Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoli1987
aktív tag
én is most vettem egy ilyen készüléket, holnap érkezik meg, majd beszámolok róla minél hamarabb
http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/televisions/led/UE40F5300AWXZH-features
a chat supporter nem tudta megmondani hogy kompatibilis-e a fusoval, moziarénával, stb...., kiváncsian várom
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
vzoli1987
aktív tag
na most kapok idegbajt
adott a az új tv-m, UE40F5300AWXZH
lanon szeretném használni, be van dugva a kábel, de nagy a baj mert még a routerben sem látok mac címet vagy ip címet róla, mac címet látok csak a hálózati állapotnál, kézzel is próbáltam auton is de semmi, milyen kábel kell ehhez? sajnos sok fórumon olvastam hogy vannak hasonló problémák, remélem nem másmilyen kábeltípus kell neki, hátha ti tudjátok a választ...
-
vzoli1987
aktív tag
válasz itanczos #62539 üzenetére
egy 140E ftos vu+ duo 2 beltéri naná hogy látja
a router mind1 szerintem amúgy openwrt fut rajta vargalex félee
Router név OpenWrt
Router modell TP-Link TL-WDR4300 v1
Tűzfal verzió OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 / LuCI Trunk (trunk+svn9655)
Kernel verzió 3.7.4Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
vzoli1987
aktív tag
válasz itanczos #62550 üzenetére
na közben próbaként bedugtam azt a kábelt ami a beltériben volt és naná hogy müxik
2db cat5e kábelem van és egyiket sem veszi, ami a beltériben van meg nem látom milyen fajta lenne mert sehol egy írás rajta
ismerős azt mondta crossosnak kell lennie, legfeljebb neki állok van szerszámom hozzá szerencsére!!!
-
vzoli1987
aktív tag
válasz itanczos #62576 üzenetére
na beszereztem egy cat6-os kábelt, crossosan összedugtam és voala müxik, egy kis apróság a samygo rakható rá elvileg na de gondolom firm függő?, még vmi ehhez lehet angry birdsöt felpakolni? mert nem látom a listában, fb-re nem tudok bejelentkezni nem tudom miért nem , először össze kell hangolni a samsung fiókot és utana mehet? sok kérdésem lesz majd egyenlőre ennyi...
-
vzoli1987
aktív tag
nem tudjátok mi lesz az a félórás karbantartás a samsung appsnál? már régóta megy a csík felül jó 2 hete
-
vzoli1987
aktív tag
az enyémhez van új firm, várom a changelogot
http://www.samsung.com/hu/support/model/UE40F5300AWXZH-downloads
-
vzoli1987
aktív tag
válasz donjohnson #64005 üzenetére
hát hallod ja, usb-ről meg nem merem befrissíteni, majd a samygosok elmondják mi változik
-
vzoli1987
aktív tag
most nézem van új soft az 5300-ra ez már 2000.x néven fut, vki próbálta már? online frissítés még nem érkezett a tv-re
http://www.samsung-blog-news.de/2014/08/29/samsung-bringt-update-t-mst12deuc-2000-2-fuer-led-tv-f5xxx-f6xxx-serie/
-
vzoli1987
aktív tag
nem tudjátok hogy lehetne kilőni a facebookot mert állandóan fent vagyok zöld ikont látok az ismerős telefonjainál is, ki is van kapcsolva a tv...
-
vzoli1987
aktív tag
jól látom megújult a fuso weboldala de mikor kapjuk vissza az mtva blokkot és nava.hu-t? legalábbis régóta nem lelem a tv-n
-
vzoli1987
aktív tag
a Fuso nem fog működni egyenlőre
ezt a választ kaptam face-n.:
A fuso szolgáltatást a premium filmek jogaival rendelkező partnerünk a Vod Europe Kft. leállította. Sajnáljuk a kellemetlenséget.
jöhet a magyar NetFlix
[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
ez mi lehet most rootoltam minden müxik csak a megosztás nem akar, f series f5300
openwrt-ről menne a cucc routerről amiben van usb vincsi, eddig beltériről játszottam le, most ki akarom próbálni tv-n is
VDLinux#> /mnt/etc/init.d/04_04_samba.init start
insmod: can't insert '/mnt/lib/modules/3.0.33/kernel/fs/cifs/cifs.ko': File exists
Search Shares
on: 192.168.1.140
creating lame upcase table
creating lame lowcase table
on: 192.168.1.1
creating lame upcase table
creating lame lowcase table
Domain=[OPENWRT] OS=[Unix] Server=[Samba 3.6.5]
Server requested LANMAN password (share-level security) but 'client lanman auth' is disabledHuawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
vzoli1987
aktív tag
Van nekem egy le37s62b tv, következő jelenséget játssza.: sípol, elnémul majd kikapcsol, szerintem panelhiba de öreg darab ez...
-
vzoli1987
aktív tag
emberek miért nem működik a facebook a web browserrel se az asztali sse a mobilos eléréssel sem, elkezd forogni amikor töltene be és kész megáll itt, 2104 firmen állok jelenleg, otn, watchdog kikapcsolva, rootolt természetesen, nem azóta nem akar bejönni amióta az apijukat frissítették 2.6-ról 2.7-re? nyomtam én resetet is már a browsernél de nem történt semmi sem
-
vzoli1987
aktív tag
tegnap nagyba néztem a loki meccset az m4sporton, az 53. perc körül megjelent vmi piros kerettel a jobb alsó sarokban hogy "telnet csatlakoztatva", visszanéztem a médiatárban ezt a meccset és ott nem volt rajta, szerintem az irániak meghekkeltek kezdek aggódni most már, a FB profilon is kellett már jelszót változtatnom szerintem vmi összefüggés akkor lehet vagy nem? vagy menjek a samygo srácokhoz panaszkodni?
-
vzoli1987
aktív tag
válasz sityupityu #107957 üzenetére
Viccnek szántam de sajnos nem az az a helyzet
-
vzoli1987
aktív tag
nem tudjátok miért laggol nagyon a youtube a videó előtöltésnél? talán firmwaret kéne frissítenem? F szériás vok, de rootolt, adblockot használok, de már a webbbrowser sem az igazi piszok lassú, szóval?
-
vzoli1987
aktív tag
azt mondjátok meg nekem ha vhs-t szeretnék rákötni azt scarton vagy av-n fel tudom venni? vagy vmi rootolt megoldás kell legyen?
-
vzoli1987
aktív tag
válasz sityupityu #114015 üzenetére
akkor úgy kérdem lehetséges analóg jelet rögzíteni ha rootolva vagyok? ott van a típus alol a megjegyzésben UEF5300
[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
válasz sityupityu #114017 üzenetére
bocsi elírtam az egészet, tehát nem azzal szeretnék rögzíteni amit rádugok, magyarán vhs-t tudok-e digitalizálni úgymond?
-
vzoli1987
aktív tag
Ma reggel bekapcsoltam a tv-t és a fél képernyő elhalványult, újraszoftverezzem vagy mit lehet tenni? Tápból kihúztam oda-vissza de nem oldotta meg, nincs rootolva
https://www.dropbox.com/s/ecywftsvtzznl51/IMG_20190626_072505.jpg?dl=0
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest