasz jozs6200ax #214004 üzenetére
Tökre elfogadott, tiéd a minimum amivel még lehet élni itt a topicban Nekem jelenleg 8db van, de én sem tartozom az élmezőny közé ezzel a számmal
-
Alpachino
veterán
válasz minas #213999 üzenetére
Teljesen korrektek, én már többször rendeltem tőlük, de mindig időben érkezett a csomag....ráadásul egyszer élnem kellett a 14 napos elállással ( ami náluk 30nap) és a vételárat is időben visszautalták.
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz dzsi23 #213281 üzenetére
Most az éjjeli led 400Lm lámpa alatt van és már életre kelt azóta, szépen jár a mp mutató is
Igen ugyan ilyenem volt gimiszíjjas feketében, de ez kékben és fémszíjjal sokkal jobban bejön, mint ha nem is ugyanazon óra lenne...régóta vadászom, csak most tudtam beszerezni ugyanazon áron, mint a gumiszíjjast.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz MARVEL #212952 üzenetére
Sokkal egyszerűbben megfogalmazva : aki nem ért hozzá, annak mindegy milyen órád van, aki pedig ért hozzá, az úgy is kiszúrja, hogy hamis.....tehát semmi értelme, még ha magadat becsapod vele akkor sem
-
Alpachino
veterán
válasz gergo5991 #212559 üzenetére
G-shock is jó választás lenne a leírt paraméterek/kritériumok alapján....na és ez igazán feltünő is nekem a citizen, seiko...stb. melett csak ezt nézik meg és kérdezik : "milyen órád van" mit tud ?
-
Alpachino
veterán
Egy gyors kérdésem lenne : a cal 8210 kézzel is húzható ? ....a 8217 azt tudom, hogy igen.
-
Alpachino
veterán
válasz elprimo #208186 üzenetére
Értem az igényeidet ...ez alapján a 4 japán márka közül akkor én biztosan a seiko-t javasolnám 50k környékén simán beszerezhető nem is egy quartz modell.
Egyébként én is pont így vagyok a casioval....tölük max. csak a g-shock
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz dzsi23 #207917 üzenetére
Kb. én is itt húzom meg a határt a divat órák árazásában max. 30K, legyen az bármely fossil, armani, police....stb. E fölött már tényleg pénzkidobás....Pl. a 100k-ért kínált 15 dolláros miyota Armanikat sem tudom hova tenni
-
Alpachino
veterán
válasz dzsi23 #207911 üzenetére
Persze, mivel a Calvin Klein Svájci ( swiss made) Swatch Group ugyan úgy mint pl. a Certina, Tissot....
...és igen.... az én Calvin Klein Highline K5M311D1 órámról
Igazából a divatóráknak az árát én sem tudom hova tenni, mivel már bőven lehet kapni pl. fossil árában egy casio-t, de egy citizent is el lehet csípni.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Empsepo #207764 üzenetére
Ez kb. így van....viselve válik nekem a mudmaster járt így, vagy is mennie kellett a háztól. A mérete miatt, csak nagyon korlátozottan tudtam viselni, és inkább a vastagsága zavart, na meg hogy mindig elfordult a csuklómon.....érdekes mert a GST B100-al márt nincs ilyen problémám és szívesen is hordom.
-
Alpachino
veterán
válasz #79563158 #207621 üzenetére
"az éves jövedelmünk 10%-áért szokás/illik/érdemes órát venni"
Ez a szabály akkor is él, ha pl. 8db órája van az illetőnek, vagy ebben az esetbnen a 10% rászánt összeget el kell osztani 8-al......?
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz gipsztigris #206849 üzenetére
44.000-ért tudtam volna elhozni a bőrszíjjas kivitelt,( akár fekete számlappal is) sokat is vacilláltam rajta, de a mérete miatt ( is) döntöttem inkább a fentni BM7459-10E eco drive mellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest