Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Abalkin
tag
válasz Csari93 #200049 üzenetére
Hát először is: ez egy műszer. Nagyon sok elegáns, kecses, "hosszúfülű" kronót látni, tetszenek is, de ez a Bulova pont a nem szokványos formája miatt üt akkorát.
Selyemfényű, mattított tok, polírozott korona + gombok, csodálatosan funkcionális, monokróm számlap, bizonyos szögekből a zafír szinte láthatatlan.
A bőrszíj - ahogy írtátok - elég kemény, de jól hajlik, körülöleli a csuklót, kényelmes érzés viselni, egyáltalán nem az a már cserélem is le fajta, amit vártam. Azért nagyon jól fog mutatni különböző bőrökön is. A tüskecsat egy darab drót, illik az órához.
A stopper látványosan működik, a gombok határozott kattanással üzemelnek, a mutatók nullázáskor eddig mindig pontosan alaphelyzetbe álltak vissza.
Kicsit féltem a méret miatt, de teljesen jónak érzem. (18,5 cm kerületű, viszonylag lapított csuklóm van, ehhez társul 202 cm és 107 kg. Szóval érdemesebb a neten távolabbról készült csuklófotókat keresni, mert a közeli képeken tényleg tepsinek hat. Optikailag csökkenti a méretét szerintem a számlap tokhoz képest kisebb mérete. A vastagsága sem vészes, szóval átlagos csuklón ez egy nem túl nagy, de hangsúlyos óra.
A körítés meg igazi szobadísz. Valószínűleg nem fogom a szövetszíjat rátenni, de így kerek az egész.Itt van még egy teljesen felesleges, telefonnal készült közelkép is:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest