- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
Pancsermeste
őstag
Hmm.. én is ezzel szemezgettem, de végül Samut választottam, és éppen az ár/érték aránya miatt. (50"-ban különösen nagy a két típus közti árkülönbség)
Kár, hogy soha nem tudom meg, milyen lett volna az LG. Milyen jó lenne, ha egyszerre két kiszemelt TV-t is haza lehetne vinni, és mondjuk 1-2 hét teszt után eldönthetném, melyiket veszem meg.
-
sandró60
addikt
-
samu2062
senior tag
-
yvsmad
őstag
Ez nem mai történet, hogy Mo-ot kiválasztva nem működik minden funkció és nem is a Samu specialitása, az összes többi gyártónál ugyanígy van.
Pl. jó 10 éve a DVD felvevők EPG-je Mo-ra beállítva üres oldalt adott ki. De ha pl. Ausztriát állítottam be, akkor az összes magyar adó műsora hibátlanul bejött.
-
poli27
veterán
-
yvsmad
őstag
-
csab2
veterán
-
macy
addikt
-
jambiyya
őstag
-
jambiyya
őstag
-
nightshadow
veterán
-
Atomantiii
addikt
-
Tegla80
addikt
Te melyiket nezed?
(nalam 1ik sem lassu sztem,bar nemtom neked mi az elvarasod.Nameg sztem roppant fontos,h az otthoni halo dolgai rendben legyenek.Jo router ami segithet a tv-nek a bufferelesben,mert pl nalam meg hd tartalom netes nezeskor is jol lathato,h megfeleloen tud bufferelni es a router ledje is pihenget .Ezt ugy ertem,h nem kell neki folyamat huzni a netrol az adatot,mert be is tud tarazni boven elonyt,h jo legyen a dolog. Szoval nalam sztem minden rendben van e teren,mert yt,fuso,vimeo es a sajat telos egyebb streameleseim is frankon futnak.) -
Tegla80
addikt
Szia
Sztem 576i lehet a minosege a kep alapjan.(kiirni nem lattam sehol,h valojaban mennyi lenne.)Viszont a "gyariban" a premiumnal van hd is,gondolom az mar klafa.(bar elo nem fizetek az tuti).En tobbnyire a hetihetest nezem vissza rajta,de a "hajos a dobozban" is teritekre kerult a minap. -
Tegla80
addikt
-
kali
legenda
-
st6969
őstag
-
st6969
őstag
-
HUNCHUT
csendes tag
-
Ceko
senior tag
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
A Samu aktív 3D technológiát használ, az pedig mindig full HD
ez sajnos nem igaz.
D széria esetében közép kategória D6xxx nem FHD 3D-ben! ebből volt is gondja a samsungnak mert valótlant állított a csomagoláson és a németek emiatt kártérítést kértek és kaptak is! Majd eltüntették ezt a feliratot a csomagolásról. Itthon volt aki bepróbálkozott a samsungnál és kapott fájdalomdíjként egy kamerát asszem.
D7000/8000 esetében már FHD volt a két magos proci miatt.
Az E széria esetében már ez a proci került be így ezért van neked is 3D FHD! -
putyu10
aktív tag
-
bigdee888
tag
-
bigdee888
tag
Na ez az!
Ez a kerdes, hogy hogyan?
Olyan a DAC, hogy van rajta 2 optikai bemenet, egy digitalis koax es egy volnalbemenet (sima 3,5-es jack).
Ezeket a jeleket tudja atkonvertalni a 6db analog rca kimenetre (marmint 1x6), lehet a forrast valtoztatni.
A kerdes az, hogy nekem a laptopon van osszesen egy kimenet (fejhallgato) es egy mikrofon bemenet.
ilyenrol van szo@BBeci: Koszi!
-
sandró60
addikt
-
bgabor
csendes tag
-
Flashget
félisten
azért vannak hibái...
Nálam a 394 MHz-en nem talál a tévé új csatornát
Pedig elvileg http://digi.hu/rolunk/hirek-es-media/hirek/1/1/598 ez alapján ott kellene lennie, már ha budapesti vagy.
Érdekes módon egy egyszerű Vantage box gond nélkül megtalálta, egy Panasonic tévé pedig nem. Ki érti ezt? -
korpicschess
veterán
Én voltam a hülye, és az erősítővel van gond.
Viszont azt ki tudom kerülni, csak az a gondom, hogy hiába állítok akármit PowerDVD 13-ban, TMT 6-ban, a TV nem ismeri fel, hogy 3D-s jelet kap, így nem lehet a szemüveget bekapcsolni, és nem lesz 3D, hiába kapja meg az elmosott képet mondjuk.
Mi lehet a gond? -
BBéci
legenda
-
Flashget
félisten
-
Hunter2
addikt
-
GrooveHero
addikt
-
Yodafon
őstag
-
nightshadow
veterán
-
falcon1
csendes tag
Megtaláltam, amit a 4:3 beállításról írtál, elvileg ugyanúgy működik f6400-ban is.
ES6560 128. oldal
F6400 100. oldal
Viszont mindkét típusnál: "Nem használható Komponens vagy HDMI üzemmódban".A STB-on 576p/1080i/auto lehetőségek választhatók. Utóbbinál az SD adások 576p, a HD-k pedig 1080i-ben jönnek ki belőle (nagyobb csatornaváltási idő, plusz konverzió, de még ezt is lenyelném, ha így jó lenne...). Az SD csatornáknál plusz infoként azt is megmondja a box, hogy milyen arányú a műsor az automatikus váltáshoz, csak ilyet a tévén nem lehet beállítani.
Neked engedi kiválasztani az auto szélességet a HDMI bemenet esetén is?
-
Markizmark
addikt
-
falcon1
csendes tag
-
ozz
tag
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
RudY
addikt
-
Bobbacsi
veterán
-
csabataxi
csendes tag
-
Burt1793
veterán
Aki megveszi 550ezer forintért az 55f8000-es tv-jét, az tud venni hozzá 50-100 ezerért egy médialejátszót.
#57832) BBéci: Logikus, hogy rosszabb a 6-os széria képminősége. Amúgy én személy szerint inkább másra költöm a pénzt, érzelemmentesen kiválasztottam ezt a tv-t, bejött, tetszik. A pénztárcám engedett volna egy 55f8000-est is, de igazából nem vágytam rá. Persze mindenkinek más a hobbija, én inkább kerékpározok, van két csúcsbiciklim. Szívesebben költök arra, mint egy tv-re, amit 5 év múlva lecserélek. És ez csak az én hülye véleményem, be is offolom.

-
Burt1793
veterán
-
Oli330
csendes tag
-
McLaca
őstag
Igen, Neki és Neked is köszi, úgy látom, ez akkor elsősorban sd tartalomra vonatkozik, viszont én tv-n igyekszem legalább 720 soros anyagot nézni, ha már hd. Megnézem majd HDMI-vel is az sd tartalmak képminőségének különbségét, de a noteszemen display port van, úgyhogy kábel beszerzés folyamatban.
Üdv!
-
Alpee
aktív tag
-
sultiii
tag
-
syler123
veterán
-
becsitibi
senior tag
-
becsitibi
senior tag
-
Flashget
félisten
-
FST200
tag
-
rozsi71
tag
-
RudY
addikt
-
hriska
aktív tag
-
Tonyk
veterán
-
Szroncs
tag
Tonyk: Bocsi beneztem
csab2:
Azt tudom mondani amit mondtak nekem mert meg a kabel vegen nincs tv..
Tehat nekem van 1 regi ctr-em de lesz egy uj is masik szobaban nyilvan ezert is mentem be megkerdezni oket, hogy eleg e az ujhoz a box vagy a kartya?. Azt mondtak, ha nincs kodolt csatornad, akkor nem kell sem box sem kartya mert a kabelen jon az analog es digitalis adas is egyszerre. Annyi, hogy ha van olyan csatorna ami csak digitalis azt a regi tv-vel nem tudom nezni csak ha boxot kotok ele. Nyilvan az uj tv mar dekodolja a digitalis adasokat. Ha megnezed az oldalukat [link] akkor latod, hogy mi jon analogban es mi digitalis-ban. Amennyiben van HBO, HBO MAXPAK, DIGI Film -re elofizetesed vagy lesz akkor mindenkeppen kell a box vagy a kartya a kodolt csatornak dekodolashoz "bar azt hiszem ok nem adnak kartyat csak boxal lehet hasznalni" -
Flashget
félisten
-
Erick68
csendes tag
-
ZiD
tag
Igen lekapcsol, ha BT-on keresztül van összelőve. Ebben az esetben a hang fel-le, és a kikapcsolás is a tv távjáról megy, kényelmes.
A megéri-e: nyilván jobban szól mint TV saját hangszórója, de 5.1-et ne várj tőle. Ahogy kolléga írta, 50K-át nem éri meg. Én nem ajándékba kaptam, használtam lőttem itt 25-ért, annyiért sztem megéri. Ha nem vagy audiofill, ez fontos, mert egyes sima stereo hangfal párok tisztább hangot biztosítanak. -
BullZeye
veterán
Nagyon nem tudok mit mondani, mert sajna nem jár havonta más erősítő+hangfal a kezeim között, amiket meg hallgattam az elmúlt időszakban azok bőven 200k feletti kategória

Magamtól 50k-ért nem venném meg, ha nem ajándékba adták volna, főleg mert amazonon most 100 dollár körül van akcióban, és használtam 30k körül beszerezhető, de ettől függetlenül az 50ezres árához képest is meglepőn jól szól, ezt írják is sokan Amazonon, és tényleg igaz, viszont miért fizetne az ember 50k-t ha megveheti 30ért is?
De hogy írjak is róla valami konkrétat.
Hangok alapvetően jók, kis beállítgatással kifejezetten szépen szól, alapból a középső hangok hiányoztak, de párom Amazonon olvasgatott pár reviewot és beállítást, és az alapján nyomkodta, és most határozottan jól szól.
Hangos, 50 a max hangerő, alapból 20ra áll be mikor elindul, és max 25n használjuk napközben, este 15 körül.
Ami nekem fontos, nem recseg, nem ropog, nem akar szétesni, és nincs doboz hangja (ettől tartottam nagyon, mert azért nem túl nagyon a hangszórók benne, hiába van 4)
Ami rettentően tetszik, bluetoothon keresztül telefonról lehet lejátszani rajta, gyakorlatilag nálunk bárhol a lakásban.
Meglehetősen jól néz ki, szinte észrevehetetlen és elegáns a TV alatt, és a led benne jól látható, de nem világít túlságosan, kellemes tompa fénye van.Ami nem tetszik,
Alapból nem adtak hozzá optikai kábelt, ez meglehetősen olcsójános húzás, főleg hogy pár100 forintos tétel, és amit adnak alapból kábelt azzal persze nem működik a TV, ami nem lenne baj, ha nem mindkettő termék F szériás 2013as lenne.
Bluetoothon keresztül csatlakozva a TVre ment a TV távirányítójával, viszont miután optikai kábelt kapott már nem, és ez idegesítő nagyon, főleg mert így nem is kapcsol ki azonnal mikor a TVt kinyomom, csak X idő után magától.Lényeg a lényeg, spóroltam 200k-t, mert bőven jól szól ahhoz, hogy pár évig ne akarjak házimozit kiépíteni, mert filmezéshez és zene hallgatáshoz is megüti a mércét.
-
a8l
aktív tag
-
forgonati
őstag
-
Flashget
félisten
-
jani4454
tag
-
BullZeye
veterán
-
allein
addikt
-
digikábeles
aktív tag
-
Imifej
senior tag
-
Bigyo13
őstag
Pontosan így írtam:
" ehhez képest akciós áron adták 579.900-ért augusztusban, szeptemberben.. a Mediában.."Vagyis nem konkrét akciós volt az ár, hanem a listaárhoz képest volt akciós!
Egyébként meg a Media mellett volt még két pont is.. vagyis nem csak a Mediában volt "akciós" az ár a listaárhoz képest, hanem minden hivatalos Mao-i forgalmazotól vásárolt tv-nél kevesebb volt az ár a listaárhoz képest.. kvázé "akciós".
Így aztán nem konkrét akciónak lett vége és nem ezért "ment" vissza az ára teljes listaárra

-
Flashget
félisten
a 0% THM-hez...bankok a kamatokból élnek, ha nincs kamat akkor mégis miből? Mi a bolt nekik abban, hogy egy 200.000Ft-os tévét megvehetsz 10 x 20.000Ft-ért?
MM elért egy olyan árszintet ami alá nem tud vagy nem akar menni, tehát ami pénteken volt ár arra már nem tud "akciózni" vagy egyezkedve a cetelemmel a 0% THM kapcsán.
Mo. amúgy sem volt nagy vásárló piac ilyen drága tévék terén, semmi nem indokolja a drasztikus 120K-s áremelést pl. nagy kereslet. Sem a világban nem történt árvíz vagy raktári tűz samsung raktárakban, ha csak nem É-korea nem rabolt ki egy panel raktárt dél-koreában
samsung azt szabja meg mi lehet a minimál ár a kereskedőknél. tavaly volt egy cikk ezzel kapcsolatban be is lett linkelve a topicban, de az még csak az USA-ról szólt.persze jobb lenne egy samsungos belső infó az okokra mint találgatni.
-
Flashget
félisten
-
Markizmark
addikt
-
Markizmark
addikt
-
Flashget
félisten
-
digikábeles
aktív tag
-
Danesz94
senior tag
-
Phyllobates
csendes tag
-
Fandango
veterán
-
krx21
nagyúr
Nem TV adást néztem persze... Van a Sonynak egy demója ahol a 4K-t mutatja, azt néztem természetesen egy KD-55X9005A-n... A jelenlegi blu-ray-nél is ez volt a helyzet... A régi analóg kópiák beszkennelése nem olyan, mint amit egy mai fullhd kamerával forgatnak... Szerintem nincs mit csodálkozni azon sem, hogy a 4K akkor mutatja meg, hogy mit tud, ha eleve 4K-s kamerával rögzített videó szalad a képernyőn... (és persze elég közel is vagyunk a képernyőhöz...)
Egyébként nem tudom Te milyen szolgáltatót nézel, de nekem pl: jóval több mint 10 HD csatornám van, úgyhogy a kanyarban már biztos van...
Az hogy ilyen 4K-s filmeket mikor lehet kapni az csak idő kérdése, tippelni lehet... -
Tegla80
addikt
Szia
sajna veled sem értek 1et,mert ez így általánosságában nem igaz.
Nálam pl akadás mentesen megy és láthatóan jól is bufferel előre.
(és vagyunk még így páran itt a PH-n is
)sajna ez is olyan picit mint az android.
Ha belenyúlsz a megfelelő "FW és app szériába",akár gondmentes is lehet,ha nem akkor szenvedés.
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
malisonX
aktív tag
-
donjohnson
addikt
-
Csabifater
tag
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom hanyag a melós aki összerakja a weboldalt.
Ráadásul egy betű sem utalhat a konkurenciára! 

).

Csepy