- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barthezz2
nagyúr
Nem tudom, hogy jön ide a magyar szervíz, mert közelében sem volt a téma..
De amúgy ha már hoztál egy példát, a kérdésre a válaszom: nem, nem veszek. Ha valaminek szar az itthoni szervize, akkor biza nem fogok venni, mert számomra pont irreleváns, hogy máshol jó, ha nekem itt kell igénybe vennem, ha úgy adódik. És ha egy márkának szar a hazai szervize, főleg, ha folytatólagosan, akkor igen is a márka hibája, hogy nem cseréli le. Én meg úgy ítélek, ahogy tapasztalok. Kicsit se érdekel, ha Vincent Franciaországban elégedett..
De mint mondtam. Szóba se került a szervíz..
-
Celtis
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Nem tudom amúgy, hogy a Samsung -nál van -e régióközont, vagy kizárólag az "anyavállalat" áll a magyar székhely felett. Mert angol nyelven lehetne írni egy panaszt.
Valószínű az sem ér sokkal többet, mint a helyi panaszlevél, de van némi esély, hogy eljut egy magasabb szintű vezetőhöz. Nem reked meg például az ügyfélszolgálati irodánál/vezetőnél.
-
istvankeresz
aktív tag
Ha már felvetted az alkalmazásba a TV-t és látod mint egy kis panel. Akkor bökj rá egyet a panelra, majd ha beljebb léptél egyet, akkor lesz három pötty a jobb felső sarokban és ott ott lesz a legalsó menüpont, hogy információ. Arra bökj rá és a "TV panel megjelenítési ideje" felirat alatti szám (órában) az ami mutatja a képernyőidőt. Androidos appal próbáld, mert az iOS fals adatot ad.
-
kaboska
aktív tag
-
rainman72
nagyúr
-
Fail3D!
addikt
-
gyeniko
őstag
-
wallace 234
őstag
Szerviz menübe, amikor be lépsz ott az első menüpont option, panel típust betűvel jelölik pl55L = Auo panelt jelent. Ha szám után B betű van akkor Boe panel van.
Vhiktor#153919Koreai piacra szánt, 3 féle panelal szerelt verzió Auo, Csot, Dp. Ahogy látom idén nincs akkora különbség mint tavaly volt. Ide is ezekkel a panelokkal jöttek..
-
Vhiktor
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
-
gyeniko
őstag
-
Vhiktor
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
-
wallace 234
őstag
Igen valóban, olcsóbbak lettek a csúcs TV-jük! 55qn95 egyes helyeken 497 ezer forint! Ill a tudásuk is jóval több lett azóta! Annak idején építési minőséget ill a jó panelt kellet megfizetni. Míg ma már inkább kicsit felemás lett a kép!
Miközbe a forint nagyon sokat romlott azóta! Amióta a 55c8000 et vetted! Az egy jó tv volt annak idején! -
gordonfreemN
addikt
-
kissdani
senior tag
-
wallace 234
őstag
-
PuMbA
titán
" Más: ez elvileg VA paneles, ennek ellenére szerény a kontrasztja, cserébe nagy a betekintési szöge. Létezik, hogy van a képernyőn a betekintési szöget javító, a kontrasztot pedig csökkentő bevonat?"
Nem létezik, szóval biztosan IPS paneles. VA panel teljesen megszűnt a 43"-os kategóriában, mert ezeket a TV-ket alig veszik, nagyon alacsony eladást produkálnak, szinte mindenki 55 és 65 colt vesz, szóval beleraknak egy előkotort akármilyen panelt.
-
Celtis
veterán
-
Fatalityy
tag
-
RR-13
őstag
-
PuMbA
titán
Azt azért csapod hozzá, hogy ezek milyen beállításon igazak, oda van írva az RTINGS-en:
Picture Mode Movie
Color Temp Setting Warm 2
Gamma Setting 2.2Szóval nem az alapértelmezett képmódban igaz az, amit beírtál. Át kell állítani Film képmódra a TV-t és így leszel tök közel a kalibrált képhez.
-
Airness23
csendes tag
MM-ban ment rajta TV-reklám, (nem 4K HDR promo anyag), mellette egy LG nanocell, és nagyon műzöld színe volt a fűnek. Az eladó sajnos csak a magas fényerőt hangsulyozta, a színpontosságra nem tudott mit mondani. Csak hogy rengeteg beállítási lehetőség van.
az telefonos tapasztalat, hogy a Samsung telefonom (S8) pl nagyon tulszinezte a fotókat. Emiatt félek, hogy bármennyire dicsérik a képet, a TV is esetleg hajlamos rá. -
gyeniko
őstag
-
stemplar07
őstag
[link] ha meg nem sértelek, de hogy lenne utódja RU8002 nek a Q70T?
N contrast: 5756 : 1(vs 7144) HDR Peak 100% Window : 363 cd/m² (vs 488 cd/m²) igaz ,hogy a Q70T visszalépett a Q70R-hez képest ez nem vitás, de az RU8002 teljesen más készülék..jobb a Q70T a lebutítás ellenére (ég és föld egy világos nappaliban ..) -
junior19
senior tag
Azt nem néztük, meg mondom őszintén. Jól eldugta a Samsung, ha ez a menüpont arra a célra szolgál. Bár valahol azért meg is értem. Most is olvastam az LG topikban, hogy ips paneles tévén a fekete vágás beállítására szolgáló Fényerő értéket jelentősen megemeli a felhasználó. S később meg csodálkozik, hogy nincs kontraszt, meg a fekete szürke.
-
mpo
veterán
-
junior19
senior tag
-
junior19
senior tag
-
mpo
veterán
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
-
gduck
addikt
-
Bajgunar
senior tag
Nem akarok még nas-olni is. Vettem router-t 40-ért, vinyót 15-ért (meg egy billt 10-ért). Meg a tv. Erre hiába router-en hdd. Tv nem látja.
Nem tudom már hogy, mit állítsak be, hogy tv is lássa.
Vagyis. Pc-ről is tudom mókolni. Routerről futtatni download managert (torrent), majd tv-ről látni film-t pl, s lejátszani.
Eleve hdd-t nem érem el. Ne kelljen már ki be huzogatni hdd-t. Plusz akkor seedelni, ha benyomom gépet.
Már hirtelen nem jut eszembe, de anno ment csomo oldal. Vimeo megy (asszem) de pl anno ment rtl most. Hát most nem megy már az rtl most... Nem, nem barátok közt. Csak a házon kívült néznénk meg asszonnyal, mint anno hogy hétvégén leültünk s megnéztünk 2-3 részt. Már nem megy...
Aztán vettem direkt samsung billentyűzetet 10k-ért. Hogy yt -nál NE kelljen már joy-ozni távval. Hát szerinted yt-nál megy? Nem!
Bakker. Direkt a tv-hez, tv-re. Áhh. Yt nem megy. Marad a joy-ozás távról! Csak böngészőbe. Azt meg nem használom. Mivel rtl most se megy. Így a bill is csak porosodik...
Szóval full csalódás. Amiket elterveztem, amikre költöttem ~feleslegesen, az semmi nem megy... Tv, s csak tv. Semmi más.
Aztán jött ez a yt-on reklám hátán reklám.
Előtte volt félóránként egy. Már nem. 10 percenként egyszerre kettő. Meg olyan h el se lehet nyomni... Nah erre kerestem megoldást. Volt vmi "okosság", lehetett 'elvileg' telepíteni vmi progit. S akkor ment yt reklám nélkül. Már meg nem mondom mit. De oda is eljutni, hogy tv-re, vmi csoda inítással rávenni, hogy lássa pendrive-t, s telepíteni, elindítani progit. Áhh. Nem tudtam sehogy kivitelezni. Asszem vmi böngésző volt, beleintegrálva ad-block, s azon keresztül akkor yt. De hiába útmutató, yt videó alapján, mint vmi hülyegyereknek. Nem, erre nem bírtam rávenni. Szóval itt be is fejeztem.
Benyomod zenét pl 1500W-al, táncikáltok... Erre bejön tampon reklám! Csodás! 1500w hangerőn.
Nah, kicsit hosszú lett. Leírtam hogy jártam. Ki nem megy. Tv, s csak tv. Másra nem is jó.
Jah, meg az, hogy van hirtelen 5 mobil a házba. De csak 1 tud rá csatlakozni... Vicc.
Hiába samsung app. Hiába bármi. Nem, nem megy. Ezen már meg se lepődtem. -
Celtis
veterán
8x80, viccelsz? Láttad, hogy milyen az állvány? 90 kiló teherbírása, 70 centire húzható el a faltól és egy 82-es TV lesz ráakasztva. Mondjuk kicsit túlzásnak is tartom.
Legalább 12x100-as dübel rendes hatlapfejű állványcsavarral. Felső sorban 4, alul elég 2. Nem annyira a súly, mint inkább a felső csavarokat érő húzóerő miatt.
165mm a két csavarsor között. Határesetben 900N x 0,7m =560Nm nyomaték -> 3400N húzza a felcső csavarokat. Az csavaronként is közel 100 kiló.
-
insight
aktív tag
-
Vanek25
tag
-
cdl
senior tag
-
insight
aktív tag
"color temperature is a bit on the warm side'
nem csoda, ha Movie módban Warm 2-re van állítva mondjuk.
Vajon miért istenítik a Movie módot, ha full sárgás lesz tőle az egész? Tényleg az akar a "valósághoz legközelebbi árnyalat" lenni?
Persze, ha az én szemem rossz, javítsatok ki. Nekem a Kiemelt mód mesterkélt színei is bejönnek, igaz, a kontrasztjavítást csak alacsony módban bírom ki
-
Mikeee89
senior tag
-
Hunt3r22
őstag
-
mpo
veterán
-
rainman72
nagyúr
Mert én így gondolom,ennyi,plus nem egy tvs fórumon kell ezt megbeszélni,hogy én egy adott pillanatban milyen szóval fejeztem ki magam,aminek ilyen nagy feneket kell keríteni!
A szó használatnak semmi köze nem volt a a feltett kérdéshez,de ahelyett hogy megtudnék valamit az adott tv-ről,arról kell magyarázkodnom,hogy miért berendelni akartam a tvt nem pedig megrendelni!
Mert akkor pont ilyen kedvem volt vagy helyes vagy nem,hagyjuk már ezt!!
-
h377
tag
-
pohár
félisten
-
NY_A
őstag
-
mpo
veterán
-
Celtis
veterán
Azért igyekszem tárgyilagos és leginkább segítőkész lenni. Csak indokolt esetben szidom a Samsungot és már nem lépten-nyomon emlegetem fel a sérelmemet, pedig a vitánkat lezárva ebben állapodtam meg velük. Emlékeim szerint a Sonyt is csak akkor hoztam fel ha alternatívát kérdeztek vagy téma volt. De bírom a kritkát
@EdwardKelley A KS7000-nek valóban szép a képe, mondjuk nekem a HDR az edge LED miatt nem jött be, de akkor még talán nem sok ilyen anyag volt. A problémám a TV adás mozgásmegjelenítésével volt, amit egy fénykép nem ad vissza.
Ha elégedett vagy a készülékkel valóban kár cserélni. Annyival nem ad többet 80-as. -
-)Verso(-
támogató
-
tomiika
tag
-
mfranky
őstag
Szia,
régebbi modelleknél is így van? Nekem egy UE49KS7000 van, egy oldalon olyat találtam, hogy 100/120hz...ezt a 120-at hogy lehet előhozni?
Esetleges PS5 miatt kérdezném...
-
Pug
nagyúr
-
Deck
titán
-
mpo
veterán
Fogynak azok a webshopok, ahonnan rendelni fogok.
A MM tavaly a mosó-szárítógéppel szívatott, pedig az üzletben intéztem.
Az idén egy kis háztartási gépet vettem a MM-ban, amikor raktam a csomagtartóba megnéztem a típust. Az olcsóbbikat adták, (20e Ft) nem azt amit fizettem, (30e Ft) a doboz tök egyforma.
Szerencsére csak 100 méter séta volt.
Az eladónő elnézést sem kért. -
blakey
titán
-
blakey
titán
Oké, sokmindent olvastam már én is, nem volt pontos az emlék, előtte az ED részben dél-afrikai volt, majd visszavették illetve akkor sem az eMag vette meg az ED-t hanem a Naspers dél-afrikai cég. A két cégből 1 név alatt futó cég lesz, hogy milyen azt majd meglátjuk. eMag-tól egyelőre maximum 50e-ig vagyok hajlandó bármit is venni.
-
blakey
titán
-
Celtis
veterán
Ha magyaroszági Samsung garancia érvényes a készülékre, azaz a magyar Samsung ügyfélszolgálat szóba áll veled, akkor esetleg van esélyed.
Az emag szerviz szerintem felejtős. Jön egy futár, elviszi Romániába. Ott megnézik a készüléket és azt mondják rá, hogy hibátlan és visszaküldik, szerencsés esetben épségben. A magyar Samsung szerviz is ezt fogja mondani, de ott van esélyed kommunikálni velük.Ezért sem mindegy hol vásárol az ember.
-
mpo
veterán
A Samsung termékek rendelkeznek (vagyis a gyártó rendelkezik) országos szervizhálózattal, ezért én a vastagított, aláhúzott szöveget gondolom érvényesnek.
Ez csak azoknál a Samsung termékeknél igaz, amit az itt lévő nagykertől szereznek be.
A külföldről behozottakra nem érvényes, de sok boltban olyan is van.
A háztól-házig garancia az bolti és nem gyártói, de ez az én tapasztalatom.
Csak jótállási jegyet szoktam kapni és ha gond van, hívom a szervizt. -
gyeniko
őstag
No, telefonon megkérdeztem. A konkrét termékre (Samsung QE55LS03T) valóban EMAG gari van, az első évben gyári (de ekkor is intézi az EMAG), a 2. évben EMAG. Az EMAG mérete alapján szinte biztos, hogy ők is valamelyik Samsung márkaszervizzel szerződtek, a 2. évben már fizetnek a javításért a szerviznek.
-
mpo
veterán
Ez tipikus bolti garancia.
Ha nem az Emag a forgalmazó, akkor változhat.
Edigital, MM, Euronics gyártóit ad.A szolgáltatás keretén belül a minőségi kifogással érintett (azaz meghibásodott és/vagy nem megfelelően működő) termékért (ha az mérete okán nem helyben javítandó-, azaz nem háztartási nagygép) házhoz megyünk, elszállítjuk, bevizsgáljuk, ha hibás megjavítjuk, majd a javítás után visszavisszük a vásárlónak.
-
mpo
veterán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
mpo
veterán
Csak azért linkeltem, mert a legálisra kérdeztél rá.
Ugyanezek mkv-ban is vannak.
A Samsung tv már vagy 2 éve nem ismeri a DTS-t, de ez még jövőre is problémát fog okozni.
A tévé, az AVR, a médialejátszó vásárlása előtt sokat kérdeztem a topikokban, hogy mindegyik képes legyen arra, amire használni szeretném. -
mpo
veterán
-
mpo
veterán
-
Peace
nagyúr
-
Dimaa
csendes tag
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
-
mpo
veterán
-
Pug
nagyúr
Te valami alomvilagban elsz, rengeteg cegnel vannak direkt "ugyfelatbaszora" kialakitva a customer service es mas front office process-ek es policy-k...
Samunal is ilyen pl, hogy hivasban kb csak akkor hajlandoak panaszt rogziteni, ha kb megfenyegeted oket (fogy ved torvenyek alapjan kotelesseguk), mert ki van adva nekik, hogy tuzzel-vassal tereljenek mindenkit az e-mail alapu panasztetelre... es ez csak a jeghegy csucsa... amugy az Edigitalnal is ki van ugyan ez adva customer service process-kent...
A valos szakmai tudas hianyaba eddig kb az osszes tv gyarto promotere eseten belefutottam, es igen, a tudatos felretajekoztatasba is....
De mondok jobbat, tudok olyan banki process-rol is, ami konkretan teljesen szembe megy az MNB (korabban PSZÁF) eloirasaival es minden egyes megszeges utan 200K-s buntit kaphatna hivatalosan az adott penzintezet. Hogy miert csinaljak? Mert kevesszer buntetik meg oket, igy a buntetesek osszege eltorpul azon plusz munkaber mellett, amit ki kene az additional workforce-nak fizetni, ha torveny szerint vegeznek a panaszkezelest
-
Milka 78
nagyúr
Mondjuk visszatérve az eredeti témára...az MM-ben tucatnyi esetet és baromságot (a fenti q7 vs q70 egész enyhe példa, bár ugye full baromság ez is) hallgattam végig én is és nem egy nem két példa volt rá, hogy konkrét hazugságokba csapott át az egész sztori (legyen ez tudatos vagy csak a tudatlanság számlájára írva), hogy meggyözzük a kedves vásárlókat (100hz-esnek árulni a 60hz-est aka a picture index meséje, letagadni az oled panelok sajátosságát, edge ledes tv-t direkt ledesnek eladni...és ez csak a felszín csúcsa).
Bár nem tv-s sztori, de mesélhetnék a "nat-alól kivenni hogy legyen értelmezhető ip cimem" kérést értelmezni nem tudó Digis kisaszony esetét aki fix ip-s, üzleti netet akart rámsózni, pedig nem is vagyok válalkozó
Én nem látom azt a fene nagy hozzáértést és a felelőséget
-
Piftuka
veterán
Minden tisztelettel, de nem saját etikai normáról beszélünk, hanem központilag kiadott utasításról. (Amit próbavásárlással még ellenőriznek is.) De leírtam az imént... nem ragozom.
Komolyan gondolkodom azon, hogy jelentkezem Samsung promóternek, hogy személyesen halljam a felkészítő oktatáson elhangzó "fejtágítást".
Ami a Samsung termékpolitikáját illeti...
Tudod, arról van szó, hogy sokáig teljesen jól követhető volt, mit várhat az ember mondjuk a "D6100"-tól, és az azt követő évben kiadott "utódjaitól".
Mindegyik sorozat esetében évekig az arra jellemző tulajdonságokat vitték tovább.
Aztán valahol ott, ahol a 3D funkciót kivették, majd egyre több beszállítót kezdtek alkalmazni a panelekhez, saját maguk rontották le az adott sorozatok minőségét, azok általános jellemzőit.
Hamarosan a 6xxx tévék a korábbi évek 5xxxx, majd 4xxx készülékeinek feleltek meg. Tudásban, minőségben. És így tovább az összes sorozattal.
Emellett adott készüléktípust elkezdték, 2, vagy 3 féle gyártó paneljével szerelni. Az adott típus alapvető tulajdonságai voltak emiatt teljesen eltérőek. Természetesen a szerencsétlen felhasználók minderről nem tudtak semmit.
Aki jó szakmai véleményt olvasott egy 7xxx szériás, kontrasztos, Sharp, vagy AU Optronics VA panellel szerelt LCD tévéről, majd annak hatására megvásárolta, otthon döbbent le, amikor kiderült, hogy Samsung ALD panellel szerelt példányt vett. És süthette a kontrasztot, meg a fekete szintet.
Teljes joggal reklamált, ha rájött a "turpisságra".
És ne haragudj, de az autós példád ezért nem megfelelő itt. Nem "felszereltségről" beszélünk (ami a tévékre lefordítva mondjuk a fejhallgató kimenet, vagy a dual szatelit), hanem alapvető funkcióról.
Olyan, mint amikor a márka és a típus ismeretében valaki egy Honda Accord 2.4, benzines, Honda szívómotoros kombira gyűjt, megveszi az adott évben gyártott modellt, hazaviszi, aztán akkor derül ki, hogy egy 1.4-es Renault turbo dízel dübörög a motortérben.
Teljes joggal fog reklamálni, hogy becsapták.
Ez a tendencia a mai napig tart. Az idei széria sem volt kivétel. (De még a QLED palettájuk sem.) -
Celtis
veterán
A sony ügyfélszolgálat elég jó. Az elején kissé droidok ők is, azaz szinte bármi bajod van, akkor frissítsd, indítsd újra, csinálj gyári visszaállítást, de aztán lehet velük érdemben kommunikálni. Továbbá ténylegesen és viszonylag gyorsan javítanak szoftver hibákat, illetve néha még az is kiderül, hogy egy adott szoftver mit javít.
Ilyen samsung távgyógyításban kétszer volt részem. Nekem annyi jött le belőle, hogy megnézték a hibaszámlálókat és reszetelték a TV-t és ebben kimerült minden tudásuk. A Sonynál ilyesmire nem volt szükség, de gondolom lehetséges, hiszen a droidon még elvileg én is meg tudom oldani, hogy távolról vezéreljem a TV-t. -
FirstAndroid
tag
-
FirstAndroid
tag
-
FirstAndroid
tag
-
mpo
veterán
-
törölt tag
-
zsocy
őstag
Ti most itt mégis mibe kötöttetek bele? Abba hogy botrányos eurót írtam botrányos forint helyett vagy abba hogy a tv ára felment ettől? Az egyiket elismertem, javítottam, a másikat nem én fogom javítani...
Ha majd sikerült lerugózni a nyelvtanról és a gazdasági válságról esetleg próbáltok TV-t is ajánlani a kérdezőnek?
-
Batib
őstag
-
zsocy
őstag
-
junior11
veterán
-
MZ/XY
csendes tag
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
A telekom is árulja a dolgozói között a viszvett készülékeket. Vagy lásd MM outlet.
Le kell írni, hogy van egy enyhe karc a kijelzőn. Ha amúgy sem látható, akkor valaki boldogan megveszi egy kis kedvezménnnyel. Amíg sunyiban újként adod el meg viszed vissza, addig csak bosszúságot szül. -
BMS
őstag
-
Celtis
veterán
-
BMS
őstag
-
BMS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sokan meg a rúd párizsit nézik így a kirakatba

Csepy