Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hi!
Az lenne a kérdésem, bár nem tudom , mennyire illik ide, hogy a HD ready és a full HD tv-ék felbontásbeli különbsége , milyen távolságon belül - kívül érvényesül ?
3njoy the Lif3
-
veterán
Nem értem, mit nem értesz! Azt írtam ismételve magamat, mit ér egy 50" FULL HD TV a nagy kontrasztjával , hiszen 2 M-ről kéne nézni, hogy tudja az ember élvezni a felbontását. 2m-ről meg ki néz Tv-ét ? Ennyi erővel, akkor bőven elég egy HD ready tv is, ha nem 2 m-ről nézem, nem ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
Olvastam a topic osszefoglalot es ez nem tiszta:
7xxx / 8xxx / 9xxx = Felső kategóriás prémium modellek. Az ívelt modellek kivételével nem lehet velük mellélőni.Tehat az ivelt modellek nem ajanlott kategoriat kepeznek? Illetve sport musor nezesenel mi szamit jo frissitesnek, mire kell figyelni? Vagy, ha pl en 8as vagy 9es szeriabol akarok venni 55-65col kozott ott mar nem kell semmi ilyesmitol parazni?
3njoy the Lif3
-
veterán
Sziasztok,
Szeretnék venni TV-ét, ilyen konzolon lenne.
Itt azt írja VESA 75x75 - 400x400 Ez azt jelenti ezt a 2 féle rögzítést lehet használni ?
Nekem 200x200 kellene a TV-hez ez van írva.
Még nem rendeltem meg a Tv-ét gondoltam előtte megkérdezem. Vagy ezt azt jelenti 75 és 400 között tudja pl: a 200-at is ?[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs