Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Valaki használja a Fuso alkalmazást?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
torzsa3
csendes tag
Halli mindenkinek ,az lenne a kérdésem hogy szetternék venni egy külső merevlemez csak nem tudom melyik lenne a megfelelő,egy Samsung M3 500GB vagy Maxell E-Series 500GB,mik a tapasztalat ezeknek,köszönöm.
Samsung GT-S5570 Galaxy Mini,SAMSUNG 32ES6100,Logitech mk220 vezeték nélküli billentyű és egér.
-
T_Stark
őstag
Megjött az F6500.
Valaki írna hozzá ajánlott beállításokat?
Kalibrált értékek is jöhetnek. -
torzsa3
csendes tag
Köszönöm a válaszokat akkor elgondolkozok egy WD HDD - ba.
Samsung GT-S5570 Galaxy Mini,SAMSUNG 32ES6100,Logitech mk220 vezeték nélküli billentyű és egér.
-
Bálint306
tag
Sziasztok!
Most barátkozok a Samsung UE55F6650-el. A youtube-ot nem találtam az appok között így leszedtem, de elindítás után csak homokórázik. Van ötletetek, hogy mi lehet a gáz?
Köszi!
-
krisznagy
tag
Sziasztok,
megjött a 4k hdmi high speed kábel végre.
Adott egy pc összekötve most már az 50"6670 tv-mel. Hogyan tudom rábírni a PowerDVD 13-at, hogy az iso BD 40gb filmet átjátssza a tv-re?
előre is köszi
-
krisznagy
tag
válasz Bobbacsi #62615 üzenetére
Elindítom a bd 3d iso-t le is játssza, de nem találom a módját/gombot/ hogy átlőjem a tv-re, tudsz segíteni?
Vagy adjam meg elsődleges kijelzőnek a tv-t és úgy játsszam le? Nem lehet átjátszani úgy mint a sima hd mkv fájlt hogy Play To és tv kiválaszt?
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Szia
Sztem 576i lehet a minosege a kep alapjan.(kiirni nem lattam sehol,h valojaban mennyi lenne.)Viszont a "gyariban" a premiumnal van hd is,gondolom az mar klafa.(bar elo nem fizetek az tuti).En tobbnyire a hetihetest nezem vissza rajta,de a "hajos a dobozban" is teritekre kerult a minap.Sony® & PlayStation®
-
Csekusz
tag
válasz Elek23Elek23 #62616 üzenetére
A szakik és profik azt mondják minden led tv felhösödik, amelyik oldal ledes, (nem back light), pl. 6-os, 7-es széria is, ez a technológia velerájóra. Kérdés ez a felhősödés milyen mértékű, hol van a képernyőn(kijelzőn), kit mennyire zavar/mennyire látja. Említettek páran olyan "szakkifejezéseket" mint pl. a "panellottó", ami azt hiszem azt hivatott jelenteni, hogy amikor megveszed, kibontod, bekapcsolod, csak a jószerencsén múlik milyen tv-t fogsz ki, mennyire lesz felhős a tv-d kijelzője. Én azért azt gondolom a fejlettebb elektronika csökkentheti(bár a technológia ua.) ennek esélyét/nagyságát, de van aki pl. a méregdrága, prémium 55 collos F8000-el nyúlt bele...46"-os méretben azért talán jobbak az esélyeink, a nagyobb méret nagyobb esélyt is jelent (talán) az erősebb, láthatóbb felhősödésre.
Személy szerint az én 46ES7000-esem a ritka kivétel(?), mert hangyányi, kb. gyufásdoboznyi, rendkívül gyenge kis bevilágítás van a bal alsó sarokban, ami csak bekapcsoláskor látható, közelről és ha kb. 1 m-ről azt a pontot keresem a kijelzőn..., és ennyi. De már akkor sem látom, ha "szélesvásznú" filmet nézek, pedig az a rész akkor fekete(már amennyire fekete tud lenni egy led tv feketéje). Szóval. Nekem mondhatom, hogy elenyésző, jelentéktelen mértékben felhősödik a tv-m. Soha rosszabbat. Ezért sem tudom rászánni magam a cseréjére, mert marha nagy mákom volt, hogy ezt a tv-t "kaptam ki" és gyönyörű kép mellett, mondhatni, nem beszélhetünk esetemben felhősödésről. Én azonban azt mondom neked, az ultra clear panel miatt (ha a képminőség a legfontosabb szempont), a 7-es sorozatú ES7000-est válaszd. Annak idején sokat hasonlítgattam, több helyen is (vásárlás elött) az ES6500, ES6800-al, azokat szanaszéjjel verte képminőségben(hozzáteszem, vagy 150 ezer ft-al drágább is volt egy ES6500-nál akkor!). Laikusként szemmel látható volt a különbség(vittem demo anyagot is). Aztán hogy az F sorozatnál...? Azokat én már nem sasoltam annyit, de hajlok rá sztem a 2012-es 7-es sorozat, veri a 2013-as 6-ost.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9
-
gyeniko
őstag
válasz Csekusz #62619 üzenetére
A Samu 7-8-(9) es sorozainak a képe olyan, amilyet ma egy lcd-ből technikailag ki lehet "sajtolni".
Érdekes példaként említem, hogy az 55C8000-esem kevésbé felhős (szinte egyáltalán nem), mint a 65H8090! Pedig az a mai FHD-s csúcsmodell és ez "német piacos", amelyről sokan azt gondolják, hogy jobbak, mint a Mo-ra érkezők.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
misx
senior tag
válasz Csekusz #62619 üzenetére
Én is majdnem megszívtam a felhősödéssel. Mondani sem kell, hogy a Samu ÜF szart az egészre, a bolt meg azt mondta, hiába 72 órás vásárlás, akkor is a Samsung jóváhagyása kell a cseréhez. Webes rendelés miatt szerencsére 8 munkanapig tesztelhettem.
Igaz csak egy felhő volt, de az jó nagy, pont a képernyő közepén, vagy 30 cm széles, ovális alakú. Még nappal is észre lehetett venni, akkor csak lilán derengett, de este felkapcsolt lámpával is látszott, sötét jeleneteknél (Kb. 2 méterről nézem a TV-t). Már majdnem visszaküldtem elállással, de akkor szembe jutott, hogy megpróbálom megnyomkodni/megmasszírozni a területet, érzéssel, lazán, hátha. És csodák csodájára, eltűnt, pontosabban elhalványodott, mert sötétben teljes fekete képnél még hangyányit észlelni az egyenetlenséget (kissé alulról/oldalról ránézve), de mostmár filmben gyakorlatilag körülményektől függetlenül észrevehetetlen, úgyhogy így már tökéletes (kipp-kopp). Tovább nem nyomkodom, nehogy visszajöjjön. Ezzel a példánnyal akkor inkább mázlim volt. Az esetleges tehén mintázatot nem tudom, hogyan sikerült volna kiszedni belőle.Amúgy a TV egy UE32F6400-as. Más tekintetben gondom nincs vele.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz itanczos #62576 üzenetére
na beszereztem egy cat6-os kábelt, crossosan összedugtam és voala müxik, egy kis apróság a samygo rakható rá elvileg na de gondolom firm függő?, még vmi ehhez lehet angry birdsöt felpakolni? mert nem látom a listában, fb-re nem tudok bejelentkezni nem tudom miért nem , először össze kell hangolni a samsung fiókot és utana mehet? sok kérdésem lesz majd egyenlőre ennyi...
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
heba83
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata UE40F6670-es tv-vel kapcsolatban?
-
BBéci
legenda
válasz gyeniko #62621 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy amit egy mai Samsung tévéből ki lehet sajtolni! Szerintem a Sony W905 simán verte a Samsung csúcsmodelleket. Volt nálam F7000/8000/9000. Majd kiderül, mi a helyzet az ideiekkel.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tegla80
addikt
Te melyiket nezed?
(nalam 1ik sem lassu sztem,bar nemtom neked mi az elvarasod.Nameg sztem roppant fontos,h az otthoni halo dolgai rendben legyenek.Jo router ami segithet a tv-nek a bufferelesben,mert pl nalam meg hd tartalom netes nezeskor is jol lathato,h megfeleloen tud bufferelni es a router ledje is pihenget .Ezt ugy ertem,h nem kell neki folyamat huzni a netrol az adatot,mert be is tud tarazni boven elonyt,h jo legyen a dolog. Szoval nalam sztem minden rendben van e teren,mert yt,fuso,vimeo es a sajat telos egyebb streameleseim is frankon futnak.)Sony® & PlayStation®
-
-
Flashget
félisten
válasz Tippmix46 #62631 üzenetére
Én csak a samsungból indulok ki amit az elmúlt 3 év tapasztalatából mondom...saját magukat verik egyre szarabbak, gagyibbak, hogy az árat tartsák vagy csökkentsék a konkurenciával szemben és mindent a pr céljaira költik. Minden évben valamit elvesznek meg adnak is..viszont amit elvesznek mindig a jobb drágább részét képezte a modellnek.
2009-es a P2470HD tuneres monitorom..hiányzik belőle pár ficsőr ami jó lenne pl. csatornalista mentése USB-n keresztül vagy a médialejátszás, vagy netezés közben kilehet pip-re rakni a tv csatornát.
Vett a gyerekem egy T24C300EW szintén tuneres monitort. Megemeltem a dobozt és kb. fele olyan nehéz mint az enyém volt. Ebben már van mind ez a ficsőr, viszont nincs fejhallgatónak kivezetés amire nekem szükségem lenne csak +10K-ért!, gagyi műanyag talp nem üveg és vékonyabb az egész. Viszont maga a kép gyengébb kevesebb állíthatóság benne.
És ez a tv-nél is megvan....valami zajlik a samsungnál és nem jó irányba. Jó eladták a HDD gyártásukat nem erre gondolok.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
jsk
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel az alábbi problémával szembesültem. A készülék egy F6400-as. Reggel óta nem tud csatlakozni az internetre. A wifi-t látja, a serviio is működik. De a netre nem tud csatlakozni. Kipróbáltam a blu-ray lejátszóval is. Azzal is ez a helyzet. Holott a wifi tökétesen működik a telefonokon és a laptopon is. Mi lehet a baj?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy 50F6500. Kábellel van routerre dugva, szinte minden nap youtubeolok rajta. Ma is akartam, de azt írta ki, hogy a hálózatot látja, de internetet nem talál. Hálózat beállításoknál minden stimmel. A routerre egyéb eszközök is vannak dugva, azokon minden rendben van.
Ha manuálisan adom meg neki az IP-t, akkor sem talál ki, ha automatikusan, akkor sem. (DNS-nek jó-e a 8.8.8.8 ? Bár eddig is így volt)Valakinek ötlet? Már restart is volt, power off is volt, de ugyanaz.
szerk: visszaolvastam, köszi. nem csak nálam vana gond látom...
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz Flashget #62633 üzenetére
Felizgattál...
Össze tudnád foglalni, hogy a 65H8XXX milyen tekintetben lett gyengébb a 65F8XXX-nél? Nekem nem volt F8XXX-m (nem is foglalkoztam vele), ezért nem ismerem a paramétereit. Azt pontosan tudom, hogy miért vettem 65H8090-est másfél 65VT60 áráért, de lehet, hogy elcsesztem és 65F8XXX-t kellett volna vennem, ami már nem került többe, mint a Pana plazma?Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Pár kérdéssel fordulnék hozzátok.
Tegnap vásároltam egy Samsung Led tv-t mai napon beüzemeltem a hálóba minden jól ment de a wifi valamiért nem akar működni.. Beírom a jelszavat elfogadja de ezt írja: sikerült csatlakozni a wifihez de hálózati kapcsolat nem jött lére". Mi a teendő? át írtam a ip címet is már mindennel próbálkoztam de semmi..
Mi közbe a tv-t 1. bekapcsoltam a másik 3d led tv ( ugyan úgy samsung) eldobta a wifit és ugyan ezt írja azóta mint az új..
Nem tudom mi itt a bibi?
Valaki tapasztalt már ilyet?Válaszokat előre is köszönöm!
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz AndrewTdi #62646 üzenetére
Igen rá megy a wifire látom is a dolgokat pc-n de a hálózatra nem.. pl a youtubon keresnék egy videót és semmi nem találja meg ki irja hálózati hiba..
Neked is ez van? Te hogy oldottad meg?Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz AndrewTdi #62648 üzenetére
Igne pont most sikerült mind kettő pipát elérnie az egyik tv-nek de rá megyek a webre és azt írja kb 3 mp-ig látható hogy ERROR ellenőrize az internet kapcsolatot.. :S hát igen akkor ezt fogom tenni én is
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz AndrewTdi #62648 üzenetére
Most kábelen rá dugtam és tölteni kezdte megy minden simán.. abban reménykedem hogy mikor lefrissült wifin és menni fog gond nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs